LG Nexus: Χαρακτηριστικά και πληροφορίες για την τιμή

Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να δούμε όχι ένα αλλά δυο Nexus smartphones από την Google, η οποία φέτος έχει αναθέσει την κατασκευή τους σε LG και Huawei. H Huawei συνεργάζεται για πρώτη φορά και θα κατασκευάσει το 5.7 ιντσών phablet, ενώ η LG συνεργάζεται για 3η φορά με την Google για το 5.2 ιντσών LG Nexus 5 (2015), διάδοχο του Nexus 5 (2013).

Σήμερα διέρρευσαν νέες πληροφορίες που αφορούν στο LG Nexus (2015) και ξεκινάμε από την τιμή η οποία λέγεται ότι θα είναι κάτω από τα επίπεδα ναυαρχίδας. Δηλαδή περιμένουμε να κοστίζει λιγότερο από το Nexus 6 της Motorola.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, κάμερα 12.3 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, επεξεργαστή Snapdragon 808, ο οποίος δεν είναι η ναυαρχίδα της Qualcomm αλλά μην ξεχνάμε τα προβλήματα του Snapdragon 810.

Περιμένουμε μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16/32GB, θύρα USB Type-C και μπαταρία 2700 mAh. Θα κυκλοφορήσει σε 3 χρώματα, μπλε, μαύρο και λευκό.

Ωστόσο, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, κρατάμε πάντα επιφυλάξεις τόσο για την τιμή όσο και τα χαρακτηριστικά που διαρρέουν.

LG Nexus: Χαρακτηριστικά και πληροφορίες για την τιμή, LG Nexus: Χαρακτηριστικά και πληροφορίες για την τιμή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

αυτο το σχολιο το διαβασα καπου στο gsmarena και ισως..λεω ΙΣΩΣ να εχει δικιο…

επειδη οταν πρωτοκυκλοφορησε η φωτο δεν πολυασχοληθηκα αλλα…οντως σαν να ειναι Photoshop απο καποιο Lumia η συσκευη που βλεπουμε! αυτα!

ontopic: ολα καλα φαινονται στα χαρτια και μακαρι να ειναι ετσι!

akis

Γιατί ρε κορίτσια τόσο μικρή μπαταρία; 2700???

Ekimolaos

@9gag
Είναι πραγματική φωτογραφία, απλά χαμηλής ανάλυσης. Πριν διαρρεύσει αυτή η φωτογραφία, είχε ανεβάσει ο OnLeaks ένα render-leak το οποίο ήταν ακριβώς έτσι

Ο Λούσυ

#akis Γιατί βρε φιλενάδα, στα 1080p μια χαρά είναι. Την θέλεις μεγαλύτερη???

χαρης

Και εμενα για Photoshop μου κάνει.Εαν δειτε στο πανω μέρος του κινητού το σχεδιο της καμερας είναι ιδιο με το Microsoft lumia 535

hatzipanos

Γιατί ρε παιδιά 2700;;; ; που πήγαν τα 3180; Δηλαδή σε σχέση με το μότο χ 2015 ποιος ο λόγος να το διαλέξεις ; Μακάρι να μην ισχύει.

gkoutsos

ολα καλα φαινονται μεχρι τωρα… και η μπαταρια μια χαρα μου φαινεται εμενα για 1080p οθονη. αρκετη ειναι αν λαβεις υποψη οτι και το android 6 θα βελτιωσει την καταναλωση και την standby διαρκεια με το doze κτλ.

αυτο που ελπιζω εγω ειναι να υπαρχει και μια εκδοση με 64gb… κατα τα αλλα κομπλε.
αμα εχει και μια καλη τιμη τυπου nexus 5 (500-550 ευρω max) νομιζω θα ειναι αξιος διαδοχος!

Alxgiann

Ναι ρε φίλε, κάθε νέα έκδοση ( υποτίθεται) βελτιώνει και την κατανάλωση ενέργειας αλλά αυτό δεν πρέπει να σημαίνει ότι κάθε φορά ή μπαταρία πρέπει να είναι μικρότερη…!

gkoutsos

@Alxgiann αν κοιταξεις τις μπαταριες των συσκευων της σειρας nexus, θα δεις οτι η χωρητικοτητα αυτη (αν ειναι η σωστη), ειναι η πιο “γενναιοδωρη” μεχρι τωρα (με βαση και το μεγεθος της οθονης, αφου το nexus 6 με 6 ιντσες οθονη λογικο να εχει πιο πολυ).

Μαζι σου βεβαια ειμαι κι εγω… μακαρι να βαζανε μια μπαταρια με 3100mah, αλλα στην τελικη αν μπορει να βγαλει χωρις δυσκολια μια μερα βαριας χρησης (π.χ. σχεδον 5ωρες ενεργης οθονης) εγω ικανοποιημενος θα ημουν.

