LG Optimus 2X, Στη Vodafone επιτέλους τέλος Μαρτίου

7000 newsletter έστειλε η Vodafone για να ενημερώσει σχετικά με την άφιξη του LG Optimus 2X αποκλειστικά από τα καταστήματά της, 4.500 από εσάς κάνατε κλικ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Μετά από μια καθυστέρηση περίπου 15 ημερών, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η Vodafone παραλαμβάνει τα πρώτα κομμάτια Optimus 2X και την μεθεπόμενη (τέλος του μήνα) ξεκινάει η διάθεσή του.

update: Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν κυκλοφορία τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Αυτή η ολιγοήμερη καθυστέρηση προήλθε μιας και η ζήτηση για το LG Optimus 2X στην Κορέα ήταν τόσο μεγάλη που το κινητό “ξεπούλησε”. Ευρώπη δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε καμία χώρα και η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες που θα το αποκτήσουν. Τα της τιμής τα γνωρίζετε, 499 ευρώ για διπύρηνο κινητό με 4άρα οθόνη και μάλιστα σήμερα όχι μετά από 2-3 μήνες, το Optimus 2X είναι μια εξαιρετική πρόταση για αγορά.

, LG Optimus 2X, Στη Vodafone επιτέλους τέλος Μαρτίου

LG Optimus 2X
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, διπύρηνος
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις 1.3 Megapixel
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Kάρτα μνήμης: microSD
Έξοδος HDMI, DLNA, WiFi, GPS
Μπαταρία: 1500 mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Πολυ καλο ιδικα τωρα με το tegra zone που 8α εχει τιλτους της Sony απο το Ps 1 & 2.

Sakis133

Μπράβο στην LG που βγάζει ένα τόσο δυνατό κινητό σε προσιτή τιμή με βάση πάντα τις δυνατότητές του.
Θα κάνει πολλές πωλήσεις σίγουρα σε όλη την Ευρώπη.

Jason Matsoukas

Μας ξεφτίλισαν.. το περιμέναμε αύριο και θα έρθει σε 15 μέρες…;

John

Καπου ειχα διαβασει οτι ο κωδικας ειναι γραμμενος χαλια και απο τα 512 ΜΒ RAM τα 300 τα πιανει το συστημα. Πιστευω οταν αναβαθμιστει σε Gingerbread να το διορθωσουν…

Nickolas

Ε καλά 15 μέρες δεν είναι πολλές, τι στιγμή που μάλιστα δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το N8 θυμάμαι έκαναν να το φέρουν κανονικά στην Ελλάδα σχεδόν δυο μήνες! Πάντως είναι κινητο με τρομερές δυνατότητες και με μια καλή τιμή, ειδικά τη στιγμή που κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά που θα κυκλοφορήσουν αργότερα όπως το samsung s2 ή το iPhone 5 ή όπως το ονομάσουν τέλος πάντων, θα κοστιζουν πάνω από 600 ευρώ!

george

to epomeno mou kinito. ektos an mexri to kalokairi yparksei kati kalytero sta idia lefta

vaskor

Πάρα πολύ καλό το κινητό, κορυφαίο θα έλεγα καλύτερα.
Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά στις συσκευές. Αυτό όσον αφορά στο hardware. Στο software υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.
Οι συνέπειες φυσικά της εισόδου του Χ2 θα ρίξουν ραγδαία τις τιμές των υπολοίπων. Οπότε ξεπουλήστε όσο είναι ακόμα καιρός ότι “παλιό” έχει μείνει και πάμε για άλλα…

SpirosGR

Ξερουμε και αν θα υπαρξουν και προγραμματα συμβολαιου σχδιασμενα ειδικα για την συγκεκριμενη συσκευη απο βοντα? Στην αγγλια παντως ηδη vodafone & orange το δινουν δωρεαν αν υπογραψεις συμβολαιο 2 ετων με παγιο 30 λιρες!

billyboy

john απο τα 512mb μνημης,περιπου τα 128 τα ”δεσμευει” η gpu.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την μνημη.σιγουρα θα υπαρξει καλυτερη διαχειρηση με την 2.3 που θα παρει πολυ συντομα αλλα και τις επομενες οπως ακουγεται..παντως εμενα δεν με χαλαει καθολου η κυκλοφορια του τελος του μηνα,μιας και επιδοτηση εχω στις 8 του αλλου,οποτε το μονο που με απασχολει ειναι να υπαρχει τοτε διαθεσιμοτητα,γιατι το κινητο προβλεπεται να κανει παταγο!

asofos

Γνωριζουμε αν θα ειναι Branded ??

