LG Optimus G, Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη μπαταρία και τη διαχείριση ενέργειας

Μια από τις πιο “παραμελημένες” τεχνολογίες στα smartphones είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι μηχανικοί που ανέπτυξαν το LG Optimus G έδωσαν μεγάλο βάρος σε αυτή κατορθώνοντας να κατασκευάσουν μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε ένα πακέτο πιο λεπτό και ελαφρύ από τις συνηθισμένες μπαταρίες που συνοδεύουν σήμερα τα smartphone μας.

Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm S4 Pro και την οθόνη τεχνολογίας G2 Hybrid Touch γίνεται περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας με αποτέλεσμα και σε αυτόν τον τομέα το αναμενόμενο LG Optimus G να κλέβει τις ενυτπώσεις.

, LG Optimus G, Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη μπαταρία και τη διαχείριση ενέργειας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Nti

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ G ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΟΟ!!!!!

ton

Jim Nti παρτο και πες μας και μας πως θα ειναι

kostis

το θεμα δεν ειναι να βγαλεις το ισχυροτερο smartphone – αλλα να σεβαστεις τους αγοραστες που θα το τιμησουν και να μην το αφησεις στην τυχη του…..αν η lg αλλαξει πολιτικη στην υποστηριξη, τοτε θα δει ανοδικες πωλησεις και ευχαριστημενους κατοχους.

Πέτρος Π

Και όμως… ακόμα συνεχίζεται στα posts της LG η ίδια καραμέλα περί άσχημης υποστήριξης κλπ κλπ κλπ… ΕΛΕΟΣ!!! Βαρεθήκαμε!!! Εδώ λέει το άρθρο οτι έχουν βρει μια νέα τεχνολογία η οποία βελτιώνει αισθητά την αυτονομία της μπαταρίας και εσείς το χαβά σας…. Τους τελευταίους 3 μήνες δεν έχει υπάρξει είδηση σχετική με την LG, στην οποία να μην υπάρχουν τουλάχιστον 15 τέτοια σχόλια, ασχέτως με το τι αφορά η είδηση…. Pathetic….

TP

Κατσε να το δουμε πραγματικα πως δουλευει γιατι η ολη ιστορια μου κανει για ενα καλο marketing trick.
Το 5% μεγαλυτερη αποδοση δε λεει και πολλα.
Σχετικα με την “νεα τεχνολογια” που λες… δε νομιζω να ειναι και πολυ νεα γτ αν κοιταξεις στο ebay θα βρεις μπαταριες με τα ιδια φυσικα χαρακτηριστικα με 2500mah απο 1400 της μαμας.

Δεν εχω παρει ποτε android LG, ολους αυτους που αγορασαν τους συμπωνω και σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο σου εκ μερους τους……..

Η LG ειναι σε blacklist απ ολη την κοινωτητα του android και δυσκολα θα βγει απ αυτη.

Πέτρος Π

Εντάξει κάποια άτομα πήραν κάποιο LG android κινητό, το οποίο ίσως στη συνέχεια να μην αναβαθμίστηκε στην επόμενη έκδοση android… Δεν είναι τόσο τραγικό κατα τη γνώμη μου, εξάλλου εφόσον η συσκευή δουλεύει μια χαρά με το υπάρχον λογισμικό της δεν είναι τόσο σημαντικό να μη πάρει κάποια αναβάθμιση, οι διαφορές είναι ελάχιστες… Δηλαδή θα ήταν καλύτερα να βγάλει μια αναβάθμιση που να έχει χίλια προβλήματα? (βλ. Galaxy S2 με το Ice cream). Οπότε εντάξει λογικό είναι να έχουν κάποιο παράπονο, αλλά δεν είναι λογικό να κλαίγονται εδώ και τόσο καιρό σε κάθε post σχετικό με την LG…

Αν ήταν σε blacklist από όλη την κοινότητα του android θα είχε σταματήσει προ πολλού να βγάζει κινητά… Απλά ως συνήθως υπερβάλλουμε σε όλα… και από πάνω το παίζουν και όλοι ειδικοί της τεχνολογίας, λες και αυτοί γνωρίζουν περισσότερα από τους τεχνικούς των εταιρειών…

