LG Optimus 2X, Θα πάρει αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Η πληροφορία έρχεται από ένα tweet που εμφανίστηκε στον λογαριασμό της LG Korea, αλλά είναι σίγουρο ότι θα κάνει πολλούς κατόχους του LG Optimus 2X και εδώ στην Ελλάδα να χαμογελάσουν, καθώς έγινε γνωστό ότι πρόκειται να αναβαθμιστεί το διπύρηνο smartphone σε Ice Cream Sandwich.

Εδώ που τα λέμε, το κινητό έχει τα specs για να χαρεί κανείς το αναβαθμισμένο λειτουργικό και είναι κρίμα να μείνει στάσιμο. Στο tweet της το κορεάτικο τμήμα της LG Mobile κάνει λόγο για περίοδο δοκιμών της αναβάθμισης λογισμικού.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την αναβάθμιση, μόλις μάθουμε κάτι θα ενημερώσουμε. Δεν έχουν δοθεί χρονοδιαγράμματα ή πληροφορίες διαθεσιμότητας τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

, LG Optimus 2X, Θα πάρει αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ACE79GR

επιτελους ενα καλο νεο.Επειδη αγορασα την συσκευη μετα την ανακοινωση τους τον δεκεμβρη οτι θα παρει παγωτακι,αν δεν το εκαναν θα ηταν απατη γιατι αλλα θα ελεγαν και αλλα θα εκαναν.περιμενουμε

Μανωλης

από το “θα” μέχρι το update λογικά έχει δρόμο… για να δούμε!!!

ton

Μια ετσι την αλλη γιουβετσι,πιο πολυ ενδιαφερον εχει ο τεχνολογικος κοσμος παρα τους ιδιους για τις κηνιτα και τους πελατες τους με το να μαθενουμε αλλα τη μια και μετα αλλα,ας βγαζουν καταψυκτες και πολυ τους ειναι,εναμιση χρονο εχουμε προβληματικη συσκευη γιατι ειναι οι ανικανοι και ποτε ξανα LG βγαλουν δε τη βγαλον,το μονο καλο ειναι οτι θα παρουν τους αναλογους drivers οι developers επιτελους

PiXel

Πάντως αργούν απαράδεκτα πολύ. Σε λίγο θα αρχίσει η μαζική ενημέρωση των smartphones που θα πάρουν την JB, στην 4.1 και η LG ακόμα να δώσει την 4.0;

greeceandroid

Σήριαλ έχει ψηλοκαταντήσει το 2X.
Μετά την πρώτη ανακοίνωση θα έπρεπε να είχε βγει κάποιος εκπρόσωπος της LG να πει ότι η “ακύρωση” αφορά τις συσκευές του Καναδά. (ή και ποιες άλλες χώρες?)

Η LG έχει 1+1/2 μήνα ακόμα, για να ισχύει το Q3 2012, θα δούμε

Panos Soile

Είμαι κάτοχος του optimus 2x και έχω απογοητευθεί πολύ με την υποστήριξη software από την LG και γενικά με τα updates του Αndroid, περιμένεις τις εταιρίες να βγάλουν το update μετά από κάτι μήνες πιστεύω πως αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχει το Android .Ξέρω τα Nexus είναι up to date αλλά το θέμα είναι να υπάρχει ισορροπία στο οικοσύστημα του Android. Αν το ήταν το σύστημα όπως στα Ubuntu θα ήταν μια χαρά τα πράγματα δηλαδή να έχουμε jelly bean από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Θα μπορούσαν να το κάνουν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το κάνουν και επίσης αυτό που λένε ότι οι OEM είναι υποχρεωμένοι να κάνουν updates για 18 μήνες πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι 24 μήνες τουλάχιστον ,ελπίζω να το κάνουν κάποια στιγμή. Ελπίζω το Firefox OS να είναι πραγματικά open source όπως τα Ubuntu , fedora κτλ με βλέπω να κινούμε προς τα εκεί.

Manos Unstable

LG? Ούτε καν για κληματιστικό!

Kostas

Πρίν λίγο καιρό έλεγα να το αγοράσω . Εχω Lg και είμαι πολύ ικανοποιημένος

Αλλα όταν βγήκε η είδηση της μη – αναβάθμισης σε “παγωτάκι” , αλλαξα κατευθείαν γνώμη . Δεν ήθελα να πληρώσω τα λεφτά του για ενα κινητό που για λόγους μάρκντιγκ , ενω μπορεί να πάρει κάθε είδους αναβάθμιση , μένει στην απομόνωση και άλλα τηλέφωνα της εταιρείας , με χειρότερα χαρακτηριστικά να εχουν κατευθείαν το νεό λειτουργικο

Σήμερα πλέον αποφάσισα να παρω είτε το Nexus S , είτε το Nexus το “μεγάλο” . Αφού αυτα τα 2 κινητά αναβαθμίζονται άμεσα απο την επόμενη μέρα κιόλας , δεν θα δώσω λεφτά αλλου . Στα 250 το S και στα 360 το Nexus , ειναι πλέον λογικές επιλογές αγοράς , απροβλημάτιστες και αγχολυτικές στον τομέα της αναβάθμισης

texnikos

ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ!!!!!!!!

Βασιλης

Εγω το πουλησα και ησυχασα.ποτε lg ξανα.

Spyros

Χαχαχαχα!Επιασε το ταμα στην Μεγαλοχαρη!

γιωργοσ

για το optimus black τι 8α γινει????

Μικε

Το σημαντικο ειναι να δωθουν drivers απο την Nvidia. Μετα μη σωσει να βγαλει αναβαθμιση ποτε η LG. To Cyanogenmod εχει ηδη ετοιμη αναβαθμιση και περιμενει τους επισημους drivers για να δουλεψουν σωστα καμερα και βιντεο.

Techfan

Μα το γεγονός ότι το lg optimus 2x θα πάρει το ics το ξέραμε μέσω του techblog παρα πολύ καιρό πριν…

Ώντας το πρώτο 2πύρηνο κινητό, μπορούσε να μιν πάρει τιν αναβάθμιση? Τέτεια διαφήμηση που του κάνανε δεν έδινε περιθώρια ακύρωσης.

KOSTAS G

Στο document των αναβαθμίσεων το έχετε στο OXI.

Κώστας Βλαχάκης

Όχι πια! Τώρα μπήκε ένα ερωτηματικό! 🙂
Γιατί ποιος ξέρει τι θα γίνει τελικά και πότε και για ποιες χώρες…

Demis - Live with Walkman

Έπιασε τόπο το απίστευτο κράξιμο στην LG, μου φαίνεται.. Αν δεν δω επίσημη ανακοίνωση και όχι διαρροές, μένω με την επιφύλαξη.

Αντώνης Μαρίνος

Άντε να δούμε…αυτή η ιστορία με το ICS στο 2Χ έχει καταντήσει serial…θα πάρει-δε θα πάρει-θα πάρει-δε θα πάρει…ούτε τη μαργαρίτα να μαδούσαμε….Τουλάχιστον να έχουμε να περιμένουμε και κάτι εμείς που πέρασαμε στην “άλλη πλευρά” (της Cyanogen δηλαδή 😉 )..κρίμα είναι τόσο καλό hardware να χαντακώνεται από τις….εφηβείες της LG….

ACE79GR

η αναβαθμιση στην κορεα αρχισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.