Επίσημο, Θα αναβαθμιστούν σε ICS τα LG Optimus 2X, Black και Optimus 3D

Η LG ανακοίνωσε επίσημα μέσα από την σελίδα της στο Facebook ότι τα φετινά μοντέλα της σειράς Optimus δηλαδή τα Optimus 2X, Optimus Black και Optimus 3D θα αναβαθμιστούν στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Για το Optimus 2X το γνωρίζαμε από τις αρχές Νοεμβρίου. Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν ανακοινώθηκαν.

Κάντε bookmark το link με τον Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog και μείνετε διαρκώς ενημερωμένοι για τις επικείμενες ή μη αναβαθμίσεις του smartphone και του tablet σας.

, Επίσημο, Θα αναβαθμιστούν σε ICS τα LG Optimus 2X, Black και Optimus 3D

, Επίσημο, Θα αναβαθμιστούν σε ICS τα LG Optimus 2X, Black και Optimus 3D

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Τελεια, το θεμα ειναι ποτε? Εχει ενα θεμα με αυτο η lg.

bec

Βασικά και εγώ είχα εκνευριστει αλλα είδα και αποειδα και έμαθα τελικά ότι δε φταίει μόνο η lg αλλα κυρίως η nvidia και δεν είναι τόσο το πρόβλημα της αναβάθμισης του 2x αλλα ο προχειρος kernel του δηλαδή ο πυρήνας με drivers που ΔΕΝ άλλαξε με τη 2.3 για το λεγόμενο hardware acceleration σε μενού και στη γενική χρήση του κινητου.Φταιει λένε η nvidia που δεν δίνει τους drivers του Tegra 2 στους προγραμματιστες cyanogen κτλ.Καλαίσθητο διπυρηνο αποτέλεσμα δε θα δούμε ούτε στο ice cream λόγο ελειψης hardware acceleration και σταθερότητα χρήσης όπως πρέπει,απο την άλλη η lg έπαθε και έμαθε τελευταία απο τα σχόλια του κόσμου και έδωσε των πηγαίο κώδικα στους developers.Εγώ πάντως επειδή βλέπω και τους εθελοντές που θέλουν να κάνουν καλύτερο το διαφημισμενο δυνατό κινητο μας και παραπονιούνται και έχουν δίκιο για την nvidia και τον κλειστό source code του Tegra 2,τους έστειλα ένα feedback μου με τα παράπονα μου ως καταναλωτής για να το δώσει στους ικανούς προγραματιστες.Οποιος θέλει να γίνει καλύτερο το το 2x,γιαυτο έχουν και το feedback τους,είναι οι υπεύθυνοι και είναι πολύ απλό:

https://developer.nvidia.com/contact

antonis

ρε παιδια εγω βλέπω στην LG οτι υπάρχει αναβάθμιση!!!
https://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp#p

lorentzos

το θεμα εχει πολυ γελιο με την lg σημερα που ανακοινωνουν οτι θα παρει ics εγω δεν εχω παρει την 2.3 ειμαι ακομα με 2.2 και μας λενε οι γελιοι οι τύποι οτι θα””” βάλουν ics για πιο ετος δεν μας ειπαν!!!

tolios

Ηθελα να παρω το black το καθυστερησα και τελικα πηρα sony neo v που εχει 2,3,4 και θα αναβαθμιστει και θα παρει παγωτακι.

Αγγελος!

Παιδια το πιστευω οτι το 2χ μπορει να αντιμετωπισει και το ς2 αλλα και iphone…

Giannis

Και τι γίνεται με το LG Optimus One?Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα κινητά της LG…Δεν νομίζω να το εγκαταλείψει με το 2,3.

dimpep

Γιατί, τι θα κερδισει παραπάνω το Optimus ONE? Αμάν πια με τις συνεχείς αναβαθμίσεις του Android που γίνεται χαμός ποιός, πότε και πως θα τις πάρει πρώτος. Στην ουσία (και μιλάμε για καθημερινή χρήση) κερδίζουμε ελάχιστα, στον φόρτο των εφαρμογών και στη διάρκεια μπαταρίας. Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι είμαι Apple Fan Boy, γιατί ούτε είχα ούτε θα θελα να έχω ένα τόσο κλειστό σύστημα

enigma

Ακριβως…αν ειναι το κινητο να μην μπορει να λειτουργησει χωρις lag (φοραει και 600αρη επεξεργαστη) ποιος ο λογος να παρεις την 4;;;

Δεν γνωριζω ποσο ραμ εχει, αλλα το βιντεακι με το πρωτο android phone να να το τρεχει με αρκετo lag δινει μια πρωτη αισθηση του τι να περιμενετε….

enigma

Και για να δωσω να δωσω μια ιδεα, οριστε https://techblog.gr/mobile/htc-dream-t-mobile-g1-ice-cream-sandwich-1182/ Παρεμφερης ισχυος επεξεργαστης…ποσο καλυτερα να πηγαινει στο one;;;

dimpep

Καλά κάνει η Microsoft και βάζει limitations και hardware requirements….

o gadgetakias

Λεει πουθενα η LG οτι θα αναβαθμισει το 3D μονο απο Vodafone και απο Cosmote θα μεινει στην 2.3..?

(Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog) https://techblog.gr/updates/

Samo

Παιδιά εμένα στο Optimus Black δεν βρίσκει ακόμα την 2.3. Έκανε κανείς αναβάθμιση;

Αγγελος!

παιδια εκανα εγω την αναβαθμιση..τιποτε ειμαι απελπισμενος γενικοτερα με την lg μα στο 2χ κινητο αξιας 500 ευρω και να μην περασα το Ui 2.0…αν ειναι δυνατον…τιποτα παιδια ουτε καινουρια widget…..και αλλαξε λιγο το status bar…αυτα….να πω οτι η αναβαθμιση γινεται μονο με pc

ΝΙΚΟΣ

Δεν πηραμε ακομα τη 2,3 και μας υπόσχονται την 4.Τι να πω! Άλλοι έχουν πάρει την 2,3 από τις 2 Νοεμβρίου και μπαίνει Δεκέμβριος
Κάτοχος του 2χ

Samo

Όποιος ξέρει τρόπο από υπολογιστή, ας τον αναφέρει.

Nikos

Θελουμε οπωσδήποτε και άλλη αναβάθμιση στο P500,όχι πως έχουμε παράπονο απλά δεν έχουν διορθώσει στον στοκ browser όταν κανείς αλλαγή γραμματοσειρας να παθαίνει force close και για να επανέλθει (ο browser) θέλει εκκαθάριση δεδομένων…
Γράψτε παράπονα στο blog της LG εδώ https://www.bloglg.gr/2011/01/lg-optimus-one-with-google™/

lepeniotis

Να ρωτήσω κάτι…όταν λέμε για Optimus Black ενοούμε προφανώς και το Optimus White, που είναι το ίδιο κινητό σε άσπρο. Θα πάρει και το White την αναβάθμιση ;

o gadgetakias

Ναι,εχω Optimus 3D απο cosmote cVlachakis,γιατι?

Γιωργος

Παιδια εχω ενα optimus 2x και πειρα την αναβαθμηση σε 2.3.4.Το τηλεφωνο πεταει.

Γιωργος

Ελπιζω να μην την αργεισουν πολυ.Thanks!!

Jimacos

Παιδιά εγώ έχω μία απορία όποιος μπορεί ας πει, γιατί ενώ το 2Χ ξεκίνησε σχεδόν 100€ ακριβότερο (αν δεν κάνω λάθος) από το black τώρα έχει την ίδια τιμή;;;Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο το ένα ναι καλύτερη οθόνη το άλλο διπύρηνο και τα σχετικά,τις διαφορές τις ξέρω πάνω κάτω,αλλά επί της ουσίας πιο πιστεύετε είναι “καλύτερο”;;; Πείτε την γνώμη σας!!!!!!
Ευχαριστώ! 😉

billis

1.τι τρελα ειναι αυτη χαλια αυτο χαλια το αλλο ποιο κινητο εχει ice 4 μονο το nexus s παιζει flash οχι ε περιμενει να λθση το προβλημα κ μετα .
2.προβληματα εχουν ολα αλλα τπ lg 2x εχει τη μπαταρια ,τα mkv ,και η ομαλοτητα στο μενου ,αυτα μπορουν να διορθωθουν καλως αλλιως αλλο κινητο .
3.λυση-μπαταρια ολα τα adroid το ιδιο χαλια ειναι,mkv me mx player σε μενα παιζει καλα 1280-720 δεν εχω δοκιμασει μεγαλυτερη αναλυση ,ομαλοτητα μενου ισως η μικρη μνημη 512 τα αλλα εχουν 1gb παιζει ρολο μακαρι να γινει κaτi.
ΥΣ.βλεπω ποδοσφαιρο μεσω wifi κ γουσταρω ,βλεπω τα καναλια του dreambox μεσω dreamdroid k daroon player,με enigmanoid kanω ρυθμηση το πιατο στη ταρατσα μεσω wifi ,εχω gps igo8 σε 4 οθονη τι αλλο να κανει να κανει κ μασαζ εεεεεεεελεος ,βεβαια οτι ειναι να γινει για το κινητο για καλυτερο δεκτο αλλα ε και η nvidia φταιει .

Spyros

παιδια εγω πηγα να περασω την 2.3 και ενω τα εκανα ολα σωστα μεσο υπολογιστη και γινοταν η αναβαθμιση το κινητο μου γραφει ακομα 2.2…τι εχει παιχτει? (optimus black)

Ven

μηπως εγινε σε 2.2.2?
αν δεν ειχες ξανακανει update

Spyros

οχι φιλε @ven…ημουν 2.2.2 και αφου εκανα την ολη διαδικασια παρεμεινε στο 2.2.2..δεν ξερω τι παιχτηκε και περιμενα κανενα μισαωρο για να γινει η ολη διαδιακασια…

Νικολας

προκειται να παρω το 2x απο το ιντερνετ,
εχω συνδεση κοσμοτε,
θα γινεται να το αναβαθμισω σε ics?

Spyros

@νικολα εισαι σιγουρος για την αποφαση σου?αν και εγω αυτο ηθελα να παρω…ψαξτο λιγο καλυτερα το θεμα του κινητου 🙂

Νικολας

Γτ το λες αυτο?
Εχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο στα ιδια χρηματα (300)? 🙂

Αλέξανδρος

5″ ή 5>> 5”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.