LG Optimus 2X, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread από καλοκαίρι μεριά

Η LG Δανίας ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της, την ημερομηνία αναβάθμισης του LG Optimus 2X σε Android 2.3 Gingerbread η οποία αναμένεται κάποια στιγμή μεταξύ του Ιουνίου και του Ιουλίου, χωρίς να προσδιορίζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή έκδοση του Gingerbread ή τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αναβάθμιση.

Στην εικόνα εμφανίζεται η μετάφραση μέσω του Google Translate.
Όπου “ψωμί” βάλτε “gingerbread”!
, LG Optimus 2X, Αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread από καλοκαίρι μεριάLG, έχει αποδείξει τις δυνατότητες του σε μια σειρά από benchmark, χρησιμοποιώντας πάντα την έκδοση 2.2 Froyo του Android. Παρά το σαφές μειονέκτημα του LG Optimus 2X σε σχέση με τις συσκευές που τρέχαν το Android 2.3 Gingerbread, τα αποτελέσματα του σε όλα αυτά τα τεστ ήταν εξαιρετικά. Η αναβάθμιση του λογισμικού του αναμενόταν μέσα στους επόμενους δύο μήνες, όμως όπως φαίνεται κάτι τέτοιο θα συμβεί με μικρή καθυστέρηση.

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι η είδηση της αναβάθμισης δεν προέκυψε από επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, αλλά από την απάντηση της LG Δανίας μέσω του site της, στην ερώτηση (FAQ) που αφορά την ημερομηνία της επερχόμενης αναβάθμισης. Συνεπώς δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι, για το εάν πρόκειται για την επίσημη θέση της LG ή για μια πρόβλεψη που κάνουν οι υπεύθυνοι της LG Δανίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kokour1986

Απογοητευτηκα!!!!Κανονικα θα έπρεπε να φοράει την 2.3 απο τότε που πάτησε Ελλάδα.Μέχρι τον Ιούλιο θα έχει βγεί και 2.4.0.1.2.3………και τότε θα μας ανακοινώσουν οτι δεν θα πάρει αλλη αναβάθμιση μετα την 2.3 με αποτέλεσμα μερικοί μερικοί(ξέρω πολούς..)να ψάχνουν να το πουλήσουν για να πάρουν καποιο που υποστηρίζει την 2.4.457854358 η δεν ξερω ποιά θα έχει βγεί μεχρι τότε.Πρέπει καποια στιγμή να σταματήσει αυτο το χάλι με το Android kai ta update του.

giannis

Καλά το google translate προσφέρει στιγμές γέλιου τις περισσότερες φορες.Φυσικά και πάλι αυτό δεν αναιρεί πόσο σπουδαίο είναι και το ότι σου δίνει την ευκαιρία να καταλάβεις κάτι σε μιά γλώσσα που δεν θα μάθαινες ποτέ

teodore88

xaxaxaxaxa η μεταφραση του gingerbread σε ψωμι ειναι ολα τα λεφτα! 😀 …lg ειναι, μη θελετε κ υποστηριξη τυπου htc 😛

kokour1986

Χαχαχα μάλλον δεν έμαθες τα νέα για το HTC SENSE 3…..

teodore88

τα εμαθα τα εμαθα.. απλα οι μονοπυρινες συσκευες του 1ghz δεν το σηκωνουν! θα κολλανε..

SpirosGR

μεταφρασμενο απο google translate! Η συγκεκριμενη ειδηση δεν ισχυει!

LG’s flagship Optimus 2X being upgraded in mid-May.
Optimus 2X, which is LG’s major focus this spring will be on a good month or so upgraded to the Android version 2.3. That is, about mid-May.

It confirms LG’s Danish chief Morten Aagaard opposite Mobilsiden.dk.

The update seems then to land before than as LG even said on their support page . It says: the “June / July.”

LG Optimus 2X has recently been given a rough ride, as many buyers have

peter

το htc sense 3 δεν υποστηριζεται απο τα μονοπυρηνα. Δεν ειναι οτι δε θελουν. Πανω σ αυτο ανακοινωσαν οτι θα παρεχουν καποια features του sense 3 στις παλιοτερες συσκευες.

nick

και ομως το sense 3 υποστηρίζεται απο τα μονοπύρηνα.HTC Flyer single core 1,5 ghz , α και οι xda devs το βάλανε στο DHD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.