LG Nexus 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Nexus 4 με οθόνη 4.7 ίντσες τεχνολογίας LCD True HD IPS ανάλυσης 1280×768 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστής Snapdragon S4 Pro 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel. Το Nexus 4 τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2.1 Jelly Bean και αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τον Ιανουάριο.

Το Nexus 4 της δοκιμής μας παραχώρησε για μια ολόκληρη εβδομάδα ο επισκέπτης και φίλος του Techblog, Αντώνης. Σε ευχαριστώ πολύ, η τεχνολογία μας ενώνει!

LG Nexus 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

update: Προστέθηκε βίντεο με τα gestures.

, LG Nexus 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG Nexus 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG Nexus 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG Nexus 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG Nexus 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG Nexus 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
impro72

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται, μπράβο και στον Αντώνη που το παραχώρησε.

Φάνης

Μία εβδομαδα τωρα με το Ν4, μπορω να πω οτι ειμαι πληρως ευχαριστημενος, απο τα παντα! Ειμαι αυτη τη στιγμη με 28 ωρες ανοιχτη τη συσκευη, και εχω υπολοιπο 34% μπαταρια. Φυσικα ειναι ανοιχτα το email, facebook, καιρος, χρησιμοποιω whatsapp και κλησεις. Η οθονη ειναι φανταστικη, και απο ταχυτητα η συσκευη, δεν καταλαβαινει τιποτα!!! Τελος απο ποιοτητα κατασκευης, εχω να πω ενα τεραστιο μπραβο στην LG. Επιτελους (προς το παρων) ξεμπερδεψαμε με τις πλαστικουρες της Samsung.

Apostolos

Το κινητό είναι ρυθμισμένο στα Αγγλικά…

Vasilis

Ισως το πιο αξιόλογο android phone εκεί έξω. Όμως για μένα το ios 6 και το iphone 5 είναι πιο λειτουργικά και αξιόπιστα συστήματα με σαφώς πιο προσεγμένη κατασκευή-ποιότητα και σιγουριά σε όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Η google ακόμα θέλει δρόμο. Δεν μου κάνουν εντύπωση οι 4 ή οι 6 πυρήνες. Στην πράξη δεν χρησιμευουν ΠΟΥΘΕΝΑ. Απλά μαρκετίστικες προσθήκες για να εχουν κατι να πουλήσουν , να βασιστούν σε κάποια πλεονεκτήματα διαφοροποιήσης του ανταγωνισμού. Ο ανταγωνιστής του nexus ΔΕΝ είναι το iphone 5 ή το 5s . Ειναι το samsung galaxy 3 , το επερχόμενο 4 και τα htc one x, αντε και τα θηρία της sony. Μην κάνετε το λάθος να το συγκρινετε με ios . Αλλο το ενα αλλο το άλλο.

Μιχάλης

Τρομερό τηλέφωνο παρά πολύ καλό Hands on video από τον Κώστα όπως πάντα.

Vasilis_G

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση…

@Vasilis
Plz ρε man άσε…. το λάθος το κάναμε κατ εξακολούθηση έχοντας κολλήσει μέχρι και το iphone4 με το καρακλειδωμένο ios….που άν τολμήσεις και το κάνεις jailbreak τότε αρχίζουν τα “κολληματάκια” και τα σκαλωματάκια και τα παγωματάκια….
Μετά πήγα σε Galaxy Nexus (N3) και είδα το φώς μου….μαρκετίστικο τρίκ είναι οι πυρήνες …αλλά τουλάχιστον τους έχεις κι ας κάθονται….ΑΠΑΤΗ είναι όμως να λές μέχρι πριν 2 μήνες ότι η ΙΔΑΝΙΚΗ οθόνη έχει μέγεθος 3,5” και ΞΑΦΝΙΚΑ ανακαλύπτεις τον ανθρώπινο αντίχειρα….και πουλάς ΠΑΛΙ παπάτζα ότι έφτιαξες το ΙΔΑΝΙΚΟ 4” ιντσο τηλέφωνο…..μέχρι το επόμενο….και το μεθεπόμενο….πράγμα που οι άλλοι θα έχουν ήδη εδώ και καιρό….
Α! ξέχασα και ΟΛΑ free και όσα έχουν τιμή φθηνά….. όχι μιά περιουσία !

