LG Optimus F3Q, Με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο μετά από καιρό…

Είμαστε σίγουροι ότι αρκετοί φίλοι του Techblog θα χαρείτε όταν δείτε την παρακάτω φωτογραφία που απεικονίζει το LG Optimus F3Q, ένα από τα ελάχιστα smartphones πλέον με ενσωματωμένο πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Πρόκειται για διαρροή του γνωστού @evleaks και λέγεται ότι θα έχει οθόνη αφής 4.3 ίντσες και διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί και συνεχίζουν αναφέροντας κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 2460 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean. Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για μοντέλο που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Αμερική και θεωρούμε δύσκολο να κάνει εμφάνιση στην Ελλάδα.

LG Optimus F3Q, LG Optimus F3Q, Με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο μετά από καιρό…

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

λογικά μόνο Αμερική, δεν ξέρω αν θα είχε τύχη στην Ευρώπη με αυτά τα χαρακτηριστικά όσο και να θέλουμε qwerty!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.