LG Optimus Black P970, Φωτογραφίες, βίντεο, τεχνικά χαρακτηριστικά [HQ]

LG Optimus Black το πρώτο smartphone με οθόνη τεχνολογίας NOVA που υπόσχεται υψηλή φωτεινότητα και ευκρίνεια ακόμα και σε συνθήκες με έντονο φως όπως του ήλιου και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 50% σε σχέση με τις οθόνες LCD και AMOLED. H οθόνη NOVA είναι ιδανική για διάβασμα κατά το σερφάρισμα στο ίντερνετ.

LG Optimus Black P970
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αβαβαθμίσιμο σε 2.3)
Επεξεργαστής: TI OMAP 3630 1GHz
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4 ίντσες, 800×480 pixels, τεχνολογίας NOVA
Κάμερα: 5 Megapixel και δεύτερη κάμερα
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: δέχεται έως και 32GB
micro USB, GPS, Wi-Fi direct, DLNA, HDMI mirroring, Bluetooth
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 121×63.5x 9.2 χλστ.
Βάρος 109 γρ.

, LG Optimus Black P970, Φωτογραφίες, βίντεο, τεχνικά χαρακτηριστικά [HQ]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitriskatom

ποσο περιπου θα στοιχιζει?

Υ.Γ Θα βγει κανα νεο smartphone τωρα το 2011 κατω των 400 ευρω?

Γεωργία Κ.

Πολύ ωραίο βιντεάκι! Είναι το διπύρινο αυτό σωστά; Μου άρεσε πολύ η οθόνη του και δεν περίμενα ότι θα έβαζε δίπλα άλλες συσκευές για σύγκριση. Απ’ ότι κατάλαβα έβαλε δίπλα το iphone 4, htc desire hd και άλλα; Απ΄ότι φαίνεται έχει τεράστια διαφορά. Και σου δείχνει ότι κρατά και περισσότερο η μπαταρία.
Το ερώτημά μου είναι το εξής, θέλω να πάρω κινητό, άρα αξίζει να περιμένω για διπύρηνα; Και πότε βγαίνουν; Φοβάμαι μήπως αργήσουν πολύ να έρθουν Ελλάδα. Σίγουρα θα προτιμούσα ένα htc κινητό αλλά είναι κοροϊδία να πάρεις ένα κινητό 600€ και σε λίγους μήνες να βγουν τα διπύρηνα!
Και για τέλος η LG με εντυπωσίασε που το βγάζει και πρώτη αλλά την φοβάμαι λίγο την εταιρεία. Ήμουν κάτοχος κινητού της LG και με είχε απογοητεύσει οικτρά…

Βαγγέλης

Και αλλη τεχνολογια; Καλο για εμας, αλλα ηδη αρχιζω να μπερδευομαι.

Κωστας

Μπραβο στην LG

Manos

μαλλον δεν θα ειδανε το xperia arc που ειναι 8.7mm αλλα παρολλα αυτα ενα πολυ καλο smartphone

John

Δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχει με το Optimus 2X…

John

Α ναι σωστα. Οποτε δεν υστερει καπου με το 2X, αλλα υπερτερει κιολας στην οθονη!

Γεωργία Κ.

Ξέρετε πότε έρχεται Ελλάδα; Και τιμή;

FaTaL_ErrOr

Τούμπανο!!!

orestis

Πολύ καλο το κινητό! Γενικότερα πολλά αρχίζουν και μπαίνουν στο παιχνίδι! Εγώ πάντως κάτι περιμένω απο τη νοκια. Κάτι καλό! Τσάμπα ελπίζω?

Γιώργος Ταχ.

Ναι όντος πολύ καλό φαίνεται.
χρειάζεται ένα handson για να πειστούμε

Solon

Επιτέλους. Ένα πρωτοκλασσάτο κινητό με οθόνη 4′ και μάλιστα πολύ καλή.
Μάλλον η επόμενη μου αγορά μετά το Desire HD.

