LG Nexus 4, Επίσημα με οθόνη 4.7 ίντσες HD και μνήμη RAM 2GB

Ανακοινώθηκε επίσημα το LG Nexus 4 το τέταρτο κατά σειρά Google smartphone και το πρώτο με τη συναργασία της LG Electronics. Το Nexus 4 θα ξεκινήσει να πωλείται στις 13 Νοεμβρίου σε Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Αυστραλία και αργότερα μέσα στο μήνα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις με 8GB ή 16GB ενσωματωμένη μνήμη.

LG Nexus 4
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.7 ίντσες, True HD IPS Plus, 1280×768 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels, 320 ppi
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, NFC, Wireless charging
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 133.9×68.7×9.1 χλστ.
Βάρος: 139 γρ.

, LG Nexus 4, Επίσημα με οθόνη 4.7 ίντσες HD και μνήμη RAM 2GB

Πηγή

Kudos to Ioannis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πασχαλης

Ωραια πραματα!!!!!

mavrikios

Ξέρουμε σε τι τιμές θα έρθει στην Ελλάδα?

Βαγγέλης

wireless charging ε? Καλο

Savvas

πολυ καλα χαρακτηριστικα για αλλη μια φορα μεγαλο μειον η ελλειψη sd card ελεος γτ πρεπει να τα βγαζουν με fixed μεγεθος 8/16/32 gb ?

Γιώργος

Πολύ όμορφο!

Tony Cool

Εαν ισχυουν οι τιμες που διαβαζω στα ξενα site προκειται για πολυ ευχαριστη εκπληξη.Λιγη υπομονη ακομα και θα δουμε.

μαρκος xperia

Για μένα το καλύτερο κινητό που υπάρχει μετά το Asus padfone 2. Προσωπικά τα 16 gb μου φτάνουν και δεν θα ήθελα παραπάνω, άλλα το ότι η οθόνη δεν είναι 16:9 δεν μου αρέσει καθόλου.

ιωαννης

και τα 16gb λιγα ειναι,οταν τα gameloft παιχνιδια πιανουν 1-2 gb μονα τους…

greeceandroid

Η πηγή λέει και ένα “The Nexus 4 will come in 8- and 16-gigabyte versions for $299 and $349, respectively.”

Σχεδόν πάντα η τιμή σε δολάρια έρχεται (πάνω κάτω) και σε ευρώ, οπότε μπορεί να παίξει 300/349 ευρώ. Θα δούμε.

Θηρίο με τα όλα του πάντως.

eddy

ΠΑΤΑΤΑ!!
ΧΑΛΙΑ ΚΟΨΙΜΟ!!!

ΓιάννηςΑτλ.

Η τιμές στο Google Play είναι
299$ 8GB
349$ 16GB

Kostas

Ελπιζω τα δικά μας λαμόγια να μην το χρεώσουν 500 ευρώ όπως λέγανε . Αν κοστίζει 300 τα 8GB και 350 τα 16 GB , θα κάνει πάταγο !! . Θα φυγω σφαίρα για το 16αρι

Λιγη υπομονη ακόμη !!!

xristos

Γνώμη μου, εάν τώρα κάνει το Samsung Nexus 370ευρώ το καινούργιο το βλέπω στα 550 με 600ευρω. Κατά τα άλλα πολύ ωραίο, θηρίο! λίγο η κάρτα που του λείπει και ραδιόφωνο εάν δεν κάνω λάθος που για εμένα παίζει ρόλο, ήταν και ένας απο τους λόγους που δεν πήρα Nexus.

Γιώργος Κ.

350 το 16άρη;
Αν ισχύσουν αυτές οι τιμές όντως θα κάνει πάταγο!

Tony Cool

xristos οι πηγες αναφερουν τα μισα λεφτα απο αυτα που λες.Οσο για το ραδιο και κατα τη δικη μου γνωμη ειναι μειον,αλλα αμα γινει κανα αστειο και ισχυουν οι τιμες των πηγων τοτε να παει να ….,αγοραζεις ενα bluetooth headset με ενσωματωμενο και καθαρισες!

Kostas

Πολυ απλα αν τα μαγαζιά το χρεώσουν 500 και εξω ή τα ιντερνετικά καταστήματα το χρεώνουν 300 , χίλιες φορές να το παραγγείλεις απο εξω παρα να πληρώσεις τα “καπέλα” των επιτήδεων

MANOS

Είχα σκοπό να το πάρω αλλα εχθές διάβασα δηλώσεις της LG που λένε για κλειδωμένο bootloader οποτε μεγάλο άκυρο για τα δικά μου δεδομένα και πιστεύω για παρα πολύ κόσμο ειδικά της κοινότητας, άπατο θα πάει με αυτές τις μ@λ@κίες που κάνει η LG 🙁

Sakis

Κώστα μία παρατήρηση στο άρθρο σου:το κινητό φοράει Android 4.2 Lime Pie όχι Android 4.2 Jelly Bean…Fix it!

