LG Magna, Spirit, Leon, Joy: Επίσημα τα νέα mid-range smartphones

H LG δεν αναμένεται αν ανακοινώσει τη ναυαρχίδα της LG G4 στην MWC 2015 όπως θα κάνουν HTC και Samsung, όμως κάτι θα έχει να μας δείξει. Μαζί με το LG Watch Urbane smartwatch που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, θα φέρει και τέσσερα νέα mid-rander τα οποία αποκάλυψε σήμερα. Πρόκειται για τα LG Magna, LG Spirit, LG Leon και LG Joy, με 3G ή LTE εκδόσεις.

Τα μοντέλα με LTE συνδεσιμότητα θα ξεχωρίζουν από το μεταλλικό πίσω καπάκι.

Ξεκινάμε με το LG Magna το οποίο έχει τετραπύρηνη CPU 1.2GHz ή 1.3GHz ανάλογα με την αγορά που θα κυκλοφορήσει, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, οθόνη 5 ιντσών 720p, 8 Megapixel κάμερα η οποία στο 3G μοντέλο είναι 5 Megapixel ενώ θα τρέχει Android 5.0 Lollipop. Οι διαστάσεις του LG Magna είναι 139.7×69.9×10.2χλστ. και έχει 2540mAh μπαταρία.

Το LG Spirit έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Magna, αλλά με μικρότερη οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720p, μπαταρία 2100mAh και διαστάσεις 133.3×66.1×9.9 χλστ.

Το επόμενο είναι το LG Leon με εξίσου όμοια specs αλλά 4.5 ιντσών FWVGA οθόνη, μπαταρία 1900mAh και διαστάσεις 129.9×64.9×10.9 χλστ.

Τελευταίο είναι το LG Joy με οθόνη 4 ιντσών WVGA, τετραπύρηνο ή διπύρηνο επεξεργαστή (ανάλογα με την αγορά), 1GB ή 512MB RAM, 8GB ή 4GB επεκτάσιμη μνήμη. Θα έρθει με Android 5.0 ή Android 4.4, έχει διαστάσεις 122.7×64.0x11.9 χλστ. και μπαταρία 1900mAh.

lg 4 mid-range smartphones, LG Magna, Spirit, Leon, Joy: Επίσημα τα νέα mid-range smartphones

lg 4 mid-range smartphones, LG Magna, Spirit, Leon, Joy: Επίσημα τα νέα mid-range smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

Αυτά τα volume στην πλάτη δεν είναι καθόλου βολικά να ξέρετε, ειδικά όταν έχεις ακουμπήσει το κινητό στο τραπέζι ή έχεις διπλωσει την θήκη

tomas

γιατι τοσο μικρες μπαταριες??
εδω στο lg l7ii μου εχω 2.460mAh στις 4.3 ινστες….

Johnny

To volume στην πλάτη ειναι απο τις καλυτερες εργονομικες εφευρέσεις που υπηρξαν στα κινητα τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζεται ουτε καν να το συνηθισει κανεις. Και φυσικα εννοειτε πως δεν υπάρχει και καποιο πρόβλημα με τις θήκες… εκτός και αν ειναι για αλλο μοντέλο δλδ.

Απο εκει και πέρα… αν αυτά ειναι mid-range, εγώ είμαι αστροναύτης. Δεν παίζει. Τα σημερινά mid-range φοράνε κάτι σε snapdragon 6xx και 2GB RAM.

Η LG μπορει να τα πηγαινει πολυ καλα με την ναυαρχίδα της, αλλα απο εκει και κάτω καμία κλιμάκωση… πας απευθείας σε low spec με χτυπημένες τιμές.

Παύλος

Χμμμ η LG νομίζω αρχίζει να αντιγράφει την Samsung στο να βγάζει πολλές διαφορετικές συσκευές.. αυτό βέβαια δεν είναι πάντα καλό, γιατί συνήθως όσες περισσότερες συσκευές βγάζεις τόσο πιο δύσκολα μπορείς να τις υποστηρίζεις και αυτό το είδαμε πολύ καλά στην περίπτωση της sammy..

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τοοοοσοοο δυσκολο ειναι πια να βαλουν εεεστω 1.5gb ram? Τουλαχιστον στο Μagna…(magna μονο στο μεγεθος της οθονης…περιπου)

dialteo

Εγώ εκνευρίζομαι όταν λένε γενικά “διπυρηνη cpu 1.3”, “τετραπυρηνη cpu 1.2” κτλ. Ποια τετραπυρηνη? Snapdragon? Mediatek? 6582 ή 6589? Η “Μ” έκδοση ή η απλή ? πφφφ

αλιάκμων

Τα δύο πρώτα κατι λένε αν τιμολογηθούν σωστά (~150 € τελική). Τα τελευταία 2, ψιλοαδιάφορα θα έλεγα.

Apostolis

Ερώτηση:θα πάρει το lg magna nougat 7.0;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.