LG Αναβάθμιση Optimus 2X και Optimus Black, Δεν ξέρουν πότε και αν!

Και ενώ ολόκληρη η κοινότητα του Android κουβεντιάζει για την επικείμενη αναβάθμιση στην έκδοση Ice Cream Sandwich 4.0, η LG ψάχνεται ακόμα με την 2.3 Gingerbread. Όσο και αν έχουμε ρωτήσει, όσο και αν έχουμε προσπαθήσει να μάθουμε, ο Πίνακας Αναβαθμίσεων του Techblog παραμένει κενός δίπλα από τα κουτάκια της LG. Τα νέα ήρθαν τελικά από την Ολλανδία.

Η LG Electronics Ολλανδίας δημιούργησε ειδική σελίδα /gingerbread στον επίσημο ιστότοπό της και εκεί φιλοξενεί δήλωση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει, “Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι η αναβάθμιση των Optimus Black και Optimus 2X θα ήταν σύντομα διαθέσιμη. Δυστυχώς έχοντας να κάνουμε με απρόβλεπτες καταστάσεις δεν μπορούμε να πούμε πότε και αν όλες οι συσκευές (Optimus Black, Optimus 2X) θα αναβαθμιστούν.”

Τα σχόλια δικά σας…

, LG Αναβάθμιση Optimus 2X και Optimus Black, Δεν ξέρουν πότε και αν!

Μετάφραση από τα Ολλανδικά στα Αγγλικά.
www.lg.com/nl/gingerbread
“Earlier we know that the Gingerbread update for the Optimus Black and Optimus 2X speed in the short term would be available. Unfortunately we have to deal with unforeseen circumstances, which we have not updated to provide our customers. We regret this very much and work hard to make as soon as the Gingerbread update available. Unfortunately we currently can not say for sure if Gingerbread finally available for all devices.We offer our sincere apologies to all users for the delay. Gingerbread will be available once our customers to inform them.”

Kudos to Lorentzo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tryfonas Alexopoulos

Custom rom…….

Κωνσταντίνος

Απαράδεκτοι!!!

Ευριπίδης

Δυστυχώς αυτό είναι μεγάλο μείον για όλα τα κινητά Android, ενώ το hw μπορεί, η μαμά εταιρία δεν θέλει… Οι xda να είναι καλά!

lorentzos

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!! ενα χρονο σχεδον μετα την κυκλοφορια του p990 2x και εχοντας ανακοινωσει οτι θα παρει την 2.3 και μαλιστα μπηκαν στα ρεκορ γκινες για αυτο το smartphone ακομα ψαχνουν τι θα κανουν τι στιγμη μαλιστα που παρουσιαζουν συνεχεια νεα μοντελα με 2,3!!! Οτι και να πουμε ειναι λιγο……

nikolas

τι να πεις τωρα? Τους αξιζει ο πατος και η χρεοκποπια..

Γιωργος

μετανιωσα την ωρα και την στιγμη που το πηρα, αντι να παρω το galaxy 2

Χρήστος Στάμος

Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι το hardware… δεν μπορεί. Το LG Optimus 2x είναι προβληματική συσκευή. Δεν είναι το θέμα “απλώς” ότι μπορεί να μην πάρει την αναβάθμιση. Το θέμα είναι ότι η συσκευή είναι προβληματική, πολλά κομμάτια εμφανίζουν άπειρα bugs, κολλήματα κ.ο.κ, και η LG είχε υποσχεθεί την αναβάθμιση σε gingerbread ως τρόπο επίλυσης των δυσλειτουργιών. Η τιμή του Optimus 2x έχει κατρακυλήσει (για διπλοπύρηνο κινητό) ακριβώς αντανακλώντας αυτή την κατάσταση. Προσωπικά, πάντως, δεν θα έδινα 320 ευρώ για ένα προβληματικό κινητό. Άλλες εταιρείες θα προτιμούσαν να δεχτούν το μεγάλο πλήγμα μιας ανάκλησης, παρά να αφήσουν τους πελάτες τους στον αέρα, ότι η LG δεν το κάνει θα πρέπει να σας προβληματίσει την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να αγοράσετε κινητό αυτής της εταιρείας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

