LG Optimus G Pro 5.5″, Φωτογραφίες hands-on από το TheVerge

Το LG Optimus G Pro 5.5″ παρουσιάστηκε επίσημα το σαββατοκύριακο στην Νότιο Κορέα με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels και 400 ppi (pixels per inch), τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel. Τα παιδιά από το TheVerge είχαν ανταποκριτή στη Σεούλ ο οποίος παρουσιάζει το tabletόφωνο στις πρώτες φωτογραφίες hands-on.

LG Optimus G Pro 5.5", LG Optimus G Pro 5.5″, Φωτογραφίες hands-on από το TheVerge

LG Optimus G Pro 5.5", LG Optimus G Pro 5.5″, Φωτογραφίες hands-on από το TheVerge

LG Optimus G Pro 5.5", LG Optimus G Pro 5.5″, Φωτογραφίες hands-on από το TheVerge

LG Optimus G Pro 5.5", LG Optimus G Pro 5.5″, Φωτογραφίες hands-on από το TheVerge

LG Optimus G Pro 5.5", LG Optimus G Pro 5.5″, Φωτογραφίες hands-on από το TheVerge

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Μόνο στο πλάι είναι ξεχωριστό. Μπροστά μου μοιάζει με πλακουτσοτό s3 πίσω συνδυασμός nexus4(ok της lg είναι αυτό) + one x στην κάμερα.

Εμένα πάντως δεν με χαλάει το design και όταν κοιτάς και τα χαρακτηριστικά τότε το βλέπεις με άλλο μάτι.Με μία καλή τιμή μπορώ να πω πως είναι πλήρως ερωτεύσιμο.

Emilonop

εγω παντως θεωρω πως πανω απο τις 4.5 ιντσες τα κινητα ειναι υπερβολικα… και δυστυχως ολα τα high end βγαινουν στις 4,7+ …μπορει καποιοι να κραζετε την apple για 1002 λογους, τουλαχιστον αυτη ομως κραταει το “ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ” σε λογικες διαστασεις, δεν το εντασσει σε κατηγορια ιδια με το tablet..

Γιωργος

γούστα ειναι αυτα εμενα πχ μ’αρεσει πάνω από 4.7″..

Emilonop

εννοειται πως ειναι γουστα αυτα, αλλα ξερεις.. απο ενα σημειο κ μετα αρχιζει και ειναι καπως αντιαισθητικο 😉

Emilonop

αλλα για να μην βγαινουμε και εκτος θεματος, το συγκεκριμενο κινητο εμενα μου αρεσε πολυ σε design (βασικα παραλλαγη του συνηθισμενου galaxy της samsung, σε συνδυασμο με nexus 4 οπως αναφερει ο Σταυρος παραπανω) αλλα ειναι ομορφος συνδυασμος. και τουμπαναρα απο αποψη hardware!

MEDS

Αφιερωμένο στο -μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλη κουβέντα μη λες-

https://www.gagbay.com/images/2013/01/2018_apple_releases_a_blender-220595.jpg

lorentzos

Θα περιμένω να δω ενα συγκριτικό με το Note 2 σε τη τιμη θα ερθει και μετα θα βγαλω συμπεράσματα εαν ειναι άξιο αγοράς. Βεβαια ξεκινάει με μείον στο θεμα υποστήριξης γιατι ακομα δεν εχουμε δει σημάδια του αντιθέτου απο την LG. Οσο για το μεγεθος μην ξαναλεμε παλι τα ιδια το Note στις 5,5 ιντσες σάρωσε το 2012 και είδη για φέτος οι εταιρειες εχουν στα σχεδια τους απο ενα 5,5αρη και άνω για το 2013.

Kostis

Σε hw σαφώς το G pro είναι πολυ μπροστά….
Αυτο που κανει το note2 ξεχωριστό ειναι το πενακι και οι εφαρμογές του….
Οποτε είναι απλούστατο….η σε ενδιαφέρει το πενακι ή όχι….

nick

Πολύ μεγάλο μου φαίνεται τώρα που το ξαναβλέπω..αλλά γενικά όντως είναι πολύ μπροστά και σε οθόνη και σε τεχνικά χαρακτηριστικά

Γιώργος Κου.

Δεν με εντυπωσιάζει καθόλου….στην τρίτη φώτο μοιάζει με πάτωμα μπάνιου….από χαρακτηριστικά σκίζει…αλλά νομίζω υπάρχουν και άλλα καλύτερα με τα ίδια χαρακτηριστικά…..(βλέπε Note II)

kostis

@ Γιώργος Κου…..
Αν βγαλουμε εξω το πενακι το G ειναι μια γενια (και βαλε) μπροστα απο το Note2
Οταν για παραδειγμα ΗΔΗ ο S4pro (Α15) ειναι μπροστα απο τον exynos 4412 (A9) προσπαθησε να φανταστεις τον καλυτερο (απο τον S4pro) 600αρη ολοφρεσκο cpu…να μην μιλησω και για την 330 adreno gpu….
Μα τι στο καλο…?
Ποσταρετε χωρις καν να εχετε διαβασει τι εχει επανω το G pro…?
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ….

Ante_geia

@Σταύρος Παπαγεωργόπουλος … Θα συμφωνήσω μαζί σου… Από μπροστά S3 … και από πίσω one X … και Nexus 4 στα τετραγωνάκια !

Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που τα έχει συνδυάσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.