LG Optimus 2X, Μια μεγάλη αναβάθμιση λίγο πριν το Android 2.3

Πριν δύο τρεις εβδομάδες είχα αναφέρει στο Fan Page του Techblog στο Facebook ότι το LG Optimus 2X που έχω στα χέρια μου κάτι έπαθε, έκανε restart και κόλλησε εκεί. Αναγκαστικά του έκανα hard reset με αποτέλεσμα να σβηστούν όλες οι ρυθμίσεις που είχα κάνει και πάμε πάλι από την αρχή. Από τότε δεν κόλλησε ξανά, αλλά ήταν μια τραυματική εμπειρία.

Φαίνεται ότι παρόμοιες καταστάσεις έχουν ζήσει και άλλοι κάτοχοι του LG Optimus 2X ανά την Ευρώπη και αυτό οδήγησε την LG στο να διαθέσει μέχρι τέλος Μαίου ένα μεγάλο update για το διπύρηνο Optimus 2X το οποίο θα βελτιώσει πολύ την εμπειρία χρήσης.

Εδώ να σημειώσουμε ότι το LG Optimus 2X αναμένουμε και επίσημα να ανβαθμιστεί σε Android 2.3 Gingerbread κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Το LG Optimus 2X το διαθέτει αποκλειστικά η Vodafone με τιμή σκέτης της συσκευής χωρίς συμβόλαιο να βρίσκεται στα 499 ευρώ.

, LG Optimus 2X, Μια μεγάλη αναβάθμιση λίγο πριν το Android 2.3

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

premium proion kai ypervoles! auta exei o agwnas gia apoktisi antagwnistikou pleonektimatos, lathi stin ylopoiisi gia na prolavei tin agora kai na mpei sto guiness! syggnwmi gia ta greeklish, alla eimai apo windows phone 7

GP78

Για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους:

1) Το κινήτο πλέον είναι διαθέσιμο και από Wind αλλά και από τους άλλους μεγάλους “παίκτες” της αγοράς όπως Πλαίσιο, Public, Saturn, Media markt, Multirama, Κωτσόβολος και μπορείς να το βρεις παντού.

2) Από την μέχρι τώρα πορεία του κινητού και όλα τα σχόλια που έχουν γίνει σε sites του χώρου αλλά και αλλού δεν προκύπτει οτι υπάρχει σχετικό πρόβλημα σαν αυτό που αναφέρετε, τουλάχιστον όχι στην ελληνική αγορά.

3) Επιπλέον είναι καλό να ξέρει ο κόσμος – ειδικά όταν “ενημερώνεται” για τυχόν προβλήματα – οτι η LG είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει σε κάθε συσκευή της full support με δωρεάν παραλάβη του κινητού από τον χώρο του πελάτη και παράδοση μέσα σε 4 ημέρες το αργότερο.

Antonis

Ειναι καλο το κινητο ? Γιατι εχω ακουσει οτι τα lg δεν ειναι και τα καλυτερα και θελω να παρω το συγκεκριμενο.

TNS

Καλά… το οτι εμφανίστηκε σε έναν, δεν το κάνει και πανδημία!!!

Όπως και να έχει, το γεγονός και μόνο ότι υπαρχει ήδη αναβάθμιση, δείχνει πολύ καλη προσπάθεια από την εταιρεία.

Προσωπικά, από διάφορα blogs που παρακολουθώ, δεν υπάρχει τέτοιο “εντονο” θέμα.

τασος

Οχι ειναι αληθεια!απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση σε v10b μου τρωει μερικες φορες κολληματα και κανει restart μονο του!ενω πριν ηταν μια χαρα!ελπιζω με την νεα αναβαθμιση να φτιαξουν ολα!το κινητο παντως ειναι τελειο!!!επισης καπου ακουσα οτι τελος μαιου θα βγει η αναβαθμιση σε gingerbread!δεν ξερω αν ισχυει σιγουρα!

George

GP78 κοψε κατι. Εγω πηρα το κινητο στις 12 απριλιου στην αθηνα, και την μεγαλη βδομαδα αναγκαστικα να κανω factory reset στο κινητο για να ανοιξει.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παρα τα προβληματα που παρουσιαζει στο λογισμικο της
η συσκευη, βλεπω οτι η lg εχει και αναλογη υποστηριξει.
κι αυτο ειναι καλο!!!!

George

και η τραγικη ειρωνια…μολις ξανασυνεβη. το κινητο, με την stock rom, χωρις root, απο το πουθενα εκανε restart και κολλησε σε ενα ατερμονο loop οπου εμφανιζεται απλως το σημα της LG

viki

γεια και χαρα , κατεβασα το update tool της lg και εκανα αναζητηση του υποτιθεμενου λογισμικου που θα κανει το τηλ να σταματησει να κανει ρισταρτ……δεν βλεπω να υπαρχει update εκτος και ακομα δεν εχει κυκλοφορησει…στο gsm arena παντως λενε οτι υπαρχει .το κινητο ειναι καινουριο στις 4 του μηνα το πηρα και αισχος κανει reboot κυριως καποιες φορες που ειμαι συνδεδεμενη στο ιντερνετ ειτε με wifi η 3g.Στην αρχη μου ειχαν πει οτι το προβλημα ηταν η micro sd διοτι λεει ειχε μεσα πολλα αρχεια απο προηγουμενο κινητο…μεγαλη μπαρουφα,εκανα hard reset το οποιο με συμβουλευσαν απο το customer service.Ψιλοσταματησε το reboot αλλα βεβαια καποιες φορεσ τo θυμαται….καπου διαβασα οτι πρεπει να φορτιζει απο το pc μεσω hub και οτι και καλα φταιει ο φορτιστης για τα προβληματα….εχω αρχισει να το μετανιωνω που το πηρα ….μαλλον επρεπε να περιμενω το sensation

giannis

Καλησπέρα κι από μένα,
πρόσφατα απόκτησα κι εγώ ένα LG P990 2x OPTIMUS. Μάλιστα έδωσα το iPhone για να πάρω το LG. Η αλήθεια είναι ότι iPhone δεν είναι… Και στην αρχή “έτρωγε” αρκετά κολήματα… Έκανα reset σύμφωνα με τις οδηγίες της LG και βελτιώθηκαν αρκετά τα πράγματα αλλά και πάλι δεν έφτασε στα επίπεδα που προσδοκούσα… Έτσι τηλεφώνησα πάλι στην LG και μου πρότειναν να στείλω την συσκευή για αναβάθμιση. Την παρέλαβε το courier και επεστραφει σε 2 μέρες (από τον Πόρο που μένω). Βελτιώθηκαν αρκετά πράγματα αλλά ακόμα περιμένω περισσότερα από την ταχύτερη συσκευή… Ελπίζω με την νέα αναβάθμιση να γίνουν όλα καλύτερα. Γενικά είναι καλή συσκευή και η εδώ αντιπροσωπεία κάνει πολύ καλή προσπάθεια. Τελικά δεν νομίζω να επιστρέψω στο iPhone…

παπαδόπουλος νωντας

Καλησπέρα και από μενα! Απεκτησα το lg p990 στης 13-4-11 (ισος απο τους προτους! )Εκτος του οτι η μπαταρία κρατα μιση μερα!!!!! Κανενα αλλο προβλημα δεν εχω! Οσο για το σερβις της LG, απλα κορυφαίο! (Ειχα και αλα lg και οταν τους χριαστικα ηταν αψογοι) με την νεα αναβαθμιση λετε να εχω και περισσοτερη αυτονομία?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.