Βλασης

Επιτέλους Κώστα…φοβερός όπως πάντα…Στα του τηλεφώνου τώρα και σαν κάτοχος του Galaxy Nexus έχω να πω πως οι διαφορές στην εμπειρία χρήσης είναι απλά ανύπαρκτες…το ίδιο σφαίρα πάει και το δικό μου,το ίδιο λειτουργικό έχει και το δικό μου + το μεγάλο πλεονέκτημα του καλού native browser του android που κάνει πλάκα στον chrome και όχι μόνο στο pinch to zoom,αλλά και στο ότι έχει επιλογή full screen και γενικότερα είναι πιο γρήγορος από τον chrome.Δεν έχω σκεφτεί ούτε για μια στιγμή την μετάβαση πάντως στο νέο nexus αφού η αδυναμία αλλαγής μπαταρίας (κουβαλάω 2 φορτισμένες πάντα μαζί μου + την μία που είναι μέσα στο κινητό),αλλά και η οθόνη lcd με τα όπως και να το κάνεις ξεθοριασμένα χρώματα ειναι dealbreakers για μένα.Στο τέλος της μέρας αυτό που μένει είναι η οθόνη σε ένα κινητό και η εμπειρία χρήσης.Ίσως όταν πάψει να αναβαθμίζεται το galaxy nexus(σε κάνα χρόνο δηλαδή) να σκεφτώ την αγορά του NEXUS 5…Μέχρι τότε θα απολαμβάνω πάντα πρώτος την καλύτερη εμπειρία χρήσης και πάντα θα παίρνω τις ενημερώσεις πρώτος.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος θα προτιμήσει κάτι άλλο από nexus συσκευή…Αυτά!

Κίμων

Γεια χαρά σε όλους! Κώστα από ότι είδα δεν μπόρεσες να χρησιμοποιήσεις το 4g. Αυτό σημαίνει πως ούτε στο μοντέλο που θα έρθει στην Ελλάδα θα παίζει το 4g/LTE;

Φάνης

@ Κίμων Δεν εχει υποστηριξη LTE η συσκευη, καθολου! Και δεν νομιζω οτι θα χρειαστει, τουλαχιστον Ελλαδα για το 2013…γνωμη μου.

Βασίλης Ταγαράκης

Τούμπανο το κινητό !!!
Ευχαριστούμε Κώστα για το πολύ ωραίο και λεπτομερές βίντεο !!!!!!

Dimitris

@Βλασης φιλέ μου chill λίγο… αλήθεια θα τα έλεγες όλα αυτά αν δεν είχες το προηγούμενο μοντέλο? Μιλάμε για την best value άλλα και ποιότητάς αγορά ever!!! Και ύστερα όχι δεν τις παίρνεις πρώτος τις αναβαθμίσεις (π.χ jellybean)…κάποιος που έχει rootarei το κινητο του (όπως εγώ το galaxy s ii) θα μπορούσε να περάσει την 4.1.1 πολύ πιο μπροστά από εσένα που θα περίμενες την εργοστασιακή!

Σωτηρης Μιχαηλιδης

@Φάνης πιστεύω πως δεν πρέπει να αποκαλείς τις συσκεβές της σάμσουνγκ πλαστικούρες, καθώς είναι από τις καλύτερες τισ αγορά;.
Συγχαριτίρια Κώστα και καλή συνέχια.

jek

@Φανης με πιο τρόπο αγόρασες το κινητό αν επιτρέπεται,
με package forwarding σου ήρθε? απο Αμερική το πήρες ή απο Αγγλία?

