LG Optimus 3D, Προηγμένες λειτουργίες με την αναβάθμιση σε 2.3 Gingerbread

Η προσαρμοσμένη αναβάθμιση Android 2.3 Gingerbread του LG Optimus 3D, εκτός των πολλών βελτιώσεων της Google, όπως η βελτιστοποιημένη διαχείριση ισχύος, οι προηγμένες λειτουργίες αντιγραφής – επικόλλησης και το αισθητά καλύτερο περιβάλλον χρήσης (User Interface), περιλαμβάνει επίσης και μία σειρά προσθηκών της LG.

• Βελτιωμένη ταχύτητα HSPA+ μέσω ταχύτερης μεταφοράς πακέτων δεδομένων – Η πλοήγηση στο Internet και το streaming περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, γίνονται ομαλότερα και πιο ολοκληρωμένα, χάρη στις ταχύτητες έως 21Mbps HSDPA.
• Εμπλουτισμένη τρισδιάστατη εμπειρία με τον 3D Video Editor και την Προεπισκόπηση σε πλήρη οθόνη – Με την εφαρμογή 3D Video Editor, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να επεξεργάζονται πιο εύκολα τρισδιάστατες και δισδιάστατες ταινίες στο Optimus 3D. Η οθόνη προεπισκόπησης έχει διευρυνθεί με τη χρήση ενός διαφανούς UI, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν καλύτερης ποιότητας 3D περιεχόμενο.
• Βελτιωμένα Πολυμέσα με τη λειτουργία Σταθεροποίησης 2D Video και την Ταχύτερη Ενεργοποίηση του Άλμπουμ (φωτογραφίες & βίντεο) – Οι κάτοχοι του Optimus 3D, έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταγράφουν υψηλής ποιότητας βίντεο σε 2D με τη λειτουργία της σταθεροποίησης, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο για τη λειτουργία 3D. Επιπλέον, ο χρόνος φόρτωσης της Gallery έχει μειωθεί δραστικά.

Η αναβάθμιση του LG Optimus 3D περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένη καταγραφή βίντεο και αναπαραγωγή αρχείων MP3 μεγαλύτερης διάρκειας. Η αναβάθμιση σε Android 2.3 Gingerbread είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

, LG Optimus 3D, Προηγμένες λειτουργίες με την αναβάθμιση σε 2.3 Gingerbread

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris Adamopoulos

Κωστα για ραδιοφωνο εχεις ακουσει τιποτα?Με το ics ελπιζω να το προσθεσουν

akis

@Sotiris Adamopoulos. μπορείς να του περάσεις εσύ το ραδιόφωνο, ρίξε μια ματια στο xda-developers

Sotiris Adamopoulos

ευχαριστω φιλε ακη απλα δεν θελω να το κανω ροοτ για αυτο περιμενω το νεο update να δω αν θα το βαλουν

Εγώ το κινητό το πήρα την Παρασκευή!
Όλο το Σάββατο ήμουν με τη 2.2..το έψαξα στο site της Lg και το έκανα manual!
Τρομερή βελτίωση…όλα είναι πιο smooth και γρήγορα..ο browser άπαιχτος..τώρα για το 3d δεν το χρησιμοποιώ για να σας πω!
Ααα ναι ..και στην κάμερα υπάρχει όντως βελτίωση!

billias

Σχετικά με τη μπαταρία έγινε τίποτα? Για το otimus black και x2 πότε θα βγούν ξέρει κανείς?

Giannis K

συμφωνώ με τους παραπάνω αλλά έχω ένα θέμα με την κάμερα.Όταν τραβάω βίντεο full hd με ποιότητα super fine και να αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη τρώει τρομερό lag το βίντεο (λόγω μεγάλου bit rate)…
Πάλι καλά που έχω την dslr και την ixus 115 hs για βιντεο αλλιώς θα έπρεπε να πάρω καινούρια κάρτα για το τηλέφωνο τουλάχιστον class 6-10(τώρα έχω class 4).Κατα τ’άλλα το κινητό πετάει,ειδικά τώρα που θα περάσα την nighly από cm7 θα απογειωθεί!!

