LG Optimus G, αναβαθμίζεται σε Android 4.4 KitKat το καλοκαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog το LG Optimus G θα πάρει την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat μέσα στο καλοκαίρι ακολουθώντας τα LG G2 και LG Optimus L9 II, τα οποία αναβαθμίστηκαν πρόσφατα σε KitKat. Η LG μας εκπλήσει ευχάριστα!

LG Optimus G πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG Optimus G Android 4.4 KitKat αναβάθμιση, LG Optimus G, αναβαθμίζεται σε Android 4.4 KitKat το καλοκαίρι

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
googoo32

Κώστα Καλησπέρα,
Σε όλες τις χώρες ή σε συγκεκριμένες;
Γνωρίζει τι αλλαγές θα κάνουν;
Άντε πρέπει να γίνει γιατί το κινητό έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το Δεκέμβριο που το έχω.

Ευχαριστώ

Κώστας Βλαχάκης

Ελλάδα σίγουρα 😉

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Αντε και εχω βαλει στο ματι το Κ ΖΟΟΜ… Να το κρατησω το G???

Μανος

Ναι ρε LG!!!!!!! Ειναι πραγματικα κριμα να αφηνεις τετοιες κινηταρες στην ακρη, μπραβο! LGOG FTW 😀

Χρυσόστομος Οικονομίδης

Καλησπέρα Κώστα. Η πληροφόρηση που έχεις είναι από κάποια επίσημη πηγή; Γιατί ακριβώς το ίδιο ως ενημέρωση το είδαμε και πριν κανένα μήνα περίπου.
Επίσης το κινητό κυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2012 με 4.0.4. Πέρυσι ξεκίνησε απλώς η διάθεσή του στην Ελλάδα με την 4.1 out of the box.
Αν είναι πάντως να δοθεί η ενημέρωση ας δοθεί.. Αλλά και να μη συμβεί αυτό, η 4.1.2 που φοράει αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο smooth υπάρχει , ακόμη και από εντελώς καινούριες ναυαρχίδες. Είναι η μόνη συσκευή που δε βρήκα λόγο να μπω σε πειρασμούς να την πειράξω παραπάνω! Μαμά rom από τον Ιούλιο που το πήρα 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Ναι παιδιά, oι πληροφορίες είναι από δική μας πηγή… μένει να επιβεβαιωθούν.
Εδώ θα είμαστε και αυτό το καλοκαίρι 😉

Nikolas

Ευχάριστα νέα το κινητό είναι πολύ καλό και θα ήταν κρίμα να το αφήσουν χωρίς αναβάθμιση. Αντε μήπως και φτιαχτεί και λίγο η κάμερα που είναι και το μόνο μείον

Τομ

Μπραβο στην ελτζι. Ολο και περισσοτερος κοσμος την τιμα με τις αγορες του και αυτη το σεβεται

Panagiotis G.

Τώρα που ανέβηκε σε πωλήσεις είναι κρίμα να μην αναβαθμίζει τα κινητά της. Πολύ καλύτερες Rom Από την Samsung Και καλύτερη ποιότητα τα τηλέφωνα της. Το ui. Να φτιάξει μόνο που είναι παιδικό. Όπως άλλωστε και σε όλες τις ασιατικές εταιρείες

Giannis

Είναι γνωστό με ανακοίνωση της γαλλικής SFR εδώ και 1 μήνα και ανακοινώσεις των LG Ιταλίας, Σκανδιναβίας και Βραζιλίας.
Πιο συγκεκριμένα για Ιούλιο προβλέπεται

Aris Pateras

Από τον Νοέμβριο το έχω και είναι εργαλείο τρελό! Πρέπει να πάρει αναβάθμιση! Η LG είναι η καλύτερη εταιρία! Βγάζει μερικά φοβερά προϊόντα αρκεί να ξέρεις ποιο θα πάρεις! Το G Pro είναι ένα από αυτά!

Κώστας Βλαχάκης

Giannis, Γνωστά όσα μας θυμίζεις ξανά, έχουμε προχωρήσει και εμείς εδώ στις σχετικές δημοσιέυσεις.
https://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-android-4-4-kitkat-estonia-2844/
https://techblog.gr/software/lg-optimus-g-update-android-4-4-kitkat-sfr-2052/

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι οι αναβαθμίσεις του Android είναι διαφορετικές από χώρα σε χώρα και το αν θα διατεθεί π.χ. στη Εσθονία δεν σημαίνει ότι θα διατεθεί και στην Γαλλία.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρονται συγκεκριμένα στην ελληνική αναβάθμιση του LG Optimus G σε Android 4.4 KitKat και αυτό έχει τη σημασία του όπως επίσης σημασία έχει για εμάς τουλάχιστον εδώ στο Techblog και η αποκλειστικότητά της πληροφορίας 😉

Μένει να επιβεβαιωθεί.

wrangler10

Μια αναβάθμιση λογισμικού δεν εχει πάντα θετικά αποτελέσματα.Τρανο παράδειγμα το iOS 7 σε iphone 4.

