LG Nexus 4, Στην Ελλάδα θα κοστίζει 499 ευρώ

Παιδιά, ξεχάστε τα 230 ευρώ που κοστίζει το LG Nexus 4 8GB στην Αμερική μέσα από το ιντερνετικό κατάστημα Play Store της Google. Αφορμή για τούτο εδώ το post είναι τα δεκάδες σχόλιά σας σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρουν ότι δεν θα αγοράσετε κανένα άλλο smartphone γιατι περιμένετε το Nexus 4 με 300-400 ευρώ. Ε λοιπόν θα σας προσγειώσουμε απότομα αναφέροντας ότι αν το Optimus G κοστίζει 599 όπως όλοι περιμένουμε, το Nexus 4 στην Ελλάδα θα έχει 499 ευρώ (με πόσα GB?).

Update: Το Nexus 4 στην Ελλάδα κοστίζει 469 ευρω.

update: Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική μου εκτίμηση και όχι επίσημη ενημέρωση.

LG Nexus 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.
, LG Nexus 4, Στην Ελλάδα θα κοστίζει 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

68 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μας έκανες πρωινιάτικα την καρδιά ,περιβόλι.
Μόνοι τους θα το αγοράσουν…………

Κοσμάς

Η πληροφορία αποτελεί εκτίμησή σας ή προέρχεται από κάποια πηγή ; Πραγματικά αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο θα ‘ναι πολύ κρίμα ! Εγώ προσωπικά σκόπευα να το αγοράσω μόλις ερχόταν Ελλάδα με το σκεπτικό ότι το πολύ να φτάσει 350 ! Τώρα πραγματικά δεν ξέρω αν καταλήξω σε άλλο smartphone μιας και δεν υπάρχει κάτι σε αυτά τα λεφτά που να αξίζει τόσο ώστε να δώσω τέτοιο ποσό !

Τασος

Ένας μισθός και ειδικά για 8gb ειναι πάρα πολύ.

antonis

κριμα! θα πουλαγε τρελα..πανε οι “τιμες κινεζου” κωστα! αφου δεν ειναι επισημο ομως ας κραταμε μια πισινη.. οπως πολλοι και γω το γλυκοκοιταζω.. 500 ομως ειναι πολλα.. χτυπας note2

Thodoris1988

Μου φαινεται οτι δεν αξιζει να πουλησω για κανενα λογο το Samsung Galaxy Nexus για να παρω το LG Nexus 4. Ισως πρεπει να περιμενω ενα χρονο για να παρω το επομενο Nexus. Η οποτε βγει το επομενο. Κριμα παντως αν η τιμη φτασει εκει.

Βασίλειος

Προσωπικά θεωρώ τον τίτλο παραπλανητικό (δεν εννοώ φυσικά πως το κανεις επίτηδες) αλλα οταν το βλέπει κάποιος είανι σίγουρος πως μιλάμε για πληροφορίες, και όχι για “εκτιμήσεις”. Είναι σαν να βγαίνει ένας δημοσιογράφος και να γραφει στον τ΄τλο ηλεκτρονικής εφημερίδας πως το 2013 θα μας ζητήσουν 50% επιπλέον φόρο απο φέτος! Μπορεί αν ισχύσει αλλα ΔΕΝ είανι πληροφορία! Και θεωρώ λάθος τουλάχιστον να μην μπει ένα (εκτίμηση) στο τέλος του άρθρου.

Θεωρώ πως όλοι, όπως και εγω απογοητευτήκατε (παραπάν απ’ότι είστε).
Υπ’όψιν πως μπορεί να έρθει και παραπάνω απ’οσα λέει ο Κώστας, αλλα κανεις δεν το ξέρει.

Goodys

Εντάξει πώς να μην πουλήσει μετά η Apple το Iphone 5 !!! Δίνεις 2 κατοστάρικα παραπάνω και παίρνεις το καλύτερο τηλέφωνο του κόσμου. Άρε Google Και σε είχα για σοβαρή εταιρία τουλάχιστον το Nexus 7 ήρθε στο Ελληνιστάν με νορμάλ (σχετικά) τιμές. Πάλι καλά να λέμε !!!

