LG Optimus 2X, Δεν θα είναι Vodafone branded

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του διπύρηνου smartphone LG Optimus 2X από τη Vodafone και πληθαίνουν τα ερωτήματά σας για το αν είναι branded το κινητό. Η απάντηση έρχεται από επίσημα χείλη και είναι καθησυχαστική. Το Optimus 2X δεν θα είναι branded, δεν θα έχει applications, splash screen και wallpaper της Vodafone.

Το LG Optimus 2X κυκλοφορεί στη Vodafone στα τέλη της επόμενης εβδομάδα με τιμή 499 ευρώ και θα είναι στεγνό, ξερό και αυστηρό, με “απείραχτο” Android 2.2 λειτουργικό, όπως το θέλετε!

, LG Optimus 2X, Δεν θα είναι Vodafone branded

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
billyboy

Ωραία είδηση!το είχα ενα άγχος,μιας και θα το αγοράσω με επιδότηση απο voda…

Jason Matsoukas

τετάρτη μου είπανε εμένα, τέλος βδομάδες αλλού.. την παράλλη το βλέπω να ρχεται!
Μήπως να το πάρουμε από εξωτερικό; :Ρ

REDODIN7

Και εγω το θελω μαλλον το πασχα θα το παρω 🙂 , αληθεια με την 2.3 τι θα γινει δεν πιστευω να παθουμε καμια νυλα !!!!

Marios Basileiou

Ωραιο κινητο,αν δεν ειχα παρει προσφατα(πριν σχεδον ενα χρονο) κινητο θα το επαιρνα με χιλια!!!!

jivaras123

Ευτυχώς!

tsamo

Πάλι καλά !!! Ποτέ δεν τα συμπαθούσα τα branded κινητά !!! Την άλλη εβδομάδα θα το έχουν όσοι το έχουν παραγγείλει , ενώ για μας τους υπόλοιπους μια εβδομάδα αναμονή παραπάνω . Υπομονή …..

Αλέξανδρος Π.

επιτέλους κάτι καλό από vodafone.

Βασίλης

Για το “απείραχτο” λειτουργικό είμαστε σίγουροι; Δηλαδή θα είναι τελείως stock android, χωρίς καμία αλλαγή από την lg; Και γιατί 2.2 ρε γ@μώτο; Θα μ’άρεσε ένα 2.3.3 με την κυκλοφορία του…

tsamo

Κρίμα πάντως . Δεν με ενθουσιάζει ο custom launcher της LG , θυμίζει λίγο touchwiz .Όσο για το froyo , ποια άλλη συσκευή εκτός από nexus one,s έχει αυτή τη στιγμή gingerbread ? H google δεν την έχει κάνει ακόμα διαθέσιμη σε άλλες εταιρίες . Γι’αυτό κυκλοφορεί με 2.2 και θα πάρει 2.3(2.4?) μέσα στον Απρίλιο .

Βασίλης

Απλά με παραπλάνησε το “απείραχτο” android λειτουργικό και για μια στιγμή νόμισα ότι ήταν τελείως stock…

christos

μακάρι να πάρει το 2.3 η 2,4 😉 είναι ένα από τα κινητά που σκέφτομαι να πάρω …. σίγουρα θα περιμένω να δω και από το ZTE skate

kostas_falcon

Αυτο μας ελειπε σε android συσκευη και μαλιστα το Optimus 2x να εβαζε τις αηδιες της μεσα η βοδα…..

Mixas

παιδια το πηρα το κινητο πολυ μετριο για να λεμε την αληθεια. Ποιο πολυ μοιαζει με 800αρης ο επεξεργαστης του παρα για 1ghz διπυρινο. Πολυ κολημα ρε παιδια. Αν το πηρε κανεις να πει γνωμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.