LG Nexus 5 (2015): Το AnTuTu δείχνει εντυπωσιακό σκορ 85.000 πόντων

Οι πληροφορίες θέλουν Google και Huawei να συνεργάζονται για την δημιουργία ενός νέου Nexus smartphone, όμως αυτό δεν αποκλείει την επικείμενη συνεργασία της Google και με την LG για μια δεύτερη έκδοση. Η LG είχε αναλάβει το Nexus 5 που είχε πολύ καλή αποδοχή και λέγεται ότι ετοιμάζει τη νέα έκδοση Nexus 5 2015.

Σήμερα φαίνεται πως διέρρευσαν αποτελέσματα από το AnTuTu τα οποία δείχνουν το εντυπωσιακό σκορ των 85.000+ πόντων. Συγκριτικά να πούμε ότι το Samsung Galaxy S6 που είναι το πιο δυνατό του 2015 δίνει σκορ 68.157 πόντων σε regular mode και 52.665 πόντους σε power saving mode.

Ενώ είχαν γίνει υποθέσεις ότι το νέο Nexus της LG μπορεί να φορά τον Snapdragon 810, η ναυαρχίδα της Qualcomm δεν έχει ξεπεράσει τον Samsung Exynos 7420 σε αντίστοιχα test. Είναι πιθανό λοιπόν η επερχόμενη ναυαρχίδα της Google να φορά Snapdragon 820, από το οποίο έχουμε δει κάποια πρώτα benchmarks.

Αν πράγματι το Nexus 5 2015 δίνει 85.530 πόντους, αυτό είναι σίγουρα εντυπωσιακό αλλά μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

LG Nexus 5 (2015): Το AnTuTu δείχνει εντυπωσιακό σκορ 85.000 πόντων, LG Nexus 5 (2015): Το AnTuTu δείχνει εντυπωσιακό σκορ 85.000 πόντων

LG Nexus 5 (2015): Το AnTuTu δείχνει εντυπωσιακό σκορ 85.000 πόντων, LG Nexus 5 (2015): Το AnTuTu δείχνει εντυπωσιακό σκορ 85.000 πόντων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ωασίλης

Ώρε μάνα…

Geo

Τέλεια,

εμ μ΄ αυτή την ανάλυση διαλύει τα υπόλοιπα και στην απόδοση και στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Άντε, να βγει γύρω στις 5.5 βαριά 5.7 ίνστες να μην είναι (ακόμη μεγαλύτερη) παντόφλα, για να αρχίζουν να ξυπνάνε και οι υπόλοιπες εταιρείες που ασχολούνται με το πάχος.

Makis

Και παραμύθι να είναι, τα nexus πραγματικά αξίζουν, χρόνια απροβλημάτιστα και χωρίς να είναι φορτωμένα με ένα σωρό άχρηστες εφαρμογές.

Φωτης

περιμενω 1 χρονο να παρω καινουριο κινητο! Ετσι και βγει max 5.5 ιντσες το εχω παρει με κλειστα τα ματια! (αν ισχυουν και αυτες οι μετρησεις)

thanoik

τα nexus είναι από τα λιγα κινητα που αξιζουν να δωσει καποιος χρηματα,ειχα το nexus 5 και κλαιω με μαυρο δακρι που το εδωσα…και να σταματησουν τα updates είναι τοσο ευκολο να περασεις μια rom και εισαι παντα μεσα στο παιχνιδι

Stavros

Γουστάρω Nexus.
Μπράβο . Άντε να δούμε

Ioannis

αν εγώ που μόλις πούλησα το Nexus 5 που νόμιζα ότι είχα, αυτό τι Nexus 5 είναι? 5i? Δηλαδή κανέναν δεν παρεξένεψε?

Stavros

Γράφει 2015.
2015 το πήρες εσύ @Ioannis ?!

One

Snapdragon 820 είναι σιγουρα αλλα θα κυκλοφορήσει αρχες του 2016 και όχι φετος.

