LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Optimus G Pro με οθόνη αφής 5.5 ιντσών LCD True HD IPS ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel. Το Optimus G Pro ενσωματώνει NFC, θύρα υπέρυθρων, μπαταρία 3140 mAh και τρέχει Android 4.1.2 Jelly Bean.

LG Optimus G Pro πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG Optimus G Pro hands-on video, LG Optimus G Pro ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pantzos

Ωραίος Κώστα αλλά ζητώ συγνώμη μέσα στα 53 λεπτά εγώ έκανα ένα πεντάλεπτο διάλυμα.
Πολύ ωραίο το κινητό πλούσιο σε καλούδια.
Εκεί με το smart stay στο βίντεο έμεινες να σου πω την αλήθεια και εγώ το είχα ξεχάσει αυτό.

jonjon

Μεγάλο troll η Samsung φτιάχνει βίντεο που παίζουν μόνο στα δικά τής τηλέφωνα 🙂

tsitos

πολυ ομορφο κινητο…αλλα φοβαμαι να φυγω απο WP γτ βλεπω τα κινητα των φιλων μ με android να μην την πολυ παλευουν μετα απο λιγο καιρο

Apostolis Vlv

Well done Κώστα!

andrapos

πολύ όμορφο το κινητό Κώστα,πιστεύω απο τα καλύτερα αν οχι το καλύτερο που κυκλοφορεί.Σαν κάτοχος galaxy s4 θα πω οτι είναι αντάξιο τουλάχιστον με s4 και htc one και είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων πιο θεωρεί ο καθένας καλύτερο(για τα γούστα του).Επίσης παίζει λόγο μεγέθους και με note..Αν και πιστεύω οτι απο 4,7 ίντσες και πάνω παίρνεις απόφαση οτι θα κουβαλάς κατι μεγάλο μαζί σου.Πολύ ωραίο και χορταστικό hands on πάντως Κώστα,συγχαρητήρια!

pantzos

tsitos: Εγώ έχω το Sony Xperia P πόσο 1 χρόνο 1,5 κάπου εκεί και πάει ακόμα σφαίρα ούτε κολλάει ούτε τίποτα είναι όλα κομπλέ.

Να σου πω όμως μια αλήθεια εγώ έχω βάλει στο κινητό μου το wp8 launcher είναι πολύ ωραίο το περιβάλλον χρήσης τον windows phone 7-8.

panagis

Παλιες καλες εποχες psiloc irremote!

George K.

Εγώ βλέπω ένα s4 με σήμα της LG πάνω από την οθόνη.
Παιδιά πότε θα σταματήσει η μόδα με τα μεγάλα κινητά πια; Πόσο θα πάνε. ; Έχω ένα Xperia s με 4.3 οθόνη και είναι σχεδόν μη λειτουργικό το μέγεθος του!

Παναγιώτης

Εξαιρετική παρουσίαση Κώστα! Τούμπανο το smartphone…

JohnWave

Μπράβο ρε Κώστα τόσο για το review όσο και για το θέμα συνήθειας περί μεγέθους οθόνης.Καταλαβαίνω ωστόσο όσους θέλουν μικρότερες οθόνες για να φτάνει το δάχτυλό τους τη μπάρα ειδοποιήσεων.

Και η LG με αυτό το κινητό και η Samsung με το S4 έχουν κάνει φοβερή δουλειά όσο αφορά τα περιθώρια γύρω γύρω.Mε το πάνω και κάτω περιθώριο η LG τα είχε καταφέρει ήδη από το Optimus 4X.Τώρα τα κατάφερε και με τα πλαϊνά.

Το G PRO 2 είναι τέλειο σε όλα τα χαρακτηριστικά του και το μόνο που με χαλά είναι το design του λόγω των στρογγυλών γραμμών του.Θα τις προτιμούσα λιγότερο στρογγυλές ή με άλλα λόγια θα προτιμούσα να είχε ίδιο design με τον εξαιρετικό προκάτοχό του το G ( πιο τετραγωνισμένο ).

Κάτι τελευταίο : Τη δυνατότητα landscape mode την έχουν τα κινητά LG από την κυκλοφορία του Optimus 4X.

Νιο

Μου κανει εντυπωση ποσο περιποιημενη συσκευη φαινεται απο μεσα.
Κωστα αφου το ειχες 20 μερες παρατηρησες ποσο αντεχει η μπαταρια με μεση χρηση?

angelos

Κώστα μπράβο σου φοβερό, εκτενέστατο και τουλάχιστον χορταστικό hands on. Αν και δεν βλέπω τόση ώρα βίντεο πόσο μάλλον για ένα κινητό, που κακά τα ψέματα πόσο να διαφοροποιηθεί από όλα τα άλλα της κατηγορίας του, με έκανες να το συνεχίζω άλλο αν διέκοψα 3 φορές. Συνέχισε να μας τρελαίνεις.

AnakinSkywalker

Μπράβο ρε Κώστα, έτσι πρέπει να είναι τα hands on. Πληρέστατο.