Djore

κοντά στα 379 -399 θα παίξει η τιμή του στη ελλάδα … 350 στην ευρώπη …

MANOS

@Sakis Η 4.2 δεν άλλαξε όνομα…Παραμένει JB!

Sakis

@MANOS
Σωστός!Μάλλον είμαι στον κόσμο μου τώρα τελευταία (τεχνολογικά πάντα)! 😀

Spyrosss

πρεπει να πουλησω το sole και να το παρω 🙂

anthony

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟ ΤΑ ΣΠΑΕΕΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΘΟΝΑΡΑΑΑΑ!!!<3

gialakias

Το συμπερασμα απο ολα αυτα ειναι ΕΝΑ: Η Google εθεσε τα standards εκει που επρεπε να ειναι και τις τιμες επισης. Τερμα τα διπλασια λεφτα για τα ιδια και χειροτερα specs. Ο καθενας εχει δικαιωμα σε τοπ τεχνολογια και τελευταιας γενιας λειτουργικο. Αυτο λεει με λιγα λογια η Google.

Nikos

Κώστα δεν είναι 720p είναι 768p διορθώστε το.

Haduuken!

549 €/ 649 € παω στοιχημα, ειναι ζωα οι μαγαζατορες … με νόοτροπια 1985

Panos7GR

Επιτέλους η Google έβαλε hi-end χαρακτηριστικά σε ένα smartphone της! Τριβω τα μάτια μου και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχει Google smartphone τόσο τούμπανο και με τέτοια τιμή!!! Αν έρθει Ελλάδα στην τιμή που πρεπει, θα πουλήσει σαν ζεστό καρβέλι.

Επίσης βλέπω πως μετά το Lumia, την ασύρματη φόρτιση θα την βλέπουμε όλο και πιο συχνά στα smartphones μας. Αν και θα προτιμούσα να έχει υποδοχή για microSD πάρα ασύρματη φόρτιση…

Πέτρος Π

Το κινητό φαίνεται οτι θα πετάει… Πραγματικά πολύ καλά χαρακτηριστικά και με τις τελευταίες εκδόσεις του Android λογικά θα είναι καλύτερο από S3 και τέτοια… Απλά εφόσον το Samsung Galaxy Nexus έχει αυτή τη στιγμή γύρω στα 369 € στα καταστήματα λιανικής, αυτό δεν το βλέπω να κοστίζει λιγότερα από 500 – 550 €…

Kimi_R*

Πολύ όμορφο κινητό και εφοδιασμένο με αρκετές ωραίες καινοτομίες και φοβερή τιμή αν ισχύει, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τις δουν στο παρακάτω λινκ: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66-4uMQqerA#! Ενδεικτικά σύμφωνα με το βίντεο: * το κινητό θέτει νέα στάνταρ σχεδιαστικά και ποιοτικά αφού είναι κατασκευασμένο από γυαλί (μπρος, πίσω) και περικλείεται από μία “κάσα” που προεξέχει για να το προστατεύει ενώ πλέον αντί για στρογγυλεμένο “σασί” έχει στρογγυλεμένες άκρες (curved edges) * είναι εφοδιασμένο με 8Mpixels κάμερα με αισθητήρα SONY BSI και HDR, επίσης εξελίσσει το Panorama Mode σε Sphere Mode βγάζοντας πραγματικά 3D φωτογραφίες, έχει νέο λογισμικό για την χρήσει της κάμερας που την χειρίζεσαι πλέον με Gestures και όχι με το κλασικό μενού, ενώ τέλος έχουν προσθέσει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας αφού την βγάλεις και μετά * πλέον από την Lock Screen μπορείς να κάνεις αρκετές λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το κινητό ώστε να μπορείς να τις χρησιμοποιείς άμεσα (φυσικά τις ορίζεις εσύ), έχει προστεθεί κουμπί Quick Settings στο Notification Bar στις οποίες όμως μπορείς να μπεις κ αν σύρεις την οθόνη προς τα κάτω με τα δύο δάχτυλα (με το ένα Notification Bar), ενώ πρόσθεσαν και μια λειτουργία στα email που το κινητό αυτόματα διαβάζει πληροφορίες και αν π.χ. έχεις… Συνέχεια »

Makis

Παιδιά σταματήστε να αναφέρετε αυτές τις εξωφρενικές τιμές (του τύπου 500 – 600 Ε) γιατί θα τα βλέπουν οι αρμόδιοι και θα το κάνουν πραγματικότητα! Καταλάβετε ότι δε μας κάνουν τη χάρη που θα το φέρουν στις τιμές του εξωτερικού! Έχουμε συνηθίσει νομίζω τις τσιμπημένες τιμές και τις θεωρούμε φυσιολογικές πια!

