LG Optimus L7, Με οθόνη 4.3 ίντσες και Android Ice Cream Sandwich

Το LG Optimus L7 είναι το μεγαλύτερο μοντέλο από τη νέα σειρά L-Style της LG. Εμφανίστηκε σήμερα μαζί με τα μικρότερα Optimus L5 και Optimus L3. Η σειρά L-Style φέρνει νέο αέρα στο σχεδιασμό των Android smartphones της LG και διακρίνεται από το λεπτό προφίλ και τις μεταλλικές λεπτομέριες. Σίγουρα το Optimus L7 μοιάζει με το Prada 3.0 (TechblogTV).

Το μόνο που μας έκανε γνωστό η LG για το Optimus L7 είναι ότι θα έχει οθόνη 4.3 ιντσών και Android Ice Cream Sandwich out-of-the-box. Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2012 την ερχόμενη εβδομάδα, το Techblog θα είναι εκεί!

, LG Optimus L7, Με οθόνη 4.3 ίντσες και Android Ice Cream Sandwich

, LG Optimus L7, Με οθόνη 4.3 ίντσες και Android Ice Cream Sandwich

, LG Optimus L7, Με οθόνη 4.3 ίντσες και Android Ice Cream Sandwich

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης Ταγαράκης

Συνέχεια τα ίδια και τα ίδια !

vassilis k

Τα έχουμε ξαναπεί. Εφ’ όσον βγαίνουν τα ίδια τηλέφωνα με μικρότατες διαφορές και ελαχιστότατες διαφορές στο σχεδιασμό, το μόνο που απομένει εαν θέλουν να πουλήσουν είναι το χαμηλό κόστος αγοράς. Δε συγκινεί κανέναν πλέον η LG και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία με άλλη μια από τα ίδια. Ειδικά στη χώρα μας κάτι πεντακοσάρια και εξακοσάρια στις αναγραφόμενες τιμές, είναι σαν να γράφει ΄ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ΄ . Οι consumers που κινούν αυτή τη συγκεκριμένη αγορά πλέον ξεμένουν ραγδαία από λεφτά. Προβλέπεται να ψιλοπατώσει το κομμάτι hi end κινητής τα προσεχή χρόνια…

Σταυρος

…υπαρχει βεβαια και ο γνωστος “τσιγγουνης”!!! Δεν θα βρεις το συγκεκριμενο που αναφερεται εδω, βρισκεις ομως αλλα, της ταξεως των 600, περισσοτερο απο 100 euros κατω…

teodore88

μηπως ξεκινησε η lg να πειραματιζεται με τις περιεργες αναλογιες οθονης η μ φαινεται..?

vwgolf16

Αφηστε τα LG τα μωρακια ειναι μπιμπελο.

Npapanikolaou

παιδια εμενα μ’ αρεσαν παρα πολυ και τα δυο.
πολυ Style η LG!!
ιδιος εκεινο το ξανθο στα δεξια ειναι αστερι!!!! ! ! !
μοντελα απο την PRADA πρεπει να ειναι…

paris

Το θετικότερο στοιχείο του μοντέλου πάντως πιστεύω πως είναι το ICS out of the box! Το ίδιο είχε κάνει και με το Optimus one (Froyo out of the box τότε) και αποδείχθηκε τρομερά αποτελεσματική κίνηση, αφού το optimus one έκανε εξαιρετικές πωλήσεις…

Solon

Το μόνο από τα 3 που ανακοίνωσε η LG και έχει ενδιαφέρον. Θα περιμένουμε και πλήρη specs. Πιστεύω πως θα είναι τετραπύρηνο. Αν έχει και καλή τιμή….

Johny ταξιδιωτης

Ίδιο με το prada ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.