Alxgiann

@ gkoutsos Δίκιο έχεις, τα nexus ποτέ δεν είχαν μπαταρία άνω του μέσου όρου. Πάντως, κατά την γνώμη μου 1 ημέρα χρήσης με βαριά χρήση πρέπει να θεωρείται οτιδήποτε προσφέρει πάνω από 8 ώρες οθόνη, με χρήση ίντερνετ/wifi φυσικά. Για να δούμε και το Huawei, ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα εκεί. Αλλιώς… πλέον θα υπάρχουν πολλές επιλογές, και εκτός android. (Και δεν ενοοώ τους απέναντι.)

dim

Σπουδαία πληροφορία αυτή για την τιμή… Εννοείται οτι δεν θα κάνει όσο το 6… η όλη δουλειά που βγαίνουν 2 μοντέλα είναι ακριβώς επειδή με τη γκομούτσα το 6άρι και την τιμή του είχε ξύνησε ο κόσμος. Περιμένω τιμή όσο έκανε και το 5άρι.

Η κάμερα βέβαια θα’ναι κάτι μέτριο όπως πάντα σε όλα τα νέξους… δέν κάθεται η google να ασχοληθεί με το θέμα.. ή απλά δεν μπορεί. Το’χω χωνέψει αυτό. Απόδειξη ήταν το 6άρι, που με premium τιμή πλέον δέν υπήρχε η δικαιολογία του budget phone. Και πάλι λίγα πράγματα. Δεν ασχολούνται οι ανθρωποι, και η εφαρμογή της κάμερας η ίδια είναι της πλάκας σε σχέση με αυτές της lg, samsung κλπ.

Η μπαταρία θα δούμε… πάλι λίγα πράγματα κι εκεί, τους έχει φάει όλους το πάχος… τέτοιο κόμπλεξ ούτε μοντέλες που ξερνάνε τι έφαγαν. Βάλε μωρ αδερφέ μου λίγη μπαταρία να χαρώ το ρημαδιασμένο το πράμα που πληρώσα. Άμα είναι να απενεργοποιώ όλα αυτά που το κάνουν “smart” ώστε να έχω έστω “phone” τότε τι αγόρασα; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό να το καταλάβει κάποιος;
Και για το android 6, μικρό καλάθι… το lollipop μας βγήκε μεγάλη πατάτα.

alxgiann

Για όσους ενδιαφέρονται, εχθές μου ήρθε ΟΤΑ ενημέρωση στο LG G2 για την 5.0.2 , ενημερώθηκε στην έκδοση V30f : ‘..various usability improvements’ ήταν η περιγραφή και το μέγεθος λίγο πάνω από τα 24 mb. Μια πρώτη εντύπωση, πολύ καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, με την συνηθησμένη χρήση μου την ώρα αυτή που γράφω ήταν πάντα κοντά στο 75%, τώρα είναι ακόμα στο 90%. Για να δούμε… ΑΝ θα δούμε 5.1.1 ποτέ…χλωμό το βλέπω μετά από αυτό.

alxgiann

V30f-222-10, είναι ο νέος πλήρης αριθμός έκδοσης. Πάλι, για όσους εδιαφέρονται.

χαρης

@alxgiann
Εγω ειδα καπου οτι θα παραλείψουν το 5.1.1 θα το δωσουν μονο στο κορεατικο και αργοτερα θα δωσουν παγκόσμιος το 6.0
Ειδες καμια αλλη βελτιώση?

alxgiann

Xάρη δεν το έχω δουλέψει πολύ αλλά γενικά εκτός την μπαταρία μάλλον έχει και λίγο καλύτερη διαχείριση ραμ απο ότι φαίνεται, τίποτα δραματικό όμως. Αυτά που είδα έγω την τελευταία εβδομάδα μάλλον δείχνουν ότι δεν έχει 6.0 για το G2, σχεδόν σίγουρα. Για το 5.1.1 υπάρχει ακόμα μια μικρή ελπίδα, μέχρι το τέλος του μήνα μόνο δηλαδή, γιατί μετά χτυπάει 24 μήνες “ζωής” το κινητό και μάλλον είναι απίθανο να υπάρχει άλλη επίσημη αναβάθμιση. Οπότε, …Xda.

χαρης

@alexgiann
Όλα από οτι φαίνεται ειναι εικασίες τιποτα δεν είναι σίγουρο στο μελλον θα δούμε.Αλλα μακάρι να πάρουμε τουλάχιστον 5.1.1 αλλιώς οπως ειπες xda η μονη λύση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.