Αντώνης Μαρίνος

Εφόσον η ίδια η LG μέσω του προέδρου της βγήκε και “παραδέχτηκε” -εμμέσως πλην σαφώς- ότι τα έχει κάνει σκ@τ@ διότι πλέον βασικός της στόχος είναι η καλύτερη εμπειρία χρήστη και η υποστήριξη των πελατών της (δηλαδή τι έλλειπε μέχρι τώρα ?! 😉 ), ότι και να πούμε εμείς περισσεύει…και η LG έκανε απανωτά και ασυγχώρητα λάθη βγάζοντας εκδόσεις Android που είχαν εγγενώς προβλήματα, έβγαζε μεταχρονολογημένα patches που αντί να διορθώνουν τα στραβά δημιουργούσαν και άλλα, και δεν πέτυχε σχεδόν ούτε μια προθεσμία για αναβάθμιση λογισμικού…Ας μην μιλήσουμε για το ICS, που έχει γίνει Η κολοκυθιά εδώ και κάτι μήνες από την ΙΔΙΑ την LG….

Και όπως λέει και ο TP, αυτά είναι γνωστά σε όλους τους Androidειδάδες, XDA, Modaco, κ.α. εξ’ου και ψιλοαγχώθηκε λίγο η LG…

ton

Οποίος ΜΠΟΡΕΙ και θέλει ας το πάρει δεν είναι θέμα,το θέμα είναι οτι αναφέρονται πράγματα οπως αυτό που είπε ο Γιώργος Μαρίνος που είναι 100% αλήθεια και κληνουμε αυτάκια και γίνεται ντελίριο οπως τοτε με το ρεκορ Guinness και μετά λένε οτι τα προβατάκια ειναι μονο στην Apple

Αντώνης Μαρίνος

Ποιος είναι ο Γιώργος Μαρίνος ? Προφανώς όχι εγώ, έτσι…?!? 🙂

ton

Ναι σορι φιλε Αντώνη

giorgos

χαχαχαχ Ouuuuu Ciao Antenna!

Ο φιλος Πετρος τα βλεπει πολυ μονοπλευρα…. Οντως μπορει να βγαινουν ειδησεις ασχετες με το θεμα του service αλλα ο καθενας μπορει να επισημαινει αυτο που τον ενοχλει για την καθε εταιρεια. Δηλαδη εαν η Lg κανει ενα σορο καλα πραγματα αλλα δε λυνει τα βασικα, λογικο ειναι να υπαρχουν παραπονα…. Επισης ειναι αποδεδειγμενο οτι στο θεμα της υποστηριξης LG και Samsung ειναι πολυ χαλια…. Μονο οι κατοχοι nexus ειναι τυχεροι και αυτοι που το XDA το εχουν για homepage…… εαν δειτε στατιστικα JB η πλειοψηφια θα εχει το 2019 επισημα απο τις εταιρειες….

alexandros κ

παρολο που εχω το 2x και θελω να το πεταξω απο το παραθυρο,αυτη η προταση της lg μου αρεσει αρκετα.δεν ξερω ομως εαν αλλαξαν μυαλα εκει στην κορεα με το after sale….

GLeft

κι οσοι ασχολουμαστε και παιζουμε με το κινητο, και εχουμε το xda για homepage ! διαλεγουμε τηλεφωνα που εχουν και υποστηριξη. δεν ειναι τυχαιο που τα galaxy πουλανε σα τρελα, η υποστηριξη ειναι τρομερη (απο πλευρας mods και custom). αν η lg κανει ενα καλο τηλεφωνο το οποιο θα εχει unlocked bootloader και θα ειναι ευκολο να γραψεις κατι γι αυτο, τοτε θα προχωρησει. μπορει οχι με την πρωτη αλλα ας κανει μια κινηση προς τα εκει. αλλιως υπαρχει και η τακτικη της apple, 1 τηλεφωνο, 1 OS και υποστηρηξη μονο γι αυτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.