LG Optimus G, Η οθόνη τεχνολογίας G2 Hybrid Touch είναι καλύτερη από τις AMOLED

Το νέο LG Optimus G αναμένεται να είναι το ισχυρότερο και πιο εξελιγμένο Android smartphone όταν θα κυκλοφορήσει. Η οθόνη του τεχνολογίας G2 Hybrid Touch σύμφωνα με την LG προσφέρει 1.6 φορές πιο καθαρή εικόνα σε σχέση με αυτές τεχνολογίας AMOLED, είναι πιο φωτεινή και καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια όταν απεικονίζει λευκό background. Επίσης το περιθώρειο μετακξύ οθόνης και εξωτερικού γυαλιού έχει μειωθεί αισθητά ώστε ο χρήστης να αισθάνεται ότι την ακουμπάει απευθείας.

Ρίξτε μια ματιά και στο βίντεο με τις λεπτομέριες για τον τετραπύρηνο Qualcomm S4 Pro.

LG Optimus G
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS (αναβαθμίσιμο σε 4.1 Jelly Bean)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ LTE
Οθόνη: 4.7 ίντσες, LCD IPS, G2 Touch Hybrid Display, 1280×720 pixels
Κάμερα: 13.2 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 64GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2210 mAh
Διαστάσεις: 137×69×9.4 χλστ.
Βάρος: 145 γρ.

, LG Optimus G, Η οθόνη τεχνολογίας G2 Hybrid Touch είναι καλύτερη από τις AMOLED

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

Αν μπορεί και ξέρει κάποιος να μου πει, η τεχνολογια της οθόνης αυτής δεν μοιάζει με του νέου Iphone 5 που θα είναι λεπτοτερη η οθόνη τεχνολογίας in cell? Νομίζω μάλιστα πως η lg θα την κατασκεύαζε.

MEDS

Στο βίντεο φαίνεται φοβερή, αν είναι καλύτερη από τις AMOLED της SAMSUNG τότε πρέπει να είναι απίστευτη! Αλλά από την άλλη, είναι LG=μακριά και αγαπημένοι.

GiannisMix

Το εχουν σχεδιασει τοσο ομορφο μπροστα, χαθηκε να κανανε μια πιο ποιοτικη κατασκευη του body η εστω ενα πιο ομορφο αισθητικα πισω καπακι κ ας ηταν κ πλαστικουρα..

spyros

μα και η IPS ειναι καθαροτερη και πιο φυσικη απο τις amoled,η συγκεκριμενη νομιζω θα ειναι και το νεο iphone για να δουμε

Conx

Το κακό στην LG είναι ότι δεν καταλαβαινουν ότι για να έχει επιτυχία ένα κινητό είναι ότι από τη στιγμή που το κάνεις release δεν το αφήνεις στην τύχη του και ΒΕΛΤΙΩΝΕΙΣ το user experience και δεν βάζεις 32cores..είναι η τελευταία ευκαιρία τους πιστεύω η να κάνουν την έκπληξη ή να χάσουν τελείως τον πόλεμο smartphones…. Αναμένοντας.

Ανέστης

μπραβο στην LG!!!

Ιωαννης

2gb ram ,4πυρηνος S4 και μηδεν υποστυριξη? τι να το κανω!

johnxarma

παιδια για την υποστηριξη που λετε συμφωνω και εγω σιγουρα, αλλα θα ειναι η νεα τους ναυαρχιδα και τοσο τουμπανο κινητο σιγουρα θα υποστηριχθει ακομα και αν ειναι LG!

andreas kor

Οσοι πηραν το 4x θα εφαγαν τρελη πικρα…. Λιγο καιρο μετα σου βγαζει αλλη ”ναυαρχιδα”
και σου ακυρωνει το παλιο…!!

Tony Cool

Οι υποσχεσεις της lg για τις καλυτερες οθονες καλα κρατουν.Θυμαμαι και το optimus black,με την nova και τα…nits της!Σιγα τα αυγα.Μακαρι βεβαια να βγαλει κατι εξαιρετικο αλλα χλωμο το βλεπω.

Θεόφιλος Γ.

@johnxarma φίλε μου εδώ έπνιξε το Optimus 2x. το πρώτο dual core στον κόσμο… πιστεύω να το διορθώσει αν και η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν θα υποστιρίξει (πάλι) σωστά τα κινητά της. (βλέπε L5,L7 και 3D Maxx)
@Conx +1000!!!!

ton

Ας έβαζαν WP8 και σου έλεγα εγώ πως θα πήγαινε γιατί τα update service packs των windows τα αναλαμβάνει η Microsoft, αλλά που να ξυπνήσει το R&D της LG Mobile

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

ελα ρε γαμωτο πανω που ειχα καταληξει σε galaxy note 2 μολις ερθει ελλαδα…. τουμπανο φαινεται κ το lg !

μάρκος xperia

για μένα το καλύτερο κινητό που έχω δει μέχρι τώρα…

Γιωργος Αγριανιτης

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Παρε το note…θα εχεις updates για τουλαχιστον 18 μηνες,οχι σαν τα lg….:)

pk

να δουμε ομως ποτε θα βγει.αν βγει χριστουγεννα στην κορεα και ερθει μαρτη ελλαδα ευχαριστω δεν θα παρω.θα βγαινουν τα κινητα της επομενης γενιας(με κανονικο A15 επεξεργαστη)

Silender

updates, LG

updates και “ίσως” με ξαναδείς…

Shadow

Το κακο με το Optimus 2X και το 4X ειναι οτι εχουν επεξεργαστη Tegra. Οποτε και να θελουν να το αναβαθμισουν πρεπει πρωτα να περιμενουν ποτε θα ξυπνησει η nVidia. Το Optimus G εχει Qualcomm η οποια βγαζει τους drivers ποιο “ευκολα” για τους επεξεργαστες της. Εγω επειδη εχω το LG 2X, δεν θα προτιμουσα κινητο με Tegra 3 γενικα και ας ηταν και της HTC (εκτος και αν βγαλει η Google Nexus με Tegra 3 οποτε εκει εχεις αλλη υποστηριξη). Αυτο που εννοω δηλαδη ειναι οτι η υποστηριξη απο την κοινοτητα πιστευω θα ειναι καλυτερη.

