LG Optimus 7, Δεν θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

Η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 της πρώτης και δεύτερης γενιάς smartphone με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft WP7 αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους. Πολωνός κάτοχος του LG Optimus 7 που επικοινώνησε με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας του και έλαβε την απάντηση ότι το κινητό του δεν θα αναβαθμιστεί σε WP7.8.

Η νέα έκδοση εκτός από την a la Windows Phone 8 κεντρική οθόνη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο τι άλλο θα φέρει σίγουρα όμως όσα μοντέλα αναβαθμιστούν θα λάβουν φρέσκο αέρα.

, LG Optimus 7, Δεν θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

, LG Optimus 7, Δεν θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis Charp

Εντάξει μας έπεισαν εκεί στην ms…θα πάρουμε android η ios!

steliosk2000

Ναι ….
Ευχαριστώ πολύ που εμπιστευθηκα την Microsoft…που δεν πήρα πάνω από 1 και μόνο αναβάθμιση….
Και τώρα και αυτό στο καπάκι….Ok,thanks!

Konstantinos Ath.

Δεν νομίζω να το επιτρέψει αυτό η MS. Η πολιτική της είναι να πέρνουν όλες οι συσκευές τις κύριες αναβαθμίσεις που αφορούν το λειτουργικό!

Απλά αναμονή μέχρι νεωτέρας…

Andy

Η LG δεν είναι μέλος του αρχικού line up των εταιρειών που θα λανσάρουν κινητά με WP8. Οπότε κατά μία έννοια είναι “λογικό” να μην αναβαθμίσει τα κινητά της σε WP7.8, στο πλαίσιο μίας ενδεχόμενης γενικότερης “εγκατάλειψης” της πλατφόρμας WP.

Μακάρι να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της και οι υπόλοιπες εταιρείες, όπως πολύ φοβάμαι, και ειδικά στα WP πρώτης γενιάς.

Και το λέω αυτό γιατί την έχω πατήσει ήδη μία φορά, ως κάτοχος του Trophy, για το οποίο η HTC δεν έδωσε ποτέ το Tango, με το πρόσχημα του bug στο Wi-Fi και με “υποσχέσεις” για διόρθωση σε μελλοντική έκδοση. Γι’ αυτό το λόγο ποντάρω πολύ στη διάθεση του WP7.8.

GiannisMix

Αμα δε μου την δωσει εχω φυγει απο τη Mcrosoft με τη πρωτη ευκαιρια. Την εχω υποστηριξη με τα λεγομενα μου πολλες φορες.. Ημουν παντα ευχαριστημενος απο το optimus 7 αλλα ως εδω. Αν δεν δωσει αναβαθμιση τοτε με βλεπω να ξανακολουθω τα WP μονο σε κανενα surface phone (αν βγαλει) ή μονο στη ΝΟΚΙΑ λογο ΝΟΚΙΑ!!

billy

Θα εχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη για το αν αναβαθμιστει η πρωτη φουρνια καθολου ή κατα περιπτωσεις. Ως κατοχος optimus7 θα μου κακοφανει

MDF

τα παραπονα σας στην lg και οχι στην ms. βεβαια και στο ανδροιντ τα ιδια κανει οποτε δεν νομιζω να περιμενε κανεις καλυτερη συμπεριφορα και εδω

ΓιαννηςΑτλ.

Είδαμε και τα Lumia 610,710,800,900 που δεν θα αναβαθμιστούν στα 8, και θα παρουν 7.8 . Να προσεχει η MS για να μην φτάσει και σαν το Android

giorgos

LG είναι μια εταιρεία που δεν και πολύ ασχολείται μετα τιν πουλήσει για τα προϊόντα τις…

GiannisMix

Παιδια μη κραζετε την LG!!
Συμφωνα το αρθρο της wikipedia η microsoft εχει δωσει την εξης ανακοινωση οσον αφορα ενα απο τα χαρακτηριστικα της εκδοσης WP8 : “Minimum 18 month support of Windows Phone updates to WP8 devices”.
Κατι αναλογο θεωρω πως οφειλε να εχει κανει και με τις προηγ εκδοσεις. Φερει τεραστιο μεριδιο ευθυνης η Microsoft.
Για του λογου το αλειθες: https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone_version_history

Konstantinos Ath.

@GiannisMix

Το 18μηνο έχει περάσει… Εγώ αγόρασα το trophy Νοέμβρη του ΄10 (και φυσικά το έχω ακόμη)

Άρα το λειτουργικό υπήρχε άσχετα με το πότε κυκλοφόρησε η συσκευή.

Και τέλος, αναφέρει “support” και όχι updates. Bugs δλδ!

Οπότε με το καλό το Lumia 920 😉

GiannisMix

@Konstantinos Ath λεει καθαρα “18μηνη υποστηριξη σε windows phone αναβαθμισεις” (support of Windows Phone updates ) και αναφερεται καθαρα για τα νεα WP8 και οχι τις προηγ γενιες πουα ανηκουμε εμεις. διαβασε ολο το αρθρο της wiki ισως να μη το εξηγησα καλα

Konstantinos Ath.

@GiannisMix

Εγώ το μεταφράζω ως “υποστήριξη των windows phone updates”.

Για να έλεγε “υποστήριξη σε windows phone αναβαθμίσεις” πιστεύω πως θα έπρεπε να γράφει “support to/for Windows Phone updates” (Ας πει και κάποιος 3ος τη γνώμη του).

Αλλά το ίδιο ισχύει και για τα WP7.X – 18μηνη υποστήριξη…

Όπως είπα και στην αρχή, ο καιρός θα δείξει – οπότε αναμονή & υπομονή!

md03582

https://www.pcworld.com/article/254695/lg_no_more_windows_phones_planned.html

Η LG μου φαινεται το επελεξε (..LG has made its disinterest official.). Το htc trophy που ηταν επισης πρωτης γενιας θα αναβαθμιστει κανονικοτατα.

Παπαδόπουλος Σωτήριος

Μάλλον ξεχνάτε το ιστορικό των αναβαθμίσων των Windows Phone 7. Καταρχήν τα open market κινητά είναι ευθύνη της Microsoft ενώ τα branded των εταιρειών κινητής. Ο παραπάνω user δεν μας λέει αν είναι open ή branded αν και απ’οτι καταλαβαίνω είναι branded και η εταιρεία δεν νοιάζεται για την αναβάθμιση του.

Η αναβάθμιση των open που έχουμε οι περισσότεροι είναι θέμα Microsoft. Δεν νομίζω να μας απογοητεύσει.

Nick Sfac

Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να αγοράσω οποιοδήποτε προϊόν LG… Καλύτερα να μείνω χωρίς τηλέφωνο… ΝΟΚΙΑ 4 EVER! Και δεν φταίει η Microsoft… Εσείς φταίτε που εμπιστευθήκατε την LG!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.