Kostas

Πολύ ωραία παρουσίαση Κώστα , εξαιρετική !! Προσωπικά το περίμενα πως και πως αυτό το τηλέφωνο , αλλα με τιμή στα 300-400 ανάλογα την μνημη που θα διαθέτει . Πλέον αφού έφυγε ο αρχικός ενθουσιασμός και αφού ακούστηκε πως θα κοστίζει στα 500 ευρώ , παρόλο που έχω άτομο να μου το φέρει απο το εξωτερικό , σε τιμη Google Strore , αποφάσισα να μην το αγοράσω . Οι λόγοι είναι πως δεν αλλάζει μπαταρία και η μπαταρία ειναι οτι πιο σημαντικό για μένα σε ενα τηλέφωνο . Μόλις βρεθείτε χωρίς ρευμα για 3-4 ώρες σε κρυο σπίτι σε συνθήκες ακραίας κακοκαιρίας , το πρώτο πράγμα που εύχεσαι ειναι να εχει μπαταρία το κινητό σου να ειδοποιήσεις καποιον και οχι αν θα έχεις 2-4-6 πυρήνες και 1000 GB μνήμης … Ο δευτερος λόγος είναι πως με ξενέρωσε το όλο θέμα της κοστολόγησης , λες και πέρα απο 4-5 χώρες ο υπόλοιπος κόσμος είναι πελάτες Β και Γ κατηγορίας και τρίτον , δεν με εντυπωσίασε τόσο πολυ όσο με ειχε εντυπωσιάσει το Galaxy Nexus ή το S2 και S3 αργότερα . Πλέον κοιτάζω να αγοράσω μέσα στις γιορτές με την πρώτη ευκαιρία είτε το Galaxy Nexus στα 300 ευρώ περίπου ,… Συνέχεια »

Βλασης

Φίλε δημήτρη προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά κάπου σε χάνω…τι ΔΕΝ κατάλαβες από αυτά που είπα;;;Ξαναλέω λοιπόν πως σε ένα κινητό προτιμώ τα χρώματα μιας SAMOLED από τα ξεθωριασμένα χρώματα μιας LCD.Επισής προτιμώ λόγω δουλειάς και επειδή δεν είμαι όλη μέρα σε πρίζα δίπλα,να μπορώ να αλλάζω μπαταρία όποτε θέλω.Αυτά.Να σου θυμίσω πως κι εγώ μπορώ να ρουτάρω το κινητό (όπως και το έχω κάνει δηλαδή)Αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει από αυτά.Πάντως για το δικό σου καλό και για να αποφύγεις το κράξιμο μην συγκρίνεις NEXUS συσκευές με οτιδήποτε άλλο στο θέμα των αναβαθμίσεων γιατί θα γελάνε και οι πέτρες…

Ιωάννης

Παιδιά γιατί κάθε φορά πρέπει να ξεφεύγουμε από το θέμα μιας παρουσίασης ενός τηλεφώνου και να ξεσπάνε αντιθέσεις ανάμεσα σε ios και android os δε μπορώ να καταλάβω.
By the way.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αντώνη για την προσφορά του και στην ωραία παρουσίαση του Κώστα.
Μια ερώτηση, φαντάζομαι πως η πίσω πλευρά δεν έχει Corning Gorilla Glass 2 ή να είναι αχάραχτη έτσι δεν είναι?

vaskor

Ωραία η παρουσίαση του Κώστα, βέβαια πρέπει λίγο λίγο να ανεβάζει κι αυτός επίπεδο παρουσίασης (εφέ κλπ). Ευχαριστούμε.
Το κινητό είναι πολύ καλό βέβαια, τούμπανο θα έλεγα αν είχε πιο πολλά γ΄γα αποθήκευσης και αν η οθόνη ήταν προς το Samoled. Εχει όμως πολύ σημαντικά 2 γίγα ραμ, 4.2 Jellybean και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με ερωτηματικό το LTE. Ακόμα και 500 τα αξίζει σίγουρα αν δούμε πως άλλες κι άλλες συσκευές πωλούνται ακριβότερα ενώ είναι υποδεέστερα του Ν4. Θα το αγόραζα χωρίς δισταγμό.

