LG Optimus EX, Διπύρηνο Android στο 1.2GHz με οθόνη αφής 4 ιντσών

Δεν σταματάνε να εμφανίζονται νέα Android smartphones από την LG τις τελευταίες ημέρες, όπως τα LG LU6200 και LG Optimus Q2. Σήμερα εμφανίστηκε το LG Optimus EX με οθόνη αφής 4 ιντσών 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2GHz, κάμερα 5 Megapixel και πάχος 9.5 χλστ.

Προς το παρόν το LG Optimus EX προορίζεται για την αγορά της Κορέα, αλλά σίγουρα όλο και κάτι παρόμοιο με διαφορετικό ίσως όνομα θα πρέπει να περιμένουμε και για Ευρώπη.

, LG Optimus EX, Διπύρηνο Android στο 1.2GHz με οθόνη αφής 4 ιντσών

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
teodore88

ομορφο! και τα κουμπια του θυμιζουν WP7..

lefteris

πολυ ωραιο!! και η οθονη στο ιδανικο μεγεθος για smartphone!

el_mac

εμενα παλι μου θυμιζει το omnia7 μου… 😛

αντε ρε mangooooo 🙁

Techfan

Άμεσα συγκρίσημο με lg optimus 2x, οπότε δεν μας δίνει μοντέλο που πραγματικά αξίζει να αγοράσουμε.

Η μόνη (ουσιαστικα) θετική διαφορά του EX με το 2x, ίσως θα είναι η μπαταρία του. , αφού θα έχει υψηλότερη τιμή, γιατί να μην προτιμήσουν το 2x που έχει τιμή 320 ευρώ από το skroutz (ελληνικό) ;

Το παραπάνω παράδειγμα είχε σκοπό να αναδείξει την χαμηλή του (ΕΧ) αξία αγοράς, σε σχέση με τα παρόντα και τα επόμενα κινητά από ίδια ή άλλες εταιρίες…

frastgr

@Techfan φίλε μου το 2χ είναι ”παντόφλα” μπροστά στο συγκεκριμένο ντελικάτο και όμορφο κινητό, επίσης δεν ξέρουμε τη τεχνολογίας οθόνη θα έχει που πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη από το 2χ το οποίο έχει σχεδόν μάπα οθόνη.

George

To 2x είναι κινητάρα!!! Πως να πας και να αγοράσεις κινητό LG ξέροντας ότι σε ένα μήνα θα βγει κάτι καλύτερο από την εταιρία;;;; τελικά αυτό που γίνετε με την Apple είναι ότι καλύτερο, ένα κινητό το χρόνο!!!

Solon

Όμορφο αλλά θα ήθελα καλύτερη κάμερα πλέον. Τώρα για τους φίλους που παραπονούνται για τα νέα μοντέλα που βγαίνουν συνεχώς σε περιβάλον Android πραγματικά δεν μπορώ να σας καταλάβω! Οικόπεδο αγοράζεται και δεν θέλετε να χάσει την αξία του ή κινητό; Τα ανδροειδή ενσωματώνουν πρώτα κάθε νέα τεχνολογία και δυνατότητα και για αυτό ακριβώς είναι μπροστά από τα iPhone σε εξέλιξη και φυσικό είναι να χάνουν την αξία τους γρήγορα. Ένα smartphone το αγοράζεις για να δουλέψεις μαζί του δεν είναι επένδυση. Όποιος θέλει να επενδύσει ας πάει να αγοράσει κανένα οικόπεδο κι ας μας παρατήσει ήσυχους. Είναι πραγματικά τρελό να παραπονούμαστε επειδή οι εταιρείες διαθέτουν αστραπιαία κάθε νέα τεχνολογία στην αγορά!

Έτσι όπως το πάμε, σε 2-3 μήνες τέτοιες συσκευές με παρεμφερή χαρακτηριστικά θα αποτελούν σαφώς την mid level κατηγορία android smartphones.

Μη σου πω, ότι έχει γίνει ήδη…

Silender

@frastgr

Πόσες φορές έχεις δει την οθόνη του Optimus 2X(η οποία είναι IPS btw) δίπλα σε άλλα κινητά?

εγώ που το έχω σπίτι παρέα με το πρώτο Galaxy S μπορώ να σου πω ότι εκτός από πιο ζωντανά χρώματα, το Optimus 2X κρατάει και περισσότερο από το SGS παρόλο που είναι διπύρηνο…

Οι απόψεις φυσικά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν αλλά μόνο μάπα δεν είναι η οθόνη του.

kostaskaradimas

δεν λέω καλό κινητό και εντυπωσιακό αλλά δεν είναι καλό να βγάζει συνέχεια κινητά γιατί άμεσα πλέον θα ξέρει ο πελάτης οτι το κινητό του σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχει χάσει την αξία του..;/

Silender

Πώς ακριβώς χάνει την αξία του ένα κινητό όταν βγει κάποιο δυνατότερο/καλύτερο ρε παιδιά?

Σταματάει αν λειτουργεί το δικό σας με την κυκλοφορία του καινούριου, ή ξαφνικά κολλάει και τα κάνει όλα πιο αργά?

Έλα με τις μηλοσυνήθειες, μην τρελαθούμε κιόλας.

Timotheos

Φίλε solon δε λέω αυτα που έγραψες, είναι (φαντάζομαι) η γνώμη σου. Αλλά μην προσπαθείς τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο να με πείσεις ότι είναι σωστή. Δηλαδή είναι ωραίο όλο αυτό το πανηγύρι κάθε 3ης και λίγο καινούρια κινητά. Επίσης θα ήθελα να μην είσαι επιθετικός χωρίς κάποιος!! Από εμάς! Να σε έχει θίξει άμεσα. Εδώ μας έχει δωθεί ένα βήμα να εκφράζουμε όλοι όσοι θέλουμε τις απόψεις μας. Το να σε παρατησουμε και να πάμε να παρουμε κανα οικόπεδο, δεν είναι και το καλύτερο επιχείρημα. Θα προτιμούσες να γράφεις μόνος σου?

blasito

Καταλαβαίνω τον ειρμό του solon… Από τη μία έχει δίκιο αλλά να μην ξεχνάμε ότι στις μέρες μας τα highend smartphones είναι ακριβά (για την τσέπη των περισσοτέρων) οπότε αν διαθέσεις 500+ € για ένα π.χ. Galaxy S II δε θες σε 3 μήνες να δεις να έχει βγει κάτι καλύτερο γιατί νομίζεις ότι έδωσες πολλά χρήματα για λίγο χρόνο..

Δεν είναι, όμως, έτσι. Ένα κινητό χάνει την αξία του σύντομα ενώ ένα notebook όχι? Το ίδιο πράμα είναι. Μόνο που με το κινητό μπορούμε εύκολα να πουλήσουμε μόστρα ενώ με το notebook είναι λιγάκι δύσκολο (λόγω μεγέθους κυρίως)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.