LG Optimus 2x, Με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2

LG Optimus 2x ονομάζεται η ναυαρχίδα της LG στα smartphones με λειτουργικό σύστημα Android. Το LG Optimus 2x το τρέχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής NVIDIA Tegra 2 χρονισμένος στο 1GHz και την απεικόνιση αναλαμβάνει η οθόνη LCD 4 ιντσών. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη δυνατότητα να τραβάει βίντεο Full HD 1920×1080 pixels!

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση του LG Optimus 2X.

Μαζί με τα HTC Thunderbolt και Samsung Galaxy S2, το LG Optimus 2x συμπληρώνει την τριάδα με τα ισχυρότερα smartphones που αναμένουμε ή θα θέλαμε να κυκλοφορήσουν τους πρώτους μήνες του 2011.

, LG Optimus 2x, Με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2

LG Optimus 2x
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3 Gingerbread)
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, διπύρηνος
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel, βίντεο 1920x1080p
Δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις 1.3 Megapixel
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Kάρτα μνήμης: microUSB
Έξοδος HDMI, DLNA, WiFi, GPS
Μπαταρία: 1500 mAh

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sloass6

Η μπαταρία με ξενερώνει 🙁

lorentzos

Σαν συσκευη εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα, την οθονη να δουμε live γιατι απλη lcd τη απεικόνιση αντίθεση θα έχει. και σιγουρα το 2011 τα smartakia θα ειναι παρομοια. Αυτο που με χαλαει ειναι το λογισμικο, απο το καλοκαιρι που ειχαμε 2.1 μερικοι 1.6 φτασαμε 2.3 και μαλλον μεχρι την ανοιξη 2.4 ή 3 οτι αποφασισουν και μεχρι το τελος του 2011 βλεπουμε. Δηλαδη οποιος παρει τωρα τηλεφωνο σε ενα χρονο θα εχει μεινει πισω θα περιμενει ποτε θα γινει αναβαθμισει εαν την σηκωνει το τηλεφωνο και εμεις με το χερι στην τσεπι να τρεχουμε για το επόμενο smart!!!

nio

καλα ολα αυτα ομως καποιες απορια απο
εμενα.ποτε αναμενουμε να καθιερωθει στα smartphones η λειτουργια τηλεορασης ? ποτε αναμενουμε να καθιερωθει στα
smartphones η λειτουργια προβολεα οπως εχει το samsung beam?? δεν τα βλεπω στα χαρακτηριστικα των
κινητων επομενης γενιας .τοσο δυσκολο ειναι? ειδικα η λειτουργια τηλεορασης .

Fadasma

Οθόνες AMOLED θα ξαναδούμε ΑΦΟΥ κατασκευαστεί το νέο εργοστάσιο της samsung.

Nightmare

Το κινητό απλά πετάει σε βίντεο που το έχω δει… τρώει το Galaxy S και το iPhone για την πλάκα του!
η οθόνη παρόλο που είναι LCD είναι ιδιαίτερα καλή!!
κάπου διάβασα ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει με 2.3… δεν ξέρω…
άρχισε νέα μάχη!
Σε λίγο καιρό βλέπω στην Τιτανομαχία να έχουμε Optimus 2x, Galaxy S2, Thunderbolt κ.ά.

Γιώργος

Ρε παδιά πως βλέπετε την apple να απαντά σε όλα αυτά τον Σεπτέμβρη?
Στον στάνταρ εξοπλισμό θα υπάρχει full hd video αλλά πέρα απο αυτό λέτε να χρειαστεί upgrade ο επεξεργαστής του ή η οθόνη του; Άλλωστε το A4 είναι ήδη underclocked στο iphone4 και η οθόνη έχει μιά χαρά ανάλυση για τις 3.5 ίντσες.

axilleas

ποτε θα ειναι διαθεσιμο εδω στην ελλαδα?

Γιωργος

Θελω πολυ να δω την απαντηση της apple στον ανταγωνισμο μιας και θα βγαλει συσκευη για ενα χρονο παλι.. Για να δουμε αν θα δηλωσει παρων.. Αναμενεται World War τεχνολογιας!!!

Panos

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Απ´οτι ειχα διαβασει καποια στιγμη, το android 3 θα κυκλοφορήσει κάπου την άνοιξη. Αυτά τα κινητά θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα αφού λένε ότι θα έχουν 2,2 η 2,3? Αφού θα έχουν τέτοιες προδιαγραφές γιατί δεν τα βγάζουν απ´ευθειας με 3 και ας αργήσουν μέχρι το καλοκαίρι…

fred

μονο η οθονη με χαλαει λιγο. ολα τα αλλα μια χαρα.

Paulinho

Πάντως αν και off-topic εγώ θα συμφωνήσω με τον nio ως προς την TV. Γιατί άραγε τους είναι τόσο δύσκολο να βάλουν έναν δέκτη DVB-T την ώρα που οι κινέζοι το κάνουνε για πλάκα; Σε τι ακριβώς αποσκοπούν οι εταιρίες άραγε;

Στο θέμα μας τώρα, το κινητό φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και υπερπλήρες! Το ότι έχει απλή LCD οθόνη είναι το μόνο μειωνέκτημά του αλλά προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου. Εξάλλου έχω αποδεχτεί πως κανένα μα κανένα κινητό δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τα έχει ΟΛΑ! Πάντα θα υπάρχει κάποιο άλλο που θα έχει κάτι παραπάνω. Αυτή είναι η στρατηγική όλων των εταιριών δυστυχώς, για να μας κάνουν να αγοράσουμε σύντομα το επόμενο που θα έχει αυτό που δεν είχε το προηγούμενό μας…

Mpokwsths

Παλικάρια, έχετε μπερδέψει τις TFT με τις LCD και τις OLED και πάει λέγοντας. Τι σημαίνει “έχει απλή LCD” ? Το Optimus 2X δεν έχει απλή LCD, έχει S-IPS οθόνη και μάλιστα με wide color gamut. Τρώει για πρωινό την IPS του iPhone 4 και σε χρωματική απόδοση και κορεσμό χρωμάτων και όλο τον ανταγωνισμό εκτός ίσως από τη Super AMOLED του Galaxy S. Δείτε εδώ στο τέλος του βίντεο (1:00 – 1:10): https://www.youtube.com/watch?v=0Y9ALrLtDnM

zakarie

ρε παιδια ποσο ακριβωσ κραταει η μπαταρια
απ’οτι ειδα κανα 4ωρο

panagiotis

πολυ καλο θα το παρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.