LG Optimus L3 II, Ξεκινάει η διάθεσή του στην ελληνική αγορά

Η LG Electronics παρουσιάζει το Optimus L3 II στην ελληνική αγορά. Το πρώτο μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας από τη νέα σειρά Optimus L Series II της LG και διακρίνεται από τον κομψό σχεδιασμό με τις λιτές γραμμές, καθώς και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αποτελούν μια δυνατή πρόταση για κάθε τύπο χρήστη.

Update: Η τιμή του LG Optimus L3 II είναι 139 ευρώ.

Το Optimus L3 II έχει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS QVGA 3.2 ιντσών με ανάλυση 320×240 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S1 (MSM7225AB) χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean.

Το LG Optimus L3 II ενσωματώνει τις εφαρμογές QuickMemo και Safety Care. Συγκεκριμένα, με το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστει με τους φίλους τους.

Το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

LG Optimus L3 II, LG Optimus L3 II, Ξεκινάει η διάθεσή του στην ελληνική αγορά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Ετσι LG….δωσε jellybean και στο ασθενεστερο κινητο σου και εμας με το 4X να μας εχεις στο περιμενε με ψευτικες ημερομηνιες…..

nick

Η σειρά F? πότε θα κυκλοφορήσει ?

Αλεξοπουλος γιωργος

Lg προσεχε με τις αναβαθμησεις στα μπαχαλοκινητα..προβλεπω να σε αφηνουμε και να πηγαινουμε προς samsung….optimus 3d max p720 …ακοοοομα περιμενουμε αναβαθμιση σε icecream..ειναι φρικτο

Alexis

καθώς και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του…μας δουλεύεις LG έτσι; 320×240 ανάλυση είχε το sony ericsson w980.. ;έλεος!

Πέτρος

Καλησπέρα το έχει κανείς για να μου πει την άποψη του γιατί προβλέπεται να το παίρνω !!!

Ευχαριστώ 😀

takis

Φίλε το είχα κι εγω και μου εχει αλλαξει τα πετρελαια..φιλικα!

Πέτρος

Εννοείς ότι έκανε κολλήματα το λογισμικό? Αν μπορείς πες μου 1-2 πραγματάκια που σε ενόχλησαν για να σχηματίσω μία γνώμη…

Κώστας

Καλησπέρα.Έχω στην κατοχή μου το προηγούμενο μοντέλο το lg l3 αλλά με φθαρμένο καπάκι.Γνωρίζει κανείς κατά πόσο ταιριάζει ένα καπάκι από lg l3 II?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.