kostis

μπραβο βλαχακη για την παρουσιαση!
@Νιο….
Αν παρακολουθουσες λιγο τα πραγματα δεν θα αναρωτιοσουν….
ΚΑΝΕΝΑ νεξους δεν εχει sd cart slot….εχει να κανει με την google και οχι με την εκαστοτε κατασκευαστρια εταιρεια….

odis

Στο 20.20 του rewiew …………..samsung………….εεεεεεεεεεε ………γαματος

Δημητρης

Κωστα πισω εχεις το ipad τεταρτης γενιας

supreme

Πολυ ωραιο βιντεο κωστα μπραβο με βοηθησες πολυ,παιδια οτι και να λετε τουμπανο η συσκευη,αα και κωστα το μονο που παρελειψες ηταν να μας δειξεις για τη lock screen τα κολπα που κανει με τις εφαρμογες πριν το ξεκλειδωσεις γιατι δεν το ειχα πολυκαταλαβει, αυτα απο εμενα.

Παντα φιλικα!

Paschouelo

Πολύ καλό το τηλεφωνακι!!! Αλλά θα ήθελα και ένα hands on με το nexus 10! !!!!

Κωστα το κινητο ειναι usb otg? Δηλαδη μ’ ενα ανταπτορα μπορουμε να συνδεσουμε ενα εξωτερικο στικακι? Θα ηταν μια πολυ καλη λυση για εμενα που αρκετα συχνα βλεπω ταινιες στο κινητο, αλλα και να αποθηκευεις τα βιντεο σου. Τα 16gb πιστευω ειναι υπεραρκετα για 2-3 βαρια παιχνιδια, εφαρμογες, φωτογραφιες και μουσικη.

Kostas K.

@ dimitris (σχόλιο 11) δηλαδή θες να μου πεις ότι εσύ που έχεις rootαρει το gallaxy s2 παίρνεις την αναβάθμιση πρώτο από το nexus? Στην ουσία λες δηλαδή οτι οι διάφοροι developers βγάζουν την καινούργια έκδοση λειτουργικού ΠΡΙΝ από τους developers της Google… Κάτσε και σκέψου το λίγο! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε!
Και εγώ κάτοχος Galaxy Nexus (με 4.2.1 εργοστασιακή οπως λες!) συμφωνώ σε όλα με τον Βλαση..
Ωραία παρουσίαση πάντως Κώστα να ναι καλα το παιδι που το εδωσε το κινητο και εφτιαξες το review, για οποιoν θέλει ένα τετραπυρινο θηρίο πραγματικά δεν μπορω να φανταστώ οτιδήποτε άλλο μετά το nexus 4

Kostas K.

@ Μερκούριος Μπαϊράμης περνάς μια εφαρμογή από το Play Store που λέγεται Nexus Media importer (δεν χρειάζεται root) και μπορείς να βλέπεις οτι θες από το usb σου..Στα δικά μου Galaxy Nexus και Nexus 7 με jelly bean 4.2.1 δουλεύει κανονικά και το χω βολευτεί πολυ

Dimitris

Αλήθειά μάγκες μου πότε είχατε την δυνατότητα να αναβαθμισεται OFFICIAL την συσκευή σας? Δεν νομίζω πιο μπροστά από ότι το φλασαρα εγώ! Ναι πρώτα βγήκε η 4.1.1 για το Nexus 7 αν δεν κάνω λάθος και μετά πήρες την αναβαθμηση ωστωσο εγώ με την μια την φλασαρα…Α και Βλάση ποιος σου μίλησε για εργοστασιακες αναβαθμίσεις? Από την αρχή ξεκαθαρισα πως μιλάω για root! Άλλωστε δεν στέκει το γεγονός που πας να συγκρινεις, σίγουρα η google πρώτα θα δώσει (πάντα για official versions μιλάμε) την δυνατότητα αναβάθμισης στις συσκευές της και έπειτα έχει ο θεός για τις υπόλοιπές…ας μην ξεχνάμε που μας έβγαλαν τον Μάρτη την πίστη με το ics!

