LG Nexus: Διέρρευσε live φωτογραφία

Εχθές είδαμε τα πρώτα renders του Huawei Nexus και σήμερα ήρθε η σειρά του LG Nexus smartphone το οποίο εμφανίστηκε στο Twitter να ποζάρει σε live φωτογραφία. Η πίσω πλευρά δείχνει ότι πρέπει να περιμένουμε πλαστική κατασκευή μαζί με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η κάμερα προεξέχει και συνοδεύεται από dual-LED flash και laser focus.

Το LG Nexus αναμένεται να έχει οθόνη 5.2 ιντσών ενώ το Huawei Nexus περιμένουμε να είναι γύρω στις 5.5 με 5.7 ίντσες. Λέγεται ότι θα έχει κάμερα 16 ή 20.7 Megapixel, stereo ηχεία, θύρα USB Type-C και Android M.

Συνήθως η ανακοίνωση των Nexus γίνεται στα μέσα Οκτωβρίου, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη 2 μήνες περίπου για να δούμε τη νέα σειρά Nexus, αν η Google δεν τα ανακοινώσει νωρίτερα.

LG Nexus: Διέρρευσε live φωτογραφία, LG Nexus: Διέρρευσε live φωτογραφία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios

Το ότι προεξέχει η κάμερα με χαλάει υπερβολικά.. Oneplus2 νομίζω είναι η σειρά του, μετά από ένα nexus5, δυνατό πολύ ακόμα και σήμερα (με τρελό μειονέκτημα την μπαταρία του).

Chris

Η σχεδίαση δεν με ενθουσιάζει. Ελπίζω σε διαφορετική σχεδίαση στο nexus της lg. Περιμένω να αναβαθμισω το nexus5 μου. Διαφορετικά Sony xperia Z3.

Ilias kap

Κ εγώ κάτοχος nexus 5…πολύ ευχαριστημένος, γρήγορο συνεχώς upadates κ θα συμφώνησω Μαριε πως ή μπαταρία του είναι θέμα όντως…
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα το δώσω, κ θα το έχω σαν δεύτερο σίγουρα….
Θα προχώρησε κ εγώ σε αναβάθμιση πάντως όπως κ εσύ Chris….λέω να κινηθω προς mate 8….όλα τέλεια θα είναι σε αυτό το κινητό….το μόνο που με προβληματίζει είναι αυτό που ακουω με τα update…πως δεν παίρνει σχετικά γρήγορα…. Ίσχυει μάγκες? Ξέρετε κάτι?

One

Ασχημη πλαστικουρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.