LG Optimus Black, Επιτέλους διαθέσιμη η ελληνική αναβάθμιση σε 2.3 Gingerbead

Η αναβάθμιση του LG Optimus Black σε Android 2.3 Gingerbread, είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους κατόχους της συσκευής, στην επίσημη ιστοσελίδα της LG Electronics Ελλάς. Μεταξύ άλλων η εταιρεία αναφέρει: “Ευχαριστούμε θερμά για το πολύτιμο feedback σας, που βοήθησε στη βελτιστοποίηση της αναβάθμισης και ζητούμε συγνώμη για την όποια καθυστέρηση. Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της προσπάθειας βελτιστοποίησης των υπηρεσιών μας προς όλους εσάς.”

Διαδικασία Αναβάθμισης Λογισμικού
Για να εγκαταστήσετε την έκδοση Android 2.3 OS στο smartphone σας, επισκεφτείτε τη σελίδα LG Mobile και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
1. Επισκεφτείτε τη σελίδα της LG (https://www.lg.com)
2. Επιλέξτε τη χώρα σας
3. Επιλέξτε “Εξυπηρέτηση & Υποστήριξη > Υποστήριξη κινητού τηλεφώνου”
4. Επιλέξτε τον κωδικό μοντέλου της συσκευής σας.
5. Κάνετε κλικ και εγκαταστήστε το “WINDOWS Οδηγός USB”
6. Κάνετε κλικ στην “Αναβάθμιση Λογισμικού” και τρέξτε το αρχείο “.exe”
Το εργαλείο υποστήριξης LG Mobile θα εγκατασταθεί αυτόματα στον υπολογιστή σας.
7. Συνδέστε το smartphone στον Η/Υ χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.
8. Πατήστε “Start Updating”
Σημείωση: Το κουμπί “Start Updating” ενεργοποιείται μόνο εφόσον υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση λογισμικού
9. Μόλις ολοκληρώσετε την αναβάθμιση, αποσυνδέστε το τηλέφωνο.

Η LG εχει δηλώσει επίσημα ότι το LG Optimus Black μαζί με τα Optimus 2X και Optimus 3D θα αναβαθμιστούν σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Μην μας ρωτήσετε πότε!

, LG Optimus Black, Επιτέλους διαθέσιμη η ελληνική αναβάθμιση σε 2.3 Gingerbead

Kudos to stpoixriocspower

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Orestis

Δοκίμασε κανείς να κάνει αναβάθμιση??

teo

Κι εγω ετσι την εκανα στο Optimus 3D..και ολα μια χαρα.

Spyros

παιδια την εκανα την αναβαθμιση..μεχρι στιγμης ολα καλα..ωραιο widget που προσθεσαν ειναι το in touch

kurdt

Για πείτε κανένας εντυπώσεις σχετικά με καινούργια καλούδια και αυτονομία συσκευής..

texnikos

lol

lepeniotis

Όνειρο ζω… μην με ξυπνάτε

iNIkos

Ήμουν έτοιμος να πάρω το Optimus 3d και τελικά λόγω των αργών ενημερόσεων πήρα το Evo 3d. Είναι δυνατόν, να δίνουν τώρα την 2.3 που έπρεπε να μιλάμε για 4.0 ICS. Απαράδεκτοι στην υποστήριξη προϊόντων τους. Άραγε θα βγάλουνε την 4.0 στο 2ο-3ο τρίμηνο όπως λέγανε, ή θα βγεί το 2013?

