LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

Αυτό έιναι το πρωτότυπο LG E-960 aka Mako είτε ονομαστεί Nexus G είτε Optimus Nexus. Τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι αυτό θα είναι το επόμενο Nexus smartphone με τις ευλογίες και την φροντίδα της Google και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν μαζευτεί κάνουν λόγο για τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro, μνήμη RAM 2GB, οθόνη 4.7 ίντσες 720p, κάμερα 13 Megapixel και… (βόμπα!)… ενσωματωμένη μνήμη 8GB(?)…

Τα 8GB ενσωματωμένης μνήμης αν “συνοδεύονται” από την… απουσία υποδοχής για κάρτες μνήμης θα κάνουν αρκετούς να του γυρίσουν την πλάτη. Όμως και πάλι τα στοιχεία δεν είναι τα τελικά και θα πρέπει να αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση αν σας πέρασε η “ψυχρολουσία”, απολαύστε το E960 στις παρακάτω φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και δείτε το πλάι-πλάι με το iPhone 5.

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

, LG Nexus G E960 aka Mako, Αποκαλύπτεται σε φωτογραφίες high-res

Πηγή: 1, 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Πολυ ακυρη η φωτογραφιση με το iPhone διπλα-διπλα.Αυτος που ψαχνετε με τα Nexus θε ηθελε να το δει μαζι με τον προκατοχο για να κανει συγκρισεις.

bill21

2 gb ram επιτελους ανασταση!!!!!!
@teo συμφωνώ!!!!!!

Γιώργος

Μήπως η Google έκανε κάποια μεγάλη συμφωνία με Dropbox ή Skydrive για να έχει καμία 100στη GB χώρο στο internet ? Μου φαίνεται η πιο λογική εξήγηση!
Αλλιώς …Παπαλα!
6 GB περίπου διαθέσιμα(Α λα Nexus 7) … 5 παιχνίδια(GTA 3 , asphalt 7 , NFS hp , pes 2013 , modern combat 3 ) , 50 τραγούδια και άλλες τόσες φωτογραφίες θα γεμίζουν αυτό τον χώρο…Μην πω ότι δεν θα φτάνουν κιόλας…Χαχαχαχαχαχα Google Failed!(αν ισχύει)
Υ.Γ. Η Dropbox δίνει τσάμπα 2 ή 3 GB σε όλους + όσα δίνει το Skydrive πιστεύω θα βολέψουν έστω κι αν έχουμε μόνο τα πιο απαραίτητα…

Demis

κινητό τα σπάει….. αλλά αν έχει τόσο μικρο χώρο θα είναι αποτρεπτικό για αγορά και τηλεμεταφορα να κάνει….. και τζάμπα χώρο στο cloud να δώσουν είναι άχρηστος με τιμές και ταχύτητες που υπάρχουν

sotiris

βομπα????!?!?!?!?

thanos

Σιγουρα σαν nexus θα εχει καποιο μειονέκτημα.Λογικο ειναι γιατι αν τα χει ολα δεν υπαρχει λογος να ασχοληθει καποιος με καποιο αλλο android.
Απο την αλλη ομως να του βαλουν 8 γιγα χωρις sd το θεωρω υπερβολη.Θα ηταν μεγαλο fail.
Μαλλον θα υστερει παραδοσιακα στην καμερα.

Jim

δεν υπαρχει περιπτωση να εχει τοσα gb γιατι απλα το κινητο που εχει στην φωτογραφια ειναι εξι μηνων…

ειναι δυνατον απο το NS,GNex με τα 16 να παμε στα 8?

να σοβαρευτουμε λιγο….

Το κινητο ειναι ομορφο εχει μαλλον την καλυτερη οθονη που υπαρχει και το μονο που μενει ειναι να δουμε μπαταρια …

giannischania

Σαν φτωχός συγγενής μοιαζει το iphone διπλα διπλα με το nexus.

frastgr

13 mp κάμερα όπως φημολογείται είναι υστέρηση; Μάλλον δεν είναι στραβός ο γιαλός άλλα ………………………… Αυτά!!!!!!!!

