LG Optimus 3D, Με κάμερα και οθόνη 3D [επίσημο]

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά όχι πάντοτε βέβαια, αλλά στην περίπτωση του φημολογούμενου Optimus 3D η LG έριξε τις κουρτίνες και ανακοίνωσε επίσημα ότι θα το παρουσιάσει σε δύο εβδομάδες στην έκθεση MWC 2011 στη Βαρκελώνη. Τα πρώτα επίσημα χαρακτηριστικά αναφέρουν κάμερα που θα τραβάει 3D και οθόνη 3D χωρίς γυαλιά.

, LG Optimus 3D, Με κάμερα και οθόνη 3D [επίσημο]

“SEOUL, Feb. 1, 2011 – At this year’s Mobile World Congress, LG will unveil the LG Optimus 3D, the world’s first 3D smartphone offering consumers a full 3D experience right in the palm of their hands. The LG Optimus 3D addresses the lack of 3D content issue — one of the biggest problems facing the 3D market — with a complete platform for a one-of-a-kind experience on a mobile device. LG’s most advanced smartphone to date will feature a dual-lens camera for 3D recording, a glasses-free LCD panel for 3D viewing and diverse connectivity options such as HDMI and DLNA for 3D content sharing anytime, anywhere.”

Πηγή (pdf)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

αυτά ειναι παιδιά….ακομα δεν περάσαμε στην τεχνολογία 3D με γυαλιά έρχονται τα επαναστατικά κινητά που θα τα καταργήσουν και αυτα!εχει πατήσει τέρμα το γκάζι η τεχνολογία…

tsampikos

δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα κανουν καλη δουλεια.. θα δουμε βεβαια, αλλα πιστευω ειναι νωρις ακομα..

Demis

Μακάρι να δουλέψει…

Άννυ

Για να δούμε..

Alex

Κινητό με 3D Οθόνη ? Λίγο Δύσκολο μου φαίνεται…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τρελάνετέ μας…

michalis-mclaren

καλά τι άλλο θα δούμε ποια??? οι γιατροί δεν ξέρουν ακόμα να κάνουν καλά ένα κρύωμα και η τεχνολογία σε λίγο θα μας κάνει να πατάμε ενα κουμπί απο application και να είμαστε σε άλλο πλανήτη εκτός ηλιακού συστήματος.

fred

τι αλλο θα δουμε ρε???αν λειτουργει σωστα,θα τα σπαει

theodore

alex μην το λες σε λιγο κυκλοφορει και το 3ds….

Alex

Theodore όντως, και 3D τηλεοράσεις έχουν βγει… Άρα γιατί όχι και κινητά 3D. Θα το δούμε στην πράξη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.