LG Optimus 7, Πέφτει και… σπάει!

“Τυχερά” Χριστούγεννα έκανε ο φίλος του Techblog Ηρακλής μιας και όπως μας εξιστορεί το κινητό του ένα LG Optimus 7 με Windows Phone του έπεσε από ύψος 20-30 εκατοστά και το γοριλο-γυαλι του όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έγινε θρύψαλα. Φίλε Ηρακλή συγνώμη αλλά μετά αφού σου έπεσε κάτω μήπως το πάτησε και ο γορίλας ο ίδιος και δεν μας το λες;!…

, LG Optimus 7, Πέφτει και… σπάει!

, LG Optimus 7, Πέφτει και… σπάει!

, LG Optimus 7, Πέφτει και… σπάει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

71 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cr4

ουτε με σφυρι να το βαραγες….

kostas

περίεργο σπάσιμο για πέσιμο απο 20-39 εκατοστά… θυμίζει σπάσιμο είτε από πάτημα είτε να το χει βαρέσει κάποιος με άλλο βαρύ αντικείμενο… εμένα το desire το απλό μου είχε πέσει καμιά 10αριά φορες χωρίς θήκη από πολύ ψηλότερα και σε σκληρές επιφάνειες και δεν είχε ραγίσει καν.
και δεν είχε και gorilla glass.

Φώτης

Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ από ένα ενάμισι μέτρο έπεσε το iPhone 4S που έχω και δεν κατάλαβε τίποτα. Η πτώση ήταν με την οθόνη. Το ίδιο και με το Galaxy S2 μου! 🙂

gpap

τετοιο σπασιμο δεν γινεται σε οθονη με ενα απλο πεσιμο…! αυτο ειναι σιγουρο!

Θοδωρής

Cool story bro!

spiroz

εμένα το δικό μ lg optimus 7 μου έχει πεσει καμία δεκαριά φορές και από μεγαλύτερο ύψος καο δεν έχει γρατσουνιά…. 😀

Β βασιλης

Εγώ πάντως το tab που το έριξα απο το ύψος της μέσης μου έσπασε σε μια γωνία μόνο…ε οχι και τέτοιο πραγμα..φυσικά μη κοροϊδεύεται γιατι ολα μπορουν να συμβούν, είναι και θέμα τύχης, δαπέδου κτλ κτλ..

ZamanFu

Oπα οπα,μην λέμε ότι θέλουμε!!!Νομίζω πως πολλοί φίλοι του techblog έχουν τονίσει την ανθεκτικότητα του LG Optimus 7 όπως και εγώ εξάλλου. Όχι από 20-30 εκατοστά το κινητό δεν παθαίνει τπτ αλλά ούτε από 1,5+ μετρά.Η να το δυσφημήσει θέλει ή δεν ξέρω τι!

Vasilis

παιδιά ο τύπος ξέχασε να αναφέρει οτι δεν έπεσε το κινητό απο 30 εκατοστά αλλά μια βαριοπούλα έπεσε απο 30 εκατοστά επάνω στο κινητό ή έπεσε σε κυμαδομηχανη απο 30 εκατοστά!!!

omnia7user

αστοχια υλικού δεν εξηγείται αλλιώς.. Εκτός και αν είναι ψέμα.. Το galaxy sii από ένα μέτρο.. Και εκαβε ένα σημαδακι το μεταλικο κάδρο..

Mr_Wizard

Λέω εγώ τώρα, μήπως τα γοριλο-τζάμια σπάνε ευκολότερα λόγω του οτι δεν έχουν καθόλου ευλυγισία ? Πάντως όλες οι συσκευές με οθόνη, αν πέσουν και χτυπήσουν τη διαγώνιο/γωνία της οθόνης… κλάφτα….

aggelos

εγω θα πιστεψω το παλικαρι..ειχα και γω ενα lg optimus 7 και εσπασε το ιδιο ακριβως η οθονη..ημουν σε μια παραλια στην αμμουλιανη και τραβουσα φωτογραφιες,μου γλυστρισε απο το χερι και σε υψος 30 εκατοστων επεσε με την μουρη στον βραχο και μπαααμ,παει το τζαμι,χιλια κομματια! 🙁