DJTaurus

Θα σας πω εγω τιμη….pre order απο το expansys 800 ευρω hahaha….εδω βαλανε το nexus s κοντα στα 700 οι αθεοφοβοι.Περα απο την πλακα γυρω στα 600 ευρω το υπολογιζω και λιγο πιο ψηλα θα κοστιζει το GS2 οταν ανακοινωθει και το Moto Atrix αν τελικα ερθει ευρωπη.

Emmanuel

τα 2 άλλα κινητά που φαίνονται είναι το Samsung Galay S με SuperAMOLED και το iphone4 με Retina

Nightmare

https://www.youtube.com/watch?v=lUX-S2MpuNE&feature=channel
αυτή είναι η τόσο φοβερή οθόνη??

George

Γιατί ρε συ;ΜΙα χαρά οθόνη έχει….και για να καταλάβεις πόσο φωτισμό έχει,τα πλήκτρα φής υποτίθεται οτί είανι ενεργοποιημένα και ίσα ίσα που διακρίνονται…

fred

πολυ ωραιο τηλεφωνο

Grigsgr

Γιατί πρέπει το οτι τα smartphones αποκτούν και δεύτερη κάμερα να είναι γεγονός και άξιο ΑΝΑΦΟΡΑΣ λες και έγινε τίποτα το τρομερό. Κάτι που σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα κινητά εννοείται οτι θα υπάρχει σε αυτή την κατηγορία θεωρείται πρωτοπορία.
Τι είναι αυτό το κακό να μην μπορείς να κάνεις βίντεο κλήσεις με αυτές τις συσκευές.

vaskor

Το καλύτερο που παίζει! Οι δύο πυρήνες του δίνουν ασυναγώνιστη ταχύτητα. Δε λαγγάρει ποτέ.
Έχω το Samsung i9000. Ακόμα και με το 2.2 Froyo που πρόσφατα πέρασα, κολλάει μερικές φορές και δεν είναι της ταχύτητας του iphone 4 που είχα πριν αυτό. Με τίποτα. Ίσως και να μην το φτάσει ποτέ τελικά και αυτό υποθέτω λόγω του λογισμικού του. Το Android δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την Apple…Τουλάχιστο το διπύρηνο LG Optimus θα το συναγωνίζεται εύκολα. Βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών βέβαια το ξεπερνάει.

Κώστας

Απλά τέλειο!!!!!

spiros

Μιά χαρα μας τα λέει ο Κώστας γιατί είναι από τους μόνους που κάνουν σοβαρές δουλειές σε επίπεδο site . Εγώ πάντως όσα ελληνικά blogs και sites να κάνουν κάτι παρόμοιο απλά αντιγράφουν ειδήσεις copy-paste από άλλα sites & blogs ! Εγώ αυτό που έχω καταλάβει το καλοκαίρι που πρώτη φορά επισκέφτηκα το techblog βρήκα έναν blogger που απλά ασχολείται σοβαρά με τη δουλειά του και αγαπά τον κόσμο που επισκέπτεται το site του όπως αγαπάμε και μεις το site και γενικά τον Κώστα σαν χαρακτήρα.Μέσα απο τους διαγωνισμούς , τα βιντεάκια στο youtube , τα Workshops (που δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα γιατί μένω Κέρκυρα – αλλά έχω ακούσει ότι περνάνε τέλεια όσοι πάνε) Θέλω να πω με απλά λόγια ότι ο Κώστας είναι από τους μόνους blogger που έχουν επαφή με τους επισκέπτες του είτε μέσα από το facebook (δεν έχω αλλά βλέπω που και που τα θεματάκια και τα σχόλια εκει) είτε μέσα από τα workshops τελικά. Ελπίζω και άλλοι φίλοι του TechBlog να εκφράσουν την άποψη τους……… Κώστα συνέχισε την καλή δουλειά και μην ανησυχείς , άσε τους άλλους τους ζηλιάρηδες . Αγαπάμε TECHBLOG 🙂 Και όλα αυτά απο μένα τον Σπύρο Κ. Από Κέρκυρα… Συνέχεια »

Γεωργία Κ.

Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο. Και εγώ που γενικώς το ψάχνω το θέμα και θέλω να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στην τεχνολογία και συγκεκριμένα με τα κινητά το teckblog είναι στους σελιδοδείκτες μου. Δεν περνάει μέρα που να μην τσεκάρω για να ενημερωθώ.
Σίγουρα σε κάποιους αρέσει το site σε άλλους όχι. ΕΜΑΣ που μας αρέσει, εδώ θα μείνουμε.
Keep up the good work!

υ.γ.: Εγώ 31 ετών, για να δείτε ότι υπάρχει μεγάλη γκάμα ηλικιών που απλά λατρεύουν την ενημέρωση και τα hands ons του Κώστα, που προσωπικά δεν γνωρίζω, αλλά μ’ αρέσουν πολύ.
Και μια ερώτηση. Γνωρίζετε πολύ κόσμο που να κάνει ελληνικό hands on κλπ. τόσο καλά;
Για μια ακόμη φορά πολύ καλή δουλειά!

xristos

η οθόνη του iphone είναι πολύ εξωπραγματική στο βίντεο….και πάλι όσο καλά και να είναι τα specs του κινητού πιστεύω οτι η lg είναι εταιρία της δεκάρας και σίγουρα θα υπάρξουν πολύ καλύτερα κινητά σε κανένα μήνα…

xristos

επίσης εξωπραγματική είναι η οθόνη του galaxy s

Ovios

κώστα έισαι σίγουρος οτι είναι 2πύρινο γιατί νομίζω ότι μονοπύρινο και πώς το 2πύρινο είναι το LG optimous 2x P990
https://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php

giannis

πω μου τρέχουν τα σάλια…

giannis

και λογικό το βλέπω για την οθόνη. Η lg είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πάνελ και μάλιστα στα ips κάνει παιχνίδι μόνη της. Λογικό είναι να κρατήσει το πιο φωτεινό πάνελ για τη πάρτι της. Όταν με το καλό φτιάξει στην apple αντίστοιχο πάνελ για το νέο iphone θα βγάλει ακόμα καλύτερο για τον εαυτό της κοκ. Ότι έγινε με τη cpu για galaxy/iphone4 που κατασκευάζει η samsung. Πάντα έτσι δε γίνεται εξάλλου? o καθένας για την πάρτι του?

Thodoris.P

Αμαν πια αυτη η LG σαν την πορσε ειναι τοσα χρονια σχεδιο στα κινητα τησ δεν εχει αλλαξει.Ειναι κριμα κινητα με τοσο καλα χαρακτηριστηκα να ειναι τοσο ουδετερα στον σχεδιασμο

AlexandrosP

TI OMAP 3630, μονοπύρηνος, χρονισμένος στα 1000 MHz.

Πληροφορίες βρήκα εδω ( https://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2708&c=lg_p970_optimus_black ).

Θεωρώ πως το pdadb είναι ένα απο τα πιο αξιόπιστα sites οσον αφορά specifications!

(Spam-άρισμα, spam-άρισμα!!! xD)

jojos

η lg ειναι εταιρια της δεκαρας?
χωρεις να εχεις δει το κινητο απο κοντα ξερεις εσυ πως ειναι καλυτερο το Iphone 4?
πωπω πιπιλα με το iphone 4
ας ορημασουνε καποιοι εδω πρωτα η καλυτερα να μασανε παρα να μηλανε.
ειμαι κατοχος του κινητου το κινητο ειναι πολυ καλο εχω κανει συγκριση με το Iphone 4 εχει εξισου καλη οθονη
κ ποιο πριν ειχα
htc deisre-htc desire s-htc hd2-htc htc desire hd-nexus one -nexus s-galaxy s-iphone 4-xperia arc
για μενα προσωπικα δεν υπαρχει λογος αγορας 2πυρηνουν κινητου ειναι παπατζα…
καθε αλα παρα ουδετερο στον σχεδιασμο ειναι οποιος το εχει δει πανεμορφο λεει κ εγω που χω περασει απο τοσα κινητα το ιδιο λεω.
σοφος ο γιαννης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.