Πέρης

Σχετικά με τον επεξεργαστή :

Up to 1.7 GHz Dual or Quad Krait CPU
“The Snapdragon S4 chip, based on the new Cortex A15-class Krait design, is currently the most advanced ARM processor core in the market.”

https://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/s4

azriel84

Τιμολογιακά είναι killer move…τα άλλα είναι περιττά.

versavel

Μην περιμένετε με τίποτα τιμές γυρω στα 350 ευρω στα καταστήματα….Ελλάδα ζούμε, στην χώρα της λαμογιάς…

telnet05

Αυτα ειναι τηλεφωνα…..

Aggelos

Όλα καλά κρίμα που δεν ανοίγει καπάκι για αλλαγή μπαταρίας και κρίμα που δεν έχει sd card slot για εμένα αυτά είναι deal break και με χαλάει …. αν η τιμή ήταν χαμηλά οκ αλλά σιγά που θα είναι

Manos μ

Τι λέτε ολο ο,τι το galaxy nexus εχει 370 αρα αυτο δεν γινεται να παει τοσο.Γινεται με εμιωση της τιμης του παλιου, το οποιο επισης θα αξιζει πολυ.

tsekboy

Με τις τιμές που θα βάλουν οι πεταλωμένοι γάτοι των εταιριών κινητής εμείς θα πάρουμε τα βουνά κι αυτοί να ψάχνουν για δουλειά. Και μια ερώτηση χρήστη iphone4 (ίσως φανεί χαζή) :

Άν το αγοράσουμε απο το εξωτερικό, ή απο το google play (θα το στέλνει εδώ?), θα υποστηρίζει ελληνικά?

Χρήστος

Παιδιά αν οι τιμές είναι πάνω απο Ιταλία και Γερμανία η ζητάς να το πάρεις απο φίλο η όταν πας διακοπές χτυπάς και ένα η αλλιώς απο μαγαζιά τύπου expasys amazon eBay και αυτοί με τα μαγαζιά θα χαρώ όταν θα περνάω απο έξω και θα λένε εκλεισα και θα κλαιγονται έξω απο τα μαγαζιά τους

Vasilis_G

¨Ολα ¨Αψογα και design και specs στο στο νέο Nexus (κάτοχος όλων της σειράς μέχρι τώρα) μην ακούω για sd ραδιόφωνα και λοιπά….η σειρά Nexus δεν χρειάζεται τα lag της SD (υπάρχουν σε κάποιες) όυτε έξτρα κόστος για κεραία ραδιοφώνου όταν υπάρχουν πολύ φθηνά bT με ενσωματωμένη…
Πρόκειται για ΩΜΗ – ΞΕΡΗ εμπειρία Android… όσοι το έχουν νοιώσει ξέρουν…., μόνο το κλειδωμένο bootloader είναι μείον (εάν ισχύσει)…
Ένα μείον που παραθέτω εγώ έιναι ότι “μαμά” είναι η LG με ότι συνεπάγεται αυτό….θα προτιμούσα Samsung….ξανά….
Σε μιά fair τιμή θα το τιμήσω…αλλιώς το ξέρω τον δρόμο….

Λευτεράκης ο Σφίχτης

…..το lag της SD card λέει ο άλλος.

Ρε φίλε που θα τα γράψεις τα δεδομένα σου, στον αέρα?

Το Bards Tale είναι 3.5GB με τα καλά textures!

me

σε λίγο θα έχουμε κινητά 10 ιντσών για να μιλάμε! καλό θα ήταν να μη τα μεγαλώσουμε άλλο τα κινητά!

babis

μηπως η οθονη που ειναι 4.7 με τα κουμπια επιλογης που εχει μεσα στην οθονη την κανει 4.3!!! οπως το samsung nexus?αυτο πιστευω θα ειναι αρνητικο για το τηλεφωνο.μηπως το εχουν αλλαξει αυτο στο lg?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.