LG LS970 Superphone, Με οθόνη 4.67 ίντσες και τον τετραπύρηνο Qualcomm Krait 1.5GHz

Το πρώτο smartphone με μνήμη RAM 2GB είναι το LG Optimus LTE2 και ανακοινώθηκε για την αγορά της Κορέας. Για την Αμερική φήμες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται κάτι αντίστοιχο με οθόνη 4.67 ίντσες ανάλυσης 1280×768 pixels, 2GB μνήμη RAM και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 (APQ8064 28nm) χρονισμένο στο 1.5GHz που είναι γνωστός και ως Krait.

To LG LS970 Superphone λέγεται ότι θα έχει κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 2100 mAh. Ευχόμαστε να μάθουμε και για κάποιο αντόστοιχο μοντέλο για την Ευρώπη.

, LG LS970 Superphone, Με οθόνη 4.67 ίντσες και τον τετραπύρηνο Qualcomm Krait 1.5GHz

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

καλο απο χαρακτιριστικα αλλα πολυ κλασικο.
Ουτως ή αλλως περιμενω να κερδισω το S3!

Βασίλης Μ.

Το θέλω… χθες! Ήδη ο διπύρηνος ο krait δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό. Ο τετραπύρηνος τί θα κάνει; Θέλω να το δω σύντομα 😉

Γιωργος Αγριανιτης

Κωστα η αναλυση λογικα ειναι 1280×768 δεν νομιζω 1280×6768 ετσι??
χαχαχα…ξερω ξερω εχεις πολλα αρθρα που γραφεις,απλα σε πειραζω! 🙂

κώστας

Για να δούμε τι άλλο θα δούμε!

Teo

Πολυ καλο κινητο αλλα μου χαλασε το λαπτοπ την παρασκευη το απογευμα..οποτε μαλλον θα παω για αγορα νεου και το κινητο θα μεινει πισω(αν δεν κερδισω το S3..χχχαχαχαχαχα..).

πασχαλης

τελειο..για να το δουμε κ απο κοντα…

Ιωαννης

Μονο specs ρε παιδι μου αυτη η LG..
εχουν ξεχασει τι θα πει design και υποστυρηξη για μενα…
οσο αναφορα το 1ο βγαζουν πολυ απλα και κλασσικα τηλεφωνα που δεν σε κερδιζουν καν με το design τους…και καλα για την υποστυρηξη μην μιλησω…ακομα δεν ξερουμε ποτε(τουλαχιστον) το 2x/black/3d θα παρουν ICS..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.