LG Nexus 4, Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκα καλεσμένος της LG Electronics Hellas για τον εορτασμό των 10 χρόνων στη χώρα μας. Ναι δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που είχα κάνει μαζί τους επικό ταξίδι στη Νότιο Κορέα μαζί με δεκάδες άλλους συναδέλφους για να επισημοποιηθεί ο ερχομός την ελληνικής αντιπροσωπείας. Ας μην πλατιάζω, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι εκεί ρώτησα και έμαθα ότι το LG Nexus 4 αναμένεται στην χώρα μας τον Ιανουάριο.

Ρώτησα και για την τιμή αλλά απάντηση δεν έλαβα…
LG Nexus 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, LG Nexus 4, Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

ωραιο…τηλ. αν και δεν εχω παρει ποτε lg.

Kostas

Κυριολεκτικά είναι αυτό που λέμε …Αντε και του χρόνου . Παλια τρέχανε να προλάβουν τις γιορτινές μέρες για να ψωνίσει ο κόσμος , τωρα που δεν υπάρχει φράγκο , ουτε που τους νοιάζει

Γιώργος

Κώστα ελπίζω να μην έρθει στα 550 όπως σε άλλες χώρες χωρίς Playstore , με άλλα λόγια να βάλει μυαλό η LG και να κατεβάσει την τιμή στα 350 ευρώ , όπως είναι και στο Playstore δηλαδή!
Αλλιώς θα το τσιμπήσω από το ebay (από Αγγλία ή Γερμανία) ή θα περιμένω να το πάρω από κανα skroutzομάγαζο… 😛

Βαγγέλης

Γιώργο σίγουρα στην τιμή που φοβάσαι θα έρθει. Εγω προσωπικά είμαι σίγουρος. Η Γοογλε μπαίνει μέσα, η LG δεν έχει λόγο να το κάνει.

Γιώργος

Η google απλώς δεν βγάζει καθόλου κέρδος ( βασικά στην ΕΕ βγάζει αφού γύρω στα 285 ευρώ το πουλάει από τα 230 κάτι στην Αμερική )
Υ.Γ. Πάει παραπάνω η τιμή λόγω ΦΠΑ στην ΕΕ .
Η LG από τη μεριά της κερδοσκοπεί , αφού αν κοστίζει 230 ευρώ το κινητό το πουλάει πολύ παραπάνω (γύρω στα 460 ευρώ δηλαδή τα διπλά!) -Για το 8 GB μιλάω-.

Sakis

Μακάρι να έρθει σε μία λογική τιμή….Αν και νομίζω ξενέρωσε πολύς κόσμος με την άφιξή του τον Ιανουάριο….

gialakias

Αρχίσανε πάλι οι ίδιοι διάλογοι… Να βάλει μυαλό η LG η Samsung η Apple η HTC, η Google μπαίνει μέσα κτλ. Έχουν μυαλό γι’αυτό διαθέτουν τα προϊόντα τους σε αυτές τις τιμές. Έχουν σκοπό το κέρδος και ΜΟΝΟ αυτό, τις απόψεις μας τις έχουν γραμμένες. Η λογική λέει παίρνεις αυτό που μπορείς και όχι αυτο που θα ήθελες, καλώς ή κακώς έτσι είναι. Άλλωστε σε 6 μήνες θα είναι στην τιμή που θέλουμε και σε 10 μήνες κανείς δεν θα ασχολείται με αυτό γιατί όλοι θα θέλουμε το επόμενο.

Γιώργος

@gialakias Ακριβώς όπως τα λες είναι φίλε μου … +1 Από μένα !

fnsgr

Μου έκλεψαν το Nexus S και ήλπιζα να τσιμπήσω το 4 αλλά αν είναι για Ιανουάριο…

Υπάρχει καμία καλή πρόταση {φθηνό και καλό} για να πάρω μέχρι να έρθει το 4άρι {ή μέχρι να το τσιμπήσουμε απ’ έξω};;
Nexus S δεν υπάρχει στην Ελλάδα και το Galaxy Nexus μου φαίνεται ακριβό {με τη λογική ότι θα πάρω το 4}.

Πέτρος Π

@gialakias +100000!!!

Γιώργος Κ.

Κανονικά η τιμή του θα πρέπει να είναι στα πλαίσια της Google και όχι της LG γιατί δεν νομίζω πως θα έχει τόσες πωλήσεις όσες θα περίμενε!

Spiros

Η LG θα κανει οτι δεν φταιει για την υψηλη τιμη, και γω θα κανω πως θα το αγοραζω χαχαχα

Κοινως, αγορα απο το εξωτερικο και τους αφηνω να ψαχνουν για κοροιδα εδω.

ChR

Το θέλω σε λευκό και με 32GB…
Ζητάω πολλά!? (^_^)

Γιώργος

Παίδες δεν ξέρω για εσάς αλλα για μενα μόνο και μόνο επειδή ειναι nexus αξίζει…μόλις τωρα πέρασα την official 4.2 στο GN μου…

Βαγγέλης

Γιατι ρίχνετε στον Γυαλάκια +1, λέει κάτι άγνωστο; Είπαν οι άλλοι κάτι διαφορετικό;

Η Google μπαίνει μέσα στο Nexus4 αλλα κερδίζει απο το οικοσύστημα, οπότε συνολικά κερδισμένη. Η LG επειδη βγάζει μόνο απο το HW το κοστολογεί όσο χρειάζεται. Δεν μιλάμε απαραίτητα για κερδοσκοπία.

Nikolakis

Και όπως δείχνει και το λινκ παρακάτω μάλλον προς τα 500 ευρώ θα έρθει στην Ευρώπη..:(
(Και μάλλον και παραπάνω στην Ελλάδα..)

https://www.gsmarena.com/nexus_4_carphone_warehouse_surprising_price-news-5111.php

Παύλος

Μαλλον απ’έξω θα το πάρουμε, κρίμα και ήταν πολύ ωραία για να είναι αληθινό σε αυτή την τιμή! Τεσπα…. γ%#@%@#η οικονομική κρίση! Χτυπάει και τους developers όχι μόνο τον απλό κόσμο που το θέλει για παιχνίδια..

ΝΙΚΟΣ.Μ

Βαγγελη +1 στον γυαλακια, γιατι πολυ απλα σπανια ακουμε την φωνη της λογικης φιλε μου. Καλες οι κριτικες, αλλα πρεπει να εχουνε και μια βαση. Οι μεγαλες φιρμες ετσι δουλευουνε, και πρεπει πλεον να το καταλαβουμε. οχι γκρινια ομως αλλη, απο την στιγμη που εχεις την επιλογη του εξωτερικου αν το θες αμεσα, η να περασει ενα διαστημα να πεσει η τιμη του και μετα το χτυπας.ΑΠΛΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.