Spyros

κωστα για το optimus black εχεις μαθει τιποτα?εχουμε κουραστει να περιμενουμε..

teo

Το κινητό μου κράταγε ένα γεμάτο 24ορο(με την 2.2).Του πέρασα την 2.3 , το αφησα να τελειώσει η μπαταρία του και το κούμπωσα με το USB στο laptop να φορτίζει κλειστό,5 ώρες περίπου..Τα αποτελέσματα..τώρα μου κρατάει σχεδόν δυο μερούλες(με ίδια χρήση όπως και πριν)
αισθητή η διαφορα στην αυτονομία. πολύ ποιο γρήγορο και smooth.
Tώρα η επομενη μουρμούρα μας θα είναι για το ποτε θα δούμε την ICS..xaxaxaax..πλακα κάνω!

Sotiris Adamopoulos

Παιδια και μια αλλη ερωτηση.Πιστευετε πως τωρα με το update το lg optimus 3d ειναι πιο γρηγορο απο το htc evo 3d?

Χρήστος

Παιδιά εγώ έχω κατεβάσει το LG mobile support tool για να το κάνω αναβάθμιση σε 2.3 όμως λέει ότι το κινητό φοράει την τελευταία έκδοση λογισμικού, και όταν πάω στις πληροφορίες τηλεφώνου του κινητού έχει την ακόμη την έκδοση 2.2.2. Ξέρει κανέις τι παίζει? Μήπως φταίει το κινητό? Ή μήπως γνωρίζει κανείς άλλο τρόπο για αναβάθμιση? Help please!!!!!

Spyros

@Χρηστο αναφερεσαι για το LG Optimus 3D?

Χρήστος

Ναι για αυτό…

Spyros

@χρηστο αυτο εμενα μου το εκανε στο optimus black που εχω τοτε που ελεγαν οτι ειχε βγει αναβαθμιση και μου ειχε παρει και κανενα μισαωρο η ολη διαδικασια μεχρι που εμαθα οτι την ειχαν αποσυρει…τωρα τι περναγε μιση ωρα δεν ξερω…δοκιμασε παντως να μπεις στο site της lg να δεις αν το κανεις σωστα γιατι και εγω ειχα παιδευτει λιγο..εκτος και αν δεν σου εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση εσενα και πρεπει να περιμενεις λιγακι..

Χρηστος

Σωστα νομιζω το κανω..το χω ψαξει αρκετα.μιλησα και με τεχνικο της lg απο chat μου ειπε ενα δυο πραγματακια αλλα παλι δεν εγινε..θα ξαναδω το site. Εσενα spyro τελικα στην εκανε την αναβαθμιση; και 2 ακομη ερωτησεις. γινεται να μην εχει βγει ακομη γ καποια μοντελα;οταν βγαινει το update για ολα τα lg optimus 3D δεν βγαινει;και αν δεν μπορεσω να την κανω μονος ξερεις αν κανουνε στον γερμανο η αλλου αναβαθμισεις κινητων;

Spyros

@χρηστο οχι τελικα δεν μου την εκανε…ημουν στην 2.2.2 και μολις το ανοιξα το κινητο μετα το υποτιθεμενο update ημουν παλι 2.2.2.!!οταν βγαινει μια αναβαθμιση την περνουν σταδιακα τα μοντελα και οχι ολα μαζι για αυτο σου ειπα πως ισως πρεπει να περιμενεις λιγακι για να στην βγαλει.τωρα για το αν κανουν στον γερμανο η αλλου αναβαθμισεις δεν ξερω αλλα η αναβαθμιση μπορει να γινει μονο μεσο υπολογιστη..

Χρηστος

@spyro οκ..Θα περιμενω.Δεν μπορω να κανω και κατι αλλο.Ευχαριστω για τις πληροφοριες. 🙂

Spyros

@τιποτα χρηστο.τουλαχιστον εσυ εχεις αναβαθμιση εμεις στο περιμενε ειμαστε ακομα :Ρ

leathernecks

Χρηστος και Spyros δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε πρόβλημα με την αναβάθμιση.
Εγώ με Optimus 3D παραεισαγωγής και δεν συνάντησα κανένα απολύτως πρόβλημα στην αναβάθμιση (εννοείτε μέσω PC ) !

