LG, Τόσα monitor βγάζει και έβαλε iMac στο διαφημιστικό του Optimus L9;

Το LG Optimus L9 (TechblogTV) όταν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα θα εντυπωσιάσει με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά σε μια τιμή που θα κυμαίνεται στα 350 ευρώ. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 4.7 ίντσες ανάλυσης qHD, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 5 Megapixel με Full HD video και το νέο Optimus 3.0 UI. Όμως μην μας το παρουσιάζεις με iMac, τόσα monitor βγάζεις!

, LG, Τόσα monitor βγάζει και έβαλε iMac στο διαφημιστικό του Optimus L9;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
θανος

τόση καγκουριά μέσα σε δύο λεπτά δεν έχω ξαναδεί.

Κωνσταντίνος

Και του iMac τις οθόνες η LG τις κατασκευάζει… Εμμέσως, δικό της προϊόν δείχνει! 😛

Mike

Πιστεβω χρησιμοποιει το λογοτυπο της apple για να τραβαει τα βλεμματα, οντος και σε μενα χτυπησε ασχημα με το που το ειδα.

niaou

Το πισι ενος φωτογραφου σε στουντιο φωτογραφιας εδειξε, τι περιμενατε να εχει? Windows με LG monitor? ας ειμαστε ρεαλιστες 😛

Aris

Η LG κατασκευάζει τα πάνελ για όλα τα monitor των iMac, καθώς και για τα 1440p monitor της Dell. Επίσης μπορείτε να βρείτε στο ebay monitor από άκυρες κορεάτικες εταιρίες με το 1440p IPS panel της LG για 350 περίπου ευρώ.

fanis

δεν πειραζει….ειπαμε ειναι αδιαφορος ο apple γιαυτο δεν ασχολουμαστε μαζι του αχαχαχαχαχαχαχαχ

Theo

Slow news day ε;
Συμβαίνει…

Χωρίς βλακείες, πέρα του οτί οι φωτογράφοι χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο mac, και ας μην ανοίξουμε την κουβέντα ως προς το γιατί, αν είχε οθόνη LG το άρθρο θα ήταν το αντίθετο.Οτι δηλαδή η LG προσπαθεί να μας πείσει οτι οι φωτογράφοι δεν χρησιμοποιούν iMac.

Είναι δηλαδή τόσο περιεργο για κάποιους οτι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να έχει υπολογιστή με Windows, σκληρό δίσκο Western Digital άλλα και Seagate, κάρτα γραφικών Nvidia, οθόνη LG, πληκτρολόγιο Samsung, κάρτα ασυρματου δικτυου Asus, USB stick Transcend, και κινητό Nokia να φορτίζει δίπλα;

Η είναι οι μάρκες κάποιο alliance που πρέπει να ακολουθούμε και να μην υποστηρίζουμε τα προιόντα άλλων εταιρειών γιατί απλά δεν έχουν το αγαπημένο μας λογότυπο επάνω;

sammyjim

….κατι σε λιγοτερο Παμπλουτου+Αργοσχολου γωνια Βιολες, που πλητουν απο Beaute σε Cafe, δεν εχουν να βαλουν σαν προτυπο χρησης-LifeStyle-χρηστικοτητας??????σιγα μην παρουν αυτοι-αυτες δυπυρινο στο 1gh……απο τιμη πολυ καλο ακουγεται….τωρα απο Παιξιμο και ποιοτητα κατασκευης θα δειξει….στο Techblog TV βεβαια!!!!!!!

bill21

ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα???????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.