οι τυποι ειναι για γελια…..εγω μετα απο την τελευταια μου εμπειρια με το optimus one που καθε τρεις και λιγο το ανηγα για να το ξεσκονησω…..και διαβαζε την καρτα μνημης οποτε αυτο γουσταρε δεν ξανακουμπαω LG…….πραγματικα ντροπη τους….

fililppos

Κριμα επρεπε να παρω το gs2 πραγματικα εχω ξενερωσει με ολη αυτη τημ κατασταση

Techfan

Να ναι καλά και οι custom roms.

Άρα, οι κάτοχοι των προαναφερθέντων συσκευών δεν πρέπει να πανικοβληθούν (!).

Ωστόσο, αν είστε άπειροι σε αυτά τα θέματα… καλύτερα να πληρώσετε κάτι παραπάνω (ή να το κάνει φίλος σας), παρά να πετάξετε τη συσκευή σας 😉 .

Gamer

Πάρτε i Phone ρε να δείτε άσπρη μέρα

Min24

Παιδια ξερει κανεις το optimus 3d αν και ποτε θα παρει 2,3….”¨?

vasilis

ωραία τα ανδροιδές αλλά από υποστήριξη είναι πολύ πίσω για αυτό μόνο i phone η wp7 για αυτούς που θέλουν το κεφάλι τους ύσηχο

TASOS

ΑΙΣΧΟΣ!!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ANDROID 2,2 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΙΜΟ ΣΕ 2.3!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ LG!!

tilem

μπορεί όμως και να προσπεράσει την έκδοση 2.3 και να δώσει (πλέον) κατευθείαν την 4,0!…who knows?!…

Stefan

Πλεον ολοι κοιτανε να αναβαθμιστουν σε ICS και εμεις προσπαθουμε ακομα να παρουμε την 2,3.
Πλεον ειμαι εντελως απογοητευμενος με την LG και δεν προκειται να τους προτιμησω ξανα σε κινητο.

gadgetfreak

Σε κανει να στεναχωριεσαι(μη κατοχος lg κινητου)να ακους κατι τετοιο οταν (εστω και αργα)ενα κινητο του 2009 πηρε την 2,3(οκ δεν ειναι και η πιο γρηγορη αναβαθμιση αλλα το λεω απο πλευρα hardware και αλλο τοσο το οτι νοιαστηκε εστω και τωρα η εταιρια και ναι μιλαω για τους πονεμενους του Χ10!)Αλλα παλι κριμα ρε lg και νομιζα πως πηρες τα πανω σου……

sql

Όλοι “θελουμε” το κινητό μας να παίρνει την πιο πρόσφατη έκδοση, απλά να τονίσω κάτι:

9 στους 10 το θέλουν αποκλειστικά για ψυχολογικούς λόγους. Δηλαδή δεν χρειάζονται κανένα από τα επιπλέον features, έχουν ήδη ένα υπέροχο και πλήρως λειτουργικό κινητό.

Παλιότερα (εποχές 2.1), ήθελες το 2.2 froyo για να έχεις την μεταφορά των εφαρμογών στην sd κάρτα, και αυτή ήταν η μόνη “αλλαγή” που ήξερες. Τώρα πραγματικά πόσοι ξέρουν το changelog από 2.2 σε 2.3.Χ? Πόσοι “χρειάζονται” αυτά τα επιπλέον στοιχεία? Σίγουρα πολλοί λιγότεροι από όσους “γκρινιάζουν”. Δηλαδή πέρα από την γενικότητα “είναι πιο γρήγορο” (λες και του έλειπε η ταχύτητα του 2x) δεν έχει να κερδίσει τίποτα παραπάνω ο μέσος χρήστης.