GiannisMix

Απο Optimus7 σας γραφω παιδια… Φανταζομαι πως μπορει να συμβει αναλογα το πεσιμο κ τη γωνια προσκρουσης.. Εμενα παντως εχει φυγει απο μηχανακι εχει φερει 17 ζβουρες στη ασφαλτο εφυγε η μπαταρια κ το καπακι… Το αποτελεσμα: Στη μια γωνια λειπει κομματακι :-S και τα κουμπια επαθαν κατι γρατζουνιες. Η οθονη κυριολεκτικα καινουρια 😉

GiannisMix

Συγγνωμη για το δευτερο συνεχομενο σχολιο κωστα να σημειωσουμε οτι ειναι περιεργο απο μια πτωση 30εκατοστων να παθει τετοια ζημια οχι μονο η οθονη αλλα και τα πληκτρα…..

Michalis K.

Άμα είναι αλήθεια τότε ”φίλε του techblog” γιατί δεν το λες στην εταιρία (LG)! Προφανός ειναι ψέματα όλα αφτα που έχεις αναφέρει!

haris

μηπως ηταν παγωμενο..

Master Chief

Κλασσική περίπτωση βλάβης που λέει και ο Τσάκωνας 😛 Προσωπικά κι εμένα μου έχει πέσει και το S (άπειρες φορές 🙁 ) και το S II (2-3) και δεν έχουν πάθει τίποτα. (Δόξα το Θεό!!)

bec

το iphone 4 που σπαει ευκολα 4 γερες τουμπες σε ξυλο και πλακακι ειχε φαει και μονο το μεταλο στη γωνια ειχε ενα σημαδακι

pk

εξαρταται και τι ηταν κατω…αν κατω ηταν χαλικια λογικο ειναι να γινει ετσι

venisk

Εξαρτάται πως έπεσε κάτω..δεν είναι απίθανο μην ξεχνάτε κ την αστοχία υλικού…

Giannis Xania

Αν έχει πέσει αυτό από 30 πόντους κι έχει γίνει έτσι, τότε εγώ έχω πέσει από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο και δεν έχω πάθει γρατζουνιά…. θα μας τρελάνει ο τύπος….

Tolic

κριτικαλ χιτ , … που λεμε και στα ελληνικα

nikos

Δεν χρειαζεται υψος ουτε δυναμη για να σπασει το γυαλι συντονισμος χρειαζεται. Προφανως ή εχεις faulty γυαλι ή μεσα στην ατυχια σου βρηκες το σημειο συντονισμου του Gorilla glass

sdaoulas

μηπως τα 20-30 εκατοστα να τα καναμε μετρα?

jordan

Θυμήθηκα το περιστατικο μου με το iphone 3g μου επεσε περίπου απο το 1 μετρο στην ασφαλτο με την οθόνη κατω , κομματακια εγινε η οθόνη , Ούτε να το φανταστώ με το 4s τωρα !

geoper2

Αχου το καημένο…lol εντάξει το έσκισε να το πάρουμε το παληκάρι για crash tests 😛

kiriakiet

απιθανο οντως αλλα δεν ξερεις καμια φορα εχω ενα lg optimu2x και ανημερα χριστουγενων μου επεσε απο μπαρ [1,70 περιπου] με την οθονη και αναπηδησε κιολας και δεν καταλαβε χριστο ! ! ενω το νοκια το c7 που ειχα πριν μου επεσε απο τον νιπτηρα στο πλακακι και εκει που που ελεγα φτηνα την γλιτωσα μια μερα το κοιταζα στο φως και τη να δω ?? ειχε παθει καταγμα στο σασι !!!

tasoskafros

παιδια εμενα μου ειχε πεσει 2 φορες iphone 4 απο την μπροστινη πλευρα κιολας απο υψος μισου μετρου και δεν επαθε τιποτα, εγω πηγα να παθω καρδιακο απο την τρομαρα μου ομος ενταξι.

