LG Nexus 4, To πρώτο επίσημο βίντεο

Η LG προσφέρει το πρώτο βίντεο του Nexus 4, το οποίο επεξηγεί το πώς τοποθετείτει η κάρτα micro SIM στο smartphone που αποτελεί συμπαραγωγή της Google με την LG. To Nexus 4 έχει το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Google, το Android 4.2 Jelly Bean, ιδιαίτερο design, Google apps και βλέψεις για μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην αγορά.

LG Nexus 4
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.7 ίντσες, True HD IPS Plus, 1280×768 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels, 320 ppi
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, Wireless charging
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 133.9×68.7×9.1 χλστ.
Βάρος: 139 γρ.

, LG Nexus 4, To πρώτο επίσημο βίντεο

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vkrd

Αντιγραφή του iPhone.

Ντινος

τιμη δεν ξερουμε ακομα ε;

Κώστας

@vkrd
Με καλύτερα specs και στη μισή τιμή. Δεν είναι τέλειο;;;

MEDS

@vkrd

ναι ναι, και όποιο αυτοκίνητο έχει 4 τροχούς είναι αντιγραφή της FORD.

Giannis Charp

Από ότι βλέπω στο νετ,σε Ισπανία και Γερμανία οι τιμές είναι 299€ για το 8αρι και 349€ για το 16αρι.

gian

Ετοιμάστε πηγές να το πάρουμε από εξωτερικό παίδες!

vkrd

@MEDS η πλαινή είσοδος μικροκάρτας εμφανίστηκε πρώτα στο iPhone αναμφίβολα και μην κάνεις τον ξύπνιο.

Πανος.Λαστ

κόβω το κεφάλι μου απο τώρα οτι θα ξεκινήσει μηνύσεις πάλι η apple!

vkrd

@ Κώστας, είναι πολύ καλό αυτό σίγουρα και η τιμή αυτή είναι η πιο ανταγωνιστική απλά θα περίμενα να υποστηρίζει LTE και να έχει HDMI θύρα. Πάντως μεταξύ μας είναι οι τέσσερις πυρήνες τόσο απαραίτητοι σε ένα κινητό?

Panos7GR

Όχι ρε φίλε vkrd!!! Από όλο το τούμπανο εσύ πρόσεξες από που μπαίνει η micro SIM;;;; Και στα πρώτα iPhone η SIM έμπαινε στο πάνω μέρος (αν θυμάμαι καλά γιατί δεν είχα iPhone), και τι σημαίνει αυτό;;;
Έλα Χριστέ μου! Αμάν όλα να σας θυμίζουν Apple!

MEDS

@vkrd
“η πλαινή είσοδος μικροκάρτας εμφανίστηκε πρώτα στο iPhone αναμφίβολα και μην κάνεις τον ξύπνιο.”

Ακούς τι λες???

tsekboy

Οι μισοί εδω πέρα πού και να πληρωνόντουσαν απ τις εταιρίες!! Λες και τους θίγεις το σπίτι…

Anthony

Meds +1

paris lipas

μονο η ram αλλαξε πεταμενα λεφτα

Andros

Όσοι έχετε Iphone , μη ζηλεύετε . Πάρτε και εσείς ένα Nexus να δείτε άσπρη μέρα …

Γιωργος

@vkrd…..τρολλάρεις δεν μπορεί..!!

Κostas K.

ε ναι ρε MEDS μην κανεις τον ξυπνιο…Επρεπε να φτιαξουν μια εισοδο καρτας που να μπαινει απο πανω,απο κατω,απο πισω δεν ξερω γω απο οπουδηποτε εκτος απο το πλαι..! Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου…

APOSTOLIS

Η πλαινη εισοδο sim υπαρχει και στο ΝΟΚΙΑ 5800 οποτε ρε παιδια μη λεμε οτι οποιο αυτοκινητο εχει ροδεσ αντιγραφη το ford που λεει και ο φιλός παραπανω ελεοσ ρε παιδια

MEDS

μη βαράτε τον “vkrd”!

Πλάκα στη πλάκα πάντως, έχω παρατηρήσει ότι η μάχη iPhoneFun vs AndroidFun σταμάτησε να είναι περί ταχύτητας και λειτουργικού, και έχει επικεντρωθεί στο design και στο ποιός το έκανε πρώτος… Μακάρι να αλλάξει αυτό και να ξαναβγάλει η Apple τα καλύτερα κινητά για να ακούσουμε ξανά λογικά επιχειρήματα παρά το πάνω, αριστερά, κάτω, με το δεξί, με το αριστερό και κουραφέξαλα…
(Κάτοχος iOS και Android)

Motzi

Να βρούμε και ποιά εταιρία έβαλε πρώτη στο επάνω μέρος την υποδοχή για τα ακουστικά να μηνύσει όλες τις υπόλοιπες…και αντίστοιχα η εταιρία που το έβαλε στο κάτω μέρος να κάνει το ίδιο…Τι ακούμε θεέ μου!!

greeceandroid

Οι τιμές στην Ευρώπη είναι ενθαρρυντικές. Στην Ελλάδα έρχεται επίσημα Νοέμβριο. Αν έρθει σε “μη λογική” τιμή, το τσιμπάμε από κατάστημα εντός Ε.Ε. που στέλνει Ελλάδα.

