LG Optimus 3D unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το LG Optimus 3D το πρώτο smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες 3D χωρίς γυαλια, κάμερα με δύο φακούς και δυνατότητα λήψης βίντεο και φωτογραφιών 3D και αρχιτεκτονική Tri-Dual με διπύρηνο επεξεργαστή σε διπλή δίαυλο και δικάναλη μνήμη. Δείτε το βίντεο.

, LG Optimus 3D unboxing

LG Optimus 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
Επεξεργαστής: 1GHz Dual-Core Texas Instrumens OMAP4
Μνήμη RAM: 512MB dual-channel
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4,3 ίντσες, 480×800 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels, video 1080p@30fps (2D), video 720p@30fps (3D)
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, mini HDMI
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 128.8x68x11.9 χλστ.
Βάρος: 168 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

Μπράβο ρε Κώστα! Καλή δουλειά..!

nakos

Τουμπανοσ το κινητακι!!!!Μπραβο.
<>.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

jivaras123

Πολύ περιεκτικό unbox! Περιμένουμε και το hands on. Ελπίζω να ανεβάσεις και δείγμα βίντεο του κινητού.

Alessio

Όχι άμα σε πέρνει Κώστα βαφτισε το κ’αυτο σαν το S.Ericsson χθες.. χεχεε!:-) Nice Unbox..

Sotos73

Κώστα τι θα προτιμούσες το lg Η το evo 3d ?

michalisv

made in koria lol :p

michalisv

παντως ωραιο κινητο 🙂

lampros

τελειο το κινητο οπως το ειπες ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟ..
ΧΑΧΑΧΑ………

λαζαρος Ευθυμιαδης

Κωστα.ραδιοφωνο. fm σε αυτην την φαση δεν εχει.αργοτερα ισως με καποια αναβαθμιση να το ενεργοποιησει η lg.διορθωσε το αυτο.φιλικα.

TP

Αυτη η LG πολυ μαρκετινγκ την εχει δει τον τελευταιο καιρο…
https://en.wikipedia.org/wiki/Texas_Instruments_OMAP#OMAP_4

Dual Core με dual channel memory ειναι…. ολα τα υπολοιπα ειναι διαφημιστικα τρικς που δυστυχως δεν φιλτραροντε απ τους reviewers και μεταφεροντε αυτουσια στο κοινο.

Τωρα αυτο που ειπες Κωστα για το οτι 512mb DC >> 1gb SC μπορει να συμβει μονο κατω απο προϋποθεσεις. Μετροπρογραμματα που μετρουν την διαμεταγωγη δεδομενων και στην περιπτωση που τηλεφωνο δεν εχει φορτωμενο τιποτα απο προγραμματα & widgets και δεν πιταρουν τα 512…

Και για να μην ειμαι μονο λογια… βαλ το διπλα στο Galaxy S2 που ειναι Dual Core MONO και τα νουμερα θα μιλησουν μονα τους…

και για να μην παρεξηγηθω, δεν υποστηριζω οτι η dual channel memory δεν δινει τιποτα στο κινητο, απλα οταν την χρεισιμοποιεις μαρκετιστικα για να της μειωσεις το μεγεθος….. εεε δε δινει…..

Sakis

Κώστα λύσε μου αν μπορείς μια απορία (ή οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει).
Αν τραβήξω ένα βίντεο 3D με το κινητό και το βάλω μετά να το δω σε μια απλή τηλεόραση, θα μπορώ να το δω 3D φορώντας τα ειδικά γυαλιά ή προορίζεται μόνο για οθόνες της ίδιας τεχνολογίας με αυτή του optimus 3D;
Κατά τα άλλα πολύ ωραίο unboxing.

TP

Αυτο ρε Κωστα που οποτε γραφω κατι αμεσως σου επιτηθομαι ρε γμτ….
Δεν ειπα οτι κανεις κολπα, παραφραζεις τα λογια μου.
Ειπα οτι μεταφερεις αυτουσια τα λογια της LG χωρις να τα κριτικαρεις.
Δε ξερω που βλεπεις την επιθεση…. Εκτος κι αν δε δεχεσαι σχολια απο τους αναγνωστες σου (και μαλιστα ετων).

Αφου λοιπον δεν εχεις ουτε λογισμικο, ουτε μηχανημα για τα να μετρησεις, κανε ενα συγκιτικο οπως ειχες δειξει ο ιδιος προσφατα https://techblog.gr/mobile/htc-evo-3d-vs-samsung-galaxy-s-ii-58785/ και δειξε μας τι λεει αυτο το Tri-Dual ρε παιδι μου. Αυτου του τυπου συγκριτικο μην μου πεις οτι δε μπορεις να το κανεις.

