LG Optimus 2X, Μπήκε στα ρεκόρ Guinness

Μπορεί η μάχη στα διπύρηνα smartphones να μαίνεται σκληρή όμως η LG έχει πάρει την πρώτη νίκη με το LG Optimus 2X που μπορεί και επίσημα πλέον να υπερηφανεύεται ότι είναι το πρώτο διπύρηνο κινητό στην ιστορία. Ο οργανισμός των ρεκόρ Guinness ανακοίνωσε ότι το κορεάτικο smartphone με ημερομηνία κυκλοφορίας την 25 Ιανουαρίου 2011 είναι το πρώτο κινητό με dual-core επεξεργαστή παγκοσμίως.

Η μάχη μεταξύ των smartphones είναι επεισοδιακή και κανείς δεν ξέρει ποιο κινητό ή ποια εταιρία θα επικρατήσει τελικά. Ότι και να γίνει πάντως η ιστορία θα γράφει ότι το πρώτο κινητό που χρησιμοποίησε επεξεργαστή δύο πυρήνων ήταν το LG Optimus 2X. Για την πρωτιά αυτή μάλιστα, το superphone της LG μπήκε στη λίστα των ρεκόρ Guinness με τον χαρακτηριστικό τίτλο “First dual-core smartphone”.

, LG Optimus 2X, Μπήκε στα ρεκόρ Guinness

, LG Optimus 2X, Μπήκε στα ρεκόρ Guinness

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
michael

Και τωρα δηλαδη θα πρεπει να χαιρομαστε που θα μας δινουν 2πυρηνα χωρις να υπαρχει λογος?… τελοσπαντων μπραβο στην LG

Kostashd2

υπαρχει εξελειξη και αυτο ειναι καλο προς το παρον ειναι σχεδον αχρηστο να εχεις δυπυρηνο αλλα οταν φτιαχτουν εφαρμογες που εκμεταλευοντε τους πυρηνες τοτε θα υπαρχει λογος αγορας τους.. αν δεν υπηρχαν ομως δεν θα προχωραγαν και η εφαρμογες σε αναπτυξη

Απόστολος Ν.

Έλεος………Άμα είναι να έχουμε ρεκόρ γκινες κάθε φορά που θα βγάζουν κάτι καινούριο και εξελιγμένο τώρα θα είχαν γεμίσει 10 βιβλία μόνο για την τεχνολογία!

tasos

Λογικο μου φαινεται!παιδια το κινητο ειναι απιστευτο και η οθονη του τελεια!!οσο για τα παιχνιδια και την γρηγοραδα του τι να πουμε!απλα το καλυτερο κινητο στην αγορα αυτη τι στιγμη!

Re4cTiV3

Όλο ακούω “οταν φτιαχτουν εφαρμογες που εκμεταλευοντε τους πυρηνες τοτε θα υπαρχει λογος αγορας τους.. ” και μέχρι στιγμής στα desktop δεν υπάρχουν εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται και τους 4-6-8-κτλ πυρήνες..Τα προγράμματα που τα εκμεταλλεύονται είναι απειροελάχιστα και συνήθως είναι για benchmarks και προγραμμάτα τύπου σχεδίασης και animation (3D).Απο τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά λίγο σπάνιο να χρησιμοποιηθούν οι τόσοι πυρήνες που έχουμε..Όλο αυτό μου μυρίζει ένα καλοσχεδιασμένο Marketing που το έχουμε φάει στην μάπα!
(και εγώ 4 πυρήνες έχω..AMD Athlon II X4 640)

kostas

Παιδια δε ξέρω γιατί, αλλά το δοκίμασα στο Πλαίσιο χθες και μου φάνηκε αρκετά αργό για διπύρηνο! Πραγματικά!

Τσέκαρα να δω μήπως έτρεχε κάτι από πίσω, αλλά τίποτα. Πατάς καταρχήν το power για να ξεκλειδώσει και περνάνε 2 δευτερόλεπτα μέχρι να σε βγάλει στην οθόνη κλειδώματος!!! Επίσης και μέσα πατούσα να ανοίξουν εφαρμογές και καθυστερούσε απαράδεκτα για 2πύρηνο κινητό.

Έχω το Optimus One με custom rom χρονισμένο στα 746 mhz και το έβαλα δίπλα του και δοκίμαζα ταχύτητα. Ε το Optimus One μου ήταν απίστευτα πιο γρήγορο!!!

Κάτι δε πάει καλά μάλλον με την έκδοση του android που κουβαλάει. Μάλλον καλύτερα να περιμένουν όσοι θέλουν να το αγοράσουν μέχρι να γίνει η αναβάθμιση! Γιατί αλλιώς δεν αξίζει πραγματικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.