Kostas

Fail που δεν εχει προσθήκη microSD αλλα όποιος το πάρει θα επιζήσει και χωρίς αυτό Αλλου πήγε η σκέψη μου μόλις το είδα . Αφου ειναι υποστηριζόμενο απο την Google και ουσιαστικά είναι το νέο Nexus , τετραπύρηνο με 2 Gb Ram = 500-600 χαλαρά Του χρόνου το φθινόπωρο βγαίνει το νέο Android 5 . Αυτο θα το υποστηρίζει ως Google τηλέφωνο . Πόσο ψηλά θα ανεβάσει τον πήχυ η εταιρεία στις απαιτήσεις συστήματος των Android κινητών ωστε το καινούργιο Nexus να ειναι τετραπύρηνο . Το τωρινό Nexus ( τελικά δεν θα βγει Nexus Plus , αλλα Galaxy Premier ) , που ειναι διπύρηνο και ο βασικός λόγος αγοράς του είναι οι αναβαθμίσεις , θα θεωρείται σε ενα χρόνο ….ξεπερασμένο λόγω διπύρηνου επεξεργαστή και 1 gb ram ,και θα μας πουνε πως δεν μπορεί να σηκώσει αναβάθμιση ;; Το ρωτάω γιατι σκοπεύω να το αγοράσω . Μηπως σε κανένα χρόνο ολα τα διπύρηνα θα μας τα βγαλουν …. ανίκανα περαιτέρω εξέλιξης , οπότε θα βρεθει δικαιολογία να αλλάξουν οι καταναλωτές ακόμη μια φορά τα κινητά τους ;; Ξερω παει στο πολύ πονηρό το μυαλό μου αλλα πολλά εχουμε δει τελευταία … Όποιος γνωρίζει κατι παραπάνω ας μας ενημερώσει παρακαλώ .… Συνέχεια »

Kostas K.

Αν ισχύει το 8gb (χωρίς Micro sd φυσικά όπως όλα τα nexus) για να υποστηρίξει τις cloud υπηρεσίες της η Google θα χει κάνει ένα μεγάλο φάουλ και το κινητό θα πάει άπατο…Τι να το κάνω εγώ το cloud αν θα πρέπει να κατεβάσω δεδομένα 1gb για να δω μια ταινία από το 3g μου? με 13 mp φωτογραφική αλήθεια πόσα HD βιντεακια θα χωράνε να τραβήξεις και πάσες φωτογραφίες? Εγώ ήδη με το Galaxy Nexus μου με 16 gb ζορίζομαι πάντως! Έχει top χαρακτηριστικά σε όλα τα επίπεδα και το Iphone 5 μπροστά του μοιάζει με παιχνίδι αλλά με τέτοια χαρακτηριστική θα έπρεπε να έχει 32gb μνήμη και ας μην είχε micro sd με το απαρχαιωμένο fat32..

Anthony

Καλά παιδιά ηρεμηστε rumors φήμες ειναι ακόμα ..

Anthony

https://tech.onliner.by/2012/10/11/google-nexus-4 δείτε το και σε 3d view

JGK

Τα nexus παντως πισω γραφουν μονο google και οχι with google αρα οι φωτογραφιες ειτε ειναι ψευτικες ειτε ηθελημενα παραπλανητικες.

Πέρης

Το back-cover αν προσέξατε είναι η λέξη “Google” παντού σχηματισμένο από γράμματα απαρτισμένα από άσπρες βουλίτσες. 😀

Και δεν ξέρω τι λέτε, εγώ σχεδιάζω να πάρω Galaxy Nexus γιατί γουστάρω και τα χαρακτηριστικά του και το design του και τις τρελές χακερίες του στο xda, απλά περιμένω να βγει αυτή η παπαπαπαπα…ρια-λα-λα-λα το καινουριο nexus για να πέσει η τιμή του.

