LG Optimus G, Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου

Πριν λίγο η LG Electronics Hellas μας ενημέρωσε ότι το LG Optimus G αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά στα τέλη Μαρτίου. Το ελληνικό δελτίο τύπου έρχεται σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων από τα κεντρικά σχετικά με την διαθεσιμότητα του Optimus G σε 50 χώρες ανά τον κόσμο. Σημειώστε ότι μέχρι σήμερα κυκλοφορεί σε Νότιο Κορέα, Αμερική, Καναδά και Ιαπωνία.

LG Optimus G τεχνικά χαρακτηριστικά

LG Optimus G Ελλάδα, LG Optimus G, Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου

LG Optimus G Ελλάδα, LG Optimus G, Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
island

Κορυφαίο κινητό αλλα για να έχει τύχη απένταντι στο Sony Z πρέπει να έχει 100 euro παρακάτω.

Επίσης οποιος έχει υπομονή να βγει και στη αγορά το S4 τότε θα το πάρει αρκετά φτηνά.

thanos

Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω αν βγει μαζί με το xperia z, το βλέπω να πηγαίνει άκλαφτο.
Πάντως από προσωπική εμπειρία όσο καλά χαρακτηριστικά κι αν βάζουν με την πολιτική που έχουν στις αναβαθμίσεις τους δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά κινητό τους.

Raziel666

Επειδή είναι ότι πιο κοντά στο Nexus 4, φαντάζομαι ότι θα βγει Cyanogenmod που θα δουλεύει κομπλέ. Επίσης, διάβασα για κάποιο mod που κάνει το G να τρέχει stock Android. Οπότε οι αναβαθμίσεις δεν θα είναι θέμα, εκτός κι αν κάποιος θέλει τα mods της LG.

Lympe

Ενω ήδη έχει ανακοινώσει αναβαθμισμένο μοντελακι (Optimus G Pro) , εδώ θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο το (Optimus G). Είτε είναι πολυ βλάκες είτε μας θεωρούν πολυ βλάκες. Θα πουλήσει τρέλα!

https://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-official-japan-0422/

JohnWave

Moυ αρέσει πάρα πολύ από θέμα design και αν έδινα ποτέ το 4X μου θα έπαιρνα μάλλον αυτό γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από το 4Χ.Λέω μάλλον γιατί και το Xperia Z φαίνεται super με ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά αν και είναι πιο μακρύ και δεν ξέρω αν θα με βόλευε μήκος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.