Solon

Εγώ θα θἐσω ένα άλλο ερώτημα. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές εταιρείες τελευταία στέλνουν στην Ελλάδα προϊόντα χαμηλότερων προδιαγραφών ή προβληματικών σειρών. Μας θεωρούν πλέον τριτοκοσμικούς. Μήπως λοιπόν η LG μας πάσσαρε καμιά παρτίδα χωρίς Gorila Glass στο Ελλάντα; Νομίζω Κώστα πως θα πρέπει να το ψάξετε λίγο περισσότερο το θέμα με τον φίλο Ηρακλή και αν όντως συμβαίνει αυτό θα πρέπει να γίνει κάποιου είδους διαμαρτηρία προς την εταιρεία. Αν λέει αλήθεια ο φίλος Ηρακλής ότι η ζημιά αυτή έγινε από πτώση 30 εκ. τότε το γυαλί δεν είναι γορίλας είναι….μαϊμού!

θανασης

ω χριστε και παναγια μου
και εμενα μου εχει πεσει απο 20-40 εκατοστα χωρις θηκη σε χαλι και παλι καλα δεν επαθε τιποτα

giannisma

να το θέσω αλλιος..γιατι το γοριλλα γλαςς της νοκια ειναι κλάσης ανοτερο από αυτό του lg Kai you trophy που έχουν περάσει από τα χέρια μου;;ατο τροφι ήδη έχω 2 γρατζουνιές.

bec

καλα το 2χ δε το σηζητω αν εξερεσεις τη μπαταρια που βγηκε οταν επεσε δε χαμπαριαζει μια,ισως φταιει το μεταλο γυρω του,τωρα το optimus 7 αν αντι για γοριλα εχει μαιμου γλαςς δε ξερω…ισως…

Ισίδωρος

Αυτό δεν γίνεται ακόμα και αν πέσει σε βραχώδης περιοχή! Δώσε πληροφορίες Ηρακλή.

Iraklis

ΟΚ το παραδέχομαι. Το έσπασα με σφυρί και το πάτησα με οδοστρωτήρα. Γι αυτό και η LCD δεν έπαθε τίποτα και η αφή λειτουργεί κανονικότατα.
Πως αλλιώς να σπάσει το Gorilla που είναι scratch resistant ούτε καν scratch proof πόσο μάλλον unbreakable. 😉

Ξυπνήστε παιδιά, δεν είναι αλεξίσφαιρο το γυαλί ανθεκτικό στις χαρακιές είναι.
Εγώ τώρα το συνειδητοποίησα.

Το κινητό πριν την μοιραία πτώση έχει φάει πολλές τούμπες αλλά ποτέ σε τσιμέντο και ποτέ με την πάνω γωνία ακριβώς.
Επίσης, και πριν σπάσει είχε ανεπαίσθητες χαρακιές.

Όποιος είναι σίγουρος οτι δε σπάει το gorilla ας πιάσει το κινητό του απ την πάνω δεξιά γωνία και ας το αφήσει να πέσει σε τσιμέντο από 30 εκατοστά. So simple.

Tα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Και τώρα που το ψάχνω, δε βλέπω ούτε στην σελίδα της LG ούτε και σε αυτή της Corning πως το Ε900 έχει Gorilla.
Έχει σταλεί mail στην LG για εξακρίβωση. Αναμένω απάντηση.

Καλές γιορτές σε όλους.

Το λινκ απο την σελίδα της Corning
https://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/lg

γιωργος22

Με δάγκωσε το φίδι!
Ξεκάθαρα όχι από απλό πέσιμο!

παναγιωτης

Το κινητο εχει χτυπηθει σε διαφορετικα σημεια…ηταν η πρωτη μου σκεψη…
Μετα διαβασα τη επεξηγηση του φιλου μας Ηρακλη και απλα εχω να πω…πως και HUMMER να εχεις αν το τρακαρεις 20 φορες…θριψαλα θα γινει.
Ετσι και το κινητο-HUMMER….;)

Panos7GR

Δε ξέρω αν λέει αλήθεια ή οχι ο φίλος Ηρακλής (αν και τον πιστεύω), πάντως να σπάσει το γυαλί σε τέτοια απόσταση από το έδαφλος και μάλιστα τσιμέντο συμβαίνει! Σε πτώσεις έχει σχέση η επιφάνεια η οποία γίνεται η κρούση. Αν πέσει σε επίπεδο δάπεδο “με τη μουρη” που λέμε , όπως αναφέρουν πολλοί, λογικό να μη σπάσει γιατί η θλιπτική δύναμη είναι μικρότερη που δέχεται η επιφάνεια του γυαλιού από τη πτώση με τη γωνία της συσκευής. (απλή Φυσική p= δύναμη / επιφάνεια)
Όπως μας λέει ο Ηρακλής έπεσε με τη γωνία αρα λογικό να εγινε θρύψαλα!