Spyros

Το 2013 θα την βγαλουν..εδω απεσυραν την 2.3 οταν πρωτο βγηκε και ελεγαν οτι θα την κοιταξουν και σε ενα μηνα θα ειναι ετοιμη…αυτα μηνα Νοεμβρη…και την πηραμε Φλεβαρη…μακαρι να μεινουν μεσα στο χρονοδιαγραμμα τους για την 4.0…τωρα που την κοιταξα την 2.3(2.3.4 για την ακριβεια)εχω να πω πως το κινητο μου ειναι αρκετα ποιο γρηγορο απο οτι με την 2.2.2 και εχουν προσθεσεις μερικες ομορφες λεπτομεριες και ενα wigdetάκι που μ αρεσει ειναι το in touch που σου δειχνει μουσικη,βιντεο,εικονες,λιστες αναπαραγωγης μαζι και μπορεις να εχεις προσβαση κατευθειαν…απο θεμα μπαταριας τωρα δεν εχω αποφασισει ακομα..ισως να κραταει λιγο περισσοτερο αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι συνεχεια με wi-fi ανοιχτο..

jimsam

ρε παιδιά οι αναβαθμίσεις δεν ποιανουν πολυ χώρο στη μνήμη οπότε μειώνεται και ταχύτυτα του τηλεφώνου ή εγώ κανω λάθος; :S

Νικολας

@iNIkos Και γω στο σε αυτο το διλημα ημουν, και εκανα την ιδια ακριβως επιλογη για τον ιδιο ακριβως λογο.

meteres

Κσλησπερα παιδια.Εχω το lg p970 αγορασμενο απο cosmote μου λεει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση και μολις παει να ξεκινησει μου λεει το συγκεκριμενο μοντελο δεν υποστηριζεται.Γνωριζει καποιος κατι?Ευχαριστω.

GSM

@meteres δοκιμασε να κανεις αναβαθμηση χωρις καρτα sim

meteres

Δοκιμασα φιλε αλλα τιποτα.Υπαρχει περιπτωση λογω αργης συνδεσης λογω οτι δουλευω με στικακι της cosmote να μη μπορει να το κανει ανβαθμιση!Λιγο ”κουλο” μου φαινεται.

meteres

και κατι αλλο φιλε gsm αν πας στο site της lg γραφει πως η ενημερωση λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GSM

πρεπει να γραψεις το μοντελο LGP970 και να πατησεις τον φακο στα δεξιά

GSM

@menteres εχεις απενεργοποιημένη την μαζική αποθηκευση απο τις ρυθμήσεις;

meteres

οχι!

GSM

KANTO!!!!!!!!

meteres

Τιποτα και παλι!Ενω μου λεει πως υπαρχει διαθεσιμη εκδοση λογισμικου.Μηπως εχει κανενα προβλημα το site της lg?Τι αλλο να πω!

kiriakiet

τελικα ειναι πολυ μα……..!!! εκανα τα παντα και συνεχιζει να λεει πως η αναβαθμιση δεν ειναι διαθεσιμη !! και οταν επικοινωνησα με τεχνικο στο τηλεφωνο πριν δυο ωρες για την ακριβεια ο παναγιωτης απο το τμημα εξυπηρετησης με διαβεβαιωσε πως ειναι διαθεσιμη !!! απογοητευση παιδια !!! πουληστε τα να βρειτε την υγεια σας !!

meteres

Ειπα και εγω οτι μετα απο 16 χρονια!!!!!!! ενασχολησης με υπολογιστη και ιντερνετ δε μπορω να αναβαθμισω ενα κινητο,οπου ο ”υποφαινομενος” εχω αναβαθμισει κατα σειρα motorola defy,samsung galaxy s,htc desire καλα λεω το β……..ας ειμαι!!!!Ευχαριστω πολυ kiriakiet.

kiriakiet

κατι μου λεει πως την αποσυρανε σημερα ξανα για τεχνικους λογους !! οποιος προλαβε τυχερος ηταν !! αρκει βεβαια να μην στελνει mail σε λιγο για την πατατα που ανακαλυψε στην 2.3 !!! μπορει αυριο να ξανα ειναι διαθεσιμη !!!

kiriakiet

πρωι πρωι σημερα επικοινωνησα με LG παιδια τελικα παιζει ρολο και η εκδοση του κινητου και απο που το εχουμε αγορασει !! εμενα φοραει την v10e ,περιμενω να με παρουν τηλεφωνο να δουμε τι γινεται και θα ξαναστειλω αν τυχον βγει ακρη..Παντως σημερα λεει πως ειναι διαθεσιμη !! ασχετα αν γραφει στην οθονη του υπολογιστη μου πως η συσκευη ειναι ενημερωμενη !! αναμενω….

