LG Optimus 3D και Optimus Black, Ξεκινάει η αναβάθμιση σε Gingerbread

Εβδομάδα αναβαθμίσεων για τους Έλληνες κατόχους LG Optimus smartphones. Από σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ξεκινάει σταδιακά η αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread του LG Optimus 3D που έχετε αγοράσει από τη Vodafone αλλά και του LG Optimus Black. Όσοι έχετε αγοράρει το Optimus 3D από Cosmote ή από άλλο ελληνικό κατάστημα εκτός Vodafone θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή έως τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Ξεκινήστε τον έλεγχο και όσοι αναβαθμίσετε ενημερώστε μας.

LG Optimus 3D
• Optimus 3D (P920) Vodafone, την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου 2011
• Optimus 3D (P920) Open Market και Cosmote, την εβδομάδα από 19 Δεκεμβρίου 2011

LG Optimus Black
• Optimus Black (P970), την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου 2011

LG Electronics Hellas:
“Οι χρήστες των εν λόγω συσκευών, μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της LG Electronics Ελλάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ ή να επικοινωνήσουν απευθείας με κάποιο τεχνικό εκπρόσωπο στο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας στο 801 11 200 900 από σταθερό και 210.48.00.564 από κινητό τηλέφωνο, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της υπηρεσίας LGhere4U.”

, LG Optimus 3D και Optimus Black, Ξεκινάει η αναβάθμιση σε Gingerbread

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργης

Μπορεί να ισχύει αυτό που διάβασα κάπου που λέει, πως θα αυξηθεί η διάρκεια της μπαταρίας του Optimus black μετά από αυτή την αναβάθμιση;;;

o gadgetakias

Ειναι λιγο λαθος η φωτο που εχεις βαλει παντος στο αρθρο σου Βλαχακης.

leathernecks

Προφανώς οι παραπάνω ημερομηνίες δεν ισχύουν για όσους προμηθεύτηκαν την συσκευή τους από εξωτερικό. Σωστά?

leathernecks

Ευχαριστώ Κώστα για την άμεση απάντηση ! Θα ενημερώσω εάν έχω κάποιο νέο .

mazelost

καλημερα.χθες βραδυ αναβαθμισα το δικο μου OPTIMUS 3D!αισθητα πιο γρηγορο σε ταχυτητα αλλα…εως εκει!!τιποτα αλλο ιδιαιτερο!!η μπαταρια στα ιδια χαλια με πριν(froyo)και μην πω και λιγο χειροτερα!!οι προσθηκες της lg οπως video editor δεν λενε και πολλα!!το 3d συνεχιζει να προκαλει απιστευτους…ιλιγγους μετα απο 2-3 λεπτα ειτε βλεποντας βιντεο ειτε παιζοντας παιχνιδια…κριμα,,,παει για”σκοτωμα”!!!

Min 24

Γειά σας εχω αναβάθμιση το optimus 3d. από της 21.11.2011 από την ιστοσελίδα της LG ελλάδας το κινητό είναι ίδιο σε όλα και ίσος είναι ποιο γρήγορο αλλά μετά από εκτεταμένη χρήση και έχοντας τα ίδια πράγματα που είχα στην 2.2 έχει πόλη περισότερα κόμματα. Μια μικρή βελτίωση είδα μόνο στην κάμερα. Να προσθέσω ότι το κινητό το είχα πάρει από το easy buy world.

nick

παιδια τιποτα ακόμη στο 3δ , πως το κάνατε? το καλο είναι πως θα το γλειφουμε το παγωτό

kostas

Πάντως για το black δεν έχει αναβάθμιση ακόμη.

Γιώργης

Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω κάτι τέτοιο αλλά σε 2 ώρες θα πάω να αγοράσω κινητό.

Optimus black ή Galaxy ACE ;;;; Είμαι πολύ πιο κοντά στο LG αλλά ακόμα προβληματίζομαι…

Γιαννης

Ετσι μωρη κινηταρα!!!!!! Μολις εκανα το update σε 2.3.5 gingerbread στο optimus 3d μου το οποιο αγωρασα μεσω του easybuyworld (ebw.gr).
Το update εγινε μεσω του lg mobile update και δεν χρειαστηκαν παραπανω απο 1-2 δικα μου click.

