LG Optimus G2, Με οθόνη 5.5 ιντσών και τον καλύτερο τετραπύρηνο της Qualcomm [φήμες]

Αυτό και αν είναι φήμη βόμπα! Η ιστοσελίδα DigiTimes που κατά καιρούς έχει αποδειχθεί ότι έχει έγκυρες πληροφορίες άλλες φορές όμως όχι, αναφέρει ότι την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας η LG θα παρουσιάσει το Android smartphone G2 με οθόνη 5.5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Prime MSM8974, ότι καλύτερο έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα η Qualcomm στους επεξεργαστές!

Αν οι πληροφορίες είναι έγκυρες και ανακοινωθεί το LG Optimus G2 θα είναι το πρώτο και μοναδικό smartphone με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Υπάρχει μια πιθανότητα και το Sony Xperia Z να φοράει τον συγκεκριμένο επεξεργαστή αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Sony Mobile στις 7 Ιανουαρίου.

, LG Optimus G2, Με οθόνη 5.5 ιντσών και τον καλύτερο τετραπύρηνο της Qualcomm [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θα παράγεται μετά το Q2 2013 και για να μπει σε smartphone δεν το βλεπω πριν φθινόπωρο. Οποτε και φιμες να μην είναι, ειναι πολύ αργά εως τότε ο ανταγωνισμός θα βγάλει ισάξιους επεξεργαστές οπότε δεν υπάρχει λόγος ενθουσιασμού.

Nero55

Γιατί ρε παιδιά πότε βγήκε το G και θέλουν και G2???

jimmy

what βομπα means;

Kostas K.

Mε τον ρυθμό που βγάζουν νέα μοντέλα το βλέπω όταν δούμε το optimus g στην Ελλάδα να ανακοινώνουν το g3!

Tο G3A3 ? 😛
Θα βγαλουν αλλη μια ναυαρχιδα , για να μεινει το Optimus G στο android 4.0 ισως του χρονου να το θυμηθουν και να δωσουν 4.1 :p

lorentzos

Εντάξει η LG νομίζω έχει χάσει την μπάλα δεν εξηγείτε αλλιώς, Σε κάθε ανακοίνωση αναβάθμισης του Android απο την google αντι να υποστηρίζει τα μοντέλα της και να τα αναβαθμίζει αυτή ανακοινώνει νεα μοντέλα, είναι σαν να κοροϊδεύει τον καταναλωτή δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς……

kostis

Αν δεν παρει το optimus 4X μου jelly bean θα ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που αγοραζω LG και ας το πηρα σε τιμη ευκαριας

nick

αν βγει αυτο θα σας κανει για κινητο? σιγουρα δεν φαινεται και πολυ .Τωρα 5.5 ιντσες οθονη ….. θα ειναι τεραστιο το κινητο ….. οταν αποφασισω να παρω tablet μπορει να το αγορασω 😛

george

παιδια sony xperia p η samsung galaxy s3 mini ? 1) sony xperia p: white magic οθονη,1080p video ιδιος επεξεργαστης με του s3 mini, 8 megapixel καμερα,960×540 pixels και σασι απο αλουμινιο. 2) samsung galaxy s3 mini: super amoled οθονη 800×480 pixels υποδοχη για καρτες sd 5 megapixel camera 1280×720 pixels video ,λεπτοτερο απο το p. πειτε μου ποιο κινητο ειναι πιο καλο και για ποιον λογο πλζ

Ορέστης

Εγώ φίλε George θα σου πω το εξής, έχω πιάσει στα χέρια μου το s3 mini. Και ήταν αρκετά ικανοποιητικό, γρήγορο, ωραία οθόνη, ζωντανά χρώματα και χρηστικό, η κάμερα όμως ήταν αρκετά μέτρια, έχω επίσης να σου πω ότι φοράει επεξεργαστή Novathor ίδιο με του Xperia sole μέσω του οποίου σου γράφω αυτή τη στιγμή και να σου πω την αλήθεια, δε λέει και τίποτα σαν επεξεργαστής και ειδικ για τόσο ΑΚΡΙΒΟ κινητό…. Δεν έχω πιάσει το p στα χέρια μου και δεν ξέρω τι λέει ο επεξεργαστής του, αλλά η γνώμη μου δίνουν ότι ο επεξεργαστής συγκεκριμένα του s3 mini δεν αξίζει και τόσο αν θες πχ βαριά παιχνίδια τύπου nova 3 δεν νομίζω να τα τρέξει τόσο καλα… Τα αλλά χαρακτηριστικά του είναι κομπλε ελπίζω να σε βοήθησα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.