meteres

Εγω εχω τη v10g τη στο δ…………λο για καθε κινητο εβγαλαν διαφορετικη εκδοση;Και που ξερουμε ποιος εχει προτεραιοτητα;Οι ανθρωποι ειναι παιδικη χαρα!

kiriakiet

ακομα αναμονη…το προβλημα λενε ξεκιναει γιατι δεν το αγορασα την συσκευη απο επισημο εμπορο της LG. Η αληθεια ειναι πως το αγορασα μεσο skroytz.gr kai συγκεκριμενα απο το VNPmobiles στην αγια παρασκευη. Επικοινωνησα και με αυτους και μου ειπαν πως ειναι γερμανιας η παρτιδα και πως αν δεν βγαλω ακρη με την LG τοτε να τους το στειλω να μου κανουν αυτοι την αναβαθμιση..!! τι να αλλο να πω… Δηλαδη επρεπε να το αγορασω απο επισημο εμπορα και απο 268ευρω να το πληρωσω 400+ ?? για μα…..κες ψαχνουν ??

kiriakiet

κανενα νεο για την v10E ρε παιδια ?

meteres

Φιλε kiriakiet εγω παντως μετα απο συνενοηση με την lg hellas τους το εδωσα και θα το αναβαθμισουν αυτοι γιατι αν συνεχιζα και δε γινοταν τιποτα μπορει και να πετουσα στο πατωμα μου εσπασε τα νευρα ουτε με τα μαθηματικα στο σχολειο δε “βασανιστηκα” ετσι!

kiriakiet

φιλε meteres επικοινωνησα και εγω ξανα με την lg και μου ειπαν να περιμενω να βγει αναβαθμιση για το δικο μου που τελικα ειναι ολλανδικης προελευσης .. κατω απο το made in korea εχει τρια αρχικα που λενε την προελευση !! εμενα λεει ΝLD δηλαδη NETHERLAND.Oποτε μαλλον την εφαγα στον κωλο την συσκευη !! Εκτος αν φιλοτιμηθουν οι ολλανδοι.

meteres

Τωρα φιλε kiriakiet αφου τους το εδωσα πιστευω οτι με 2.2.2 δε θα μου το στειλουν παλι γιατι θα ειναι ”φιασκο”.Εχω ολα τα εγγραφα που αποδικνυουν πως τους το εστειλα.Τι θα μου πουν δηλ. οτι δεν εχουμε αναβαθμιση για το δικο σου επειδη ειναι αλλης χωρας?

kiriakiet

Ακου να δεις τι γινεται !!! φιλε meteres !! Ευτυχως το σαββατοκυριακο ηρθε ενας φιλος προγραμματιστης στην Αιδηψο και μου εξηγησε τι παιζει με τα κινητα android !! Οταν το πρωτοαγοραζεις συνηθως με το που βρει δικτυο ζηταει ενημερωση !! Αμα ομως κανεις την πατατα (οπως εγω) και το βαλεις να την κανει τοτε αλλαζει εκδοση λογισμικου !! με αποτελεσμα η Gingerbread 2.3 δεν μπορει να μπει στο δικο μου γιατι οι εταιριες πλεον κανουν την εξης πουστια !!! καθε συσκευη λενε δικαιουται μια αναβαθμιση !! Αν την κανεις λοιπον προωρα πρωτου βγει το update((εχωντας αλλαξει ηδη δηλαδη μονο την version>> 10ε Eiναι τωρα εμενα απο 10d που ειχε οταν το πρωτοαγορασα)) Απλα τελος παλικαρι ! !! δεν υπαρχει γιατρεια !!!! θα το πεταξω το μπουρ>>λο !!

