LG Optimus G Pro 5.5″, Τα βάζει με το Galaxy Note II μόνο που άργησε κάποιους μήνες!

Το LG Optimus G Pro 5.5″ (μαθαίνουμε ότι θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα) και σήμερα η LG ανέβασε στο ίντερνετ ένα βίντεο που ορθά υποστηρίζει ότι η οθόνη του 5.5″ ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels (400 ppi) είναι ανώτερη από αυτές του ανταγωνισμού και “δείχνει” το Galaxy Note II με ανάλυση HD 1280×720 pixels και 267 ppi.

Όμως βρε παιδιά, το Note II έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Αύγουστο και τόσους μήνες τώρα το έχουν καταευχαριστηθεί οι κάτοχοί του, τι μας λέει η LG μήνα Μάρτιο του 2013. Φυσικά και είναι καλύτερη τουλάχιστον στα specifications η οθόνη του Optimus G Pro 5.5″ από αυτή του Note II.

LG Optimus G Pro 5.5, LG Optimus G Pro 5.5″, Τα βάζει με το Galaxy Note II μόνο που άργησε κάποιους μήνες!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

στα χαρτιά είναι μια χαρά το θέμα πόσο θα κάνει με το note να βρίσκεις στα 500 ευρώ και τη υποστήριξη έχει από την LG

Jason Matsoukas

Έχει αρκετά καλύτερες διαστάσεις το Optimus G για την ίδια οθόνη.

Αλλά όπως είπες, είναι πολύ αργά πλέον. Και δεν έχει γραφίδα (ή μήπως έχει;;).

Θεόδωρος

Σαφώς η samsung είναι πολύ πιο μπροστά από της άλλες ετερίες. Τώρα θυμήθηκε η LG να βγάλει ένα smartphone το οποίο θα τα βάλει με το samsung galaxy note 2,δηλαδή όταν θα βγει το samsung galaxy s 4 μετά από ένα χρόνο θα βγάλουν οι άλλες ετερίες smartphone που θα ανταγωνιστεί με αυτό!

jonjon

ασε πού μετά το galaxy 4 παίρνει σειρά το note3 πού το φοβάμαι θα ειναι 6,κάτι πάντως εγώ είμαι έτοιμος για το 2 θα περιμένω να δω το 4 και αποφασίζω

Dimos

Άσε μας κουκλίτσα μου Lg…Που πας?

Πέτρος Π

Παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σας σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.. Τι σχέση έχει αυτό με το οτι η οθόνη είναι καλύτερη?? Απλά η LG αναφέρει οτι η οθόνη της έχει 2,5 φορές καλύτερη ευκρίνεια σε σχέση με αυτήν της Samsung! Που είναι το πρόβλημα?? Τι ενοείτε είναι πολύ αργά πλέον?? Τώρα βγαίνει το κινητό και απότι δείχνουν τα στοιχεία η οθόνη του πρέπει να είναι κλάσεις ανώτερη από αυτή του Note… Αντί να πείτε μπράβο στην LG, καλή δουλειά, καθόσαστε και μιζεριάζετε…. Έλεος!!

manolinio7

Ασε μας ρε lg με τις π@π@ριες σου… τα δειχνεις ολα θαμπα στο νοτε λες και ειναι χαλασμενο. λογω κατοχος του νοτε σας διαβεβαιω οτι δεν εχει καμια σχεσει με τη πραγματικοτητα.. ειδικα στο βιντεο σε slow motion το παραχεσε.. ολα ειναι ευκρινεστατα και ανετα συγκρινεται με ολα τα full hd smartfones που θα κυκλοφορισουν φετος.. σε tablet δε λεω θα φαινετε η διαφορα αλλα μην περιμενεται και τρελες αλλαγες διοτι παιζει ρολο και η ποιοτητα οθονης που εχει η καθε συσκευη οπως ειδαμε και σε συγκριση με το σ3 που ειναι αρκετα ποιο βελτιωμενη η οθονη του νοτε 2 και με λιγοτερα ppi…

sotiris

Ποιο πολυ μ αρεσει το lg γενικα!