Με το συντονισμό που λέει ένα άλλος από πάνω ειναι μια άλλη ιστορία… Έχεις δίκιο μεγάλε αλλά για να πετύχει ο συντονισμός θέλει να το βαράς συνεχόμενα με συγκεκριμένο ρυθμό και ακριβώς ίδια ταχύτητα σε όλη τη διάρκεια!

miltiadis

Όλες οι απόψεις κυμαίνονται στην εξεύρεση της αλήθειας και έχουν μια δόση λογικότητας.
Η αλήθεια όμως είναι μια.

Ούτε η φυσική, ούτε η περιβαλλοντολογία, ούτε η συνομωσιολογία, εξηγούν με απλό τρόπο αυτό το γεγονός. Ο Όμηρος το λέει πρώτος και ξεκάθαρα:

Ακόμα και οι “αθάνατοι” έχουν τα τρωτά τους σημεία. Για τον ημίθεο Αχιλλέα ήταν η αχίλλειος πτέρνα. Για το Gorilla glass της LG είναι η πτώση από 30 εκατοστά στην πάνω γωνία!!!!!
SO SIMPLE 🙂

Γιώργος Καγγελάρης

Παναγία μου!! Με έπιασε η καρδιά μου!!

keysmith

να πώ κατι που είχε συμβεί με κατι παλια δικά μου “κρυστάλλινα” γυαλιά ηλίου (πολλαπλών uv επιστρώσεων, παραγγελία για αντικατάσταση των αρχικών φακων που ήταν πλαστικοί και είχαν χαραχθεί).
Από μια “άσχημη” πτώση ειχαν κάνει μια μικρή “ρωγμή” (μικρή). Ήξερα ότι την δεύτερη φορά που θα ξαναπέφταν θα γίνονταν κομμάτια. Περίμενα να συμβεί και δυστυχώς αυτό συνέβει. Από μικρό ήψος ξαναέπεσαν και το “ραγισμένο” κρυσταλάκι έγινε κομματάκια. Οπως το λέει η διαφήμιση της carcglass, “στη αρχή ειναι μια μικρή ρωγμή και σε μια λακκούβα.. κρααακκκ και αντίο το τζάμι”.
Λέω λοιπόν μια λογική/πιθανή (πλην όχι σίγουρη) εξήγηση θα ήταν ότι το τζάμι κάπου κάπως πιο πρίν είχε “χάσει την αντοχή του” (ισως ένα μικρό ράγισμα). Κάποια στιγμή μετά ξαναπέφτοντας (ακόμα και από μικρό ύψος) το έργο ολοκληρώθηκε..
Βεβαια μπορεί και το πιστεύω με ΜΙΑ μονο πτώση να έπαθε αυτό που έπαθε. Ηταν η γωνία, το σημείο κρούσης, δεν εχει σημασία έσπασε! Τα πλαστικά τζάμια υπερτερούν σε αυτό το σημείο των γυάλινων! Το πλαστικό χαράζει, το γυαλί σπάει!! Οπως και στα γυαλιά ηλίου. Διαλέγεις και παίρνεις.

headache

ωρε, για Θεούς και ημίθεους ακούω, για μυθοπλασιες και άτρωτους ήρωες με mithril πανοπλίες και ασπιδες σφυριλατιμενες στα βαθυ του βουνου τις φωτιας! ηρεμα αδερφια, ολα τα κινητα μπορουν να σπασουν αν τα πεταξεις σωστα! εξάλου αν δεν σπάγανε τα κινητα, θα μενανε και απο δουλεια και τα παληκαρια στο willitblend.com και στο ifitit!!