ΥΓ. 230 Ευρώ κόστιζε στην Αμερική ή δολάρια ;;;

ΥΓ2. Εμείς δεν είπαμε να το δώσει 230 ευρώ αλλά 350 ήταν μια χαρά τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει τι το πάει στα 500 δηλαδή !!! Καλύτερα Iphone 4s και μην πει κανείς για 4G γιατί ούτε το Nexus δεν έχει –

Εμμανουηλ

και ελεγα να περιμενω το nexus 4 αλλλα τωρα παω κιολας να παρω το htc 8s να δω επιτελους και το wp8 σαν λειτουργικο (κατοχος lg optimus 2x)που ειναι στα 300 χεχε

Thodoris1988

Goodys με ποια επιχειρηματα το iPhone 5 ειναι το καλυτερο τηλεφωνο του κοσμου;

Εμμανουηλ

με τα επιχειρηματα ενος aple fun boy !!! μην κολας thodori….!!!

Geoamr

δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος με το θεμα αλλα το παρακολουθω καιρο γιατι ενδιαφερομαι να το παρω το Nexus 4 . Χωρις να ειμαι ειδικος λοιπον , θελω να πιστευω οτι το ποσο θα πουλησει η LG το καθε κινητο της ειναι ασχετο με την περιπτωση του Nexus4 μιασ κι εκει μπαινει και η Google στο χορο . Με λιγα λογια , αποψη μου παντα , προτιμω να κανω συγκριση τιμων εξωτερικου -ελλαδας στο Nexus7 και μετα να το εφαρμοσω στο Nexus4 , παρα με οποιοδηποτε αλλο κινητο της LG . Ειδομεν …

VasiliSIII

448 Galaxy SIII τέλος!

Μερκούριος

Και εγώ κάπου εκεί εκτιμώ ότι θα είναι η τιμή. Την παρασκευή το χτύπησα στο ebay με τελική τιμή 450 ευρουλάκια μαζί με τα έξοδα μεταφοράς!!!
Ελπίζω να έκανα καλώ deal. Το περιμένω πώς και πώς. για να δούμε…

Πάνος

Δυστυχώς κάπου εκεί θα έχει το nexus αφού δεν θα πωλείτει από το play store εδώ αλλά από την ίδια την LG.

επί τη ευκαιρία.. Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά – ( πληθυντικός ) –

Παναγιώτης

Κώστα βασικά νομίζω πως είναι λάθος ο τίτλος γιατί μας έχεις συνηθήσει με πραγματικά καλούς τίτλους και όχι “πιασιάρικους” απλά.Καταλαβαίνω απόλυτα την εκτίμησή σου και είμαι και εγώ σύμφωνος με αυτό που λες.Το σκεπτικό σου έχει σίγουρα βάση και λογική.Άσε που μπορεί να πάει και παραπάνω.
Για να μην νομίζουν μερικοί σίγουρα δε το λες με πρόθεση η τιμή να είναι εκεί ψηλά , μακάρι να έρθει και στα 299 ευρώ.
Απλά συμφωνώ με το ΙΣΩΣ του Αργύρη ή ένα μάλλον όπως φαίνεται θα ….

Nikolakis

Μονόδρομος δλδ το google store για αγορά..!!

GiannisWST

Δυστυχώς εγω ελλαδα περιμένω και παραπάνω τιμη για το nexus4… Λέτε και δεν γίνεται τόσα χρονια αυτο? Ειδικα τώρα που θα βλέπει η lg οτι εχει ζήτηση. Δεν βλέπω να ρίχνουν τις τιμές, δεν εχουν λόγο να το κάνουν αυτο. Θα πρέπει να βρείτε γνωστούς σε Αγγλία, Γερμανία κλπ ή ιντερνετικα μαγαζιά να το πάρετε έτσι απο εκει. Το κινητο αξίζει και με το παραπάνω ακόμα και αν έχεις gnexus. Παρότι οι amoled ωραίες, στο gnexus δεν ειναι και απο τις καλύτερες, ενώ αντιθέτως η φωτεινοτητα και τα χρώματα στο nexus4 ειναι πολυ ανεβασμενα. Το gnexus οταν ειχε βγει δεν φοραγε τον καλυτερο επεξεργαστη για την εποχή του αλλα ο s4 απο την άλλη ειναι απο τους πιο δυνατούς σήμερα. Για τις κάμερες, ούτε λόγος σύγκρισης (μπροστινή + πίσω), ειναι μεγάλη αναβάθμιση. Επειτα ειναι το θέμα αναβαθμισεων, το gnexus μέτρα αντίστροφα πλέον μέχρι να μην σηκώνει η ράμ του ή ο επεξεργαστης νωρίτερα σε σχεση με το nexus4. Μεγάλη διάφορα εχει και στις ταχύτητες 3G, παρότι δεν ειναι 4g πιάνει απίστευτες ταχύτητες σε σχεση με το gnexus. Προσωπικα ειναι γελοία η σύγκριση του iPhone 4S… Που κάνει ο φίλος παραπάνω. Ειναι αστεία γιατι ακόμα και το gnexus καλυτερο του 4s… Συνέχεια »

