LG Optimus L4 II με 3 κάρτες SIM σε standby mode

Στην Βραζιλία κυκλοφόρησε μία έκδοση του LG Optimus L4 II με επεξεργαστή της MediaTek και radio modem που υποστηρίζει έως και 3 κάρτες SIM ταυτόχρονα σε standby mode. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για λίγες μέρες μόνο μαζί δίνουν δώρο και το κράνος του Magneto!

LG Optimus L4 II, LG Optimus L4 II με 3 κάρτες SIM σε standby mode

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kotsios1998

Ναι…και το SAR πηγαίνει σύννεφο!!!

nikos

Ναι..router wifi-laptop-ασυρματο τηλ-φουρνος μικροκυματων-τηλεορασεις-κλπ συσκευες που χρησημοποιουμε καθε μερα δεν μας πειραζουν!

Gabriel

Ναι θα συμφωνήσω με τον φίλο Νίκο για το φούρνο μικροκυμάτων για είδα μια έρευνα που πραγματικά προτιμώ να έχω 5 κινητά στο κεφάλι παρά να είσαι σε ακτίνα 2 μέτρων από ένα φούρνο όταν λυτουργη πάνω από 2 λεπτά.

Δημήτρης

Gabriel +9999999999999999999999

Nerevar

A) To wi-fi/router δεν εκπεμπει ακτινοβολια εστιασμενα στο σωμα η τον εγκεφαλο οποτε ειναι ακινδυνο.
Β) Το laptop δεν εκπεμπει ακτινοβολια.
Γ) Το ασυρματο τηλ. ενεχει κινδυνο οντως αλλα λιγοτερο σοβαρο απο το κινητο.
Δ) Η ακτινοβολια του φουρνου μικροκυματων περιοριζεται στο εσωτερικο του και οχι εκτος του. Φυσικα το να φας το φαγητο που ζεσταθηκε στον φουρνο ειναι σχετικα επικινδυνο.
Ε) Οι τηλεορασεις δεν εκπεμπουν ακτινοβολια επικινδυνη για τον ανθρωπο.

Γενικα η επικινδυνοτητα του κινητου εγκειται στο οτι η ακτινοβολια ειναι εστιασμενη στην κεραια του κινητου (και συνεπως στον εγκεφαλο αν μιλαει κανεις χρησιμοποιωντας το ακουστικο του τηλεφωνου). Αυτο ισχυει με τις ακτινοβολιες που ανηκουν στα μικροκυματα.

Darth

λοιπόν μερικές συμβουλές για αυτούς που φοβούνται την ακτινοβολία κινητών (wifi/bluetooth/κλπ παίζουν σε χαμηλή ισχύ ετσι αυτά ούτε καν ένα μόριο δεν μπορουν να βλάψουν στο σόμα μας) λοιπόν για συμβουλές που έλεγα 1, να μην μιλάτε στο κινητό όταν το σήμα είναι χαμηλό (όσο ποιο χαμηλό είναι το σήμα τόσο ποιο μεγάλη ισχύς χρειάζεται να λειτουργεί η σύνδεση με αποτέλεσμα 10 ακομι και 20+ πλασια ακτινοβολία ) 2. να έχετε handsfree η bluetooth όσοι μιλάνε πάνω από 1 ορά την ημέρα και για αρχείο πως τα κινιτα (τουλάχιστον μέσα στην πόλη ) θα μπορούσαν να εκπέμπουν ελάχιστη ακτινοβολία λοιπόν ας δώσω ένα παράδειγμα πες για περιοχή Νεάπολη cosmote έχει 2 καιρεες όλο και όλο για να καλύψουν όλη την περιοχή η καιρεες αναγκαστικά εκπέμπουν στα 100% για να καλύψουν κάπως την περιοχή………. με αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερη ακτινοβολία….. αλλά και πάλι δεν καλύπτουν όλα καθώς παιζει και γεωγραφικός παράγοντας(κτίρια κλπ) ετσι πάνω κάτω έχουμε και κακό σήμα και μπόλικη ακτινοβολία (δλδ το κλασσικό που βλέπουμε κάθε μερα) αν βάζανε λοιπόν αντί για 2 καιρεες 8 σε σωστά σημεία τότε αντί για 100% θα εκπεμπαν στα 20 θα είχαν όλοι τέλειο σήμα και ελάχιστη ακτινοβολία…………. (δλδ προτιμάμε περισσότερες καιρεες με λιγότερη… Συνέχεια »

