LG Optimus 3D II, Πιο λεπτό και ελαφρύ με κάμερα και οθόνη 3D

Το πρώτο LG Optimus 3D ήταν παχουλό και βαρύ, το επόμενο μοντέλο που λέγεται ότι θα είναι το εικονιζόμενο CX3 (ή Optimus 3D II) εξακολουθεί να έχει οθόνη 4.3 ίντσες με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου 3D χωρίς γυαλιά (αυτή τη φορά θα είναι τεχνολογίας LCD NOVA με περισσότερη φωτεινότητα) αλλά δείχνει πολλύ λεπτό και κομψό. Ο επεξεργαστής θα είναι διπύρηνος και χρονισμένος στο 1.2GHz Texas Instruments (TI).

Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες. Δείτε και το φημολογούμενο τετραπύρηνο LG X3.

, LG Optimus 3D II, Πιο λεπτό και ελαφρύ με κάμερα και οθόνη 3D

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

Και LCD NOVA+ 4.3 ίντσες+1.2GHz….ενταξει δεν θελω τιποτα αλλο εγω προσωπικα :Ρ

konstantinos

lg for ever

Min24

το optimus 3 το πρωτο ειναι πολυ ποιο ομορφο….

Γιώργος

Θα συμφωνήσω με τον min24

Solon

Αν έχει και NFC θα είναι πλήρες το πακέτο.

teo

Solon,ναι θα εχει NFC.

xperias

οτι και να ειναι δεν ειναι SONY XPERIA S!!!!!!!!!

Giannis K

αφου δεν βλέπω καμια ιδιαίτερη αλλάγή εκτος από την οθόνη nova και τον υπερχρονισμένο TI 4430 (λογικά) δεν με ενθουσιάζει.Ίσως να έχει hd οθόνη να είναι μέσα στον ανταγωνισμό αλλά δεν νομίζω.

Εμένα πάντως μου αρέσει το δικό μου O3D,με τα κιλά του και τις καμπύλες του!Εντάξει όσο ανεβαίνουν οι ίντσες είναι καλύτερα να παραμένει χαμηλά το βάρος αλλά να μην μικραίνει συνέχεια το πάχος.Φοβάμαι μην σπάσει στα δύο αν το πατήσω καταλάθος 😛

πάντα IMHO

Χρήστος

Συμφωνώ με τον Gianni K. Είναι κάτι σαν τις γυναίκες το κινητό, θες να χει τα ”πιασίματά του” χαχαχα

kostas

παιδια θα συμφωνησω με τον Χρηστο και τον Gianni K.Και εγω εχω το Ο3D και πιστευω ειναι αρκετα ποιο ομορφο και με ποιο ωραιες καμπηλες και ας ειναι ποιο βαρυ!ΑΝ σου αρεσει ενα κινητο σου αρεσει!!!

Wolf

Χαχαχα… Ε ναι! όσο πιο λεπτό και ελαφρύ τόσο χειρότερα… καλύτερα να ήταν έτσι μεγάλο, χοντρό και βαρύ όπως το προηγούμενο.. να μην χωράει στη τσέπη(σιγά.. Το βάζω στη μπανάνα) και να φτιάχνω και ποντίκια όταν το σηκώνω…!! Χαχαχα…. Χειρότερα τα κάνουν ρεεεεε τα κινητά…!

kostas

Γεια σου ρε wolf με τα αστεια σου!παιξε κανα δικεφαλο ποιες κ τπτα κ ετοιμος για παραλια!η μπανανα δωρο για να το σερνεις!

Spyros

Παντως αυτη η LCD NOVA θα πηγαινει πολυ μπροστα το κινητακι…η nova που εχω στο lg optimus black με εχει αφησει περα για περα ικανοποιημενο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.