Spyros

@ leathernecks φιλε εγω εχω lg optimus black και οχι το 3D οπως εσεις 🙂 οποτε εγω δεν εχω αναβαθμιση 🙂 για τον φιλο χρηστο τωρα δεν ξερω τι γινεται 🙂

Χρήστος

Δεν ξέρω και συ μέσω του lg support mobile tool το έκανες αναβάθμιση leathemecks?? Εμένα σου είπα το πρόβλημα, μου λεει στο pc ότι φοράει την τελευταία έκδοση και στο κινητό μου βγάζει την 2.2.2

leathernecks

Ναι φιλε Χρήστος από εκεί έκανα την αναβάθμιση ….Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει και δεν σου την βγάζει!
Φιλε Spyros sorry, εσύ περιμένεις ακόμη!

Χρήστος

Εσένα φίλε μόλις τελείωσε η αναβάθμιση και έκανε restart το κινητό και το έβγαλες από το usb σου είχε γίνει 2.3? Σε μένα δεν ξέρω τι ευθύνεται.. :/

leathernecks

Κανονικά. Έκδοση 2.3.5

Χρήστος

Μάλιστα. Δεν ξέρω ίσως δεν έχει βγει ακόμη σε μένα, τι να πω. Θα περιμένω. Αν ξέρει κανείς άλλος ας με βοηθήσει..

Asto

Ρε παιδιά θέλω να αγοράσω ένα 3D κινητό τώρα, και σκέφτομαι για το HTC evo 3D αλλά με το 2.3 σα να μου φαίνεται καλύτερο το optimus…εσείς τι λέτε; Το evo κάνει 350 ευρώ και το optimus κάνει 360, δλδ οι τιμές είναι ίδιες αρα μας μένουν μόνο τα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά! PLZ HELP!

Dj delta Vita

@ Χρηστο….
Χρηστο μηπως ειναι brandname το 3d σου ? και εαν ναι πιας εταιριας ?

Χρήστος

Asto αν θέλεις εντυπωσιακό 3D, επειδή το έχω ψάξει χωρίς δεύτερη σκέψη πάρε το LG. Επίσης η LG με εντυπωσίαση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει. Γενικά το κινητό είναι πάρα πολύ καλό παρόλο που το evo έχει καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη Ram. Προτείνω Lg ανεπιφύλακτα.

Χρήστος

@Dj delta Vita τι εννοείς λέγοντας brandname να είναι το 3d?

Dj delta Vita

cosmote,vodafone,wind ?

teo

Asto..και πριν την αναβαθμηση το Lg ηταν ποιο γρηγορο απο το HTC και με ποιο καλο 3D,τωρα με την 2.3.5 απλα πεταει και εχει βελτιωθει και η αυτονομια της συσκευης.Οποτε,αν θες 3D,μια ειναι η επιλογη..LG Oprimus 3D.
Οι αναβαθμησεις δεν βγαινουν με τη μια σε ολα τα κινητα..η σειρα παει..=Vodafone-Cosmote-Wind.
Eμενα μου ηρθε προχτες.

Χρήστος

Cosmote έχω Dj delta Vita. Παίζει ρόλο?

Χρήστος

Μπήκα στο τμήμα εξυπηρέτησης της LG και μου είπανε ότι το προιόν από το κατάστημα που το αγόρασα είναι προιόν παραεισαγωγής και δεν μπορούνε να κάνουν αυτοί κάτι σαν LG Hellas, και πρέπει να επικοινωνήσω με το κατάστημα. Οπότε update γιοκ. Αν ξέρει κανείς κανένα άλλο τρόπο ας update του κινητού ας επικοινωνήσει μαζί μου please

Dj delta Vita

Αν το κανεις root εχεις πολλες επιλογες !!!