Darth

οχ τώρα είδα και κάποιος έγραψε για φούρνο μικροκυμάτων……………………… έλεος ρε παιδιά ο φούρνος ειναι θωρακισμένος με ηλεκτρομαγνητική ασπίδα (Κλωβός Φαραντέι) ο όποιος μπλοκάρει αρκετές υψηλές συχνότητες οπούς και των μικροκυμάτων πχ ο φούρνος λειτουργεί στα 3,45 Ghz πιστεψτε με αν δεν τα μπλόκαρε (που ειναι πανεύκολα να μετρήσεις αν τα μπλοκάρει) και εδώ δεν έχει μισά μπλόκαρε μισά δεν μπλόκαρε η όλα η καθόλου………..

nthegrpap@

Παιδια εγω δεν γνωριζω τοσες τεχνικες λεπτομεριες..
1ον: στο σπιτι μου εχω φουρνο μικροκυματων πραγματι εχει ασπιδα αλλα
δεν σημενει οτι ειναι αθώος..
Εδω και 4 μηνες εβαλα
βηματοδοτη-απινιδοτη σε αυτη την περιπτωση υσχήει η αποσταση των 2 μετρων εγω δεν το χρησημοποιο καθωλου..
2ον: κινητο ο τεχνικος που ρυθμησε τον
Βηματοδοτη-απινιδοτη να μιλαω απο το δεξι αυτι.. εγω για προληπτικους λογος πηρα ενα bluetooth..
Και αργοτερα λεω για συσκευη να παρω
Το Galaxy Note 2. Sar 0.17
Λοιπον ο φορνος μικροκυματων μπορει να
Καταστρεψει τον βηματοδοτη@#€%*&
Τα κινητα να αλλαξουν τις ρυθμησεις
που προγραμματισε ο τεχνικος.
Για τις υπολοιπες συσκευες με ειπε
Οτι δεν επιρεαζουν στην λειτουργια.
Με WI-FI συνδαιει τον βηματοδοτη για να κανει τις ρυμθησεις και να βγαλει
Το καρδιογραφημα και να παραδωσει στο Γιατρο που με παρακολουθει.

iceman

τρικαρτο δεν σημαινει αυτοματα υψηλο sar. αλλωστε συναδελφος μου εχει τρικαρτο απο γνωστη εταιρια (ελληνικη, με εισαγωγη απο ανατολη), με 0,42 sar.

Darth

@nthegrpap δυστυχώς απλούς βηματοδότες μπορουν να υπιρεασουν ακομι και απότομη διακοπή ρεύματος και είσαι μέσα στο σπίτι (όταν διακόπτετε ρεύμα και έχεις πχ λάμπες ανοιχτές δημιουργείτε μικρο ηλεκτρομαγνητικό κύμα)

ευτυχώς πλέον φτοιαχνουν βηματοδότες που αντέχουν ακομι και σε emp από πυρηνική έκρηξη…. δύστυχος κοστίζουν και μάλιστα αρκετά

Λεωνίδας

Kαλά, μπορείτε να αρχίσετε κόβοντας το κάπνισμα.

Νio

Ειναι τοσα πολλα αυτα που επηρεαζουν την υγεια μας που δεν μπορειτε να φανταστειτε. Απο τα απειρα συντηρητικα, την κακη διατροφη, εκατομμυρια routers παντου, ηλεκτρικες συσκευες παντου, ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια απο παντου, καυσαερια, καπνισμα,καθιστικη ζωη, θορυβος (ο οποιος υποσυνηδειτα επηρεαζει ΠΟΛΥ αρνητικα ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ κ δεν ξερεις γιατι εχεις νευρα), κινητα, ασυρματα, και πολλα αλλα. Το ποιο ευκολο που ειπε ο φιλος ξεκινηστε κοβοντας το καπνισμα, το ποτο, το fast food, κ καντε γυμναστικη.

Darth

@Νio +10000000000000 μονο και μόνο κόβοντας το κάπνισμα ελαχιστοποιώντας το fast food σε επίπεδο μια διο φορές το μήνα το πολύ σουβλάκια κλπ) και γυμναστική κερδίζετε χρόνια νεύρα και γενικός όλα (καλα εκανες και ανεφερες τα ποιο σοβαρα τορα για τα routers και λιπες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ο οργανισμός αναπληρώνει την ζημιά αρκεί να είναι μόνο αυτά τώρα αν κάποιος καπνίζει κλπ κλπ κλπ όλα μαζί δικό του είναι φταίξιμο)

Νio

Αν δεν θελετε ακτινοβολια πηγαιντε σε ενα χωριο χωρις internet κ smartphone κ καντε την ζωουλα σας με ξεγνοιασια κ ηρεμια. Αν θελετε smartphone αυτα εχει τι να κανουμε? Σε 10 γενιες οι ανθρωποι θα ναι πιο ανθεκτικοι σε αυτα… 😛

Darth

@Νio

ετος 2900 ειδήσεις στην διπλανή πόλη έριξαν πυρηνική βόμβα κατικοι παραπονιούνται για ζέστη :p

nthegrpap@

Παιδια του αλλαξαμε τα φωτα, του αρθρου. 😉
Πηρα πριν ενα μηνα μια κινεζια το iocean
X7 premium αλλα ειναι τουμπανο.
Ψαχνω να βρω τι sar εχει αλλα τιποτα,
δε βρισκω τιποτα.
Μπορει μαθει καποιος ποσο sar
εχει η συσκευη?