Κάτι αναφέρθηκε περί HDMI
Ο SlimPort HDMI αντάπτορας παίζει κανονικά. (κανά 30άρι διαβάζω ότι κοστίζει)
Οπότε κανονικά το συνδέουμε με HDMI στην τηλεόραση.

Αποοστόλης

Με τα χαρακτηριστικά αυτά αν έρθει στην Ελλάδα με αυτές τις τιμές που ανέφερε πιο πάνω ο φίλος θα πουλήσει τρελά.
Αν έβγαινε σε πιό μεγάλες χωρητικότητες και έπαιρνε και extra sd card θα ήταν απίστευτη αγορά αλλά πιθανότατα και ακριβότερη.
Σε ότι αφορά αντιγραφές κλπ… αυτά είναι αστεία πράγματα, λες και η apple βγήκε από παρθενογένεση.
Μακάρι όλες οι εταιρείες να έπαιζαν με normal τιμές και να μην πουλούσαν κινέζικο αλουμίνιο και γυαλί για χρυσό, πόσο δε… απλά ένα logo.

Πάνος

Παίδες έχω σχετικά άσχημα νέα. Απο μια φήμη που κυκλοφορεί, το 4άρι θα κυκλοφορήσει σε “κανονικές” τιμές εκτός play store. Δηλαδη γύρω στα 500!!

https://www.reddit.com/r/Android/comments/12e67h/europeans_how_are_you_getting_your_nexus_4/

Και μετά απο επικοινωνία με LG με διαβεβαίωσαν οτι αγορά από Αμερική δεν καλύπτεται απο παγκόσμια εγγύηση. Βρείτε ότι γνωστούς/φίλους/συγγενείς έχετε σε Γερμανία/Γαλλία/Αγγλία, γιατί θα τους χρειαστείτε (και εγώ μαζί)!! Δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω πάνω απο 400 για το 16αρι σε ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό κατάστημα.

Demis

@vkrd
καταρχάς μην κάνει μπαμ φαίνεται ότι είσαι τέρμα άσχετος από τεχνολογία ας έψαχνες τουλάχιστον ότι το nokia 5800 είχε είσοδο από πλάι τις sim card….

δεύτερον αν πάμε έτσι όπως λες εσύ το ποιο απλό αυτοκίνητα πέρα από ford δεν έπρεπε να υπάρχουν……

και τρίτον αν “τρολλαρεις” τότε sorry αν σε πρόσβαλα αν δεν “τρολλαρεις” καλά να πάθουμε σαν χωρα με τέτοιους που έχουμε εδώ

iphone_user

Από το video φαίνεται μια χαρά κινητό για τα λεφτά του. Το αν έχει χαρακτηριστικά του iphone ειναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσει γιατί ειναι το πρώτο android που βλέπω να έχει προσεγμένα υλικά κατασκευής και όχι πλαστικό. Μπράβο. Τώρα περί συγκρίσεων νομίζω δεν γίνεταιι διότι τα δυο κινητά και λογω τιμής αναφέρονται σε διαφορετικό αγοραστικής δυναμης κοινο.

kosmaspt

Ε όχι και το πρώτο προσεγμένο android!Motorola Razr!(off topic)

Ωραίο το nexus και πιθανό value for money!Για να δουμε…

EliasKir

Παιδια οσοι αποφασισετε να το παρετε απο Ευρωπη (ισως και εγω αν εδω εσει κανα 50ρικο πιο πανω) ρωτηστε πρωτα στην LG Ελλαδος αν ισχυει η εγγυηση ασχετα με νομους, κοινοτικες οδηγιες κλπ.
Με την Samsung δεν υπηρχε προβλημα αλλα καλο ειναι να ειμαστε σιγουροι.

vkrd

Εμπρος της Ελλάδος οι ψεκασμένοι…Πως κάνετε έτσι ρε σεις, σας έθιξα τη συσκευή?! Έχετε πάθει κάτι με όλα αυτά που διαβάζετε? Εντάξει στην πυρά το iphone να γουστάρετε τότε. Απαπα…

DaDiRa

Ρε παιδία… ρε παιδιά.ΟΧΙ ΒΑΡΟΣ.Βάρος είναι η δύναμη που το έκλει η γη (και δεν νομίζω να μας ενδιαφέρει αυτό, αφού μετριέται σε Newton).Μάζα είναι κανονικά.Ή αν θέλετε να γράφετε βάρος τουλάχιστον να είναι σε Newton.