Ελπίζω να ξέρατε ότι το X10 Mini τρέχει Jelly Bean 4.1 χάρις τον Έλληνα developer nobodyAtall. Δηλαδή το φτωχό κινιτάκι κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του (2.1, 2.2, 2.3.7, 4.0.4, 4.1.1) χμμμμ 5 φορές. Δηλαδή πήρε 5 updates πέρα από τον εαυτό του και ήταν top low-end κινιτό.
Και τώρα εσείς αναρωτίεστε για το Galaxy Nexus το θυρίο;;; Μέχρι έκδοση Android 7.7 θα πάει και θα με θυμηθείτε και θα φτερνιστώ πολύ εκείνη τη μέρα!

Kostas

Πέρης 100000000000 points !!!!!

Kρατιέμαι συνεχώς να μην αγοράσω το Nexus γιατι περίμενα το S3 μινι που βγήκε πατάτα , περίμενα το Nexus Plus που τελικά θα ειναι το Samsung Premier και τώρα αυτο που λένε θα κοστίζει το ίδιο και με κάνεις να θέλω να πάω να το παρω οχι απο αυριο , αλλα απο εχθές !!! Χαχαχαχαχχα

Αντε να δουμε , η υπομονή ειναι αρετή . Η θα πέσει η τιμη του Nexus ή θα μας βγει αυτο καλύτερο στο ίδιο κόστος

tsekboy

ρε παιδες, ψιλοασχετο: εχω κοντα 2 χρονια το μηλαρακι το 4. μου φανηκε απειρη μουφα το 5, και μαζι και μ αλλους λογους, αποφασισα να στραφω στα android. Έχω επιδότηση και αποφασισα να περιμενω μεχρι τα xmass. Να χώσω&να παρω HTC One X+, ή να μείνω στο One S που με αρεσει ήδη και μπορει να χει πεσει και κανα 50αρικο μεχρι τότε? Τα Nexus δεν τα κατέχω καθόλου, -θα θελα πρόταση αν δε βαριεται κανείς- τα Samsung δεν μου αρέσουν, περίμενα να δω&το mini αλλα απάτη άπατη κι αυτό.

Makis

@tsekboy
Έπεσε στα χέρια μου εδώ και 3 μέρες ένα iphone 4 που με ένα ασύρματο ιντερνετ στα 5 Mbps, πετάει, δεν το είδα να λαγκάρει ποτέ τουλάχιστον στα απλά πράγματα που το χρησιμοποιώ εγώ, φωτογραφίζει με τη μία, σώζει με τη μία, κλπ…κλπ….το δικό μου το android δεν πηγαίνει τόσο καλά, ενδέχεται επειδή έχει μόνο υπόλοιπο μνήμης 50ΜΒ…και ας είναι νεώτερο. Δεν έχω δουλέψει HTC One, έχω χειριστεί για λίγο S3. Νομίζω τελικά ότι το iOS της Apple ειναι σταθερότερο και σαφώς ελαφρύτερο με τις όποιες ατέλειες του και τελικά……δεν ξέρω….ποιο από τα 2….. 🙂

Κostas K.

@ tsekboy εξαρτατε απο πολλα η επιλογη σου..Απο το ποσο που θες να διαθεσεις απο το μεγεθος του κινητου κλπ κλπ…Αν ειναι να περιμενεις μεχρι τα Χριστουγεννα και θες να τα σκασεις γνωμη μου ειναι να περιμενεις τα καινουργια με τετραπυρινους krait που ειναι πολυ μπροστα σε θεμα επιδοσεων απο οτιδηποτε αλλο..(οπως το καινουργιο Nexus δλδ)
@ Makis το δικο σου το android πιο ειναι ομως δεν μας ειπες? Για να εχει υπολοιπο μνημης 50 Mb λογικα ειναι καποιο entry level οποτε συγκρινεις ανομοια πραγματα