REDODIN7

Και εγω θα το αγορασω εκτος αν ερθει το μοτορολα μεχρι τελη απριλη

Stelios

Είναι πολύ καλό! είμαι ανάμεσα σε αυτό και το desire(το απλό)… Τι προτείνετε οι πιο έμπειροι?

tsamo

@asofos έχει ακουστεί ότι θα είναι branded , αλλά δεν ξέρουμε ακόμα σε τι , δηλαδή σε hardware ή σε software .

giannis

@stelio μόνο ώς πλάκα την παίρνουμε αυτή σου την ερώτηση.Εννοείται αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη.Δεν γινόταν πάντως να κυκλοφορήσει σε 15 μέρες το galaxy s2 σε αυτά τα λεφτά?(όνειρα και όνειρα που πήγανε χαμένα που λέει και το λαικό άσμα!!!)

Jason Matsoukas

Με αυτή την καθυστέρηση, έχω αρχίσει και σκέφτομαι galaxy s ii για 100ευρώ παραπάνω… το θέμα τώρα είναι tegra vs orion….

orestis

Εγώ θα σου πρότεινα desire! Για 3 βασικούς λόγους.. Οθόνη amoled, htc sense και χίλιες φορές καλύτερη μπαταρία από αυτό εδώ! Αν είσαι λάτρης των παραπάνω χαρακτηριστικών καλύτερα να πας προς desire! Αν αλλάζεις κινητά κάθε χρόνο πήγαινε προς lg..

REDODIN7

@jason το galaxy εχει οριον που ειναι πιο αδυναμος

teodore88

Πραγματικα, που χρησιμευει ο δευτεροσ πυρινας??? το λειτουργικο μπορει να τον εκμεταλευτει?? καλυτερα να χε περισσοτερα mhz παρα 2 πυρινες.. και μεγαλυτερη ram! εδω το μονοπυρινο DHD εχει 768..

Jason Matsoukas

@Orestis : worst advice ever. Καλό το desire μέχρι τώρα αλλά α) δεν βγαίνει πλέον με amoled, η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα αν όχι καλύτερα του 2Χ, το multitouch του desire είναι πολύ κακό. 2 δάχτυλα μόνο και αποπροσανατολίζεται. Και για την οθόνη, μπορεί το 2Χ να μην έχει amoled αλλά ξέρεις τι έχει; Όποιοι την είδανε τρελαθήκανε…..

@redonin7 Στην αποδικωποίηση βίντεο πάντως μάλλον χάνει…

SpirosGR

η οθονη ειναι “S-ips multicolour gamut” καλυτερη ακομα και απο του iphone 4 , η μονη οθονη καλυτερη απο αυτην ειναι του optimus black που ειναι τεχνολογιας NOVA!

giannis

Ρε παιδιά δηλαδή υπάρχουν άτομα που θα διαλέγαν το απλό desire σε σχέση με αυτό
Βλαχάκη άντε να αφήνεις κάποιους μετεξεταστέους γιατί κάποια μου φαίνεται έρχονται αδιάβαστοι!
😉

REDODIN7

@Jason Ισος και να εχεις δικιο για το βιντεο .

Εγω παντος τα εβαλα κατω και ειδα οτι το Optimus 2x ειναι και πιο φθηνο και ειναι και πιο ολοκληρομενο απο τα αλλα και εξηγουμε αμεσως :

Το Ατριχ εχει μεγαλυτερη μνημη αλλα εχει χειροτερη καμερα , επισης θα ειναι και πιο ακριβω και οσο για το λαπτοπ ντογκ ειναι απλα πανακριβω !!!!