ΤechviewGR

Κώστα το κινητό πιστεύεις ότι θέλει θήκη για να μην χαλάσει???
Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο αξίζει η αγορά του από Αμερική με αναμονή 1 μήνα???

ΥΓ για LTE θα πατήσεις στον dailer *#*#4636#*#* πληροφορίες τηλεφώνου Ορισμός προτεινόμενου δικτύου και πατάς μια επιλογή LTE. Αλλά και να το κάνεις, η συσκευή πιάνει μόνο πάντα 4 και 17 που είναι μόνο για βόρεια Αμερική και At&t…

giorgos

ευτυχώς που υπαρχει και το… samsung galaxy s3!!!!!!

mantos

@ Dimitris
Φιλε, ειλικρινα μαλλον εχεις μπερδευτει λιγακι.
Οταν μιλαμε για αναβαθμισεις, μιλαμε παντα για official. Συμφωνω μαζι σου οτι η υποστηριξη των xda ειναι αψογη, αμεση & ισως γρηγοροτερη της google (κ αυτο οφειλεται παλι στην google λογω AOSP) σε πολλες μη nexus συσκευες, αλλα εκεινος ο τομεας δεν ειναι για ολους κ ισως οχι για τους περισσοτερους.
Εσυ μας λες τοση ωρα οτι ο Χ εχει fiat uno, ο Ψ εχει ferrari κ τον περναει σαν σταματημενο, αλλα αν ο Χ το “κωλοπειραξει” θα ειναι πιο γρηγορος. Το ιδιο ειναι?

Φιλικα παντα!!

Dimitris

Εγώ δεν μίλησα για φιατ ούτε για πράσινα αλογα…τώρα εσύ μπορείς να καταλαβαίνεις αυτά που θέλεις να καταλαβαίνεις!

theodoros ioannou

Κοστα βρικα πος ενεργοπιας το LTE στο NEXUS 4
οριστε το link https://www.youtube.com/watch?v=GTLEljOCpY4
δεν ειναι μονο στο nexus 4 αλλα και σε αλλα smartphones που υποστιριζουν 4g LTE αλλα χρισιμοποιουν HSPA+ η αλλα network το ενεργοποιησα πανο στο one s μου και λιτουργη μια χαρα και πολη γριγορα

icecube

τωρα η lg αντεγραψε την νοκια; καμπυλωτο γυαλι; εαν το δεις απο μπροστα και εξαιρεσεις τα hard buttons ειναι ιδιο το 808… το 4.2 αντιγραφει τη fp2 οπου με swype απο το κλειδωμα πας σε οποια ειδοποιηση θες; η 4.2 εκανε τη belle ή η belle την 4.2; η κοτα εκανε τ’αυγο ή το αυγο τη κοτα;

Panos7GR

Απ ότι θυμάμαι δεν νομίζω στην παρουσίαση ή σε κάποιο διαφημιστικό κτλ να είπανε τίποτα για υποστήριξη 4G. Απ όσο έχω διαβάσει όλα άρχισαν απ το iFixit και το teardown του N4 που είδαν ότι υπάρχει chip που το υποστηρίζει αλλά είναι απενεργοποιημένο. Γι αυτό υπάρχει ο τρόπος για να ενεργοποιήσεις το LTE είναι αυτός που μας είπε ο TechviewGR και μας δείχνει στο βίντεο που ποσταρε ο theodoros ioannou. Βέβαια να έχετε υπόψιν πως για να έχετε πρόσβαση στο LTE πρεπει να είστε στις περιοχές που υπάρχει, πως κατά πάσα πιθανότητα το σήμα θα είναι αδύναμο και πως η κατανάλωση της μπαταρίας θα αυξηθεί. Φυσικά και θα μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να γυρίσετε στο κανονικό ελληνικό δίκτυο, γι αυτό δεν χάνεται τίποτα να το δοκιμάσετε, όσοι τυχεροί το έχετε ήδη το φοβερό Nexus 4, αν και θεωρώ πως είναι ακόμα νωρίς να σκεφτόμαστε συσκευές που θα έχουν και συμβατότητα με LTE δίκτυα.