Tom

Σωστος ο wrangler. Ειναι και η ποιοτητα της αναβαθμισης που παιζει ρολο.

Takis

Μήπως είναι φάρσα η lg πάντα έθαβε τα κινητά της ,εκτός των ναυαρχίδων lol :p
Α και έδωσαν και στο l9 ll για ξεκάρφωμα.

tiamat

θα πηρε παραδειγμα την ΗΤC η οποια δεν εδινε αναβαθμισεις και τωρα κινδυνευει με αφανισμο σαν τους δεινοσαυρους. σε καθε περιπτωση ειναι στο σωστο δρομο και πλεον δεν αισθανεσαι αβεβαιοτητα να παρεις το G3 που ερχεται, ενω με το G2 ησουν ρε να το παρω – να μη το παρω – να το παρω – να μη το παρω..

mageironi

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ S2,S3,S4 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ OPTIMUS G. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ Η LG ΣΟΒΑΡΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΤΙΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΙΤΟΥΡΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SMARTPHONE. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ) ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ…; ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΣΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ…

newworld

mageironi συρομενο κουμπι βγαζει οταν η οθονη ειναι σβηστη. Oταν η οθονη ειναι αναμενη και σε καλεσουν βγαζει κουμπι που το πατας.

Παναγιώτης

Κώστα αυτά τα 129€ που έδωσα για να το αποκτήσω από τη Vodafone – για την οποία προσφορά εσύ μας ενημέρωσες – πιάνουν τόπο ακόμα περισσότερο! 🙂

Takis

Άργησε μονο ενάμιση χρόνο lol :p

Tom

Παντως για ατομα με περιορισμενο budget και που θελουν high end κινητο χωρις να ειναι 150 ιντσες ειναι ιδανικο τηλεφωνο. Και ακομα περισσοτερο που θα εχει 4.4. Αν βεβαια η αναβαθμιση αξιζει και δεν ειναι απλα για να γραφει 4.4. Να ειναι ενα ωραιο reskin γρηγορο ελαφρυ κλπ.

Manos

Κατα τη γνωμη μου εκτος των καλων σπεκς, το κινητο ειναι το πιο premium looking μετα απο τα iPhone.

mageironi

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ POST.
newworld ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

petros

το optimus G pro εχω εγω, θα αναβαθμιστει και αυτο λογικα ε (επειδη αναφερει optimus G)

chris

Βασικά λόγω έλευσης G3 θέλει να δείξει ένα καλό προφίλ υποστήριξης.

Μανος

@chris δεν νομιζω. Γιατι να το κανουν; Αφου αν σταματησουν παλι την υποστηριξη μετα το G3 θα χασουν παρα πολλοθς πελατες.

AlexGamer21

Guys τις τελευταιες μερες η μπαταρια του κινητου(optimus g) πεφτει πολυ γρηγορα μεσα σε ενα 20λεπτο απο 100% πηγε σε 80 χωρις καν να το χρησιμοποιω και επισης ζεσταινεται παρα πολυ,ξανα χωρις καν να το χρησιμοποιω.Αν μπω για λιγο στο facebook η θερμοκρασια της μπαταριας θα παει στους 38 βαθμους.Εχει παρατηρησει κανες το ιδιο προβλημα?

efriendgr

Ισως κατι απο πισω ειναι ανοιχτο και σου τρωει ενεργεια. Καποιο GPS ισως η κατι αλλο Διαφορετικα προσεχε γιατι ισως πρεπει να πας για εγγυυηση η μπαταρια ειναι επικυνδυνο να θερμαινεται πολυ ΠΟΛΥ επικυνδυνο και μαλιστα χωρις λογο

George D.