ορεστης

Κωστα, σε τοσο εκτενη hands-on θα βοηθουσε πολυ να εβαζες ενα υπομνημα απο κατω σε στυλ: τεστ καμερας 4.52, ηχεια 8.37 κλπ… γιατι πολλους τους ενδιαφερουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα του κινητου και δεν ειναι πολυ βολικο να ψαχνουν ολο το βιντεο :-Ρ

diecast

μεγαλη ΚΙΝΗΤΑΡΑ μπραβο ρε LG για μενα το τελευταιο χρονο εχει κανει τρομερα βηματα και αμα ειχα οικονομικη ευχερια θα τιμουσα μια κινηταρα της! το optimus g βασικα 🙂

ΜΑΝΩΛΗΣ79

650 στο πλαισιο πολυ πιο φθηνο απο τον μεγαλο ανταγωνισμο…λιγο πιο φθηνο απο ΝΟΤΕ2 σε καταστηματα επωνυμα, οχι ιντερνετ. ΤΟ ΘΕΛΩ και ας ερθει το ΝΟΤΕ3 με τον 800αρη…ποσο καλυτερο να ειναι? Ποσο ακριβοτερο θα ειναι? Θελω να φυγω αμεσα απο την Samsung (S3)…

Λεωνίδας

Πολύ καλή συσκευή! Μπράβο Κώστα, ωραίο review (αν και τα χειρίζεσαι λίγο νευρικά στις παρουσιάσεις – γι’αυτό μπορεί να κολλάνε!)! Το ζήλεψα το τουμπανάκι αυτό! Αν ήταν λίγο πιο μαζεμένο έτσι γύρω στις 4.8-5 ίντσες θα με δελέαζε πάρα πολύ για όταν ξαναπάρω smartphone.

Tony Cool

Πολυ ωραιο review και εξαιρετικο κινητο.Και ευτυχως τα παει αψογα στον (μακραν) σημαντικοτερο τομεα:οθονη.Αν και ειμαι amoled fanboy ειναι αψογη,κατι που μεχρι τωρα μπορουσα να πω μονο για δυο-τρεις non amoled συσκευες (τις τελευταιες της htc και το new ipad).Μακαρι να παρει το παραδειγμα και η sony μπας και παρει παλι τα πανω της ωστε να ξαναστρεψουμε το βλεμμα μας προς Japan μερια.
Μπραβο στην LG που προσεξε πολυ το ui της αλλα για να πω την αληθεια με τοσους εξαιρετικους launchers στην αγορα ελαχιστα με ενδιαφερει.Αυτο που θα πρεπει να μας νοιαζει ειναι να ειναι ‘ελαφρυ’ (βλεπε touchwiz) ωστε να σηκωνει ανετα τον οποιοδηποτε launcher θες να βαλεις και να μην σου βγαζει τον αδοξαστο (βλεπε sense).
Υ.Γ.: Η στιγμη με τα ‘κολληματα’ του smart stay ηταν απλα επικη!

Rostropol

Σχεδόν όλα αυτά που περιγράφει στο πολύ αναλυτικό βίντεο ο Κωστας ήδη υπάρχουν και στο L9 με Jellybean πλέον και εξηγούμαι,screen rotation στις αρχικές οθόνες,αλλαγή στα εικονίδια στις αρχικές οθόνες και επεξεργασία τους/δημιουργία νέων ,zoom στην αναπαραγωγή βίντεο και εφαρμογές Qslide ακριβώς οι ίδιες όπως στο G Pro…….
Πραγματικά η LG έχει κάνει πολλά ωραία στο software κομμάτι που και χρήσιμα είναι κατα περίπτωση αλλά ικανοποιούν και τον κάτοχο της συσκευής γιατί είναι προσεγμένα και εξυπνα μπορώ να πω.
Πρόσφατα βέβαια που είχα το S4 Mini είδα πως και σε αυτό υπάρχει zoom όταν αναπαράγουμε ένα βίντεο,υποθέτω πως και το S4 θα το έχει-πάντως θυμάμαι στο S3 δεν υπήρχε κάτι τέτοιο οπότε……(ο νοών νοείτω)

Jacob

Αν και…”hater” των Κορεάτικων και της φιλοσοφιας τους “δώσε πράμα στο λαο” (να μετράει τις υγρασίες και χαζα χαμένα) η Lg με τούτο ‘δω μου άλλαξε μυαλα.
Αν αλλάξει το κατ’ εμε άσχημο σχεδιασμό του και γενικα τους.. τότε με εχασαν ως “hater” (όχι με τη στενή, κολλημένη έννοια).
*(και ας μου αρέσουν Νοkia, Sony, Htc)
@Τony Cool, σε ακουσε η Γιαπωνεζα και έβαλε οτι καλύτερο υπάρχει. Triluminos.

Κώστα, δεν έχω λόγια για το review. Μονορούφι το πήγα.
Υ.Γ. Βλαχάκη βλέπω έκανες τον “παπα” με το jelly bean ταπ ταπ στις ρυθμίσεις! Την επόμενη φορα όταν βγεί η φατσούλα.. πάτα το παρατεταμένα… 😉 έχει και συνέχεια.

