LG Optimus Black, Αναβαθμίστηκε στην έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Από εχθές το πρωί ξεκίνησε η αναβάθμιση του LG Optimus Black στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Αναφερόμαστε σε Έλληνες χρήστες που μας ενημερώνουν για την αναβάθμιση στο email του Techblog. Κάλιο αργά παρά ποτέ για το Optimus Black όμως η εταιρεία θα πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της και να βάλει σε ένα τακτικό πρόγραμμα αναβαθμίσεων όλα τα νέα της μοντέλα.

LG Optimus Black, LG Optimus Black, Αναβαθμίστηκε στην έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pmx

Ευτυχώς γιατί το τελευταίο της update για τη 2.3 ήταν χάλια,το κινητό όλο κολούσε !

sakisq_87

Η αναβαθμιση αργησε…ενα χρονο!!

Θανάσης

έλα δεν το πιστεύω….. χαχαχα στο τσακ τη γλίτωσα και δεν πήρα τη συγκεκριμένη συσκευή…

Akis

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως! Τι να πουν όσοι εκείνη την εποχή πήραν το Huawei u8800 ας πούμε με μια αναβάθμιση σε Gingerbread full of bugs..

κυριακη

υπαρχει τροπος να ξαναγυρισω στην 2.3 ?
μπορει να κολουσε καμια φορα αλλα μου αρεσε περισοτερο

stefancfu

Απο 20/12 εχω λάβει την ενημέρωση.. Ολα κάλα μονο θέμα με την μπαταρια.Ταχυτερο αλλα πνίγεται απο την 4.0.4

Γιωργος

λες και πηρα αλλο κινητο φανταστικο και σκεφτομουν να το πουλησω…….

Χρηστος

Το Lg optimus 3D θα αναβαθμιστει ποτε;Ξερει κανεις;

Νικολαος

Επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενα τοσες μηνες κ τωρα ηρθε !!!!

tave

Και το Optimus 2X πηρε την 4.0.4 μου την εκαναν απο το servise της LG. Πολυ ωραιο στην εμφανιση αλλα ακομα κολαει αρκετα. Εχω ICS εδω και μια βδομαδα και η μπαταρια να κραταει το πολυ 2 μερες με μετρια χρηση. Με 2.3 κρατουσε τουλαχιστον 3..

ΔΑΚΗΣ

ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ……ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΝΙΚΟΣ

Εμένα γιατί δεν με το αναβαθμίζει; Δεν έχει ενημέρωθει ακόμα!

kagkouronnie

Γεια σας παιδια,
προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω του PC Suite 4 αλλά δεν γίνεται.
Μπορεί κάποιος που το έκανε να με βοηθήσει??
Ευχαριστώ!!!

Steve Kaka

Μιας και την πάτησα… δε ξέρω πως κιόλας και μου έμεινε το κινητό στα χέρια να μην ανοίγει, κόλλησε στην οθόνη ότι κάνει αναβάθμιση… ενώ έκανα την τυπική διαδικασία αναβάθμισης, στο τσακ γλίτωσα την τεχνική εξυπηρέτηση της LG… Και μετά από πολύ ψάξιμο νιώθω τώρα σαν να πήρα καινούριο τηλέφωνο… Για να μην παιδευτεί κανείς άλλος είτε του έμεινε το κινητό στο χέρι είτε δεν κάνει την ενημέρωση παραθέτω τις διασυνδέσεις που θα βοηθήσουν να το κάνετε μόνοι σας. Ο οδηγός : https://www.hackmyandroid.com/optimus-black-p970-official-ics-update/3299 μέσα στον οδηγό υπάρχει διασύνδεση για το εργαλείο smart flash : https://hotfile.com/dl/143853325/ed430ad/SFT.rar.html κι αν δε δουλεύει η διασύνδεση με μια αναζήτηση το βρίσκεται άμεσα. Ο κωδικός που θα χρειαστείτε για να αποσυμπιέσετε το εργαλείο είναι radkor@XDA Το αρχείο ενημέρωσης : https://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1 ή https://d-h.st/zkU ή https://d-h.st/Zu7 για τα 2 πρώτα αρχεία θα χρειαστείτε το εργαλείο για να κάνετε εξαγωγή : https://www.mediafire.com/?xbxacly4195v7xb ή https://www.box.com/s/9bdff87518791ff8ca59 και ο οδηγός του εργαλείου : https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1692191 Η μετάφραση του βασικού οδηγού : Τρέξτε το B_SmartFlashTool_Extern.exe Επιλέξτε την καρτέλα ROM copy D/L Στην επιλογή λειτουργίας επιλέξτε “Normal mode”. Στο CP bin, επιλέξτε το .fls αρχείο. Στο AP bin, επιλέξτε το .bin Στη συνέχεια κλείστε το κινητό σας, βγάλτε την μπαταρία και ξαναβάλετε την. Πατώντας συνεχόμενα… Συνέχεια »