Ανάμεσα σε αυτά είμαι για αγορά τι προτείνετε;
Huawei Ascend P6 (250€ ) vs LG Optimus G (230€) vs Sony Xperia Z (282€)

Μερκούριος Μπαϊράμης

@George D. Φίλε εγώ χτες ολοκλήρωσα την παραγγελία του Optimus G αν και είμαι λάτρης της huawei. Τιμολογιακά πρώτα για το Z, θέλεις περίπου στα 60 ευρώ παραπάνω(στα 224 μου βγήκε εμένα με έξοδα μεταφοράς το G) και για το Huawei θέλεις κοντά στα 50 αν σκεφτείς ότι χρειάζεσαι και μια γρήγορη κάρτα μνήμης κατευθείαν, λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης. Μια 32Gb Class 10 με έξοδα μεταφοράς κάνει γύρω στο 20άρικο. Σαν εξωτερική εμφάνιση εμένα προσωπικά με υπερκαλύπτουν όλα, με τελευταίο το λίγο χοντροκομμένο Z. Τώρα, απ’ ότι διαβάζω γιατί πριν από καιρό είχα πιάσει το LG στα χέρια μου, έχει ένα πολύ καλοδουλεμένο interface, και θετικό είναι ότι θα αναβαθμιστεί όπως και τ άλλα 2 όπως βλέπεις. Το ui της huawei είναι λίγο βαρύ και ρίχνει το ήδη όχι τόσο δυνατό κινητό σε hardware, όχι όμως ανησυχητικά. Σε επιδόσεις και gpu το huawei είναι λίγο πίσω, κάτι που έπαιζε μεγάλο ρόλο για εμένα. Τ’ άλλα 2 ακόμα και τώρα πάνε σφαίρα, ειδικά το LG που δεν λαγκάρει καθόλου. Εμένα με ενδιαφέρουν οι multimedia δυνατότητες του τηλεφώνου μιας και βλέπω συχνά ταινίες στο κινητό, αλλά και ακούω μουσική κυρίως από το μεγάφωνο. Παρόλο λοιπόν που το xperia Z έχει full HD… Συνέχεια »

George D.

ωραία όταν το λάβεις πες μου τις εντυπώσεις σου!

Μερκούριος Μπαϊράμης

@George D. Φίλε σήμερα το απόγευμα παρέλαβα το κινητό. Δυστυχώς δεν το χάρηκα όσο ήθελα, το αντίθετο μάλλον, γιατί το κινητό έχει ένα (ή περισσότερα δεν μπορώ να διακρίνω) καμένο πίξελ. Είμαι λίγο ψείρας είναι η αλήθεια, αλλά ειδικά σε ανοιχτόχρωμο φόντο βγάζει μάτι. Είναι αμαρτία πραγματικά γιατί, το κινητό κατά τ’ άλλα είναι υπέροχο. Δεν το δούλεψα αρκετά, η κάμερα έχει θόρυβο όπως λένε σε λήψεις χαμηλού φωτισμού, αλλά όχι κάτι τραγικό, είναι αφάνταστα γρήγορο στην πλοήγηση στο μενού, η οθόνη είναι αρκετά ζωντανή, αν κι εμένα με ξένισε λίγο στην αρχή επειδή ήρθα από amoled και με φοβερή απόκριση. Το ηχείο επίσης είναι δυνατό, όπως σου είχα πει, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα σε browsing και gaming. Δεν θα το δουλέψω άλλο προς το παρόν μέχρι να δω τι θα γίνει με το θεματάκι που έχω. Ελπίζω να είναι μεμονωμένο περιστατικό, αν και μ’ ένα πρόχειρο search, είδα ότι έχει συμβεί σε πολλούς. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την lg hellas, έστειλα e-mail και στο κατάστημα που το αγόρασα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Από την lg είπαν θα μ’ ενημερώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται για το τι πρέπει να κάνω. Το παιδί στο τηλεφωνικό κέντρο μου… Συνέχεια »

alex

Επειδη σκευτομαι να αγορασω το Optimus G και θελω ενα smartphone με δυνατο ηχειο,θελω να μου πειτε αν οντως ειναι δυνατο και αν ισχυουν τα στατιστικα τησ GSMArena: Voice 74dB / Noise 71dB / Ring 82dB Που ειναι τα καλυτερα σε ολο το site,αν μπορειτε κιολας να κανετε συγκριση με αλλο smartphone θα ηταν τελεια

Μερκούριος Μπαϊράμης

@alex
Φίλε το ηχείο είναι δυνατό. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο της αγοράς, αλλά σίγουρα είναι από τα πιο δυνατά. Διάβασα σε forum, ότι κάτοχος htc one (που είναι από τα πιο δυνατά) είπε πως σίγουρα το optimus g ήταν αισθητά δυνατότερο, οπότε σίγουρα δεν θα έχεις παράπονο σ’ αυτόν τον τομέα.

Alex

@Μερκούριος Μπαϊράμης Σε ευχαριστω για την συγκριση που εκανες τελικα θα το παρω απλα περιμενω απο το μαγαζι να το φερει σε ασπρο χρωμα 😛

kostas kara

To lg optimus l9 ii tha pari to 5.0.0 ?????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.