LG Optimus LTE2, Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με 2GB μνήμη RAM

Δεν πρόλαβε να κατακάτσει η σκόνη από την χθεσινοβραδινή παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S III και η LG χτύπησε με την ανακοίνωση του LG Optimus LTE2 του πρώτου smartphone με 2GB μνήμη RAM! Το Optimus LTE2 έχει οθόνη True HD IPS, μπαταρία 2150 mAh και θα μπορεί να φορτιστεί με έξρα αξεσουάρ ασύρματο φορτιστή. Πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή και την οθόνη δεν έγιναν γνωστά αλλά θα μάθουμε σύντομα.

Εμφανισιακά καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο LG Optimus 4X και η οθόνη λογικά θα είναι 4.7 ίντσες 1280×720 pixels.

Στην πρώτη φωτογραφία, δεξιά απεικονίζεται το κινητό πάνω στον ασύρματο φορτιστή.
, LG Optimus LTE2, Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με 2GB μνήμη RAM

, LG Optimus LTE2, Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με 2GB μνήμη RAM

, LG Optimus LTE2, Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με 2GB μνήμη RAM

Πηγή

Kudos to galaxynoteR

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
galaxynoteR

μπραβο κωστα:-) αμεση ενημερωση του ελληνικου κοινου!πριν μιση ωρα το διαβασα σε ξενο site και γελουσα με την τεραστια πρωτοτυπια της samsung να βγαλει κινητο που του μιλας και σε ακουει… τελικα η lg ηταν παντα η πρωτοπορος οπως και στα διπυρινα ετσι και τωρα… το μονο μειονεκτημα ειναι η υποστηριξη… οχι οτι ας πουμε η sammy ειναι αριστη σ αυτο… (ics update tou galaxy note)

dialteo

Απαράδεκτη η υποστήριξη της LG. Εγώ δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ, παρόλο που ψηνόμουν για το 2Χ. Τελειώνει το 2ο 3μηνο και ακόμα ούτε ένα ICS update στα top περσινά της κινητά.

enigma

Ρε φίλε σοβαρά τώρα….μιλάς για την lg που έβγαλε πρώτη το 2x το οποίο δούλεψε καλά μόνο σε όποιον είχε όρεξη να περνάει custom roms ή μέχρι που δέησε η lg να βάλει 2,3;;;;

Το 4x μου αρέσει λίγο παραπάνω εξωτερικά…όσο για την samsung θα πρέπει να έχει στήσει σωστά το κινητό γιατί αλλιώς φέτος βλέπω να τρώει σφαλιάρα…

galaxynoteR

μιλαω για την lg που ειναι παντα πρωτοπωρος στα τεχνικα τουλαχιστον χαρακτηριστικα… και δεν υπεριφανευεται οπως η sammy οτι εμεις επαναπροσδιορισαμε τον ορο smartphone…δεν μιλησα για λογισμικο και ανταποκριση τηλεφωνου… εκει εννοειται οτι υστερει…

panos13

Ακομα δεν κυκλοφορησε το s3 θα βγει αμεσως τηλεφωνο με καλητερα τεχνικα χαρακτηριστηκα…Κατι λεει αυτο..

enigma

To ότι έβαλε το 2X στο Γκίνες σαν το πρώτο διπύρηνο την ώρα που όλα τα μονοπύρηνα ήταν καλύτερα από εκείνο (ακόμη και τώρα ο tegra έχει θέματα με το android πόσο μάλλον τότε και με 2,2) δεν ήταν κίνηση υπερηφάνειας;;;;

Να σαι σίγουρος ότι όποια εταιρία να ήταν πρώτη τα ίδια θα έκανε…Η samsung είχε το καλύτερο κινητό της χρονιάς (sgs2) και χάρην στην φήμη του πάτησε για να βγάλει το s3. Το κακό είναι ότι δημιουργήθηκαν προσδοκίες που ήταν πιο μπροστά από ότι τελικά βγήκε.

Αυτό δείχνει το πόσο καλή συσκευή ήταν το s2 όταν βγήκε και όχι το πόσο κακό είναι το s3 (που δεν είναι)…

Σπυρος

Fap fap fap…αν του εχει απανω κανενα τετραπυρηνο στα 1,4-1,5 θα κλαψει κοσμακης..

αποστολος

φανταζομαι τι τιμη θα εχει!!!!!!!!!!

Teo

@ΣΠΥΡΟΣ από τα λεγόμενα του Κώστα..(Εμφανισιακά καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο LG Optimus 4X και η οθόνη λογικά θα είναι 4.7 ίντσες 1280×720 pixels.)..μάλλον θα φοράει και τον NVIDIA TEGRA 3 Quad-core 1.5GHz…που σημαίνει ότι το κινητό απλά θα γκαζώνει κόσμο με τις επιδόσεις του.Βεβαια καλο θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι..αναμένουμε νέα Κώστα..

Iωαννης

κακο design για μενα…χωρις γραμμες ,χωρις τιποτα…πολυ τετραγωνισμενο…μ’αρεσει ΠΟΛΥ περισσοτερο το s3/one x..και ας εχουν 1gb ram!

enigma

Τegra δεν θα φοράει. Από την στιγμή που είναι για lte δίκτυα δεν θα φοράει το τσιπ της nvidia. Ίσως θα ακολουθήσει την λύση της htc με τον krait. Άλλωστε το αμερικάνικο One x δεν φοράει tegra αλλά το τσιπ του one s.

τασος

Η samsung πρεπει να μυνησει την lg για το κλεψιμο της εμφανησης του sii!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.