LG Nexus 5X: Benchmarks με Snapdragon 808 και 2GB RAM

Τα περισσότερα είναι πλέον γνωστά, συνεχίζονται όμως οι “επιβεβαιώσεις” για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το Nexus 5X κατασκευής LG. Πληροφορίες από το GeekBench κάνουν λόγο για εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 και 2GB μνήμη RAM.

Αναφορικά με τις επιδόσεις του, στην συγκεκριμένη μέτρηση σκοράρει 1000 σε single-core και 2919 σε multi-core. Αν θέλετε να το συγκρίνετε με το οκταπύρηνο Samsung Galaxy S6 Edge+ (4GΒ RAM), σημειώστε 1500 σε single-core και 4700 σε multi-core.

Αν βάλουμε και το iPhone 6s στο παιχνίδι των benchmarks με τον διπύρηνο A9 και μνήμη RAM 2GB, αυτό σε κάποια πρώτες μετρήσεις έχεις αποδώσει 2.292 (και 2.413) σε single-core και 4.293 σε multi-core.

To Nexus 5X καθώς επίσης και το Nexus 6P κατασκευής Huawei, αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο την επόμενη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου σε προγραμματισμένο event της Google

LG Nexus 5X: Benchmarks με Snapdragon 808 και 2GB RAM, LG Nexus 5X: Benchmarks με Snapdragon 808 και 2GB RAM

LG Nexus 5X: Benchmarks με Snapdragon 808 και 2GB RAM, LG Nexus 5X: Benchmarks με Snapdragon 808 και 2GB RAM

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

με stock android θα πεταει..

george G

μάλλον ακομη μια χρόνιά θα μείνουμε με το nexus 5 το απλό!!όχι ότι έχω κανενα παράπονο μια χαρά ταχύτατο είναι,αλλα τέσπα.τα λέμε του χρόνου Google πάλι!!!

Βαγγέλης

Τελικά ειναι μια μικρή αναβάθμιση του nexus 5 που εχει παραπλήσια benchmarks αλλα και πάλι ειναι μια χαρά.H Qualcomm έκανε τη διαφορά με τον snapdragon 800 και μετά έμεινε στάσιμη αφου και ο 810 προκαλεί τοσο throttling,ας αρχίσουν να κοιτάνε και σε άλλα SoC οι κατασκευαστές αφου ακομα και η mediatek έχει κανει μεγαλύτερη πρόοδο.Παράδειγμα το lenovo K3 note που έχει 220 ευρω στο skroutz και 160 δολάρια εξω και ενώ κυκλοφορεί τοσο καιρο εχει κοντα στα 50000 στο antutu και 4000 στο muticore του geekbench.

Darth

@thanoik και με το spyware της google μπαταρία μισή μέρα (κλασσικά) εκτός και αν κάτσει κάποιος να ασχοληθεί να τα στιλει μπουλο όλα

dialteo

Το περίμενα πως και πως αλλά πλέον έχω ενδοιασμούς. Άντε για τον Snapdragon808 να το χωνέψω, αν όμως μείνει στα 2gb RAM, θα απογοητευτώ πάρα πολύ. Ένας κάτοχος Nexus 5 θέλει το κατιτίς παραπάνω, μια καλύτερη οθόνη (ελπίζω να είναι τουλάχιστον σε ποιότητα – να μην ασπρίζει από πλάγια όπως του Nexus 5), περισσότερη μνήμη RAM-τουλάχιστον 3gb, επιλογή για 32/64GB. Α ρε Google…Περιμένουμε 2 χρόνια να κάνουμε update, δεν θέλουμε συμβιβασμούς και μετριότητες!

Anonis

Και γιατί να μην πάρεις το G4?

Makis

@ dialteo

Και ‘γω έτσι σκέφτομαι και να φανταστείς είμαι στο Nexus 4, αλλά αφού παίζει πάρα πολύ καλά με 5.1.1….δε γ@μ…θα μείνω στο ίδιο…. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.