Και αφου προσβληθηκες τοσο πολυ… για πες μου…. τι σημενει “σε διπλη διαυλο” οπως λες πιο πανω?

angelos

@cVlachakis δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά η συσκευή είναι κατά πολύ πιο λεπτή από αυτή που μας είχες δίξει στα video previews.

darth vader

@Sakis
αν η τηλεοραση ειναι δυσδιαστατη (2D) τοτε δεν μπορεις να δεις τα βιντεο πρεπει και η τηλεοραση να ειναι 3D

ghad21

‘tp’ επειδη πηρες φορα και το εχω το κινητο πιαστο στα χερια σου πρωτα και μετα πες οτι θες.Σε συγκριση με το s2 που επισης εχω ειναι λιγο πιο αργο στα benchmark και γενικα στην ταχυτητα ομως 2.2 εκδοση σε σχεση με την 2.3 που φοραει το s2 και 1.0 αντι 1.2 επεξεργαστη.Σε σχεση δε με το Sensation που εχει κιαυτο 2.3 και 1.2 επεξεργαστη ειναι καλυτερο σε ολες τις μετρησεις δε σου λεει τιποτα αυτο?Γενικα οποιος θελει νατο παρει το κινητο ειναι απιστευτο και το 3d του σε φωτο και βιντεο ειτε τραβας ειτε του περνας απλα μενεις με το στομα ανοιχτο.Μονο μειονεκτημα η μπαταρια που κραταει λιγο ειδικα με το 3d αλλα πιστευω σιγα σιγα θα στρωσει και με τις αναβαθμισεις.Κατα τα αλλα το κινητο ειναι εκπληκτικο!

tp

@ghad21
Για πες μου λιγο, σε πιο σημειο γραφω οτι το κινητο ειναι αργο?
Λεω μονο οτι το dual channel 512 αποδυκνειετε στην πραξη πιο αργο απ το single channel 1gb.
Επισης αφηνω αιχμες για το τριτο dual που γραφει το marketing της LG καθως δεν αναφερεται πουθενα τι ακριβως ειναι.
Αν μπορεις να μου αποδειξεις οτι στην καθημερινη χρηση ανταποκρινετε πιο γρηγορα απ το galaxy s2 θα ανακαλεσω.
Και για να προλαβω καποιους, δεν εχω galaxy s2. Εχω ομως μια πολυετη εμπειρια σε hardware η/υ που μου δινει την δυνατοτητα να μπορω να κρινω καποια πραγματα.

ghad21

Που αποδυκνειεται οτι το dual channel 512 ειναι πιο αργο απ το single channel 1gb?Δε σου ειπα οτι ειναι λιγο πιο αργο απ το s2 και λιγο πιο γρηγορο απ το sensation και τα 2 ομως με 2.3 και 1.2gh εναντι 2.2 και 1gh.Το motorola atrix για παραδειγμα που εχει τη 2.2 1gh επεξεργαστη και 1gb μνημη ram ειναι πιο αργο απο το lg.Αρα καθε αλλο παρα marketing ειναι αυτα που λεει η lg

pantelis

κώστα πότε θα παρουσιάσεις το lg 3d;

ghad21

Κωστα οπως θα σου επιβεβεαιωσουν και αλλοι κατοχοι το video recording ειναι στα 30fps και με συνεχομενο autofocus οπως το s2. στα 1080p

marinos

απλα να πω πως οσο το εχω πρεπει να αναφερω πως τελικα η μπαταρια ειναι τραγικη . απλα τραγικη . με μια λογικη χρηση, δηλαδη ελαχιστη ωρα ασχολειας το μεσημερη και μετα ελαχιστο gaming και με απλη χρηση οσο μπορει να κανει κανεισ οποτε πηγαινει μια βολτα εξω εμεινα με <10% …

fred

πολυ ωραια επιλογη και ωραια παρουσιαση Κωστα,αλλα πρεπει να το πιασεις στα χερια σου για να δεις το 3d.απο εμφανιση δεν μου αρεσει παντως.

Kwstas

Όλο το video είναι το σαρδαμ στο 6:54…… χαχααχχαχαχαχαχαχ

Jimakos

@marinos δεν ξερω τι κανεις στραβα αλλα εμενα η μπαταρια με παει χαλαρα μια μερα με λιγο internet μεσω wifi λιγο gaming (2d-3d) και νορμαλ τηλεφωνηματα και μηνυματα.Τεσταρισμενα βγαζει τουλαχιστον 5 ωρες συνεχομενες angry birds (επαιζα χθες για 5 ωρες και 10 λεπτα απο 100%πηγε 11%). Το x10 δεν εβγαζε ουτε τις μισες σχεδον και λιγο καλυτερα το dhd.

alexandros

Για να κάνει reboot το κινητό, εφόσον φάει καμιά φρίκη.
Σωστοοοοος! χαχαχαχαχαχα 🙂 7:53

nimAR

Σήμερα το δοκίμασα στο mall τέλειο μεν αλλα κουράζει τα ματιά και μου προξένησε και ανακατωσουρα…

ΚΩΣΤΑΣ

Eγω το δοκημασα δεφτερη φορα σε καταστημα και το κινητο ειναι super!Ειναι οτι αρεσει του καθενα!!!Το παραγγειλα μεσω internet και θα το εχω την Δευτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.