meteres

Μαλλον εχεις δικιο.Εμενα βεβαια ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα.Ειχε τη 2.2.2 οπως σου ειπα χωρις προηγουμενη αναβαθμιση.Εχθες μου το εστειλε η lg επιτελους αναβαθμισμενο 2.3.4.Γιατι δε τους το στελνεις και εσυ.Δε πληρωνεις τιποτα και σου το στελνουν πισω και με dhl.Μη μου πεις οτι ολοκληρη…LG δε μπορει να αναβαθμισει ενα κινητο ”δικο της”!!! η δεν εχει τους μηχανισμους να παρρακαμψει αυτο που λες “1” αναβαθμιση.Ακουσε με.”οργη λαου φωνη θεου” που οπως ειπες θα πεταξεις το κινητο.Εδω οι περισσοτερες εταιριες το δινουν μεσω wifi over the ear και μιλαμε τωρα για αναβαθμιση στην lg.Στειλε το τηλεφωνο με 2.2.2 δε στο ξαναστελνουν πισω!!!!Φιλικα Αλεξανδρος.

meteres

Ενοοω πως με τη παλια εκδοση δε στο στελνουν πισω θα το παρεις με 2.3.4

kiriakiet

ολα καλα σημερα το ξανα εβαλα για αναβαθμιση και επιτελους την πηρε απο το επισημο side της ολλανδιας !! αυτο που παρατηρισα ομως ειναι πως τα 4 led κατω [settings home back search ] σβυνουν πολυ ποιο γρηγορα απο πριν !! και αμα ειναι και βραδυ τοτε πατας οπου να ναι μεχρι να αναψουν !! κανεις αλλος με αυτο το προβλημα ? ειδα και αλλα στραβα ομως αυτο ειναι το ποιο ενοχλητικο !!

meteres

Οντως kiriakiet τα led σβηνουν πολυ γρηγορα οπως το ειπες το βραδυ κανω ”ιχνηλασιες”.Και πολλα κολληματα ρε φιλε,τι στο διαολο αυτη την 2.3.4 τηνν εβγαλαν για τα ματια του κοσμου?Αν γνωριζεις πως ξαναπαμε στη 2.2.2 (δε κανω πλακα) πες μου και εμενα να το ξαναγυρισω πισω!!!

κυριακιετ

Παλικαρι Alex εμεις δεν μπορουμε να το γυρισουμε πισω δυστυχως !!αλλα μπορουμε να περιμενουμε το επομενο update της 2.3 ! !ηδη τα παραπονα στα forum της lg πεφτουν βροχη !! Ελπιζω να διορθωθει συντομα!! Gingerbread δεν θελαμε ?!?

γωγω

Αν μπορει να με βοηθησει καποιος πριν 10 μερες πηγα και εκανα αναβαθμιση σε 2.3 απο 2.2 και ολα καλα και ωραια στην αναλυση και στο download που κανει 100% αλλα μετα οταν μου εκανε αναβαθμιση μου κολλαγε στο 17% μετα μ ελεγε να βγαλω την μπαταρια και να το ξανα συνδεσω
το εκανα παλι και κολλαγε παλι στο 17% με αποτελεσμα τωρα να μ χει κολλησει το κινητο και να μου βγαζει κατι γραμματα που λενε waiting κτλπ
ΠΦΦ γινεται να κανω κατι να φτιαξει?
🙁
αν μπορει καποιος να με βοηθησει δινω και αμοιβη.
ευχαριστω!

kiriakiet

Ε’ι’ γωγω ! ! διαβαζεις τι γραφεις ? Πραγματικα θελω να βοηθησω μα δεν βγαζω νοημα ! Κανε ενα κοπο αν θελεις κ ξανα γραψε τι εκανες ! Φιλικα κυριακος.

γωγω

πηγα πριν λιγες μερες στο site της LG να κανω την αναβαθμιση την τελευταια 2.3.4 στο lg optimus black και δεν με αφηνε κατεβασα αυτα που μου λεγε και μετα πατησα το “Start Updating” και μου κόλλαγε στο 17% και τωρα μου χει κολλησει το κινητο με μαυρη οθονη και γραφει S/W upgrade please wait while upgrading και δεν κλεινει μονο οταν βγαλω την μπαταρια.
Δεν μου ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση και μετα μ βγαλε ενα πινακακι π λεει να βγαλω την μπαταρια και να ξανα προσπαθησω και το εκανα αλλα και παλι κολλαγε στο 17% :/