Giannis Charp

Αν όντως ισχύει αυτό τότε νομίζω ότι η LG βρίσκεται σε σύγχυση.Σε συνδιασμό με την στάση που κρατάει με το update του optimus 7(που δεν είναι και κάτι το τρομερό τελικά) και τις γενικότερες τιμολογιακές πολιτικές,πιστεύω ότι μαρτυρά πως κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα.
Ο χρόνος θα δείξει…

Elissaios

προσωπικα σκεφτομουν να το αγορασω αλλα υπολογιζα μεχρι 350 το πολυ…με 499 ουτε λογος!!

Mixalis

Θέλουμε:

“We wand Google Play / Devices Greek”

Αποστολος

Ισως-σίγουρα μάλλον μπορεί…το πιο πιθανό πάντως για να μην πω σίγουρο θα είναι ότι το Nexus 4 δεν θα έχει την τιμή το Play. Θα είναι περίπου 260 ευρώ πάνω?Θα δείξει…όπως λέει και ο Κώστας εδώ θα είμαστε…Το σίγουρο είναι ένα…αν έχετε κολλητό στην Αμερική ή όπου αλλού είναι ανοιχτό το Google Play store…πάρτε το απο εκεί για σιγουριά…

Γιάννης

Κάτσε ρε συ Κώστα.
Το Nexus 7 ήρθε σε τιμή 500 Euro??
20-30 Euro παραπάνω έχει, σε σχέση με έξω.
Γιατί να έρθει σε αυτή την τιμή το 4?
Άκρως άστοχος και παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου.

Someone

Να σας πω ενα ανεκδοτο.
Πριν 1 μηνα βγηκε το nexus 4 με τιμες 250-300 ευρω και τρομερα χαρακτιριστικα και αποφασισαν οσοι το ειδαν οτι θα ονυρευονται μεχρι να το αποκτισου και ας ειναι ενα απατιλο ονυρο.
Ξαφνικα μετα απο πολυ καιρο συνηδητοποιουν οτι το ονυρο ειναι απατυλο… Δεν πηραζει ονειρο ηταν.
Σας θημηζω οτι και το iphone με συμβολαιο κοστιζει καπου εκει 200-300$.
Ερευναμε μην πιστεύουμε να είμαστε υποψιασμένοι, σε άλλες χώρες λειτουργούν με άλλο σύστημα (2χρονα συμβόλαια) όχι όπως εδώ.
Αν και τώρα με το 4G ίσως είναι λίγο πιο ελκυστικό να έχουμε mobile internet σε πιο λογικές τιμές.

Θοδωρης

Τελικα συνεχιζει να πουλιεται στην Αμερικη μεσω του play store ή οχι? Γιατι απο εδω Ελλαδα δεν μπορω να δω. Αν πω σε φιλο που μενει εκει να μου το αγορασει, μπορει? 🙂

Γιαννης

Το nexus 7 άργησε πολύ να έρθει και αυτή τη στιγμή πουλάνε το 16GB στην τιμή που έχει το 32GB.

Ασχετα με το ποιος το φέρνει το προιόν το έλεγχει πληρως η google με οτι και αν σημαίνει αυτό.

Kostas

Βλαχάκη μας “ισοπέδωσες μα δεν μας είπες τελικά πόσο μας χρεώσες !!!”

Η Αλήθεια ειναι πως πράγματι η εκτιμηση σου εχει πολλές πιθανότητες να βγει αληθινη . Δυστυχως μονόδρομος ειναι πλέον είτε απο το εξωτερικο αν υπάρχει καποιος γνωστός ή τα ιντερνετικά μαγαζία αν το φερουν όπως κανουν αρκετοι απο αυτούς απο Γερμανια .