Darth

@nthegrpap
Head 0.49 W/kg
Body 0.75 W/kg
Product Specific Use 0.75 W/kg

nthegrpap@

@Darth σε ευχαριστω!
ειναι υψηλο σε σχεση με καποιες αλλες συσκευες.
Αλλά δεν εχει 0,95 σαν το μηλοφωνο 5
η καποιες άλλες συσκευες που φτανει
Το 1,5

Καλημερα 🙂

Darth

@nthegrpap δεν το λες και πολύ υψηλό μετριo θα έλεγα
τουλάχιστον είναι χαμηλό από οποιοδήποτε xperia υπάρχει(παράδειγμα) και δεν έχει σχέσει με το 0,95 του iphone 5

μόνο τα samsung έχουν χαμηλό sar καθαρά και μόνο γιατί δεν έχουν ίχνος μεταλλικού στιχειου μέσα στα κινιτα(100% ανακυκλώσιμο πλαστικό )

Πληροφοριακά: αυτοί η αριθμοί είναι όταν συσκευή έχει 80% και άνω σήμα (δλδ σε φυσιολογικά επίπεδα) όταν έχεις σήμα μια γραμμή κάπου 15% δλδ φτάνει ακομι και 2,5……….. (μετρημένο με μηχάνημα στα εργαστήρια) ετσι αν θες να ψήσεις λίγο τον εγκέφαλο η popcorn πάνε σε κάνα υπόγειο :p

nthegrpap@

Πρεπει να παιζουν ρολο ολα τα ολοκληρομενα Κυκλωματα
σε μια συσκευη και οχι μονο η κεραια..
Παραδηγμα τα λενοβο κ860 εχει ιδιο σαρ
με το εσ3 και το κ860i ιδιο με το note 2
S3-K860 exynos 1.4Ghz=0.21
Note2-K86i! exynos 1.6Ghz=0.17
Ειναι τυχαια αυτα τα νουμερα;
Οποτε ο κορεατης δεν κανει τυχεα τις συσκευες του απο πλαστηκουρα οπως
λενε καπιοι..
Οποτε Samsung και παλι Samsung…
Φιλε μηπως γνωριζεις και το sar του
K900;
Δυστυχως δεν εχω υπογειο 🙁
αλλα εχω το καλαμποκι για ποπκορν
Και μαλιστα και την μηχανη! 😉
Θα βαλω και το Dark knigt rise
Στη smart led 3d 40ue6510 Samsung!!!

Darth

@nthegrpap@ το ξέρω ότι λόγο ανακυκλώσιμου πλαστικού μειώνετε sar (οχι βεβαία ότι το ήθελαν απλός βγήκε σαν συνέπεια) αλλά προτιμώ λίγο παραπάνω με λίγο καλύτερο υλικό (πλαστικό και πάλι αλλά καλό) παρά αυτό sar για lenovo με χίλια ζόρια βρήκα (έστειλα email στην εταιρεία :p) δλδ αυτό μου έδωσαν Specific Absorption Rate information This mobile device meets the government’s requirements for exposure to radio waves. The exposure standard for mobile devices employs a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate, or SAR. The Chile SAR limit for mobile devices is 1.6 W/kg averaged over 1 grams of tissue. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. The highest SAR value for your Lenovo device when tested for use at the head and body is outlined as follows: Position The highest SAR value Regulation Head 0.71 Chile 1g SAR Limit(1.6W/kg) Body-worn 1.25 During use, the actual SAR values for this device are usually well below the values stated above. This isbecause, for purposes of system efficiency and to minimize interference on the network, the operating power of your mobile devices is automatically decreased… Συνέχεια »

Darth

οπα λαθος στιχεια μου εδοσαν τρελλοι αυτο ειναι για us

τα europe εινια αυτα

SAR Value
0.512 (Head)
1,115 (Body)

nthegrpap@

Ναι στη Ευρωπη παντα τα sar ειναι ποιο
χαμηλο.
Οποτε αρχησαν να ξεκαθαριζουν τα
Πραγματα NOTE 2 ή S4 τωρα θα δω και την τσεπη μου τι αντεχει..
στα Scrutzομαγα 390 το NOTE 2
Και 480.

“Σε ευχαριστω πολυ @Darth :-)”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.