ιωαννης

καλα τραγικο αν κυκλοφορησει με 8gb μονο!
περα απο το οτι με αναγκαζει να χρισημοποιησω το cloud ανεβασω οτι αρχειο εχω στο ιντερνετ!τραγικο!
Galaxy Note II με 16/32/64gb και καρτες micro sd!

stergios

δεν πιστευω να κυκλοφορησει με 8 gb μνημης.. εδω ο προ-προκατοχος του ,το nexus s εχει 16gb..
αρα παμε για 16 τλχ..και αρκετα πιθανο το 32gb (προσωπικη αποψη).

stergios

και να προσθεσω κατι,πως αν τυχον ερθει με 8gb, θα εχει υποδοχη για εξτρα μνημουλα.

Kostas K.

Nexus κ micro SD δεν πανε μαζι..

Makis

@Kostas K.
Όχι και τόσο entry θα έλεγα. Είναι το xperia ray με τιμή εκκίνησης τότε τα 400+ ευρώ (καλά δεν το πήρα τόσο). Αλλά από το 1 γίγα μνήμη είναι διαθέσιμα από την αρχή μόνο 300MB. Επίσης “καταστράφηκε” με την αναβάθμιση ICS και δεν θέλω να το κάνω root για degrade.

Kostas K.

@ Makis Το Xperia Ray δεν εχει 1gb μνημη ram αλλα 512.. 1 Gb ειναι ο αποθηκευτικος χωρος..Εχει επισης μονοπυρινο στο 1ghz.Για τα τερατα που πλεον κυκλοφορουν θεωρειτε entry level σις μερες μας..Γενικως στην ics η sony δεν εκανε καλη δουλεια στη σειρα του 11 και τα χαντακωσε…Γι αυτο και εγω απο δω και περα μονο Nexus με Stock android να τελειωνουμε

Makis

Για τον αποθηκευτικό (του τηλεφώνου) μιλάω, η RAM δεν αλλάζει όσο το φορτώνεις, αλλά το φόρτωμα (της εσωτερικής μνήμης) επηρεάζει την απόδοση, άσε δε που παίρνει ελάχιστες εφαρμογές (που δεν μπορούνε να μεταφερθούνε στην SD) Το τηλέφωνο πήγαινε σφαίρα με gingerbread…μετά άστα να πάνε….Σωστή η σκέψη για stock android με nexus. Όλοι οι άλλοι το μετατρέπουνε όπως θέλουνε….

Kostas K.

Κ ομως οσο το φορτωνεις επειδη τρεχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο κολλαει λογω μνημης. Εχω περασει απο πολλα Sony (xperia x10, xperia x10 mini, xperia mini st15) αλλα κ galaxy s2 που κ αυτο το χαντακωσαν με το ICS. Εδω και 4 μηνες εχω galaxy nexus. Εχει κανει 2 αναβαθμισεις (απο 4.01 σε 4.04 και απο τον Ιουλη σε JBean) και σε καθε αναβαθμιση το κινητο γινεται κ καλυτερο. Ειδικα η jelly bean ειναι οτι πιο smooth εχω πιασει ποτε σε κινητο. Γ αυτο σου λεω ΜΟΝΟ Νexus απο δω κ περα. Κ ας το βγαλει με οποια εταιρια θελει η google

Κostas K.

Και μολις ειδα οτι το Πλαισιο το χει προσφορα για το Σαββατοκυριακο 299 ευρω!Ετσι μου ρχετε να το ξαναπαρω χα χα χα χα

Makis

Ωραίος Κώστα, ευχαριστώ για την πληροφόρηση, περίπου μια βδομάδα πριν κοιτούσα το nexus καθώς στο παρελθόν είχα “μπλέξει” με το ποια εταιρεία βγάζει αυτό το τηλέφωνο…οκ προς το παρόν galaxy….είδομεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.