djfapples

Παιδια αν μπορουσε καποιος να μας αναφερει τις σημαντικοτερες διαφορες αναμεσα 2,2 κ 2,3

sql

https://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history Ορίστε: Based on Linux kernel 2.6.35 Android 2.3 System: Updated user interface design for simplicity and speed Display: Support for extra-large screen sizes and resolutions (WXGA and higher)[32] Internet calling: Native support for SIP VoIP telephony Virtual Keyboard: Faster, more intuitive text input, improved accuracy, better suggested text. Voice input mode Copy/Paste: Enhanced. Select a word by press-hold, copy, and paste Near Field Communication lets the user read an NFC tag embedded in a poster, sticker, or advertisement New audio effects such as reverb, equalization, headphone virtualization, and bass boost New Download Manager giving users easy access to any file downloaded from the browser, email, or another application Camera: Access multiple cameras on the device, including a front-facing camera, if available Media: Support for WebM/VP8 video playback, and AAC audio encoding System: Improved power management with a more active role in managing apps that are keeping the device awake for too long System: Enhanced support for native code development System: Switched from YAFFS to ext4 on newer devices[35][36] Audio, graphical, and input enhancements for game developers Concurrent garbage collection for increased performance Native support for more sensors (such as gyroscopes and barometers) 2.3.3 Several improvements and APIs to the… Συνέχεια »

thanos

Ρε παιδια μην τρελλαινεστε.Το Optimus One την εχει παρει εδω και καιρο την 2.3.Ειναι θεμα χρονου τα προαναφερθεντα κινητα να την παρουν.Δεν παιζει να γινει κατι αλλο,

Ρε Κωστα πεσ κι εσυ κατι.Πραγματικα πιστευεις οτι το 2χ και το black δεν θα αναβαθμιστουν?
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.

bec

Πρωτον μπραβο στα παιδια του techblog για το ενδιαφερον τους σε θεματα που αφορουν fans και αγοραστες κινητων.Ο πινακας των updates ειναι πληρης και συνοπτικος,οπως πρεπει και ευχαριστώ 🙂
Δευτερον στη σειρά που του το θεμα της lg στο 2x μου ξεκιναει απο τους drivers,αν δεν μπορει ή ξεχναει ο κατασκευαστης να τους προσφερει οταν και οπως πρεπει στον πελατη του τοτε του αξιζει να παραγει το πολυ, hardware οπως οθονες για ipad που η lg και σε αυτο απετυχε…Παιδια μην το ψαχνετε εγω που εχω επικοινωνισει με το service της lg στην Ελλαδα και με devs απο site τους,η ελλειψη ενδιαφεροντος και γνωσεων ειναι απο τις χειροτερες δυστυχώς….εχω παψει να περιμενω πραγματα για το 2x μου που εχει αρκετα θεματα οπως π.χ το dimm time…Ντροπη που καταχραζονται τον ορο τεχνολογια κινητων.

thorgoth

καλα kostas εσυ εχεις “καει” και δεν το εχεις παρει χαμπαρι..
περαστικα σου και κατσε με το σαπισμενο σου μηλο…

Nikos

Ρε’συ kostas τα χάπια που παίρνεις μήπως είναι ληγμένα? Ψαξτο! περαστικά….

Antonis

Πηρα Lg κινητο= Το μεγαλυτερο λαθος που εκανα ποτε.

Npapanikolaou

Αν και παει καλα η συσκευη (2Χ)
αυτο με χαλασε@# τι να πω…
δεν την περιμεναμε μεσα στον Σεπτεμβριο;;;
γι’ αυτο θα την σκοτωσω και θα παρω το
MOTOROLA RAZR XT910i

kats

Επιεικώς απαράδεκτοι και δυσφημούν το android.