Chris

Μπράβο Κώστα, πολύ καλο hands-on και πολύ ωραίο κινητό. Αν ερχόταν και με καλύτερη τιμή απο την φημολογούμενη… Σκοπεύεις να κάνεις σύντομα hands-on και στο nexus 7 ?

Demetris Charalambous

Εαν το παραγγείλω από Αμερική πόσα θα κοστίσει το 8αρι και πόσα το 16αρι (gb) σε ευρώ?

Nick Sfac

Τέλειο το “σκέτο” Android απο την Google… Κρίμα που έχει ποιότητα LG και τόσο χάλια design, ιδικά το πίσω μέρος με το σταφταλιζέ γυαλί και η ηλίθια τοποθέτηση της κάμερας και του φλάς… Έλεος!

kal

@Demetris Charalambous

Εγω πηρα το 16gb 387 μαζι με φόρους & έξοδα αποστολής εντός αμερικής..για ελλάδα δν ξέρω..

jerry

Εδω και λιγες μερες ειμαι κατοχος ενος nexus 4. Ειναι αγορασμενο – σφραγισμενο απο αγγλικο καταστημα ομως δεν εχω αποδειξη ( αν και οσες αποδειξεις ειδα και απο φιλους αλλα και απο Online αγοραστες δεν αναγραφανε serial / imei συσκευης ) καθως μου το εστειλαν δωρο κατι συγγενεις. Πως εχω ( αν εχω εγγυηση ) αν παθει κατι ? Υσχιει η εγγυηση με βαση το serila number / imei της συσκευης ? Και εν τελη ποσο εγγυηση δινει η google / LG … ενα η δυο χρονια ???

Ευχαριστω

Σπύρος

Από που μπορούμε να το προμηθευτούμε; Εφόσον το google play λέει πως το κινητό δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας 🙁

Σπύρος

Μη με δουλεύετε, απο google play το βρισκεις 349 δολλαρια δλδ 261 ευρω περιπου και η wind μας σφαζει ?

xristos marikis

παιδια στο lg nexus4 σου αλλαζουν την μπαταρια αν τα φτυσει η πετας το κινητο?ευχαριστω

filippos

Bravo κωστα πολυ καλο βιντεο!!

vasilis

καλησπερα,μολις πηρα ενα lg nexus 4 και κατα τη λειτουργια της καμερας καποια στιγμη σβηνει και επανεργοποιειται μονο του το πηγα πισω λογο οτι ηταν εκθεσιακο κομματι στα 180 ευρω και μου δωσαν ενα αλλο το οποιο κανει το ιδιο και καμμια φορα στην κληση μαυριζει η οθονη και ανοιγει μετα απο δευτερα? μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει παρουσιαζουν γενικως προβληματα η δεν ειναι κατι σοβαρο?/? μπορει να μου απαντησει καποιος?? ευχαριστω!!!

pashalis

παιδιά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το κινητό..ένας φίλος μου είχε το nexus ths samsung και μου είπε δεν κολλούσε για κανέναν λόγο έπαθε πλάκα,και μου είπε και ο ειδιος να μην το σκεφτομαι καν και να το αγοράσω..εγώ είμαι ένας νορμάλ χρήστης τα σπεκς του είναι υπερτουμπανα για την χρήση μου,και δεν έχω θέμα με την μνήμη γιατί σε όλοι μ την ζωή πάνω από 8gb δεν χαλούσα ότι αφορά μνήμη κινιτου πιστεύω το 16αρι θα μ είναι ότι πρέπει …..οπότε εγώ που δεν έχω πρόβλημα με την μνήμη να το αγοράσω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.