Απο την αλλη το το γκαλαξι εχει καλη καμερα οπως το οπτιμους και περισσοτερη μνημη αλλα 1) Ειναι πολυ πιο ακριβο 2) Εχει οριον αντι τεγκρα 2 και 3) Δεν εχει εξοδο HDMI εχει ειδικο ανταπτορα που δεν ξερο αν υπαρχει στο κουτι και αν οχι δεν ξερο ποσο θα κανει .

Βεβαια ολα αυτα ειναι απο την μερια μου 🙂

fred

πολυ καλη τιμη,μπραβο!

Jason Matsoukas

@redodin7 Αυτό που λες για την κάμερα δεν ισχύει.. το 2Χ υποστηρίζει 1080p αλλά μόνο 24 καρέ το οποίο δεν είναι και πολύ ικανοποιητικό. Το atrix με software update μάλλον θα έρθει και αυτό στα ίδια. Το θέμα είναι τι κάνουν στα 720p που και εκεί μάλλον χάνουν από το iPhone4 ας πούμε!

Κάτι μου λέει ότι το galaxy s ii θα τραβάει το καλύτερο βίντεο.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, γιατί λες ότι ο tegra είναι καλύτερος από τον orion; Ίσως έχει καλύτερο support από κοινότητα και κατασκευαστές, αλλά η samsung έχει δείξει στο παρελθόν τι μπορεί να κάνει με τους επεξεργαστές…

Jason Matsoukas

Και μιας και το ρίξαμε στα χαρακτηριστικά… το galaxy τα σπάει σαν μέγεθος. Είναι σχεδόν ίδιο με το 2Χ αλλά έχει 0.3″ μεγαλύτερη οθόνη. Και είναι σούπερ λεπτό….

ioannis xypolitos

Xαιρετω την παρεα,
σκεφτομαι να αγορασω το LG optimus 2X, αλλά δυστηχως το πλαισιο θα φερει Vodafone branded συσκευες, ετσι ειπα να το παρω απο καποιο Online μαγαζι του εξωτερικου.

Η ερωτηση ειναι η εξης, με το θεμα εγγυησης τι γινεται? λογικα θα εχει πανευρωπαικη εμβελεια, αλλά λογω οτι ζουμε στην ελλαδα δεν ξερω τι ακριβως ισχυει. γνωριζει καποιος ?
ευχαριστω

REDODIN7

@jason Για τα καρε δεν ειμαι συγουρος ξερω ομως πως το Atrix εχει καμερα 5αρα και το 2Χ 8αρα οποτε τουλαχιστον στης φωτο φαινετε καλυτερο .

Οσο για τους επεξεργαστες δεν τα λεω εγω αλλα οι μετρησεις , αν δεις εδω https://www.anandtech.com/show/4179/ti-omap4-and-lg-optimus-3d-tested θα δεις οτι ο καλυτερος ειναι ο ΟΜΑΡ μετα o Tegra 2 και τελευταιος ειναι ο Exynos .

Οποτε αν σκεφτεις και την τιμη του S2 δεν νομιζω να αξιζει

Jason Matsoukas

@redonin7

Το galaxy s ii μάλλον θα έχει την πιό απίστευτη οθόνη evar και αυτό είναι πολύ συν..

Τώρα για τα benchmarks… εντάξει μπορεί να κερδίζει το 2Χ αλλά την γίνεται σε καθημερινή χρήση. Δηλαδή αν το 2Χ βγάζει 3 frames παραπάνω σε παιχνίδια αλλά υποστηρίζει τα μισά video από το galaxy τότε να το βράσω. Αυτό με απασχολεί περισσότερο.