Πολυ κρίμα γιατι θα πουλούσε τρελά

panousis

παιδιά υπομονή κ θα δούμε αν έρθει σ αυτή την τιμή θα είναι φάουλ (προσωπικά δεν νομίζω γτ είναι κοροϊδία στους καταναλωτές κ θυμίζει apple η τακτική ) μέχρι 350-400 το πάρα πολύ σύμφωνα με τις τιμές που κυκλοφορεί στο play store ας σοβαρευτουν όχι επειδή δεν είμαστε αμερικανοί να μας Γ…νε ήμαρτον.θα το αγοράσω μόνο αν έρθει μέσα στο εύρος τιμών που έγραψα πριν στη σωστή δλδ

Γιάννης

cVlachakis, αφού ξέρεις πολύ καλά πως για την τιμολόγηση ενός προϊόντος στην
Ευρώπη δεν λαμβάνεται υπόψιν η τρέχουσα ισοτιμία των νομισμάτων αλλά ισχύει
η “ισοτιμία” 1E = 1$.
Άρα τα όσα λες για 153 Ε και 191 Ε πάνε περίπατο.

Το Nexus 7 16 GB που άξιζε 249 $, στην Ευρώπη έρχεται 249 Ε και στην Ελλάδα με τον
αυξημένο ΦΠΑ φτάνει τα 269 Ε. Εκεί βλέπω την διαφορά των 20 Ε.
Γιατί αποκλείεις να συμβεί κάτι ανάλογο και στην περίπτωση του Nexus 4 ??

Δεν εξετάζω το πόσο στοιχίζει τώρα το 7άρι μετά την ανακοίνωση της 32GB έκδοσης αλλά το
τι ίσχυε όταν πωλούνταν μόνο οι 2 εκδόσεις της συσκευής. Αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι ισχύουν τα
όσα έγραψα.

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

Παιδιά εγώ έφτιαξα ένα petition στο change.org σχετικά με την τιμή του Nexus 4 στην Ελλάδα.Όσοι συμφωνείτε με τα όσα γράφω πατήστε sign.

Εδώ το link:
https://www.change.org/petitions/google-lg-about-the-price-of-the-nexus-4-in-greece

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

πάλι τον ήπιαμε κύριοι!!

Δημητρης

Ξερουμε ποτε θα ειναι available στο google play store της Αγγλιας?

Peris

Εγώ λέω να κάνουμε καμία διαδήλωση στο https://www.change.org/start-a-petition γιατί αυτά τα marketing παιχνιδάκια στον κόσμο δεν τα γουστάρω! Μου κάθονται στο λαιμό!

Haduuken!

Λάθος o Βλαχάκης , 549 ευρώ.

… γιατί ?
> γιατί … 499€ προϋποθέτει άνθρωπο μαγαζάτορα, όχι λαμόγια.

Kostas

Δημήτρη επειδη εχω γνωστό στην Αγγλία και πριν λίγο μιλήσαμε για να το πάρω απο εκει ….

Google’s new smartphone will also be sold on the Google Play store at £239 for an 8GB version and £279 for a 16GB version

για την ώρα εχει ξεπουληθεί και αναφέρει πως σύντομα θα ερθει η νέα παρτίδα

Δημητρης

@Kostas Ακριβώς το ίδιο πράγμα θα κάνω και εγώ….. απλά με πιέζει ο χρόνος διότι ο γνωστός μου στην Αγγλία θα έρθει Ελλάδα για τα Χριστούγεννα και ελπίζω να το έχει αγορασει μέχρι τότε έτσι ώστε να μου το φέρει……

Kostas K.

Κώστα μπορεί να χεις και δίκιο οτι θα το φέρουν σε αυτά τα λεφτά αλλά μην κοιτάς την ισοτιμία Ευρω-Δολλαριου.. Αφού ξέρεις οτι στην Ευρωπη ολα τα προϊόντα ερχονται με ισοτιμία 1 ευρω=1 Δολλαριο..Και στο play store της Αγγλίας το ίδιο ισχυε.. Πόσο μάλλον σε εμάς που έχουμε την υψηλότερη φορολογία στην Ευρώπη… Πάντως εγώ έχω μάθει τόσα χρόνια που ασχολουμαι με την τεχνολογία οτι ΔΕΝ θέλει βιασύνη σε αυτες τις αγορές..Και 499 να έχει περιμένετε λίγο καιρό να περάσει η φουρια και η μόδα με το νεο Nexus και τα ιντερνετικα μαγαζια τυπου skroutz που φέρνουν εισαγωγές απο εξωτερικό (συνήθως από Γερμανία-Αγγλία) θα το φερουν με ενα μικρο καπέλο αλλά ΠΟΛΥ φθηνότερα από αυτή την τιμή να στε σίγουροι γ αυτο.. Αφού ξερετε τωρα ρε παιδιά πως είναι με αυτά τα πράγματα