OptimusSHIT

The LG Opt. 2X never will see Gingerbread or Ice Cream in their phones. LG is a second division company in phone themes. Costumers are very tired of waiting…

ddr2

Ρε παιδιά, εγώ ακόμα θυμάμαι (δεν είναι δα και πολύ παλιά) μια δήλωση της LG ότι τα κινητά της θα παίρνουν τουλάχιστον μια ακόμη αναβάθμιση. Δηλαδή, αν βγούν με τη 2.2, θα πάρουν τουλάχιστον και τη 2.3. Δηλώσεις της ίδιας της LG είναι!!
Λοιπόν, συμπέρασμα? Μην τους ξαναεμπιστευτείτε!

Stratos T

πφίουυυυυ….!! στο τσακ ήταν να πάρω το 2Χ… Galaxy S2 ευτυχώς…. πιο πιθανό είναι να αναβαθμίσει η LG κανένα κλιματιστικό ή ψυγείο με android 2.3 παρά τα κινητά της…. το κακό είναι ότι αυτόματα χάνουν (απ’αυτούς που γνωρίζουν βέβαια) και την όποια μεταπωλητική αξία.

Μακης

” LG Optimus 2X θα παρουν Ice Cream Sandwich (ICS) Αναβάθμιση ή όχι; ”
Αυτό θα πει άσχημα νέα για όσους έχουν Optimus 2X. Η LG μέσα από επίσημη σελίδα του Facebook δήλωσε ότι δεν θα προσφέρουν επίσημη Ice Cream Sandwich (ICS) Android 4.0) για το Optimus 2X ( LG P990 Optimus Star/P990 Speed ​​) Android smartphone. Φαίνεται ότι το Ψωμί ενημέρωση ήταν η τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος για αυτό το τηλέφωνο, κάποιοι από εσάς μπορεί να είναι απογοητευμένοι, αλλά ορισμένοι χρήστες είπε ότι ήταν αναμενόμενο και δεν εξέπλαγησαν με την είδηση ​​αυτή. ( Πηγη . https://www.androidmemo.com/2011/10/l…ch-ics-update/ )

lorentzos

Ας βγαλουνε πρωτα την 2.3 που θελουν και συζητηση για την 2.4 οι ξεφτιλες, μεχρι και κατι κινεζικα με 3′ οθονες εχουν ψωμι…..

Marinos

ευτυχος που δεν πηγα για οπτιμους 2χ γιατι ημουν μεταξυ αυτου και του χπερια πλαυ ευτυχως προτιμησα σονυ ερικσον

Techfan

Σας έχω νέα, lg optimus 2x δεν θα δείτε με icecream (official) :

( https://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-2X-not-getting-Android-4.0-Ice-Cream-Sandwich_id23327 )

Stratos T

η φράση “Keep watching this space for further updates” μ’άρεσε…. έλεος….

Μακης

@Techfan Μας εχεις νεα..?? Αυτο που γραφω εγω πιο πανω απο σενα τι ειναι? Διαβασε και λιγο μην λες τα ιδια οτι λεω εγω και επαναλαμβανεσαι

Techfan

@Μακης

Εγώ τουλάχιστον έδωσα link που δουλεύει…

Σπάνια δεν διαβάζω comments, οκ? Την άλλη φορά που θα αντικρούσεις το comment μου και θα με αναγκάσεις να απαντήσω, τουλάχιστον ας αξίζει τον κόπο (!).

antonis

τουλάχιστον παίρνουν gingerbread τον ερχόμενο μήνα επιτέλους!!!

https://www.gsmarena.com/gingerbread_is_coming_on_lg_optimus_2x_3d_and_black_in_november-news-3334.php

Xaris

Σας εχω νέα 😛 ice cream sandwitch sto optimus 2X!

https://www.engadget.com/2011/11/02/optimus-2x-to-receive-ice-cream-sandwich-update-lg-confirms/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.