Χρηστος

Ναι; Εχω ενα φιλο που τα γνωριζει καλα αυτα.εγω δν ξερω πως γινεται αλλα θα με βοηθησει αυτος. ευχαριστω παντως Dj delta Vita που απαντησες.. 🙂

Χρήστος

Το έκανα αναβάθμιση τελικά!! 🙂

stefler

παιδια η αληθεια ειναι 1. οσο Fun και να ειμαι των android κινητων τα android στο τελος θα βγαλουν καποιο προβλημα καποιο κολλημα! ειχα το galaxy s τωρα εχω και το optimus 3d και τα δυο μοθ εβγαλαν παρα πολλα κολληματα. ειδικα το οπτιμους1 απο που να αρχισω? στο οτι μου κολλανε τα wi fi και δεν ανοιγουν? στο οτι κολλαει η καμερα? στο οτι τωρα μου βγαζει οτι δεν εχς καρτα sd χωρις να κανω τιποτα? στο οτι ενω με περνουν τηλ μερικες φορες δεν βγενουν οι κλισεις ενω η γραμμη χτυπαει κανονικα? οσο καλα και να θεωρουντε στα τεχνικα χαρακτιριστικα! στην πραξη τζιφος :/ οποτε οσο και να υποστιριζα android τα iphone ειναι μοναδικη λυση! και πραγματικη εγκυση!

Χρηστος

Και εμενα φιλε μου χουν βγαλει προβληματακια το lg αλλα πιστευεις πραγματικα οτι τα iphone ειναι η λυση; iphone 4 προβληματα με κεραια. Και το iphone 4s εχω ακουσει οτι ειναι προβληματικο. γνωμη μου ειναι πως αναλογα στη συσκευη π θα πεσεις.θελει κ λιγη τυχη..με τ ιδιο κινητο δυο ατομα κ ο ενας εχει ολο προβλημα κ ο αλλος κανενα.και επισης με τοσες λειτουργιες π χουν ενσωματωσει στα smartphones δεν απορω γ τα προβληματα..μονο καφε δεν φτιαχνουν πλεον.

stefler

συμφωνω οτι θελει τυχη αλλα γιατι να επενδυω 600 ε και να τα αφινω στην τυχη :/ συμφωνω επισης οτι το iphone 4 εχει σοβαρο προβλημα στην κερεα! παντα υποστηριζα android απλα δεν μου αφινει πολλα περιθορια! να δωσω παλη τα λευτα μου για ενα android κινητο και να εχς παλη μια ουρα απο προβληματα? απλα απο ΄τι βλεπω τα iphone και το λογησμικο τους οσο και να μην θελω να το παραδεχτω μου φαινοντε πιο αξιωπιστα. πιστευα οτι με την αναβαθμηση σε 2.3 θα λυθουν τα προβληματα αλλα ματεα! εσενα δεν σου εχει βγαλει καποιο προβλημα?

Χρηστος

Μου χει κολλησει μια δυο φορες συνηθως οταν παω ν βαλω καμια εφαρμογη αλλα η ξεκολλησε μονο του η το κλεισα κ τ ξανανοιξα..δν τ θεωρω τπτ σοβαρο..

Παντελης

Χρηστο να υποθεσω εκανες εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα πηρε την 2.3;Σε εμενα μονο ετσι γινοταν….!

Χρηστος

Οχι ετσι..βασικα ουτε εγω καταλαβα πως εγινε η αναβαθμιση.Εγω στο δικο μου υπολογιστη δεν μπορουσα να κανω την αναβαθμιση απο το προγραμμα της lg και πηγα σε ενα φιλο μου να με βοηθησει και στον υπολογιστη του τη δεχτηκε την αναβαθμιση παλι απο το προγραμμα της lg αλλα νομιζω καναμε κατι ρυθμισεις manual στο προγραμμα.Τις ρυθμισεις του κινητου δεν τις πειραξαμε..

Μαριος

καλησπερα σε ολους! διαβασα ολα αυτα που γραφετε και εχω μπερδευτει.. :P…ηθελα να κανω μια ερωτηση!εχω βρει το lg otimus 2x p990 στη τιμη 220 ευρο και εχει εγγυιση μεχρι 5/2013 ειναι καλη τιμη γιαυτο??Να το παρω??

Κώστας Βλαχάκης

Μάριος, όχι δεν είναι καλό deal για μεταχειρισμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.