Nikolakis

Μάλλον σαν να έχει ένα δίκιο ο Κώστας…

https://www.gsmarena.com/nexus_4_carphone_warehouse_surprising_price-news-5111.php

kostas

μορε χαρας το τηλεφονο βγενει και μονο σε αυτο το βρομομαυρο και χωρης sd και 500 !!! GS3 ΤΕΛΟΣ. ειμαστε γενημενοι ο ενας για το αλλο. χαχαχαχα

Stelios

Σημερα το πρωι στην δουλεια ειπα θα αγορασω το Nexus 4 αλλα το περιμενα στα 380 το πολυ τωρα οχι οτι το κινιτο δεν αξιζει τα 500 αλλα αν ειναι οτι τοσο θα κανει προτιμω να περιμενω το samsung galaxy 4.τι γνωμη εχετε ?

Γιώργος Κ.

Διοργανώστε ένα ομαδικό ταξίδι για Αμερική εδώ στο techblog να πάμε γιατί οι Έλληνες δεν είναι καλά! 😉

Λορέντζος

Για να μην τρελαίνεστε επειδή ειπε ο Κωστας την γνωμη του και πεσατε νε τον φατε σαν κορακια λες και θα το φερει ο Κωστας το nexus4 στην Ελλαδα, το Galaxy nexus πωλειτε ακομα 350 ευρω οχι σε σκρουτζομαγαζα, και θα πουλησουν το Nexus4 350-400? Θα αφησουν τιμη χαμηλή στην Ελλαδα που ακομα και τα κινεζικα που εκει κανουν 150 ευρω εδω τα πουλανε 250+ απλη λογικη ειναι, θα πουλαει η LG το L9 400 ευρω και θα φερει ακομα και με ιδια τιμη το Ν4? Πιος θα αγορασει L9 κλπ? Μην κανουμε τους πονηρηδηδες και περιμενετε να δειτε πρωτα την τιμη και μετα λετε στον Κωστα οτι θελετε!!!

panousis

Λορέντζο αν ανεβάσουν την τιμή εδώ κακό της κεφαλής τους δεν θα πουλήσουν με τέτοιον ανταγωνισμό σε συσκευές τόσο απλά. είναι κ θέμα τιμής οι τρελές πωλήσεις που έχει κάνει στο εξωτερικό..αυτό που λες για 350-400 στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα δλδ την τιμή του στο play store μαζί με κάποιο κέρδος για την εταιρία.

Γιωργος

Στην Αυστρια παντως κανει 350 τα 8GB και 399 euro τα 16GB

Γιωργος

To σιτε ειναι αυτο
https://www.fonmarkt.at/handys/google/google-nexus-4-black-16gb-3g.htm?caid=117
δεν το ξερω , ετυχε και το βρηκα.

Akis

Έχει να παίξει e-bay, αν ισχύει, που θα πέσει σύννεφο.

NightHeron

Παιδιά εμείς που έχουμε συγγενή στην Αμερική και θα μας το φέρει τα χριστούγεννα στη τσέπη του με τον φορτιστή μόνο, θα λειτουργεί σίγουρα στην ελλάδα;
Συγκεκριμένα η Google στην αμερική λέει Unlocked for All Carriers… αρκεί πιστεύω για να λειτουργεί το αμερικάνικο μοντέλο στην Ελλάδα.
Ήμουν σίγουρος οτι θα λειτουργεί, αλλά η ξαδέρφη μου με ενημέρωση οτι το iphone κανει 300$ εκεί και όταν είχε έρθει δεν έπαιρνε κάρτες ελλάδας χωρίς να το είχε αγοράσει από καμιά verizon και άλλες ιστορίες.

Tsepeto P.

Τιμές απο το Αγγλικό play store +50 ευρώ και είναι στην πόρτα σας οποιαδήποτε google συσκευή θέλετε μέσα σε ~10 μέρες απο την αποστολή απο google. Forward2me.com
Εγώ περιμένω το nexus 10 μου με λιγότερο απο 450 ευρώ τελική.

Παρασκευάς

Τελικά τα 499€ έχουν γίνει ταρίφα στην Ελλάδα!!

Γιωρογος

@ Tsepeto P.

πολυ καλο το σιτε που προτεινες , σε ευχαριστω πολυ, λογικα θα το τιμησω κι εγω για το Ν10.