miros

γυρω στα 170 ευρω που μου το πουλανε μεταγχειρισμενο υπαρχει τιποτα καλυτερο?

tave

@miros 170 πουλαω κ εγω το Optimus 2X με microSD 32GB και 4-5 θηκες!

miros

ειναι ακομα στην εγγυηση?

tave

@Miros ειναι ακομα στην εγγυηση για 1 χρονο. Δωσε μου ενα mail να σου στειλω πληροφοριες

kiriakiet

οτι μου εκανε στην 2.3 που μετα απο 15 μερες απο την επισημη ανακοινωση της αναβαθμισης εμενα ξεσκαλωσε και την πηρε ετσι και τωρα ολοι λενε πως την εχουν ηδη την 4.0 και εμενα λεει πως εχω την νεοτερη..

Μιχαλης

Ποιο Port COM Πρεπει να επιλεξω???

Mixalis

SOS Steve Kaka….ξεκινησα την διαδικασια και περιπου στο 70% μου εβγαλε ενα ωραιοτατο ERROR! εχω παγωσει και δε ξερω τι να κανω…

kiriakiet

ολα κομπλε την πηρε χτες απο την επισιμη σουιτα της LG..απιστευτο και ομως αληθινο..ομως λοιπουν καποια πραγματακια το ποιο ενοχλητικο ομως ειναι το πληκτρολογιο των μηνυματων οταν το γυρνας σε κλασικο τα ελληνικα τα βγαζει διπλα πχ αβγγ δεζζ ηθιι κλμμ και παει λεγοντας κανεις αλλος με αυτο το προβλημα ¨?

Steve Kaka

@Mixalis Εμένα μου κόλλησε όταν έκανα επίσημα αναβάθμιση με το επίσημο λογισμικό της LG.
Στην πρώτη επανεκκίνηση που έκανε κόλλησε, έδειχνε μόνο ότι έκανε αναβάθμιση και όσες φορές κι αν το ανοιγόκλεισα, αν και ανοιγόκλεινε μόνο βγάζοντας τη μπαταρία, μου ξαναέβγαζετο ίδιο μήνυμα και έμενε εκεί.
Με τον παραπάνω τρόπο κατάφερα να γλιτώσω μια επίσκεψη στην υποστήριξη της LG. Πιστεύω ότι αν ξανακάνεις την διαδικασία απ’ την αρχή προσεκτικά θα φτιάξει το κινητό σου.
Ποιό com port πρέπει να επιλέξεις μπορείς να το δείς μέσα απ’ την διαχείριση συσκευών του υπολογιστή σου. Σε αρκετούς επίσης οδηγούς αναβάθμισης λένε να απενεργοποιήσεις το LGE Mobile USB Modem, επίσης απ την διαχείριση συσκευών. Πιστεύω να καταφέρεις να επαναφέρεις το κινητό σου.

Μιχαλης

OK All good! Τα καταφερα! ειχα κανει την εξυπναδα να βγαλψ την SD card! Μολις την εβαλα πισω δουλεψε μια χαρα! Αλλο τηλεφωνο! Βεβαια μου περασε γρηγορα ο ενθουσιασμός…κανει συνεχεια μονο του Scanning media files και ολο μου λεει στα apps που εχω εγκαταστησει “application not installed” με αποτελεσμα να θελει restart και μετα οποτε του ξαναερθει παλι το ιδιο! Ψιλοαπογοητευση! Εχει κανεις καμια ιδεα???

