LG Optimus 2X το συνδέουμε με HDMI στην Infinia 47LX9500 LED TV

TechblogTV. Το θηριάκι LG Optimus 2X δείχνει τα δόντια κάθε φορά που το πιάνω στα χέρια μου και μου δίνει να καταλάβω ότι έτσι έπρεπε να είναι τα smartphones με Android εδώ και αρκετούς μήνες. Μετά το hands-on video το συνδέουμε ψηφιακά με HDMI με την τηλεόραση LG Infinia 47LX9500 και δουλεύουμε το κινητό σε οθόνη 47 ιντσών. Δείτε το βίντεο.

, LG Optimus 2X το συνδέουμε με HDMI στην Infinia 47LX9500 LED TV

LG Optimus 2X
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, διπύρηνος
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις 1.3 Megapixel
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Kάρτα μνήμης: microSD
Έξοδος HDMI, DLNA, WiFi, GPS
Μπαταρία: 1500 mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitr10s

Κώστα,
1)Ποιο τραγουδι παίζει στο βιντεάκι??
2)Η τηλεόραση είναι δικιά σου??
3)Στο youtube κ στα βιντεάκια το κινητό ”κλείνει” και βλέπουμε μονο απο την τηλεοραση;;

panos

Μου αρεσει,ειναι πολυ ‘δυνατο’ και θα συμφωνησω μαζι σου για τα smartphones.

Μάριος

Μπράβο Κώστα, εξαιρετική παρουσίαση!! Άψογος όπως πάντα!! :))

vagosnet

τα προτυπα τυπου dvd kai blu ray θα πεθανουν συντομα!!το μελλον ειναι ιντερνετ και μικρες συσκευες χειρος που θα αναπαραγουν διαφορα πραγματα απο παιχνιδια μεχρι ταινιες fullHD..η sony πρεπει να φοβαται πολυ με το κολλημα της στα προτυπα γιατι αν δεν φτιαξει συσκευες μικρες σαν το lg δεν θα τα καταφερει με τον ανταγωνισμο…με αυτο το πραγμα που θα κανουν τα κινητα προβλεπω και το θανατο του playstation σαν κονσολα….

John

φοβερό τελικά το κινητό…
ελπίζω να έρθει σύντομα (μέσα με τέλος φελβάρη) μιας και θέλω να αλλάξω επιτέλους
το Kc 910.
Υ.Γ. Τελικά έχεις αρχίσει και γίνεσαι καλός στο ραλάκι…

REDODIN7

Πολύ καλό κινητό , από τα τοπ μαζί μετά Atrix

Tirnavos

αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά… Απίστευτα δυνατο φαίνεται για κινητό. Έχουμε να δούμε ακόμα απίστευτα πράγματα από την τεχνολογία…

MalFUNct10N

@vagosnet : wow! Αν όντως καταφέρει ένα κινητό να αντικαταστήσει το playstation τότε δε θα είναι δα και τόσο “κινητό” (με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, όχι τηλέφωνο). Αν και πιστεύω πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο..

Κωσταντινος99

Πολυ πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα καποια στιγμη να κανω αγορα που θα μου προσφερει αυτες τις δυνατοτητες μεσω hdmi(video,games,browsing).
Nα ρωτησω κατι ομως.Η εικονα που βλεπουμε στην τιβι, τι ειναι?Η αυθεντικη του αρχειου,πχ 1280χ720 σε ενα αρχειο βιντο ή σε μια ιστοδελιδα
ή προβολη της οθονης του κινητου,δλδ 800χ480 οποτε και ενα απλο upscaling των παραπανω μορφων?

mainboardER

γιατι να μην τρεχει stock android 🙁

Marios Basileiou

Σοβαρα μετα το Optimus One αρχισε να μου τραβα την περιεργεια η LG γιατι πιο πριν δεν μπορεις να πεις οτι τα πηγαινε και τοσο καλα στα smartphones..Αλλα τωρα με εχει εξεπληξει!!Εχει κανει καταπληκτικη δουλεια με αυτο το κινητο και φαινεται,μπραβο της!!Επισης θεωρω οτι ειναι πιο σωστο να κλεινει η οθονη κατα την αναπαραγωγη ταινιας μεσω hdmi,μπραβο στην LG.

orestis

Καταπληκτική η επιλογή της μουσικής Κώστα! Πολύ καλό το βίντεο.. Συνέχισε έτσι να χαιρόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να έχουμε άμεσα:Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.