Γιαννης

Ειναι ακριβως ιδιο με το optimus g e975 (που το εχω) με τις εξης διαφορες :

Μεγαλυτερη φυσικα οθονη, 0,2mhz ταχυτερος επξεργαστης (ιδιου τυπου), υπερυθρες, καλυτερη μπροστινη καμερα.
Κατα τ’αλλα ειναι ολοιδια, με το optimus g να εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης καθως δεν εχει καθολου πλαστικο. Πισω φοραει gorilla glass 2 με αλουμινενιο bazel που δινει μια τρομερη αισθηση υπεροχης και ποιοτητας.
Στις λειτουργειες και τα καλουδια του software ειναι ακριβως τα ιδια.
Γενικα το g pro δεν ειναι αντικαταστατης του g, ειναι απλα σε αλλη κατηγορια λογω μεγαλης οθονης.
Αντικαταστατης του g ειναι το επερχομενο (μεχρι τελους του ετους) optimus g2
Γενικα η lg εχει κανει απιστευτη δουλεια. Το optimus g, προφανως και το pro, ειναι πραγματικα απολαυση να το χρησιμοποιεις. Ξεχνας τι σημαινει lag

pantzos

Κώστα αν επιτρέπεται κάτι άσχετο εσύ από όλα τα κινητά που που έχεις δοκιμάσει πιο είναι το προσωπικό σου τηλέφωνο.

John

Ετσι όπως το πηγαίνουν με το μέγεθος των smartphones σε λιγο θα μετράμε την οθόνη σε νούμερο παπούτσιου αντί για ιντσες

Νio

Παιδια αν μπορειτε να μου απαντησετε. Τι διαφορες εχουν τα μοντελα G pro Ε988 και G pro Ε986?

Αλέξανδρος

Παιδιά το έχω εδώ και μερικές μέρες και είναι απίστευτο το τηλέφωνο.
Δεν λέω πολλά, δείτε την παρουσίαση του Κώστα.

Χωρίς υπερβολές αν και έχει περάσει καιρός από την παρουσίαση του κινητού το έχω ερωτευθεί.

Γιωργος

ποια η διαφορα E986 με E988?

Γιωργος

Η διαφορά Ε986 με Ε988 είναι ότι το Ε986 είναι ευρωπαικό και υποστηρίζει ελληνικά καθώς επίσης και 3G Tri Band ενώ το Ε988 είναι στα αγγλικά με 3G Dual Band. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! και τα 2 δεν έχουν FM Radio όπως δυστυχώς παραπληροφορούν οι πωλητές και τα καταστήματα ειδικά τα online και αυτό επειδή μία μόνο έκδοση του κινητού η Ε985 νομίζω έχει FM Radio αλλά δεν πωλείται και δεν υποστηρίζεται από Ελλάδα.

Γιωργος

Γεια σε ολους. Πηρα πριν 3 μερες το G Pro καινουριο, αλλα εχω ενα θεμα με τη μπαταρια του.
Μου φαινεται οτι η καταναλωση ειναι υπερβολικα γρηγορη, σιγουρα πιο γρηγορη απ οτι περιμενα… Με πληρως φορτισμενη μπαταρια και με 20 λεπτα παιξιμο “βαριων” παιχνιδιω επεσε στο 80-85%… Σχεδον ιδια καταναλωση, ας πουμε 90% θα παει και με σερφαρισμα με wifi…
Με βαρια games θα κρατησει ενα 3ωρο δλδ..
Ειναι λογικο? Γιατι εμενα δεν μου φαινεται κ τοσο…

Έχω απορία

Παιδιά το κινητό έχει πάρει 4.4 αναβάθμιση; Και αν όχι, ξέρουμε αν θα πάρει; Γιατί σκέφτεται να το αγοράσει ένας φίλος και θέλει να ξέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Φιλε σε χαιρετω.Μαλλον η καλυτερη παρουσιαση κινητου γενικοτερα.Με εκανες να το παραγγειλω.Λιγο καθυστερημενα αλλα εχω δοκιμασει κανα=δυο απο τα καλα αλλα δεν ηταν για εμενα.Θα σου πω αργοτερα την γνωμη μου.Και παλι ,ησουν κορυφη στην παρουσιαση.

Αντώνης

Το ψάχνω στην ελληνική αγορά και δεν το βρίσκω …ξέρετε που μπορώ να το βρω;

Δημήτριος

Φίλε Αντώνη εγώ το βρήκα 225 Ευρώ από Κρήτη μέσω ΣΚΡΟΥΤΖ.Κοίταξε εκεί μήπως κι έχει μείνει κάποιο.Πολύ καλό μηχάνημα πάντως.

Δημητρης

Πηγα να βαλω κωδικο ασφαλειας και μπλοκαρα την συσκευη ειχα βαλει εναν τετραψηφιο αλλα μου ζηταει δικοτου κωδικο ραν ξερετε κατι για αυτο το θεμα ειναι το lg 240L

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.