Nick77

Νομιζω οτι ειναι λιγο αδικο να μπαινουνε σε συγκριση οθονες με διαφορετικη αναλυση.. κατ’εμε!Το γεγονος μια οθονη hd να πλησιαζει μια full hd μπορει να συμβει,αλλα οπως ειναι λογικο καπου θα υστερει.Γιατι δε φερνει η LG και το 5ιντσο??Η μηπως θα ερθει κι’αυτο?

chris

Νταξει παιδια αυτο που κανουν στην LG απλα δεν υπαρχει.Τετοια θολουρα με τι φιλτρο την δημιουργησαν?Εχω νοτε2 και δεν εχει καμια σχεση η οθονη μ’αυτο που βλεπω.Κατοχοι νοτε μιληστε ρεεεεεεε εχω αδικο?

Κώστας Π.

Ναι συμφωνώ παιδιά πως η θολούρα στο note δίνει και παίρνει. Ότι είναι ανώτερη η οθόνη της LG σαφώς και θα είναι, αυτό είναι αναμφισβήτητο. 267 ppi η μία 400 ppi η άλλη. Αλλά να κατεβάσουν την ποιότητα του note 2 έτσι τόσο πολύ για να κάνουν την διαφορά να μοιάζει μεγαλύτερη, εντάξει εμείς οι κάτοχοι απλά γελάμε.

Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο είναι καλή πρόταση αυτή της LG. Λίγο αντιγραφή, αλλά σε αγορά που δημιούργησε η sammy θα κινηθείς στα χνάρια της αν θες να πάρεις μερίδιο απλά με κάποια διαφοροποίηση. Το curved glass από πίσω μου αρέσει αρκετά επίσης.

Δημήτρης

Το ότι άρχισε η LG δεν σημαίνει ότι όσοι πήραν table Phone αυτό ήταν παπαλα το LG μου αρέσει… Πιο πολλή από το νοτε

felipaothegreat

Παιδια καλησπέρα!

Θέλω την γνώμη σας!

Ειμαι μεταξυ να πάρω ενα Samsubg S3 + κάποιο tablet αργοτερα ή να πάρω τώρα ενα Note2..

Eπειδη όμως η δουλεια μου έχει χαρτούρα πολυ, οπότε ψηφιοποιώ συνέχεια αρχεία σε email, μπορεί το Note να υποστηρίξει ανετα κάτι τέτοιο…? Δηλαδη, αφου κατεβάσεις το αρχείο, να το τοποθετήσεις άνετα σε κάποιο φάκελο και να τον μετονομασεις πιθανως..? όπως θα έκανες σε ενα υπολογιστη? Διοτι δεν θέλω να έχω να συγχρονίζω τελικα 4 μηχανηματα( PC ΣΠΙΤΙΟΥ, PC ΓΡΑΦΕΙΟΥ, TABLET, ΚΙΝΗΤΟ. )

Επιπλέον τι θα λεχθεί για απλα word, excel? Μπορεις να κάνεις ”ανετα” μια επεξεργασια σε κάποιο λογιστικο φυλλο? Η σε κάποιο απλο κειμενο? ( Περαν ενοοω απο το να τα ανοιγεις και να τα διαβαζεις? )

Τέλος ισχύει ότι μπορεις να έχεις 2 πραγματα παραλληλα? στην ιδια οθονη? Και να δουλευουν ομοιως?

ΣΥνοπτικα….Μπορει το Νote2 να μας κανει να μην αναγκαστουμε να πάρουμε και ταμπλετ μετα?

Ευχαριστω για τον χρόνο σας!

Επιπλέον,

Jason Matsoukas

felipaothegreat… για τα πράγματα που λες.. πας σε Note. Σε όλα η απάντηση είναι ναι 😉
Δες βίντεο στο YouTube και θα δεις πολλές δυνατότητες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.