Αλλα πως εκανες την παραγγελια απο το αγγλικο play store ? χωρις προξι δεν σου επιτρεπει να ψωνισεις. Αν χρησιμοποιησες προξι , μπορεις να γραψεις μερικες λεπτομεριες σε παρακαλω ?

ευχαριστω!
Γ.

PS: Ξερω ημαστε λιγο εκτος θεματος αλλα δεν υπαρχει καποιο θεμα για το Ν10 για να γραψουμε εκει.

Γιωργος

@ Tsepeto P.

πολυ καλο το σιτε που προτεινες , σε ευχαριστω πολυ, λογικα θα το τιμησω κι εγω για το Ν10.

Αλλα πως εκανες την παραγγελια απο το αγγλικο play store ? χωρις προξι δεν σου επιτρεπει να ψωνισεις. Αν χρησιμοποιησες προξι , μπορεις να γραψεις μερικες λεπτομεριες σε παρακαλω ? Αν η συνδεση ειναι ασφαλης για αγορα κτλ.

ευχαριστω!
Γ.

PS: Ξερω ημαστε λιγο εκτος θεματος αλλα δεν υπαρχει καποιο θεμα για το Ν10 για να γραψουμε εκει.

Γιωργος

Εβαλα στο search ‘Nexus 10’ και στην πρωτη σελιδα αποτελεσματων εβγαλε μονο αυτο το αρθρο
“Nexus 4 και Nexus 10 έγιναν ανάρπαστα όπου και αν κυκλοφόρησαν”
Η αληθεια εινια οτι δεν πατησα στα περισσοτερα αρθρα. Αλλα καποιο προσφατο αρθρο για το Ν10 απο τοτε που κυκλοφορησε οντως δεν υπαρχει. Οπως εχουμε για το Ν4 για παραδειγμα.

Φιλικα
Γ.

και μολις ειδα οτι το προηγουμενο ποστ μου μπηκε 2 φορες. Και αναρωτιομουν γιατι δεν μπηκε την πρωτη φορα 🙂

Tsepeto P.

Tunnelbear χρησιμοποιώ για Proxy
με Ελληνική χρεωστική της τράπεζας Πειραιώς

Απλά μέσα απο το google wallet πρέπει να βάλεις διεύθυνση της κάρτας στην Αγγλία για παράδειγμα.

Εμένα ήδη έχουν δεσμεύσει τα χρήματα και περιμένω να έρθει στοκ για να μου το στείλουν.
Μίλησα και με google και έχω κανονικά εγγύηση απο την Ελλάδα.

Giwrgos

Τωρα τι να πιασω? Το galaxy nexus η να περιμενω το lg nexus να ερθει?

Tsepeto P.

Το δικό μου έρχεται!
30 Nov Google Commerce Ltd shipped your order.

stefanos36

yeah, …….
Μόλις έγινε παραγγελία

Thank you.
You’ve made a purchase on Google Play. You will not be charged until your order has shipped.

Order number: 15731260465432498277.1536970206231903
Order date: Dec 2, 2012 12:35:48 PM EST
Payment method: VISA xxx-4507

Purchased from:
Google, Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA
94043
United States
Ship to:
Tampa
FL
33613
United States
Shipping Status Quantity Item Price
Estimated Ship:
6-7 weeks 1 Nexus 4 (16GB) $349.00
Shipping: $13.99
Tax: $24.43
Total: $387.42

sonakias

ρε παιδια. για μισο λεπτο.. δλδ λετε ολοι για τιν τιμη… τι ακριβως περημενατε δλδ? το i phone εχει τισ μισες δυνατοτιτες και κανει 750 ευρο σχεδον… και εσεισ δλδ θελετε το nexus 4 με 300 και 250 ευρο?? αλο να πουμε οτι δεν εχουμε να διατηεσουμε τοσα λευτα για τηλεφωνο. αλλα οχι οτι το συγκεκριμενο τηλέφωνο οτι δεν ακσιζει αυτα τα λευτα… ειναι 2 φορες καλητερο απο το i phone

Stratos

Κωστα θελω το N4 και θα ηθελα πολυ να το αγορασω, απλα η τιμη των 500ων ευρω ειναι απλα υπερβολικη και αρκετη για να με κανει να γυρισω στα Xperia παλι.. για οποιαδηποτε καινουρια ανακυνωση για την τιμη σε παρακαλω πολυ ενημερωσε με ή ανακοινωσε το με βιντεακι για να το δουν ολοι… ειναι ενα απιστευτο κινητο και ειναι κριμα να μεινει στα ραφια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.