Λευτέρης

1η μέρα με το update, είναι 15:00, το κινητό βγήκε από τον φορτιστή στις 7:00 το πρωί, στις 11:00 χτύπησε Low Battery, φόρτισα μέχρι 80% (δεν είχα χρόνο για παραπάνω) και πριν 10 λεπτά έκλεισε από μπαταρία.
Πριν το update χτυπούσε Low Battery γύρο στις 21:00.
Έχει παρατηρήσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

The Jhatz

Μετα το update εχω παρατηρησει οτι μου ανοιγει διαφορα applications απο μονο του.. πχ. τα μηνυματα, το google mail και το e-mail τα βλεπω πολυ συχνα ανοιχτα.. Εχω το widget της διαχειρησης εφαρμογων και απο τα 1-2 apps που εβλεπα πριν οτι ειναι ενεργα εχω φτασει να βλεπω 7 και 8!

Ven

εκανε κανεισ update στοblack ρε παιδια?

george

Και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα. μου ανοίγει από μόνο του διάφορες άκυρες εφαρμογές. για την μπαταρία δεν το συζητώ. ΧΆΛΙΑ. Με της εφαρμογές τι παίζει όμως;

G.t

Και εγώ μια από τα ίδια ανοίγει διάφορες εφαρμογές και πολλές…. έχει εγκαταστήσει κανείς το advance task killer ???

thejhatz

Ναι εγω το εχω εγκαταστησει και εκανε καλη δουλεια μεχρι τωρα.. Απο το update και μετα πρεπει να παταω εγω “kill apps” για να κραταει η μπαταρια του κινητου.. Ας ελπισουμε οτι ειναι καποιο bug και οτι θα το φτιαξουν συντομα..

Ven

τιποτα ακομη γιατο δικο μου black. κατι πμου βγαλε με το pc suite αλλα οταν πηγε στο updatetool μου βγαλε οτι εχω την νεοτερη εκδοση τι σ…… γινενεται ?

kostas

Για το black τίποτα ακόμη…

Spyros

εχω ακουσει πως εχει προβληματα..αληθευει κωστα?

Dimitris

Παιδια καλησπερα,χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω…εχει τελικα ραδιοφωνο το optimus 3d ή οχι? αξιζει πιστευετε να το αντικαταστησω? Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω ενα desire (απλο)…Ευχαριστω πολυ…..

nick

δυστυχώς το ραδιο το έχουν μόνο τα ρουταρισμενα lo3d .έμενα με 2.3.5 offifcial rom πάει σφαίρα η μπαταρία ίδια με του optimus 2x και λίγο χειρότερη του hd2 , και είναι top στα περισοτερα benchmark (κυρίως στο gaming τομεα).αξίζει η αγορά του καθώς έκτος απο το fun-factor 3d δουλευει τέλεια σαν smartphone επίσης θα πάρει παγωτό και θέλω να τονίσω το after sale service της LG καθώς άλλαξαν την οθόνη του ,που έσπασε, μέσα σε 2 εβδομάδες με κόστος μόλις τα 90 ευρώ(δεν είναι λίγα αλλα όταν μου είχε συμβει στο hd2 μου ζήτησαν 150 και στην περίτωση του 3d αλλάζουν 2 οθόνες και όχι μία)

Dimitris

Nick εχω διαβασει αρκετα post σε πολλα sites και βλεπω οτι υπαρχει ενα θεματακι με την μπαταρια…Επισης σε πολλα καταστηματα (απο skroutz) βλεπω οτι στα χαρακτηριστικα του κινητου περιλαμβανεται το ραδιο και εχω μπερδευτει.Οσο για την lg ειχα παλιοτερα ενα ks20 με λειτουργικο windows mobile 6.0 απο το οποιο δεν ημουν καθολου ευχαριστημενος γι’αυτο και φοβαμαι λιγο την εταιρια. Ευχαριστω παντως για την απαντηση…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.