kiriakiet

Οκ σε πρωτη φαση βγαζεις μπαταρια συνδεεις το καλωδιο και μετα κρατας το power button μαζι με το volume up μαζι λιγα δευτερολεπτα.. Λογικα πρεπει να γραψει please wait for awhile software upgrading..Oταν λοιπον το βγαλει αυτο εσυ ξεσυνδεεις το καλωδιο. επειτα βαζεις ξανα την μπαταρια και χωρις να το αναψεις το συνδεεις στο pc για αναβαθμιση . Ενοειτε βεβαια πως το pc suite τρεχει ηδη και περιμενει την συσκευη ! ! μετα πηγαινεις στο πινακακι με τις επιλογες του pc suite και πατας στο υποστηριξη πελατων. επειτα τσεκαρεις στην επιλογη διαδικασια επαναφορας..μετα σου ζηταει imei και μοντελο συσκευης. το imei για να μην ξεσυνδεεις την συσκευη το γραφει και στο πλαι της συσκευασιας .αφου το κανεις και αυτο τοτε επαλαμβανεις απο την αρχη την αναβαθμιση. καλη επιτυχια και αν δεν τα καταφερεις εδω ειμαστε

γωγω

Μου εγραψε δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα της συσκευης στο lg pc suite IV :/
πφφφ

kiriakiet

αυτο το pc suite iv που λες εμενα δεν μου κολλαει !! το κατεβασες απο το επισημο site της lg ? τους drivers για το καλωδιο ? και γενικα βλεπει καθολου την συσκευη σου το pc ?

kiriakiet

Θα μπορουσα να δοκιμασω αρκετα πραγματα και να σου δωσω πολλες εναλακτικες λυσεις ως παθων και εγω μονο αν ειχα το κινητο σου στα χερια μου και ηξερα τι δυνατοτητες εχει ο υπολογιστης σου !! Φυσικα ομως αυτο ειναι λιγο δυσκολο γωγω ! (μενω ευβοια) !! Η μονη λυση για εσενα τωρα ειναι να το στειλεις στην lg !! στο επισημο site εχουν online chat !! αυτοι θα σου πουν πως θα τους το στειλεις !! εμενα οταν ημουν ετοιμος να το στειλω σε αυτους μου ειπαν κιολας οτι θα μου στειλουν την courier στην Αιδηψο παρακαλω !! για να το παραλαβουν με χρεωση της εταιριας !! Οποτε αν μενεις αθηνα σε δυο μερες θα το εχεις στα χερια σου !! τον αλλο μηνα απο ραδιο αρβυλα ακουσα οτι βγαινει και η icecream 4.0 !! για ολα τα optimus αλλα και για τα δικα μας !!

γωγω

Μου την διαβαζει την συσκευη αλλα δεν μου την ανοιγει στο pc suite σαν να μην υπαρχει.
Οταν περνεις τηλ στην Lg σου ζητανε και κατι απο την αποδειξη την οποια εγω δεν την εχω
εχω μονο το IMEI και το S/N και το χω παρει απο αγγελια το κινητο αυτο αν και νομιζω ειναι ελληνικο γιατι μου το δωσαν και χωρις χαρτι.
Εκτος αυτου επειδη ειμαι 19 φοβαμαι μην με δουν οτι ειμαι μικρη και ξερω γω με χρεωσουν.
αλλο να εισαι εμπειρος απο κινητα και να εχεις γνωση και αλλο να εισαι ανυμπορη να φτιαξεις κατι που στην ουσια μπορει να μην εχω κανει κατι λαθος εγω αλλα ή lg .

γωγω

Ok θα σε παρω ευχαριστω πολυ:)

panagioths

Κωστα το optimus black εχει αναβαθμιστει σε ICS αν οχι ποτε ??

kiriakiet

παλικαρι μπαινεις που μπαινεις κοιτα και τον πινακα αναβαθμισεων..Μεσα στο 2012 λεει η LG . τωρα ποτε ακριβως ..αγνωστο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.