Λευτερης

Εγω πιστευω οτι είναι η απολυτη αντιγραφη του iPhone! Τρεχει ένα λειτουργικό που έχει την απόλυτη ελευθερία να το φτιάξεις όπως θες, έχει πραγματικό multitasking, συρόμενο status bar, συγχρονισμό με cloud, πανοραμική λήψη στην κάμερα, πρόσβαση στην κάμερα από την οθόνη κλειδώματος, NFC, bluetooth με οποια συσκευη γουστάρεις, οθόνη 4,7″ IPS RGB HD, ίσως τον καλύτερο επεξεργαστη που υπάρχει σε κινητό τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, 2 GB Ram, πολλές δωρεάν εφαρμογές που στον ανταγωνισμό οι ιδιες είναι επι πληρωμή, είναι μόνο 400 ευρώ και άλλα πολλά που ως γνωστόν η Apple παρουσίασε πρώτη. Η μόνη του καινοτομία είναι ότι η Sim μπαίνει στο πλάι……Τι άλλο μπορεί να ακούσουμε εδω μέσα. Κάτοχος GS3 και iPAD 3

Haduuken!

Λοιπόν ένα έχω να πω . Έλειπα από Τέκβλογ ένα μήνα και βλέπω ότι έχει εμφανιστεί αυτό τo Νεξυς 4 το οποίο είναι ά-ψο-γο όπως και ναι το δει κανείς . Όπως είχε πει ένα φιλαράκι προηγουμένως είναι κόσμημα το κινητό .

Η παραγγελία από ίντερνετ οποίος το πάρει, να μην τον πιάσουνε μ—-α εδώ πέρα, και καλοφάγωτο το τζέλλυ μπην . Όσο για LG μάπα υποστήριξη και τα λοιπά, τα ανέλαβε η γοογλε τώρα στο μοντέλο .

Είναι και το 5 ωραίο αλλά αυτό εδώ το κόβω ι-φονιά !

petsas

το iphone εχει πεθανει εδω και πολυ καιρο

filippos

Αξιζει να δωσω το galaxy s3 κ να παρω αυτο?

Tony Cool

filippos αν εισαι ικανοποιημενος απο το s3 δεν εχεις κανεναν λογο να αλλαξεις το κινητο σου για καποια αλλη συσκευη αυτη τη στιγμη.Ισα ισα μπορει να σου λειψουν πραγματα οπως η micro sd,η αποσπωμενη μπαταρια,το ραδιο,η amoled οθονη(αν και ειναι θεμα γουστου) κλπ.Το nexus 4 εχει ελαφρως καλυτερα specs (δε θα δεις και μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα ομως) και θα παιρνει αμεσα ολες τις αναβαθμισεις(το μονο πραγματικα σοβαρο πλεονεκτημα).Παντως για καποιον που ψαχνεται τωρα να αγορασει android smartphone και αν ισχυσουν οι τιμες που ακουμε τοτε πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω καποια αλλη προταση που εστω να πλησιαζει το nexus 4.

Giwrgos

Τουμπανο το κινιτο… Μα δεν εχει ομος ραδιο??

theodoros

Το nexus 4 εχει καλα specs αλλα μπορει να ειναι κινεζικα.Παντος οπος το βλεπο απο καπια revews το τιλεφονο ρολαρι καλα και εχει καταπλικτικι οθονι

george

Google!πάρε μου τώρα τα λεφτά!Μπράβο σας!μόνο απο εξωτερικό unlocked εννοείται γιατί εδώ θα το βάλουν πάλι διπλή τιμή κατά τα γνωστά.

nightheron

@theodoros, όλα κινέζικα είναι. Όταν κάτι είναι πιο ακριβό δε πάει να πεί οτι είναι εκτός κίνας κατασκευασμένο. δυστυχώς φίλε μου…
Πολύ πλάκα πάντως έχουν οι χρήστες iphone. ευτυχώς έχω φίλο με μετοχές στην Apple και κάτι τέτοια τον κάνουν πλούσιο!!! 4100% αύξηση απο το 2004 νομίζω μεχρι το 2011… να ‘στε καλά χρήστες των Apple! το τί μπουζουκοκαταστάσεις τζάμπα μου έχετε προσφέρει δε λέγεται

vkrd

XAAAAA XA XA! H κινητάρα δεν έχει LTE radio παρά μόνο το chip….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.