Υ.Γ. δεν θελω να θηξω κανενα μη με παρεξηγειτε, απλα θελω με χιουμορ να πω οτι εμεινα εντυπωσιασμενος απο τα τοσα σχολια στο θεμα

Υ.Γ.2 καλες γιορτες σε ΟΛΟΥΣ και μακρυα απο τις τουμπες τα gadgetaκια μας! 🙂

headache

pffft και μια διορθωση ifixit ειναι φυσικά!

Not1s

Σωστός ο παίχτης headache!!! 😉
Καλή χρονιά σε όλους..!!!!

Αχιλλέας32

Παιδιά ένα λεπτό….Ποιος είπε ότι το optimus7 αλλά ακομη και το Trophy έχουν gorilla glass?? Εγώ το optimus έχω και δεν έχει gorilla glass…μετα από αρκετό καιρο αφού το είχα αγοράσει ακουσα από τον Κώστα για το γοριλο-τζαμι….

Iraklis

Οντως δεν έχει.
Επίσημα.

Προσοχή στα copy/pasted ραδιοαρβύλα specs απο σελίδα σε σελίδα 😉

Πάμε γι άλλα!!

Καλή Χρονιά!

Αχιλλέας32

Καλή χρόνια… Κριμα όμως ρε Ηρακλή ήταν πολύ καλό κινητό…

Geo26

https://www.youtube.com/watch?v=Ope6uViLcEY
Εδώ δείχνει τι μπορεί να κάνει το Gorilla Glass… 😛

Thanasis

Έπεσε υπό γωνία και οι διατμητικές δυνάμεις μεταδώθηκαν κατά μήκος του ήδη ταλαιπωρημένου ψαθυρού υλικού. Αν προσέξετε όλα τα σπασίματα είναι χαρακτηριστικά στις 45 μοίρες. Η σύγκρουση με το τσιμέντο είχε ως αποτέλεσμα όλη η ενέργεια να ανακλαστεί πίσω και να εκτονωθεί στις ήδη υπάρχουσες χαρακιές. Έχουν και οι προδιαγραφές τα όρια τους. Δυστυχώς έπεσες στην ακραία περίπτωση φόρτισης. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να ακούσουμε και την εξήγηση της LG.

Ισίδωρος

Από μισό μέτρο (και κάτι παραπάνω) έπεσε πριν λίγες εβδομάδες το HTC 7 Trophy μου ΜΕ Gorilla Glass και δεν έπαθε ούτε μία γρατζουνιά η οθόνη! Μόνο το πάνω δεξί μέρος του κινητού γδάρθηκε λίγο.

Ισίδωρος

Και έπεσε με φόρα! (αν μπορείς Κώστα πρόσθεσε το στο προηγούμενό μου σχόλιο – thanks)

GiannisMix

@ Αχιλλεας32
@ Iraklis
Εδω λεει για gorilla glass –> https://www.gsmarena.com/lg_e900_optimus_7-3532.php

Αχιλλεας32

Παιδια σορυ…το εψαξα παραπανω… και βρηκα αυτο…https://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/full-products-list εχει ολες τις συσκευες που εχουν gorilla glass…το optimus7 εχει τελικα, το throphy εχει, το trophy 7 δεν λεει… Περιεργο που εσπασε τοσο πολυ…
φιλικα Αχιλλεας

Iraklis

Eστειλα mail στην LG UK, απάντησαν πως το Ε900 έχει Gorilla.
Αλλά βλέποντας διαφορα σχετικα βίντεο, το gorilla δε σπαει με αυτόν τον τρόπο. Στις ακραίες περιπτώσεις ραγγίζει δε θρυματίζεται και χαλάει και η LCD εμένα είναι 100% ΟΚ.
Από το παραπανω αλλα και από φωτογραφιες με Optimus 7 αλλων χωρών (γερμανικο, αγγλικο κτλ) διαπιστωνω καποιες διαφορες με την δικια μου συσκευή.

Το σημαντικότερο δε, είναι το γεγονός οτι σε συσκευές με gorilla το
“…digitizer is glued to LCD unit from factory and can not be sepereted by user…”

Kαι έαν χρειάζεται αντικατάσταση το digitizer,(το γυαλι δλδ) αλλάζει μαζί με την LCD.
Τώρα guess what, εμενα δεν είναι ενωμένα αυτά. Δεν έχω αποσυναρμολογήσει την συσκευή ακόμα αλλά έχω βρεί replacement digitizer με 40€ απο κίνα. Οι κινέζοι επιβεβαιωσαν πως στη συσκευη με το δικο μου PN ταιριάζει.
Παράξενα πράγματα…
Εστειλα ακομα ένα email στην LG. Να δουμε τι θα απαντήσουν.

