LG Nexus: Έρχεται ως Nexus 5X με τιμή από 399 δολάρια;

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Google έχει προγραμματίσει press event για τις 29 Σεπτεμβρίου όπου θα ανακοινώσει επίσημα τα νέα Nexus smartphones, τα οποία φέτος έχει αναθέσει σε LG και Huawei. Και τα δυο έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετά leaks και έχουν εμφανιστεί σε φωτογραφίες.

Το LG Nexus αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών και οι νέες αναφορές λένε ότι θα ονομαστεί Nexus 5X. Για την τιμή του ήδη είχε ακουστεί ότι θα είναι κάτω από τα επίπεδα που έχουμε συνηθίσει σε ναυαρχίδες.

Το περσινό 6ιντσο Nexus 6 από την Motorola ήταν αρκετά πιο ακριβό από το Nexus 5, στα 649 δολάρια. Όπως αναφέρει το Android Authority όμως, φέτος λέγεται ότι η τιμή του Nexus 5X, ή όπως αλλιώς ονομαστεί, θα είναι στα 399 δολάρια για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη και 449 δολάρια τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη. Αναμένεται σε μαύρο, γαλάζιο και λευκό χρώμα.

Για το 5.7 ιντσών Huawei Nexus δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά φανταζόμαστε ότι δεν θα είναι πολύ πιο ακριβό.

Και τα δυο αναμένονται με Android 6.0.Marshmallow, αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μάλλον QHD οθόνες.

Όπως και να έχει όμως, κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

LG Nexus: Έρχεται ως Nexus 5X με τιμή από 399 δολάρια;, LG Nexus: Έρχεται ως Nexus 5X με τιμή από 399 δολάρια;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Ναιιιιιιιιιιιιιιι ρε Google!!!

Costas

16gb year 2015! Άπλετος χώρος για να αποθηκεύσεις 20 λεπτά video σε FHD ανάλυση.

Άκαρδος

Όσο η Google συνεχίζει να βγάζει συσκευές Νexus χωρίς επέκταση μνήμης σε τόσο μικρές χωρητικότητες για τα σημερινά δεδομένα, τόσο θα συνεχίζω να αγνοώ τις συσκευές τις. Και αυτά που λένε για Cloud Storage κτλ. να είχαμε να λέγαμε..

Next..

Γιωργος Παππας

Τοσο απλα!

steliosGR

Προσωπικα περιμενω πως και πως να δω το huawei nexus, αλλα για να λεμε την αληθεια, ακομα και τα 32 giga ειναι πλεον δεσμευτικά για τους περισσοτερους, οταν δεν υπαρχει sd.

Panos7GR

@Ακαρδος: Ναι πάρε κανένα Samsung / LG κτλ να κλαίγεσαι στα sites, blogs, forums γιατί δεν πήρες τις αναβαθμίσεις, γιατί αργούν και άλλα κλασσικά εικονογραφημένα.
Εξάλλου τα Nexus ανέκαθεν ήταν dev phones, οπότε δεν τους ενδιαφέρουν οι πωλήσεις.

Πάντως έχεις δίκιο εν έτει 2015 και προσεχώς 2016 (γιατί smartphone δεν θα πάρεις μόνο για μερικούς μήνες) γενικότερα η έλλειψη επέκτασης μνήμης είναι μεγάλο μείον. Είμαστε στην εποχή των FHD καμερών στα κινητά μας (και QHD στα hi-end) και οι εσωτερική μνήμη είναι ακόμα μικρή. Δώσε μου 16GB εσωτερική μνήμη για να κρατήσεις την τιμή χαμηλά, αλλά δώσε μου την επιλογή για microSD για τα πολυμέσα μου ρε φίλε! Τόσο δύσκολο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.