Και η οθόνη. Ξανά αυτή η οθόνη φοβάμαι πως αν πάρω το 2Χ όταν βγει το galaxy, αν η οθόνη του είναι τόσο καλή θα ξενερώσω απίστευτα γιατί η οθόνη αν το σκεφτείς πλέον είναι το 80% του κινητού.. από την άποψη ότι όλο την κοιτάς :Ρ

Και κάτι τελευταίο… το άλλο πολύ καλό του Galaxy πιστεύω είναι το μέγεθος. Είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιό μεγάλο σε μήκος/ύψος αλλά πολύ πιό λεπτό και έχει μεγαλύτερη οθόνη!! Το 2Χ έχει πολύ ανεκμετάλευτο χώρο.

ioannis xyp

Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια 🙂 αυτο δε με πειραζει τοσο πολυ γιατι το φλασαρισμα θα ητανε δεδομενο, αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως εχει τπτ σταμπες/αυτοκολλητα πανω στη συσκευη, ειχα ενα htc hermes παλιοτερα με …ιδιαιτερα ανθεκτικο αυτοκολλητο της voda που ποτέ δε μπορεσα να αφαιρεσω, και αργοτερα ενα htc hd2 με σταμπα T-mobile μονο με γυαλοχαρτο εβγαινε, και απλα δεν ηθελα να δωσω 500ε και να δω κατι παρομοιο 🙂

ioannis xyp

Η απαντηση που μου ηρθε :

Αγαπητέ κύριε xxxx,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη συσκευή *θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από την LG Electronics Hellas μέσω των καταστημάτων Πλαίσιο και Vodafone*. Όσον αφορά την εγγύηση, η LG Electronics Hellas **καλύπτει με δύο χρόνια εγγύηση τα προϊόντα που έχουν εισαχθεί από την ελληνική αντιπροσωπεία**.
Με εκτίμηση,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
LG Electronics
—————————–

*: Aρα δεν θα ειναι voda branded, απλα η διαθεση θα γινει απο πλαισιο & Voda
**: και αρα αμα το παρεις απ’ εξω…γιοκ εγγυηση εδω

(αν μπορεις σβησε το παραπανω μηνυμα (12:44) για να μην βρομιζω το blgg)

Bill

θα βγει και σε μαυρο εκτος απο καφε στην vodefone???

Bill

α ενταξει τοτε ευχαριστω!

Jason Matsoukas

Ρε Κώστα Βλαχάκη (aka techblog.gr) πες μια λίγο δύο πράγματα για την οθόνη μιας και έχεις δει και τα δύο.. πόσο καλύτερη είναι του SGS2;

george

καλησπέρα και απο μένα!το κινητό τελικά θα έρθει 5 του μηνός και οχι τώρα που το περιμέναμε!έτσι έμαθα απο βοντα και απο πλαίσιο που έκανα την αγορά!

george

είναι κρίμα όμως για τόσο κόσμο να περιμένουμε τόσο καιρό μέχρι να τους έρθει να το βγάλουν στην αγορά!έχω πουλήσει το iphone μου εδώ και 2 βδομάδες αναμένωντας το lg αλλά μάλλον θα περιμένω άλλες 10 μέρες

Bill

τελικα στα vodafone της Σπαρτη ποτε θα ερθει το κινητακι??? το περιμενουμε εδς=ω και κατι χρονια!!!!!

Bill

ante na doume!!!

Bill

στην vodafone το βγαλανε το προσεχως! δηλαδη αυριο μεθαυριο θα το εχω το κινητακι που το εχω παραγηλει??

Giorgos

Κώστα έιδα το review που έκανες για το LG optimus 2x. Σαν ποιότητα κατασκεύης πώς σου φάνηκε?
Ρωτάω γιατί όταν έβγαλες το καπάκι της μπαταρίας, το πλαστικό μου φάνηκε κάπως σαν το Lg cookie που έιχα… Κατα τα άλλα τα σπάει το κινητό!

psilos

ρε παιδιά έχει δει κανείς σας από κοντά και έχει χρησιμοποιήσει το κινητό αυτό? είναι αρκετά μεγάλο? παντόφλα με λίγα λόγια?????

manos

Παιδιά μπορείτε να μου πείτε την τιμή του;;;;;;;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.