Αχιλλέας32

Φίλε περίεργα πράγματα….τι να πω…καλες γιορτές κ υγεία σ όλους…τα κινητά έρχονται σε δεύτερη μοίρα…δν θα σκασουμε κιόλας για ένα σπάσιμο 🙂

Apostolos

Μήπως μας πουλανε μαϊμουδες και τα πληρωνουμε γνήσια??

Iraklis

Eπισημη απαντηση απο LG UK.
Nα τους το στείλω? :p


Thank you for your e-mail.

We can confirm that all LG E900 handsets do have a gorilla glass screen. This does make the screen significantly more resistant to scratches and cracks, but not immune. If a crack has occurred we suggest booking the phone in for repair with ourselves.
Regarding the repair itself, it will unfortunately need to be booked in outside of the warranty, as cracks are classed as physical damage, which is not covered under our warranty. Because of this the repair will come with a minimum repair charge of £23.50.

We hope this information has been useful to you, if you have any further queries please feel free to contact ourselves again via e-mail or on 0844 8475454.

Best Regards,

LG Electronics UK Helpdesk”

Evan

Καλα και εμεις δεν διαβαζουμε οτι το gorilla δεν ειναι γυαλι που δεν σπαει αλλα γυαλι ανθεκτικο σε σχεση με το απλο! Αυτο σημαινει οτι αντεχει πιο πολυ! Ακομα και τα γυαλια που ειναι αλεξισφαιρα παλι ραγιζουν αλλα αντεχουν!

alexandratos

Σχεδόν όλα τα σχόλια είναι απολαυστικά, τα ευχαριστήθηκα. Συμπαράσταση στον Ηρακλή για την σπασμένη οθόνη. Προσοχή στις γωνίες κλίσης λοιπόν!

Β βασιλης

Ρε παιδιά. Μη τρελενεστε, θα αλλάξει το παιδι ένα digitizer και ολα μια χαρά.. Σιγά τα ώα, όλοι λέτε κρίμα το τηλ, πάει..κτλ.
Και όσο για τις αντιπροσωπείες κτλ, απλα ή όλοι είναι άσχετοι (πραγμα δύσκολο) ή παραπληροφορούν τον κόσμο για να βγάζουν επιπλέον λεφτά, εμένα όταν έπεσε και έσπασε του tab το digitizer, περσυ τον φεβρουάριο, πήρα στη sammy, μου δίνουν το τηλ απο το service τους, και τους λέω, θέλω να μάθω κόστος κατασκευής του digitizer και κόστος να το βάλετε…η απάντηση;
τι είναι αυτό;
Ρε του λέω πλακα με κάνεις; το γυαλι που είναι πανω απο την οθόνη (χοντρικά)
Μου λεει αυτό είναι.η οθόνη..
Ρε του λέω ή εισαι άσχετος ή με κοροϊδεύεις, πάρε το τηλ μου και πάρε με όταν διαφωτιστεις να μου πεις…
Μετά απο ώρα, 250 ολα μαζι μου λεει…
Ευχαριστώ πολύ, γεια σΑς.
Το παράγγειλα απο κίνα μαζι με μεταφορικα 16,32, ολόιδιο και φυσικά παίζει τέλεια..

Β βασιλης

«…πλακα με κάνεις»; φωνάζει απο μακριά το απο που είμαι…

Iraklis

Μιλησα με service Ελλάδος:
60 ευρα + μεταφορικα πανε ελα.
Ενα ~80αρι ολα μαζι τη στιγμή που το digitizer έχει 42 dolars μαζι με μεταφορικά.

