LG Odin, Το G3 με οκταπύρηνο επεξεργαστή και GPU a la iPhone 5s

Το επόμενο LG G3 θα είναι το πρώτο οκταπύρηνο LG smartphone και θα ενσωμετώνει δικό της επεξεργαστή γνωστό σήμερα ως LG Odin. Τα υπόλοιπα στοιχεία της πρωτότυπης συσκευής που καταγράφηκε και μετρήθηκε στο AnTuTu δείχνουν οθόνη με ανάλυση 1920×1080 pixels, 2GB μνήμη RAM, GPU Power VR Series 6, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και Android 4.2.2.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η ταχύτητα χρονισμού του επεξεργαστή που κυμμαίνεται μεταξύ 100MHz-1GHz αυτό ίσως σημαίνει ότι η LG έχει καταφέρει να κάνει τον επεξεργαστή να αποδίδει ιδιαίτερα καλά χωρίς να χρειάζεται αυξήσει το ρολόι του. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μιας και πρόκειται για πρωτότυπη συσκευή και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα τελικά της χαρακτηριστικά, ο επεξεργαστής δεν θα ζεστένεται.

Σημειώστε επίσης ότι η GPU που εμφανίζεται να ενσωματώνει ο LG Odin είναι Power VR Series 6 και πρόκειται για την ίδια σειρά που ανήκει και η GPU G6430 του iPhone 5s, αυτό σημαίνει ότι σε επίπεδο γραφικών το επόμενο LG G3 αναμένεται να… πετάει!

LG Odin, LG Odin, Το G3 με οκταπύρηνο επεξεργαστή και GPU a la iPhone 5s

LG Odin, LG Odin, Το G3 με οκταπύρηνο επεξεργαστή και GPU a la iPhone 5s

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fanis

αντε με το καλο να βγει οσο το δυνατον νωριτερα να τσιμπισουμε το g2 ακομα φθηνοτερα απ τα 400 Ε που κανει τωρα!!!

alxgiann

Το G2 πιθανότατα μετά τον Μάιο μπορεί να κάνει όσο και το Nexus 5 σήμερα. Δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ πιο κάτω.

MANOS

Ο Odin όμως στο 1GHz είναι πολύ πιο αδύναμος από τον 800 που φοράει τώρα το G2 οποτε η προορίζεται για μεσαίας κατηγοριας συσκευές η θα του αυξήσουν συχνότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.