Steve Kaka

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές και να κάνεις μια full επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Κάνε κι ενα format την κάρτα sd.
Φρόντισε όμως να έχεις αποθηκευμένες όλες τις επαφές σου ( όχι μόνο τις επαφές… ) στο gmail κι όχι στο τηλέφωνο έτσι ώστε μετά την επαναφορά και συνδέοντας το κινητό στο gmail να επανέλθουν και να μήν τις χάσεις.
ή με κάποιο άλλο τρόπο να πάρεις backup των επαφών σου. είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω συσκευής στην sd… κάπως…. 😉

Μιχάλης

Λοιπόν αυτό που περιέγραψα συμβαινει γιατι με καποιο τρόπο “πεταει” την DS κάρτα και ξαφνικά δεν την διαβαζει παρά μόνο αν κανω reboot. Μου το κάνει αυτό 2-3 φορές την μερα! Αλλαξα καρτα φορμαρισμενη, έκανα 3-4 φορες επαναφορα και τιποτα! Το πήγα τελικα στην LG και αφου το έλεγξαν μου είπαν οτι εχει προβλημα η μπαταρία αλλα δεν σχετίζεται με αυτό που περιγραφω! Το πρόβλημα με την κάρτα, λεει δεν το παρουσίασε! Ετσι δεν έκαναν τίποτα και ετοιμάζομαι να το πετάξω και να μην ξαναπλησιάσω σε συσκευή LG για την επόμενη 5ετία τουλαχιστον…

Steve Kaka

Μια ανορθόδοξη πρόταση…
Δοκίμασε στις ρυθμίσεις->σύνδεση PC->τύπος σύνδεσης USB, να βάλεις Φόρτιση μόνο.
Βάλε κι ένα τίκ στο Ερώτηση στη σύνδεση…
Και στις ρυθμίσεις->επιλογές προγραμματιστή->εντοπισμός σφαλμάτων USB, βάλε κι εκεί ένα τίκ.
Γενικότερα προτείνω να πειραματιστείς μ αυτές τις ρυθμίσεις,
Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις unmount και mount ξανά την κάρτα απ τις ρυθμίσεις->αποθήκευση->αφαίρεση κάρτας SD.
Να κάνεις διαμόρφωση στον υπολογιστή σου μ αυτό https://www.sdcard.org/downloads/formatter_3/
Και φυσικά το πιό βασικό ίσως βγάλε την κάρτα και τρίψτην καλά στους ακροδέκτες.
Μια αναζήτηση στο google επίσης δέ βλάπτει….

Μιχάλης

Αυτα που πειγραφεις τα εκανα ΟΛΑ εκτός του format που το εκανα απλα απο τα windows. Οσο για την καρτα οχι μονο την ετριψα, της εβαλα και σπρευ επαφων την καθαρισα τελικα πηρα αλλη που την τοποθετησα χωρις να την ακουμπησω με γυμνα χερια και παλι τα ιδια! Οταν την κανει μονο του unmount δεν μπορεις να την κανεις παλι mount. Θεωρει οτι δεν ειναι καν τοποθετημενη! Μονο με ρεσταρτ επανερχεται για καποιες ωρες (;) και φτου κι απ’την αρχή! Παω για Samsung μερια!

thodoris

επιτέλους! την έκανα σήμερα και το κινητο ειναι ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!! μετα απο τοσο καιρο το εκαναν! τωρα ποια αρχιζω να συμπαθώ παλι το κινητο μου

mayhem267

4.0.4 δεν θελαμε ? καλα να παθουμε. με την 2.3 τουλαχιστον δεν κολλαγε ετσι. ειναι βαρια η τεσσαρα παιδια γιαυτο το κινητο. .με 512ram τι περιμεναμε δηλαδη ? μακαρι να κανουνε κανα update αλλιως παμε για καινουργια συσκευη. αυτο που θελει η lg και γενικα οι εταιριες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.