Ενω τιποτα δε θα χε συμβεί αν είχα θηκούλα σιλικόνης. Ηθικό διδαγμα λοιπον: Η προστασία είναι το παν. *και* στα σμαρτφονς. :p

Χάρης

To ίδιο κινητό έχω του έχω βάλει θήκη σιλικόνης βέββαια και όσες φορές εχει πέσει δνε έχει πάθει τίποτα.ΘΑ πρέπει να πάρω και κάλυμμα για την οθόνη γιατί μέχρι τώρα που πέφτει κάτω μόνο από την αντίθετη

Β βασιλης

Μαζι με τα περαστικα τόσο;

MrGmtos

Μου έπεσε την ώρα που τράβαγα βίντεο απο τα 2 μέτρα το Αlcatel OT-990 με την οθόνη κάτω και δεν έπαθε τίποτα…ΤΙΠΟΤΑ!! Σαν να μην έγινε ποτέ!

Παναγιώτης

Καλημερα και χρονια πολλα
Εγω θα ηθελα να πω το οτι οταν ενα κινητο πεσει απο υψος 30 εκατοστων δεν αναπτυσει τοση ταχυτητα ως αποτελεσμα το γυαλι να σπασει . Ολα τα εξαρτηματα του κινητου εχουν και εναν βαθμο ασφαλειας που σηγουρα δεν θα ηταν μια πτωση απο τα 30 εκατοστα. Συμφωνα με την εικωνα εχει ενα χτυπιμα στην πανω αριστερη γωνια και αλλα δυο μετοπικα στην οθονη του κινητου . Αυτα απο μενα ευχομε καλες γιορτες και ο νεως χρονος να σας βρει με χαρα και ενα καινουργιο κινητο στον φιλο μας Ηρακλη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iraklis

To έχουμε εξαντλήσει το θέμα πιστευω.
Εάν εχεις ενδοιασμούς πιασε το κινητο σου απο μια γωνια και αστο να πεσει. Ελεος όλοι έχουμε γίνει ιατροδικαστες και εμπειρογνώμονες :p
με μετωπικη στο γυαλι το gorilla δε σπαει. Αν είναι παρα πολυ δυνατό το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, τοτε σπαει και η LCD μαζι. FYI. 😉

Παναγιώτης

1)Μια οθονη ειναι πιο ευκολο να σπασει με μετωπικη συγκρουση παρα με μια συγκρουση σε γωνια με το κινητο καθετα στην επιθανια συγκρουσης (ειναι απλα στοιχεια μηχανων,αντοχη υλικων και η φνωστη σε ολουσ φυσικη)
2)οταν μια επιφανια ειναι χαραγμενη/σπασμενη , η επιτρεπωμενη δυναμη οπως και ο βαθμος ασφαλειας μειωνεται
Τωρα δεν ξερω αν το κινητο σου ηταν ελατωματικο η οχι.
Δεν ειμαι εμπειρογνωμον αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως μια πτωση απο τα 30 εκατωστα προκαλεσε τετοια ζημια σε γυαλι.
υ.γ. Το gorila glass δεν θεωρειται αυθραστο αλλα ΑΧΑΡΑΚΤΟ.
!!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!!!!!!

Β βασιλης

Δεν ξέρω.για την φυσική κτλ αλλα και το δικο μου digitizer (galaxy tab)έσπασε σε πέσιμο υπό γωνία..στα ίσια.δε νιώθει τπτ, τυχαίο; ίσως…

kostascool

Παιδια το γοριλο γυαλι δεν ειναι κυριος για γρατζουνιες και πεσιματα αλλα χρησιμοπιοιτε κυριος σε μεγαλες οθονες για τιν αντιστασι που εχει το γυαλι στις υψυλες πιεσις. οκ ?

dimkou

Σαν ομοιοπαθης και κατοχος ιδιου κινητου εχω να πω πως μου εκανε φοβερα αρνητικη εντυπωση οταν μετα απο πτωση απο υψος 0.5 μ με την οθονη προς τα κατω το γοριλογυαλι εγινε θρυψαλλα και μενα και αναγκαστηκα να σκασω 70 ευρωπουλα για αντικατασταση.Οποτε φιλε Ηρακλη ξερω καλα πως νιωθεις..Τι να κανουμε οπως λενε…shit happens!!Περαστικαα

Ελενη

Το ιδιο ακριβως επαθα και εγω και μην σου πω χειροτεραα..
Οσοι το εχουν δει εχουν τρελαθει γιατι δεν εχουν ξαναδει κατι παρομοιο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.