Ioannis

>Stavros Δεν γράφει Google Nexus 5 η αλλά διαβάζω?τι δεν καταλαβαίνεις?

KostasB

Ρε παίδες που κολλάτε με το όνομα; Εδώ μιλάμε για καινούργιο nexus 5 του έτους 2015. Οχι για αυτό που παρουσιάσθηκε το 2013. Όπως είχε γίνει και με το nexus 7 που πρωτοβγήκε το 2012 και για να ξεχωρίσουν τα μοντέλα το δεύτερο το παρουσίαζαν σαν nexus 7 2013.

alxgiann

Ε, ναί …το ίδιο κάνει και η Motorola με τα δικά της κινητά. Μου αρέσει καλύτερα αυτό, κάποια στιγμή τα διαφορετικά ονόματα και οι αριθμοί για τα νέα μοντέλα θα αρχίσουν να γίνονται κουραστικά, είναι πιο λογικό η κάθε σειρά μια συσκευής να διατηρεί το ίδιο βασικό όνομα. Όσο για το νέο nexus της LG, αν (από τα στοιχεία που βλέπουμε από το screenshot) έχει 5.2 οθόνη με FHD, καλή μπαταρία και με sd 820… θα κλείσει σπίτια από ότι φαίνεται.

tim

Εμενα παλι το huawei με τραβαει κ οχι το nexus. Μακαρι να ειναι ετσι για να δουμε επιτελους ενα nexus με κορυφαιες επιδοσεις αλλα φτηνο. Προσωπικα το προτιμω ετσι παρα motorola η lg η htc.

Lefteris

Εμένα μου φαίνεται λίγο μούφα το όλο θέμα. Εντάξει πολύ καλό σκορ σε multitask και integer performance αλλά κανείς δεν είδα να σχολιάσει ότι η gpu του βγάζει λιγότερους πόντους και από SD800. Κάποιο λάκο έχει η φάβα.

dimitrisdim14

τα benchmark δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο … το θεμα είναι η καθημερινη χρηση ! και τι s6 βγαζει πιο ψηλα σκορ από το G4 αλλα σε καθημερινες εφαρμογες μενει πισω…

Περαστικός

Nexus 5 το καλύτερο κινητό.
Θα μιλήσω αντικειμενικά.
Τα συν είναι πολλά και δεν θα τα αναλύσω. Το κινητό αυτό χωρίς καμία απολύτως διαφήμιση έφτασε όπου έφτασε και αυτό τα λέει όλα.
Στα πλην τώρα. Ότι bug υπάρξει θα είσαι ο πρώτος που θα το ανακαλύψεις μιας και παίρνεις update πρώτος πάντα στο site Nexus Factory Images και αν όχι ο πρώτος απο τους πρώτους σε OTA, που σημαίνει πως ότι bug υπάρξει θα σου χαμογελάσει πρώτα σε σένα.
Το nexus θα σε βάλει σε άλλα μονοπάτια… είναι τόσο smooth και άμεσο που σου φωνάζει να το ντύσεις με άλλες rom. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται τραγικά εύκολο.
Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του nexus 5 (2013) ήταν η μπαταρία και το μεγάφωνο. Αν αυτά αλλάξουν τότε προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να το πάρουν.

Marios

Αντε να δουμε το περιμενω πως και πως. Εδωσα το 5αρι μου και πηγα σε Galaxy S6 και ειλικρινα παιδια δεν πιανει μια μπροστα του σε smoothness και εμπειρια χρησης(καλα για multittasking δεν μιλαω καν το s6 υστερει και σε σχεση με κινητα των 160 ευρω-τσεκαρισμενο).

Ελπιζω να ειναι max 5.2 ιντσες για να το παρω με κλειστα ματια, ο λογος που δεν πηγα στο Nexus 6 ηταν το μεγεθος.

Μερικες διορθωσουλες σε ηχειο και μπαταρια και θα ειναι τελεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.