LG Optimus 2X και Optimus Black, Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε ICS;

Σας έχουμε κουράσει και εμείς και η LG με τις επικείμενες αναβαθμίσεις των πολύπαθων smartphones Optimus 2X και Optimus Black. Το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ – αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Techblog – διαδραματίζεται τον Δεκέμβριο με την αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

, LG Optimus 2X και Optimus Black, Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε ICS;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Τότε που θα πάρει το s2 την jb δηλαδή….μια χαρά…

spyros

Χα χα χα.Ποιο ετος δεν μας ειπανε απο την LG…

Kostas

Πιο γρήγορα βλέπω να βγαινει το Lemon Pie παρά να πάρει ICS τα Optimus 2x και το Black

kostis

Η Μερκελ ηρθε γρηγοροτερα απ”οτι η αναβαθμιση! Χαχαχαχααχαχαχαχα!

filippos

Axaxaxaxax τι να πω η υποστηριξη της lg ειναι για γελια πραγματικα…ουτε πυραυλο στο φεγγαρι να στελανε δεν θα εκανε τοσο..

nick-Ch

Αυτος ειναι και ο λογος που δεν θα παρω ποτε ξανα android (για τα update μιλαω)

ΠάνοςΛ

Η πλάκα είναι ότι από χτες έχει διαρρεύσει στο xda developers, ics rom (developers edition) για το 2Χ με ημερομηνία 4/2012. Δηλαδή το έχουν “σχεδόν” έτοιμο το update εδώ και 6 μήνες και για κάποιους αδιευκρίνηστους λόγους δεν το διαθέτουν στο κοινό. Για να μην πω για το κορεατικό αδερφάκι του 2Χ (SU660) που σχεδόν κάθε μέρα από τα τέλη αυγούστου διαρρέει και νέα ICS rom αλλά το official update ακόμα πουθενά. Περίεργα πράγματα…

greeceandroid

(Κακός mode on, τουλάχιστον καλύτερα από την motorola, που ακύρωσε την αναβάθμιση σε ICS στο Atrix (tegra 2 και αυτό, 1gb ram) )

Ως κάτοχος και atrix και 2x (!) παρά το παρόμοιο hardware, έχω να πω ότι το μεν atrix από την 1η στιγμή έπαιζε τέλεια, ενώ με το 2Χ είχα τα άπειρα προβλήματα. Την αναβάθμιση στο 2Χ την περιμένω μόνο κ μόνο για να διορθωθούν τα προβλήματα που (εξ αρχής) δεν θα πρεπε να υπάρχουν (gps που δεν κλειδώνει, wifi disconnects, random restarts κτλ)

Σε μη-nexus συσκευές (καλώς ή κακώς) πρέπει να θεωρούμε ότι η συσκευή μας θα πάρει μόνο μία αναβάθμιση, και αν τύχει και πάρει παραπάνω έχει καλώς.

skace13

Εγω παντωε με το ideos x5 pro ειμαι σε ICS official κατι μηνες τωρα.Παλι καλα που δεν πηρα το κατα πολυ ακριβοτερο 2χ.

Technewz

Για να το ρίξουμε λίγο στο χιούμορ πιο πιθανό βλέπω το LG 2X να πάρει Windows Phone 8 πάρα την επόμενη έκδοση του Android 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.