Teo

αυτός ο τυπαρας που μιλάει στο video,πως αισθάνεται όταν κοιτάει στο συρτάρι του το 2X και βλέπει να τρέχει ακόμα 2.3

LG μακριάααααα..

Ιωαννης

εγω παω η για xperia t η για note II ..δεν νομιζω να με πεισει η LG..

Ανδρέας

@pk Ο επεξεργαστής του είναι επόμενης γενιάς Α15…

Silender

όχι Ανδρέα, δεν είναι A15.

Ανήκει στην οικογένεια Krait όπως και ο μικρός “διπύρηνος γνωστός αδερφός” του.

ο “Pro” εκτός των 4 πυρήνων ίσως είναι ένα overclocked και καλύτερο revision.

όταν θα έρθει το πραγματικό Α15 θα το “νιώσουμε” κατευθείαν.

Ανδρέας

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση 🙂

symmetryboy

Ειναι 1,6 πιο καθαρη οπως και ολες οι lcd λογω του pentile matrix των amoled. Δεν μας ειπε τιποτα καινουργιο η lg… Η samsung δειχνει να διορθωνεται με το note ΙΙ https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_n7100-review-806p2.php Το μαυρο παντως των amoled δεν το καταφερει καμια lcd.
Κατα τ’ αλλα το optimus g ειναι τερατακι απο θεμα χαραχτηριστκων, μακαρι να μην το παρατησει η lg.

Silender

εδώ μπορείς να δείς μερικά χαρακτηριστικά των A15 ;όπως επίσης και μερικές “έτοιμες”προτάσεις 😉
https://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Cortex-A15_MPCore
https://infocenter.arm.com/help/index.jsp?topic=/com.arm.doc.ddi0438c/BABCIIJC.html
https://infocenter.arm.com/help/index.jsp?topic=/com.arm.doc.ddi0438c/BABGBGIC.html

η αλήθεια είναι οτι η Qualcomm έκανε μαγκιά στους s4 και μοιάζουν σε πολλά σημεία με Cortex-A15

iceman(the original)

δεν ειμαι οπαδος ουτε της lg ουτε της samsung και γενικα ουτε του android αλλα αντικειμενικα το sgs 3 δεν ποιανει μια μπροστα σε αυτο…!!!!

Nik

Κι εγώ είμαι ένας από πολλούς δυσαρεστημένους κατόχους του ο2χ, αλλά θα δώσω άλλη μια ευκαιρία στην LG αγοράζοντας το Optimus G. Όχι που είμαι φανατικός με την LG, αλλά επειδή δεν έχω πολλές επιλογές. HTC και από εμφάνιση και από UI είναι ότι χειρότερο έχω δει. SONY μέτριο Design, πολύ άσχημο το UI. Άλλες εταιρίες δε θέλω να σκεφτώ καν, οποτε μενουν Samsung και LG. UI ICS και τα δύο είναι πολύ όμορφα και εύκολα στη χρήση, εκεί όμως που χάνει η Samsung ειναι εξωτερική εμφάνιση. Αν και είμαι ανάμεσα σε νοτε2 και οπτιμους Γ. Υγεία και δουλειά σε όλους μας και συσκευές θα βρούμε. Προτάσεις είναι πολλές και αξιόλογες ))

Conx

Εγώ για να πω την αλήθεια τώρα σκοπεύω να πάρω κινητό… Το καθυστέρησα αρκετά…αλλά κάποια στιγμή πρέπει να διαλέξω.. Οπότε θα περιμένω μέχρι τις 12 να δω τι καινούργιο θα παρουσιάσει και το μήλο και θα πράξω αναλόγως… Αντικειμενικα από άποψη hardware το κινητό είναι ότι πιο τέρας έχει παρουσιαστεί…αλλά τι τα θες όταν βλέπεις και τα τετραπυρινα κολλάνε… Το note 2 από χαρακτηριστικα είναι τούμπανο.. Αλλά και 5.3 η 5.5 οθόνη δεν απευθύνεται σε μένα.. Γεγονός μέχρι σήμερα είναι ότι το καλύτερο user experience είχα με τα wp… Καθόλου lag αν και μονοπύρηνο ακολουθώντας τα μήλα. Από την άλλη έχω δει και gs3 το οποίο παίρνει και jellybean σε κάνα 2 βδομάδες από ότι είδα.. Android αν θα πάρω θα πάρω όχι λόγω hardware αλλά λόγω customization. H lg είναι απαράδεκτη στο support για αυτό και μάλλον δεν θα την ενισχύσω…

johnny

Απο την εισαγωγη του ομιλητη πως “Η LG παραγει τις καλυτερες οθονες για smartphones” καταλαβαινεις και την συνεχεια, εγω παντως εκει σταματησα.Η LG απο υποσχεσεις αλλο τιποτα.Για να δουμε…

thanos

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι.Επειδή θέλω να πάρω ένα καινούριο κινητό αλλά δεν ξέρω ποιο το Samsung s3 ή το LG OPTIMUS G.Μήπως μπορείτε να με βοηθείσετε;Αν μου προτεινετε κάποιο, γιατί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.